Skønheden i alting

Vi begynder så småt at være der. Med streg under ‘så småt’. Men altså alt er snart hentet, samlet, bestilt, lånt eller købt (brugt). Jeg ved godt, mange siger, at det eneste baby egentlig behøver er forældre, varme og mad, men det føles nu altså godt (og hyggeligt) at bygge lidt rede. For mig og os i alle tilfælde. Man skal selvfølgelig gøre som man selv synes er bedst, rarest og mest overskueligt.

Pyha en weekend vi har haft. Er helt flad, haha. Men ovenpå næsten en uges sygdom, var jeg i fredags som en væddeløbshest i startboksen: Helt vild og blodig for at komme i gang.

Således har vi ryddet op, ud og sorteret til den store guldmedalje, så vi kan få plads til vores nye beboer til juli.

Altså han kommer jo nok ikke til at tage så meget plads til en start, det forstår jeg godt, men derfor føles det nu alligevel rart så småt at have gjort et værelse klar og måske allermest, at der nu er styr på og ryddet op i vores egne ting. Så der er plads (også mentalt) til puslepude, ammepude, barnevogn og alle de andre ting, der er en helt ny del af mit dagligdagsvokabular. Ligesom babyneglesaks for den sags skyld. Anede ikke at sådan en eksisterede, men nu har vi en. Er gift med en ‘ikke-gå-ned-på-udstyr’-type og sådan nogle skal altså også tilgodeses og føle sig trygge, når der er familieforøgelse.

I dag har jeg en rigtig luksusmandag. Skal ud at have taget billeder til en artikel til Vores Børn og så skal jeg til gravidmassage efterfølgende. Og så Game of Thrones i aften. Allersidste afsnit. Ved ikke helt, hvad jeg skal forvente ovenpå sidste uges karaktermord (blev så skuffet over at både Arya og Daenerys vendte alt hvad de står for ryggen), men er nu spændt alligevel og håber på det bedste. Også selvom det ikke rigtigt kan ende godt – ej heller dårligt på den gode måde – nu.

Well, det blev en noget random smøre af babyudstyr og GOT. Beklager ;)

Jeg håber, at I også får en fabelagtig mandag og ny uge ♥

3. trimester og det kan ses og mærkes. Kan slet ikke fatte at vi snart skal møde vores søn. Er lige dele uendeligt nysgerrig på at se hvad han er for en og rædselsslagen for om jeg slår til. Har haft nogle frygtelige mareridt, hvor jeg glemte ham rundt omkring i en rygsæk (!?), glemte at give ham mad osv.

Det spirer og gror på min altan. Så meget at man næsten ikke lægger mærke til jord overalt og fugleklatter ;)

Måske det er dumt at købe sko, når man er højgravid, men på den anden side er det også det eneste, der er rigtigt sjovt og så må jeg jo bare håbe, at jeg også kan passe dem på den anden side. Købte dem til ELLE Style awards og har brugt dem til at peppe alt fra jeans til kjoler op med siden.

Denne her bog har jeg lige fået af mine søde zoneterapeut og ville sådan ønske, at jeg havde kendt til den i starten af min graviditet. Tippet er hermed givet videre, hvis I også er glade for yoga (eller nysgerrige på det) og gravide. Eller planlægger at blive det.

Koldskål ♥ Normalt kan jeg godt lide koldskål. For tiden ELSKER jeg koldskål og kører gerne en skål + jordbær ned pr. dag. Må også indrømme at jeg har spist denne nye livret til morgenmad mere end en gang…

(Visited 5.600 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

  1. Jeg var hos Moderliv og det var SÅ godt. Kan også anbefale Pure Senses og Nimb :) Kram E

 1. Sikke en god praktisk weekend og så meget I fik nået at klargøre :-)
  Smukt billede af dig med babybulen :-)
  Hilsner og en dejlig ny uge ønskes herfra :-)

 2. Hej Emily

  Jeg overvejer stærkt at købe det puslebord fra Cam Cam, du har billede af der.

  Men er blevet lidt usikker på om det kan rumme nok på hylderne. Har I fået plads til det i gerne vil have ved puslepladsen (og hvad er det for nogle ting)? :)

  1. Det er nok individuelt, hvor meget man ønsker plads til. Men jeg synes det er stort. Måske faktisk lige en my for stort, men det er en smags sag og der er masser af plads i alle tilfælde. Lige nu kan vi have alle hans ting i det (inkl. sengetøj, legetøj, babyalarmer og alt andet vi har). Det er ikke meningen på sigt, så skal det primært være puslesager, men bare for at give en idé om, at der er masser af plads.
   Knus E

 3. Altså, det der med at drømme mere eller mindre forfærdelige drømme i slutningen af graviditeten er ret normalt. Jeg har aldrig glemt mine børn nogen steder (!), men jeg glemte engang, at jeg havde et barn! ? For da vores datter var lidt under et år, skulle jeg have lavet nyt pas (og det var dengang, børn skulle indskrives i forældrenes pas – og nu lyder jeg ældgammel, men er altså “kun” 38, haha!). Nå, men havde efterladt min datter derhjemme sammen med min mand, og jeg drog ned for at bestille nyt pas. Da damen så spurgte, om jeg havde børn, der skulle indskrives i passet, svarede jeg: “Næh!”. Og det var seriøst først, idet jeg åbnede døren derhjemme, det slog mig, at jeg sgu da havde et barn! Det var rimelig akavet at komme ned på pas-kontoret, da jeg havde modtaget det nye pas, og sige: “Øh, jeg har forresten et barn alligevel…..” ?
  Men jeg er vist en okay mor alligevel. Håber jeg. Så det skal nok gå! ?
  Og du ser, i øvrigt, aldeles skøn ud!

 4. Læste en gang, at mareridt under graviditeten hjælper med at forebygge eller i hvert fald mindske en fødselsdepression, idet at man gennemlever ens frygt i drømmene (så som at glemme ens barn et sted) og man derfor allerede har processeret den slags følelser inden barnet melder sin ankomst. Det er sgu da smart!

 5. Åh koldskål – det holder bare! Min mors jordbær/lime version er favoritten.
  Og elsker skoene – total sommer-cocktail barbie, på den bedste manér ?? Drømmer om at vågne op som stilettypen en skønne dag.
  God mandag.

 6. Jeg glæder mig til at se sidste afsnit af GoT! Jeg har hørt mange sige seneste afsnit var karaktermord på Arya, men jeg synes nu faktisk hun gjorde det helt rigtige: Lod ikke hævntørsten få overtaget (og måske ende vanvittig som Daenarys!), men traf i stedet den kloge beslutning at vende ryggen til og overleve. Jeg oplever det er samme klogskab hun har udvist gennem hele serien? ?

  1. Nej det kan der måske være lidt om. Syntes bare det var lidt for… let? The Hound siger, at hun skal tage hjem og den godtager hun, helt uden diskussion. Men efter finalen er jeg lidt mindre utilfreds ;) Klem E

 7. Uha! Kender godt til det med drømmerne, selvom jeg ikke er så langt henne (15+2) så synes jeg det er noget jeg har “døjet med” fra starten af. Da jeg er børnelæge og for det meste arbejder med nyfødte er mange af mine drømme relateret til at jeg undersøger mit barn og finder alle mulige (og umulige!) fejl på ham/hende. Det er ofte så absurde ting at jeg godt kan grine ad det i dagtid, men om natten kan det altså være svært at berolige en hormonel hjerne ?

  1. Shit altså. Ja din underbevidsthed har jo så endnu mere den kan bidrage med, kan jeg godt se. Men godt du kan grine af det om dagen <3 Stort kram og fortsat god graviditet, håber drømmene bliver af den hyggeligere slags snart

 8. Hej Emily. Laver du selv koldskål som jeg indimellem gør eller køber du en færdig? Hvis så prøv naturmælk s med citron og vanilje. Den er virkelig god. ? og hvad med kammerjunkerene , har du favoritter der? Sjovt egentlig at jeg også bare har haft en lang periode med koldskål som favorit. ? og dejligt at vi nu kan få jordbær på. Kh. Tanja

  1. Synes Irmas økologiske er vildt god <3 Mht kammerjunkere køber jeg bare dem, der er, må jeg indrømme. Og kan godt lide Karen Volfs ;) Kram E

 9. Sjovt med GoT – jeg følte, at jeg havde set det komme i måske fire sæsoner, så for mig var det ikke et karaktermord, men nærmere et forvarsel, der blev til virkelighed. Og mht. Arya, så syntes jeg faktisk, det var rart, at hun stadig er lidt menneskelig. Oh well. Sådan er man så forskellige ;) har lige set finalen, og ja… Jeg ved efterhånden ikke. Men det skulle jo slutte engang. Og på en eller anden måde.

  1. Jeg er faktisk mere tilfreds efter finalen end efter næstsidste afsnit… Kan godt forstå hvad du mener mht Dany, men havde nok bare sådan håbet, at det ikke ville ende sådan med hende. Og ja, det skulle jo slutte. Jeg kunne egentlig godt lide, hvordan det endte. Selvom en del af mig jo altså havde håbet på en lidt mere happy ending ;) Kram E

 10. Sikke en fin mave, jeg husker tydeligt min egen trang til redebygning i tredje trimester. Vi flyttede to måneder før termin, og det føltes først rigtig virkeligt, da jeg i vores nye rammer kunne begynde at gøre klar til babys ankomst. Fødte selv i juli sidste år på Riget og det bedste jeg havde med var klart en bordventilator. Mange af fødestuerne er på solsiden og med 30+ grader på stuen, var det altså en velsignelse med en kølig brise til den svedende mor.

 11. Udover at det er hyggeligt, så tror jeg også at I bliver glade for at have hans værelse klar :) Vi fik brug for det, langt før vi troede, fordi vores datter havde svært ved at sove i samme rum som os (vi vækkede hinanden). Derudover er overskuddet ikke altid så stort med en baby, så det er rart at I ikke skal tænke på det senere ;)
  Al mulig held og lykke til jer tre ❤️

 12. Hej.
  Hvor er din denim kjole fra som du har på på et af billederne i dette indlæg? :-)