Monthly Wanted: Tilbage til hverdagen

Haha… med den omgang baby-hybris, jeg begik her på bloggen i mandags, så blev i går selvklart en noget ked og frustrerende dag for både mor og barn. Men i dag er vi (fingers crossed) på toppen igen. Og lad det så handle om andet end baby for en stund. For selvom der ikke er meget hverdag over mit liv lige nu (eller også er det hverdag for fuld skrue?), så tænker jeg, at I er mange, der er godt og grundigt tilbage fra sommerferie og lige er startet på arbejde igen eller har studiestart for døren.

Det er altså en lidt magisk tid, synes jeg. For selvom det efterhånden er længe siden, jeg selv læste på universitetet og endnu længere siden, jeg gik på gymnasiet eller i skole og bandt bøger ind og spidsede blyanterne, så får jeg for evigt de der back to school vibrationer på dette tidspunkt af året. Og har lyst til at opruste i både penalhuset og garderoben. Jeg fik nemlig altid lov at vælge lidt nyt til begge dele, dengang jeg var barn og skoleåret begyndte.

Og den lyst sidder stadig i mig. Så selvom jeg ikke helt kan forsvare at købe viskelædere og nye farveblyanter, så har jeg ryddet op på hjemmekontoret og har lyst til at optimere lidt på (basis)garderoben. Med langtidsholdbare sager, der kan bruges igen og igen og i et væld af kombinationer. Og de må hjertens gerne være brugte også. Og ammevenlige ;)

Reklamelinks:

 1. Hvid skjorte i økologisk bomuld fra Aiayu
 2. Hårspænde fra Pico
 3. Bukser i uldblanding fra & Other Stories
 4. Ribbet tanktop i økologisk bomuld fra H&M
 5. Notesbog fra Notem
 6. Sko i ruskind fra Flattered
 7. Sort kjole fra COS
 8. Creoler med perler fra Sophie by Sophie
 9. Ternet frakke af recycled uldmix fra Selected Femme
 10. Beige bukser fra ARKET
 11. Sneakers fra New Balance
 12. Læderbælte fra Tiger of Sweden
 13. Frostblå skjorte fra Filippa K
 14. Stor shopper fra By Malene Birger
(Visited 4.762 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer