Skønhedsfavoritter

Der er ikke helt den samme tid til skønhedspleje længere, men det er nu altså alligevel noget, jeg prioriterer. Også selvom jeg er dødtræt. Jeg læste et sted, at det var godt at give sig selv ‘små øer af selvkærlighed og egenomsorg’, når man er nybagt mor (eller i en anden form for presset situation for den sags skyl). Og det har jeg taget til mig. For mig er det især 5-10 minutter på badeværelset med lidt ansigtspleje. Eller et kvarter på sofaen med en kaffe og lidt læsning. For andre er det måske noget andet og det er så fair. Men de der øer, de er altså gode er de.

Og det er på høje tide med en ny omgang skønhedsfavoritter, især fordi der virkelig er streg under favoritter (er besat af ansigtscremen, intet mindre!), så det kribler i fingrene for at anbefale jer dem. De er alle nogenlunde kompatible med for lidt tid eller søvn. Og har man god tid og sover rigeligt fungerer de også er jeg sikker på :)

Ps. Jeg ved godt, jeg stadig skylder et indlæg med gravidbehandlinger. Det er på trapperne, men tager lidt længere tid at lave og Kurt er ikke altid helt med på at lave blogindlæg. Indtil da, kan man se mange af de steder jeg anbefaler under højdepunktet ‘graviditet’ på min instagram.

Mild Micellar Water fra Matas

Micelle-vand behøver vist ikke nogen nærmere intro, men den er altså genial både morgen og aften, når man ikke rigtigt gider rense, men godt ved, at man bør. Denne her er både god, mild og effektiv og tilmed også til at have med at gøre prismæssigt + kommer i en stor dunk, så den holder længe. Den tager også øjenmakeup. Tommel op herfra.

True Soft shampoo og conditioner fra Maria Nila

Egentlig er jeg ikke så begejstret for silikone i balsam. Altså jo, det giver øjeblikkeligt pænt og medgørligt hår, men på sigt gør det mit hår skørt og sprødt. Jeg ved ikke, hvad det er for en type silikone Maria Nila bruger, men det sker altså ikke med deres produkter. Og både True Soft og Volume-serien gør mit hår SÅ edderpænt og lækkert. Er fuldstændig hooked og må derfor anbefale. Der er ikke sulfater i produkterne, så der er vi helt på bølgelængde. Mig og frøken Nila.

Rose Quartz Rose Bud

Det her er bestemt ikke en nødvendighed. Men hvis man har et godt øje til krystaller og det gode øje tilmed har en pose eller to under sig, så er den altså et stort, stort hit. Man kan massere de trætte poser under øjnene med rose bud’en, der på en eller anden måde altid er kølig og det føles så dejligt så dejligt og jeg bilder mig ind, at det tager lidt af hævelsen. Skal det være ekstra rart, kan man lægge den på køl inden.

Wake me up collagen eye patches fra Magicstripes

Lidt i samme genre som ovenstående. Fungerer lidt som spartelmasse til træthedsfurerne under øjnene og glatter, fugter og køler. Man ser markant friskere ud på et kvarter. Win!

Firming Anti-Age Cream fra Estelle & Thild

Måske den bedste ansigtscreme jeg nogensinde har prøvet. Jeg havde fået den til test/i pressegave, men endte med at forære den til min mor. Jeg får tilsendt mange, mange produkter og kan slet ikke nå at prøve alting selv. Vælger noget fra, jeg tænker kunne være spændende og som jeg tester (og siden kun anbefaler, hvis jeg elsker det) og ellers forærer jeg til mine veninder, familie, Reden og Kvindehjemmet. Men så prøvede jeg denne, da vi var i sommerhus hos mine forældre og blev først forelsket i duften. Og siden i effekten. Og endte med at tage den med hjem, under påskud af, at jeg ville anbefale den her og derfor skulle tage et billede af den. Men har altså glemt at aflevere den tilbage… For kan ikke undvære den. Må vist hellere købe en ny til min mor. Og en til mig selv. Er afhængig, for min hud har nærmest aldrig været pænere. Og det er bestemt ikke fordi jeg får min skønhedssøvn for tiden, så tror denne creme (og de kosttilskud jeg tager) får æren.

Perfection Lenght Mascara fra Lavinde

Har talt mere end pænt om mascara fra danske Lavinde indtil flere gange og denne variant, der især giver godt med længde på vipperne, er ingen undtagelse. Gør hvad den lover, men uden at klumpe eller drysse.

Daily Defence Moisture Mist fra Evolve

Denne fugtspray er sammen med micelle-vanden fra Matas og mirakelcremen fra Estelle & Thild min hudpleje-treenighed for tiden. Af og til får jeg også en fugtserum under cremen, men de fleste aftener (og morgener for den sags skyld) hedder det micelle-vand – fugtspray – creme. Nice and easy. Fugtspray’en fra Evolve giver netop fugt og så føles den bare så dejligt kølende og opfriskende. Og dufter rart.

(Visited 5.415 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Jeg må prøve den micellar fra Matas, helt utrolig billigt og hvis du siger god for den, så tror jeg det! God, kan jeg også sige for Estelle og Thilds supercream, den er ikke billig, men alle pengene værd.
  Tak for god inspiration !

  1. Dejligt at høre, især at du stoler på mig :) Må dog hellere komme med den lille disclaimer at hud, behov osv. er individuelt, men jeg tror nu denne er en ‘one size fits all’. Klem E

  2. Uh, du må meget gerne melde tilbage Line, hvis du får den prøvet. Jeg har en fra Nuxe, som jeg lige skal igennem først, men ellers kunne jeg også være fristet til at prøve den her næste gang!

   1. Hej igen Anna! Så har jeg haft micellaren i en lille uge, og kan anbefale den, svier ikke, tager al øjenmakeup, helt ok?

    1. Hej Line, jeg kom lige tilbage til indlægget, for at se om du mon havde prøvet den af :-) tusind tak for svar

 2. Hej Emily! Tjek lige Aspyn Ovards nye Instagram billede med hendes datter – du burde lave noget lignende med Kurt! Det ser mega nuttet ud ?

 3. Kan du sige mere præcist, hvad den kan den der anti-age creme? Kan den udglatte rynker eller hvordan virker den? Er fristet til at give den et forsøg med de rosende ord, men den er jo ikke helt billig…?

  1. Har ‘kun’ brugt den i tre uger, men synes næsten effekten er øjeblikkelig. Min hud ser jævnere, glattere og mere fugtmættet og strålende ud. Og med bedre glød. Hvis du investerer i den, så håber jeg, du opnår samme gode effekt. Kram Emily

 4. Har længe gerne ville prøve nogle produkter fra Maria Nila :O Syntes de lyder vildt lækre, og dit indlæg var bare dråben :D ! Må ud og have fat i de shampooer xD

 5. Dejligt med nye anbefalinger, vil især se nærmere på ansigtscremen og Micellar Wateren – jeg plejer at bruge Biodermas, da det er en af de eneste jeg har prøvet, der ikke svier i øjnene – hvor slem vil du sige, at Matas’ er til det? Kan du mon anbefale en god deodorant til gravide uden for meget stads som f.eks. aluminium? Kram og god weekend til jer

  1. Hej Anne,

   Jeg synes Rudolph Cares deodorant er super god – er fortsat med at bruge den efter min graviditet.
   https://www.rudolphcare.dk/da/products/keep-on-rolling-deo
   Den indeholder noget, der hedder Potassium aluminium. De skriver om det:

   “Potassium aluminium er et naturligt fremkommende mineral, som findes i naturen. Det er et aluminiumssalt, og det er den aktive krystal, som hæmmer lugt. Acai Roll-on Deo indeholder derfor aluminium, men ikke aluminium chlorhydrate, som har været meget omdiskuteret og mistænkt for at være kræftfremkaldende”

  2. Jeg er SÅ glad for Real Purity. Bedste ‘grønne’ deo synes jeg. Og Rudolph Cares er også god. Kram E

 6. Dejligt med gode tips og ny inspiration! Ved du, om ansigtscremen er ok at bruge, mens man er gravid?

  1. Det er lidt op til en selv, men jeg ville gerne bruge den som gravid. Den er uden hormonforstyrrende stoffer (hvilket var mit eget primære fokus ift skønhedsprodukter/graviditet og også nu mens jeg ammer), men den indeholder parfume (det gør alt der dufter). Klem E