Vind: 10 produkter fra Rudolph Care

Jeg fortsætter fødselsdagsfejringen og denne gang sammen med mine gode venner hos Rudolph Care, der vist ikke behøver nogen nærmere introduktion her på domænet. Det er mine all time favoritskønhedssager i den grønne (eller lyslilla om man vil) liga og jeg har brugt dem, skrevet om dem og anbefalet dem lige så længe, som jeg har blogget. 10 år. Rudolph Care så nemlig, ligesom bloggen her, også dagens lys i 2009 og kan således også fejre 10-års jubilæum i år. Hurra og tillykke ♥

Derfor skal det selvfølgelig også være de 8 allerførste Rudolph Care-produkter, fødselarerne, I kan vinde. Og så lidt mere til. For de to allernyeste skud på stammen fra Rudolph Care er også med i puljen. Firming Perfector Serum og Firming Therapy Moisturizer. To stærke, grønne heltinder der lover sund, strålende og velnæret hud. Den nye duo er tiltænkt den modne hud og fuld af potente ingredienser som æblestamceller, hyaluronsyre, mangosmør og avocadoolie. Behøver vist ikke at sige at mit trætte morbetræk, slet ikke kan vente med at prøve dem. Og det kan en af jer også komme til.

Der er altså 10 lyslilla lækkerheder på højkant til én af jer:

Samlet værdi 5.250 kr.

Sådan deltager du

For at være med i konkurrencen om de 10 produkter fra Rudolph Care skal du blot efterlade en hyggelig fødselsdagshilsen i kommentarfeltet herunder.

Konkurrencen kører til på fredag d. 4. oktober kl. 12.00. Jeg trækker en vinder umiddelbart derefter og vedkommende får direkte besked på mail.

(Visited 7.585 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

1967 Kommentarer

 1. Stort tillykke til en fabelagtig blog! Vi er mange, der ser frem til endnu flere gode år med inspirerende og hyggeligt læsestof fremadrettet ????

 2. Tillykke med fødselsdagen, og med 10-års jubilæum til både Rudolph Care og bloggen her!
  Knus

 3. Stort tillykke til den første (og eneste) blog jeg trofast har fulgt siden mine teenageår?

 4. 10 år er ingen alder – tag endelig 10 år mere, både Rudolph Care og Emily! ????

 5. Dejlig konkurrence! Dem kunne jeg godt bruge i min skønhedsrutine. Stort tillykke med bloggens 10 år! Knus

 6. Hip hip hurra med de 10 år! Det er så velfortjent.
  Min gravide krop kunne i den grad godt bruge lidt forkælelse med de lækre produkter.

 7. HIP HURRA! Stort tillykke og tusind tak for mange års flid, Emily! Det er en fornøjelse at følge med <3

 8. Sikket skønt jubilæum i kan dele! Tillykke til både dig og Rudolph Care! Jeg nyder dagligt at følge med på både Instagram og bloggen, så tak for altid godt indhold gennem alle 10 år ?

 9. Hurra for et flot jubilæum! Jeg har fulgt med siden ca 2010, og synes stadig det er en lige så dejlig blog at følge ?. Min gravide krop kunne godt bruge den store bunke forkælelse fra Rudolph Care.
  Mommy and me balmen er allerede yndlings til det spændte maveskind, og hint of summer holder liv i ansigtskuløren.
  Kh Malene!

 10. Stort tillykke med bloggens fødselsdag ? Jeg har læst med længe og elsker dit fine univers hvor der både er plads til kanelsnegleopskrifter, boganbefalinger og de lidt tungere ting som spontan abort og pcos.
  Forsæt det gode arbejde!
  Kram Sille

  1. 10 år er ingen alder, fortsæt endelig det gode arbejde for det er en fornøjelse at følge med ?? tillykke!

 11. Stort tillykke til både dig og Rudolph Care – det kunne være fantastisk at vinde og skønt for en på SU, hvor pengene ikke helt rækker til det store skønhedsarsenal <3

 12. Stort tillykke med fødselsdagen ??
  Ville være fantastisk med hudpleje op til mit bryllup, da min hud har set meget bedre dag, før jeg blev gravid.

 13. 10 års jubilæum er godt nok sejt! Tillykke til jer ❤️ Skønne produkter og hyggeligt at læse med her. Specielt nu, er selv midt i babyboble ???

 14. Iiiih tillykke tillykke sødeste Emily. Jeg har fulgt dig næsten fra starten og det har været skønt <3

 15. Sikke en dejlig konkurrence til den kommende trætte og halvgrå vinterhud. Kæmpe stort tillykke med de 10 år :-)

 16. Wauw for en præmie! Stort og hjerteligt tillykke til både dig med bloggens fødselsdag og til Rudolph Care???

 17. Hjerteligt tillykke med de 10 år til Danmarks sejeste blogger! Så vildt at have ‘fulgt med’ gennem så mange år – og nu med mand og baby – tillykke med blog og livet!

 18. Stort tillykke til jer begge ? Og sikke en dejlig konkurrence – perfekt forkælelse til huden inden det kolde vejr for alvor gør sit indtog ?

 19. Tillykke med fødselsdagen til jer begge. Og må jeg have lov til at rose jeres måde at fejre den på?

 20. Stort tillykke med fødselsdagen til jer begge. Har fulgt din blog og liv i alle 10 år ? Syntes produkterne er så gode, men desværre lidt over mit normale budget, hvorfor det ville være super fedt at vinde! Knus Trine

 21. Tillykke med fine emilysalomon.dk. Jeg har læst hvert et ord. Følt mig glad, rørt og inspireret.
  Glæder mig til meget mere.
  Hurra hurra hurra

 22. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Sikke meget der er sket på 10 år – med både bloggens indhold og med dig :) Jeg har været mega glad for ar følge med siden dine spæde blog-tider, og jeg elsker stadig at følge med – ikke mindst i dit nye kapitel som mor :)

 23. Et kæmpe tillykke til både Rudolph Care og din fine blog, som jeg efterhånden har fulgt i mange år – og med stor glæde.

  Fødselsdagsknus herfra!

 24. Stort tillykke med den flotte runde fødselsdag! ??☺️ Tak for en dejlig blog, hvor jeg altid finder glæde, når hverdagen er lidt trist ?

 25. Tillykke til både dig og Rudolph Care! Jeg ville ikke undvære nogen af jer i mit Insta- og blogfeed ?❤️

 26. Stort tillykke ?
  Jeg har fulgt med i dit hyggelige univers lige så længe jeg kan huske og det er en af de få blogs som jeg bliver ved med at komme retur til ❤️

 27. Hurra og stort tillykke til både Rudolph Care og Emily ? Her tretten måneder inde i moderskabet kunne min trætte mor-hud også godt trænge til en portion kærlighed ?

 28. Stort tillykke :-) Både med bloggen og til Andrea med de skønne produkter :-)

 29. Tillykke med fødselsdagen ?? ?? og tillykke til Rudolph Care med deres 10 års jubilæum ??
  Og tillykke med familieforøgelsens ❤️ Jeg har heletiden vist, at Penny ? nok skulle blive en god storesøster.
  Er selv den heldige mor til en bordercollie ❤️ Så ved, at de ELSKER deres familie og nok skal passe på alle ?

 30. Wau en fødselsdagsfest du holder- jeg er vild med det??? og selvfølgelig et stort tillykke med fødselsdagen til din skønne blog, hurraaaaa:-))

 31. Stort tillykke med fødselsdagen til både Emily og Rudolph! Jeg glæder mig helt utrolig til 10 år mere med jer begge :D

 32. Av for en præmie! Krydser for jeg bliver den heldige og lykkelige vinder. 10 år – vildt som tiden flyver. Jeg husker tydeligt nogle af de første indlæg og jeg har troligt fulgt med i alt det gode og alt det hårde. Stort tillykke!

 33. Kære Emily! Kæmpe tillykke med bloggens fødselsdag (og Kurt) – har fulgt med i mange, mange år, og det er stadig en fornøjelse, hver gang man besøger domænet og Insta’en <3

 34. Stort tillykke til både min yndlingsblog og Rudolph Care ?? Ville elske at gå efteråret i møde med en masse lækre produkter ??

 35. Stort tillykke! Og hvor ville det dog være en lækker sag at vinde for en med-nybagt mor!

 36. Det må da være den ultimative forkælelse til enhver kommende mor/nybagt mor. Selv venter vi lillebror om to måneders tid, og jeg vil da elske at nyde mine barselsmorgener med lidt forkælelse! Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg har fulgt med siden starten, og vi har fulgtes ad det meste af vejen ?

 37. Tillykke med de 10 år til den bedste blog jeg kender ? Jeg elsker at følge med, og er vild med Rudolph Care ?

 38. Et højt og klingende tillykke her fra.
  Håber bloggen havde en dejlig dag, der vil blive husket, og som blev fyldt med hygge, varme og forkælelse. Det har du fortjent!
  Tak for en fantastik blog med skønlæsning for alle ??? Meget lækker gave til en meget heldig modtager ?Uha, det må gerne blive mig.

 39. Kæmpe tillykke med begge fødselsdage her i 2019 ❤️ Tak for en fantastisk og alsidig blog. Glæder mig til endnu flere år ??

 40. Juhuu og hip hip hurra..
  Et stort tillykke skal det lyde både til dig men også til Rudolph Care. Begge to har I været en fast del af min hverdag siden slut teenageårene og op i gennem tyverne. Her ti år senere kan jeg stadig mindes billeder af dagens outfit taget foran spejlet og altid velskrevne indlæg:)

 41. Emily og Rudolph care har fødselsdag og det har I jo og det er i dag (ish)!
  Kæmpe stort tillykke, og tak for alt det dejlige du, Emily, giver alle os! Du var en af de første blogge jeg fandt og jeg forelskede mig med det samme. Det er så sjovt at se alt det du har oplevet, været igennem og skabt og samtidig tænke på hvor man selv var i livet da jeg startede med at læse med hos dig- studerende og single og nu oplevet verden med manden i mit liv, dejligt job og kæmpet mig til god stilling, snart husejer (huset fandt vi i dag og forelskede os i det i dag) og forhåbentligt en lille en i vente (det kommer der svar på i morgen!). Tak for dig, skønneste Emily!

 42. Tillykke med fødselsdagen – både til Danmarks dejligste blog og til Danmarks lækreste produkter fra Rodolph Care ❤️

 43. Stort tillykke til Rudolph Care og bloggen! Tak for god indhold! Det vil være skønt at vinde dejlige produkter. Det vil være en skøn selvforkælelse.

 44. Hip hip hurra!!! Tusind gange tillykke med de 10 år! ❤️Jeg har efterhånden fulgt med i mange år og jeg knuselsker både dig og din skønne blog. Så meget at jeg nogle gange føler mig lidt stalker-agtigt fordi jeg følger så godt med i dit liv online haha ? Må de første ti år blive fejret i kæmpe stor stil med hunde-nus og baby-kys fra dine to børn ?

 45. Stort tillykke med bloggen?? Jeg har fulgt med længe, og håber du tager 10 år mere i blogland. Vil også ønske tillykke til Rudolph Care, som jeg super godt, gad at prøve?

 46. Ejjjj, FANTASTISK præmie! Jeg ville dele med min skønne mor, hvis jeg var så heldig at vinde. Stort tillykke til jer begge ❤️?

 47. Tillykke med blogge fødselsdagen, så dejligt at følge med i hverdags universet. Vil virkelig krydse mine fingre meget for at kunne vinde denne konkurrence! De lækreste produkter hun har skabt i Rudolf Care, som er svagt vanedannende og hårdt for en SU økonomi.
  God søndag efterårsaften ??

 48. Kæmpe stort tillykke med de 10 år. Jeg har fulgt med næsten helt fra start og det er så hyggeligt at få lov at følge med i jeres nye eventyr med Kurt ❤️ Glæder mig til de næste 10 ?

 49. Kæmpe stort tillykke til både dig med min yndlingsblog og til Rudolph Care med de første 10 år. Kh Charlotte

 50. Et kæmpe stort tillykke med 10-års jubilæet, Rudolph Care! Hvor er det vildt! Og hvor vil jeg bare gerne vinde jeres lækre produkter ??

 51. Kærligst tillykke med bloggens 10 års jubilæum. Det er en fornøjelse at følge med og læse dine velskrevne tekster, kigge på smukke billeder og lade sig kunne inspirere af en power-kvinde som dig. ❤️

 52. Hjerteligt tillykke til Andrea med det seje brand og produkt og særligt tillykke til alle os, der er afhængige og genkøber produkterne gang på gang ❤️ Min hud har aldrig haft det så flot og dejligt og feelgood-følelsen når toppen med de fine lyserøde emballager på toilethylden.

 53. Kæmpe tillykke med fødselsdagen ? Håber på at kunne fejre mange flere fødselsdage herinde i fremtiden. Hip hurra!

  — og kæmpe fingers crossed for at jeg vinder lige præcis denne konkurrence, da Rudolph Cares produkter er de eneste som kan holde min teenagehud (i en alder af 26 år….) i skak ??

 54. Hip hip hurrrrraaa! Tillykke med den runde fødselsdag. En dekade fyldt med lækre styling tips, croissant kærlighed og ikke mindst livets store og små finurligheder og oplevelser. Det har været en sand fornøjelse at følge med på sidelinjen. Jeg håber på endnu 10 dejlige år med bloggen her ❤️
  Kærlige hilsner fra
  Sara

 55. Kære Emily
  Hurra hvor er jeg glad for at følge med, her på sidelinjen. Du tager nogle vigtige emner op og du gør det på sådan en rar måde. Tak for det! Derudover glæder det mig at følge jeres lille familie. Jeg er førstegangs mor til lille Alma på 4,5 måned. Jeg ville virkelig ELSKE at vinde 10 lyserøde luksus sager fra Rudolph for som du så fint skrev for lidt siden, så er en lille stund på badeværelset, guld værd som mor! Og så er der bare ikke noget der slår Rudolph duften!

 56. Sikke et begivenhedsrigt år for bloggen og kvinden bag den. Vi tager gerne 10 år mere med alt hyggeligt fra godteposen?
  Igen stort tillykke med dit jubilæum

 57. Stort tillykke med de 10 år! Jeg har fulgt med de sidste 6 år, og jeg nyder al inspirationen fra dig? Bedste hilsner herfra!

 58. Kæmpe HURRA og kæmpe TILLYKKE – både med din fine blog og til Rudolph Care.
  Jeg har simpelthen fulgt med så længe at jeg ikke engang kan huske hvor længe det er – og jeg er stadig ligeså vild med dig og dit univers – så fint og inspirerende! Så bliv endelig ved søde Emily!
  I forhold til den fine gave, så MÅ jeg da bare vinde den altså! Det var Rudolph Care jeg skiftede til, da jeg besluttede at skifte alle produkter ud til det mere naturlige, og jeg er så vild med dem! Og så trænger jeg bare snart til lidt ekstra tid og selvforkælelse, og det vil de jo være perfekte til! Jeg krydser mine fingre helt til på fredag fra NU af.

 59. Tillykke til bloggen og til Rudolph Care ?? sikke en fantastisk konkurrence ? krydser mine fingre ????

 60. Kære begge.
  TILLYKKE til jer begge – ville ikke undvære nogen af jer i mit kvindeliv.
  Der er noget til hovedet og hjertet på alle tænkelige måder.
  Kærlig hilsen Tine

 61. Tillykke til en af mine favorit blogs ????
  Og til et absolut favorit beauty produkt ?
  Fantastisk præmie ❤️

 62. Wauw! Sikke en lækker præmie!

  Og kæmpe stort tillykke med de 10 år med bloggen! Har fulgt med i mange år efterhånden, og gør det gerne i mange flere år endnu <3

 63. I dag er det Emilys fødselsdag!
  Hurra! Hurra! Hurra!
  Hun sikkert sig en gave får,
  som hun har ønsket sig i år,
  og dejlig chokolade med kager til…
  Tillykke med de 10 år! ?☀️??? ?? Glæder mig til at læse med de næste 10 år!?

 64. Stort tillykke med de 10 år. Jeg ser frem til de næste mange år med godt og inspirende læsestof her på bloggen. <3 :)

 65. Stort tillykke med bloggens fødselsdag, og tak fordi du fortsætter med at inspirere, underholde og skabe til rum til refleksion!

 66. Hip hip hurra ?????? Et stort tillykke med 10 års jubilæet. Dejligt at følge med hos dig….Så,Ja tak til 10 mere?

 67. Kære begge
  TILLYKKE med fødselsdagen.
  Jeg ville ikke indvære nogen af jer i mit kvindeliv.
  Der er noget til hovedet og hjertet fra jer begge, som giver glæde og energi.
  TAK.
  Kærlig hilsen Tine

 68. Stort tillykke med fødselsdagen. Jeg nyder altid din blog. Faktisk har jeg fundet flere brugbare og spændende rejsetips her, end nogen andre steder. Altid smukke billeder og flydende beskrivelser. Jeg glæder mig til mange flere??

 69. Stort tillykke med din skønne blog❤️??. Jeg er vild med at følge med – er klar på 10 år mere ??

 70. Læser med fra Amsterdam, så her kommer en fødselsdagshilsen på hollandsk- Gefeliciteerd! Knus og kram

 71. Stort tillykke med fødselsdagen Emily hele vejen fra Grønland. Jeg er selv mega fan af Rudolph Cares produkter, men de kan desværre ikke købes her. SÅ DET VILLE VÆRE MEGA OPTUR at vinde sådan et sæt ❤️

 72. Stort tillykke til en af mine absolutte yndlingsblogs! Du formår at lade bloggen vokse med dig og dit liv, og det er så skønt at følge med ❤️

 73. ?????? Stort tillykke med dagen – tror jeg har fulgt med næsten fra starten gennem forskellige kærester, kærestesorger, uddannelse, fertilitetsudfordringer, bryllup og graviditet og har nydt det alt sammen undervejs.

 74. Tillykke tillykke tillykke!✌?? Jeg er vild med din blog og jeg elsker Rudolph Care, så krydser alt hvad krydses kan??

 75. I anledning af min søsters 22 års fødselsdag rejser min familie over og besøger hende i USA hvor hun er på udveksling. Det ville være skønt at tage nogle ekstra plejende fødselsdags gaver med til hende, som vindes i anledning af netop en fødselsdag, på din skønne blog :-)

 76. Den LÆKRESTE konkurrence – krydser fingre for mit vinderheld!

  Kæmpe stort tillykke med blog-fødselsdagen ??

 77. Tillykke og HURRAAA til jer begge! Åh, jeg håber jeg vinder, så også mit trætte mama-ansigt kan friske lidt op her under specialeskrivningen! <3

 78. Hip hip hurra til både Rudolph Care og til dig selvfølgelig, skønne inspirerende Emily. Med 10-års blog og med din nye mor-titel ?. Jeg er giga fan at alt sammen! Trofast følger hos dig og evig glad bruger af Rudolph Care. Jeg ønsker mig at prøve flere af produkterne ??

 79. 10 år er en imponerende bedrift for både dig og Rudolph Care. Jeg håber begge parter holder ved længe endnu. Tillykke????

 80. Stort tillykke med 10-års jubilæum ??

  Tak for en altid dejlig blog, som jeg nyder at følge med i ?

 81. Virkelig en fin konkurrence og selvfølgelig kæmpe tillykke med bloggens 10 år! Det er en fornøjelse at følge med nåde på bloggen men bestemt også Instagram ??

 82. Stort tillykke til Rudolph Care! Jeg er blevet helt vild med jeres mommy and me balm ?

 83. Kæmpe stort, flot og helt fra hjertet tillykke ?? Elsker at følge dig – synes du er så skøn ☺️? og sikke en konkurrence ?????Tænk hvis man var så heldig ???

 84. Hip hip hurra og det største og flotteste tillykke med bloggens 10 år! Dét kan du i sandhed være stolt af, dygtige og søde Emily. Det er en sand fornøjelse at følge dig, så tak fordi vi får lov ❤️

 85. ❤️lig tillykke med 10 års jubilæet ? Jeg har fulgt med næsten fra start og ser frem til flere fine og kloge ord fra dig☺️

 86. Stort tillykke til dig og bloggen. Og til os læsere. Jeg har fulgt med næsten fra starten og sikke meget der er sket i dit (og mit eget) liv på de år. Glæder mig til at følge de næste ti år :)

 87. Stort tillykke med fødselsdagen både til dig og bloggen – men også Rudolph Care.
  Jeg opdagede først din blog for et års tid siden, men ser frem til hver gang, at der kommer et nyt indlæg fra din – så fortsæt endelig 10 år endnu ????

 88. Stort tillykke! :) er selv lige blevet mor, med en søn der er en uge ældre end Kurt, så kunne derfor godt bruge lidt lækre ting til selvforkælelse.

 89. Hip, hip hurra og et stort tillykke til både Rodolph Care og din blog. Begge dele er et produkt af hårdt arbejde og bag står to stærke kvinder, som i den grad fortjener et slud glimmer ??

 90. Kæmpe tillykke med ‘den runde dag’,
  når man er inspirerende som dig, er det ingen sag.
  Smuk, talentfuld og nu nogens mor.
  Kurt blir’ stolt når han blir stor.
  En lækker præmie vi alle gerne vil vinde.
  Må den skønneste kvinde vinde❤️

 91. Stort tillykke med fødselsdagen til din blog. Jeg elsker at følge med her og på Instagram :-) Du er så inspirerende og varm!

 92. Stort tillykke med fødselsdagen ?????og tak for en rigtig god og informativ blog der hjælper mig på vej i skønhedsjunglen ??????

 93. Ih, jeg håbede sådan, at RC ville være en del af fødselsdagspuljen – hurra! Jeg prøvede acai facial oil på din opfordring, og den er blevet en trofast følgesvend og hverdagsluksus herhjemme. Men sikken en luksus, det ville være at vinde alle produkter på én gang :D Jeg venter lige nu mit første barn efter flere års fertilitetsbehandling og kunne i den grad godt bruge lidt forkælelse ovenpå de mange hududfordringer, der følger med de lykkelige omstændigheder :)

 94. Hip hip hurraaa! Tror ikke man ville kunne se på ens hud, at den er blevet 10 år ældre med hjælp fra de skønne produkter ??

 95. Kæmpe tillykke med de 10 år til de 2 uundgåelige!
  Må de nuppe 10 år mere, og 10 år mere… <3

 96. Kære fine Rudolph Care og Blog,
  Tillykke med den første runde fødselsdag – 10 år, det er stort.
  Jeg kan huske første gang, jeg mødte jer, I har vel været et par år gamle på det tidspunkt, stadig helt små og bløde. Nu bliver i begge 10 år!!!! Så må man meget mere end som 9-årig. Tillykke. Jeg glæder mig til at se jer vokse jer større og større. Hurra og kæmpe fødselsdagskage herfra
  Clara

 97. Stort tillykke med de 10år til Andrea og Rudolph Care – det er virkelig de lækreste produkter! Kan varmt anbefale dem. Og tusind tak til dig, Emily, for en hyggelig blog- jeg er i uge 32 nu, og elsker at følge med i dit eventyr med Kurt.

 98. Tillykke tillykke tillykke ? hvor ville det være fantastisk hvis man endelig kunne få prøvet de lækre produkter ????

 99. Happy birthday ?????? And take care ?

  Kan disse läkre produkter også passe till en person +60+
  ??
  Kram

 100. Stort tillykke – har fulgt med hele vejen ? Ser frem til mange flere år! Sjovt som vi har udviklet os i takt.

 101. Stort tillykke med de 10 år! Jeg har fulgt trofast med i mange år efterhånden og stornyder det stadig ? Også stort tillykke til Rudolph Care med 10-års jubilæet. Virkelig lækre produkter ??

 102. Juhuu tillykke med de 10 flotte år. Hvor blev tiden af? :D

  Det synes paradoksalt, at skrive en fødselsdagshilsen og samtidig ikke være den, der har gaven med – men i stedet den, som ønsker sig noget ;)

  Men om ikke andet, er ønsket meget stort – for Rudolph Care har reddet min rødblussende allergihud, som har plaget mig det meste af mit liv og for mig har bekendtskabet derfor på én og samme tid, været en game-changer og lifesafer. Så jeg skylder vist mest af alt bare en kæmpe tak <3

 103. Stort tillykke med bloggens runde fødselsdag og tak for din inspirerede måde at formidle på

 104. Stort tillykke til både bloggen og Rudolph Care! Min trætte efter-graviditet hud kunne godt bruge det hele på en gang! Også for at afhjælpe tegnene på den manglende søvn…

 105. Juhuu tillykke med de 10 flotte år. Hvor blev tiden af? :D

  Det synes paradoksalt, at skrive en fødselsdagshilsen og samtidig ikke være den, der har gaven med – men i stedet den, som ønsker sig noget ;)

  Men om ikke andet, er ønsket meget stort – for Rudolph Care har reddet min rødblussende allergihud, som har plaget mig det meste af mit liv og for mig har bekendtskabet derfor på én og samme tid, været en game-changer og lifesafer. Så jeg skylder vist mest af alt bare en kæmpe tak <3

 106. Hvor er det en vild præmie! Den vil jeg så gerne vinde <3
  Tillykke med de 10 år. Jeg har også fulgt med lige så længe! :)

 107. Tillykke med din skønne blog!
  Jeg har selv fødselsdag den dag, du trækker lod. Så jeg krydser fingre.

 108. Stort tillykke med 10 års jubilæum ?? Og tak for en skøn blog! Jeg fødte en skøn dreng et par uger efter dig og har virkelig brugt din blog meget under min graviditet, den har været en stor inspiration!

 109. Stort tillykke og tak for de første 10 års læsning. Jeg håber, du napper mindst et årti mere <3

 110. Hip, hip hurra og stort tillykke til dig og det mest vidunderlige hjørne af internettet ♥️

 111. Kæmpe tillykke med fødselsdagen og med jubilæet ?❤️
  Jeg satser på at der er minimum et par årtier tilbage i jer begge endnu ?

 112. Stort tillykke til bloggen, der som den første åbnede mine øjne for dette nye medie. Den fascinerede, oplyste og dragede med flotte billeder og velskrevne tekster. Det gør den til stadighed. Tak for at være min yndlingsblog ❤️?

 113. ??????Stort tillykke med jubilæet til dig Emily, for at skabe en spændende blog med lækkert indhold og billeder. Og til Rudolph Care og Andrea for at skabe nogle skønne produkter til både os og miljøet ?????? i er billeder på et par stærke og skønne kvinder ?

 114. Stort tillykke med jubilæet (til både dig og Rudolph Care)! Og hvilken eminent konkurrence <3

 115. Tak for mange år med god inspiration ?? Kunne være så lækkert med lidt luksus til den mørke tid vi går i møde

 116. Kæmpe tillykke til dig og Rudolph. Jeg har været fast læser siden begyndelsen, fordi der er så hyggeligt herinde. Hip hurra for de næste ti år :)

 117. Tillykke til den bedste blog og til dig ??❤️ Bloggen har været mit faste ritual i 6 år nu og jeg glæder mig til mange flere år endnu.

 118. Kærligt tillykke til bloggen og Rudolph! Emily, du er en konstant kilde til inspiration hos mig – TAK fordi du deler både holdninger og undren om stort og småt. Ser frem til fortsat at følge med de næste ti år <3 Kæmpe kram fra Kamilla

 119. Kære Emily
  Tillykke med bloggens fødselsdagen. Jeg har fulgt dig længe (siden snart) og du har den mest inspirerede blogger til dato. Elsker at følge dig på godt og ondt❤

  Knus

 120. STORT tillykke med fødselsdagen til jer alle sammen – også stort tillykke til alle andre fødselarer ???

 121. Tillykke med de 10 år! Jeg glæder mig til at følge med de næste 10 år også. :-)

 122. Skøn konkurrence! Jeg er vild med både din blog og Rudolph Care. Tillykke til begge ☺️

 123. Tillykke med 10 års blog- og cremedag! <3 I tilføjer begge en masse luksuriøs inspiration til min hverdag! Tusind, tusind tak for det! :-)

 124. Fantastisk fødselsdagskonurrence! <3
  Kæmpestort og varmt tillykke med bloggens 10-års fødselsdag. Du har virkelig noget at fejre og være stolt af ved dit arbejde med bloggen – alt det fuldstændig gennemarbejdede og inspirerende materiale, det bugner med på din blog, er i dén grad noget at være stolt af. Jeg siger tak!

 125. Mange mange ❤️-lige tillykke, til både bloggen og Rudolf Care! Det er dejligt med et brand der går op i sundhed og bæredygtighed og ligeledes en blog, der også har fokus på dette – hvad vi kan gøre i de små ting, for os selv, vores kroppe og vores børn. Håber på mange år flere til jer begge!! ???❤️

 126. Tillykke tillykke tillykke! Min mand har også fødselsdag idag, og som jeg sagde til ham, kan man ikke få sagt tillykke for mange gange.
  Men der skal selfølgelig også siges tak – tak for et dejligt frirum i hverdagen hvor ord betyder ligeså meget som billeder. Et frirum med plads til både stort og småt. Jeg glæder mig allerede til at være med på sidelinjen de næste ti år – både hos dig og Rudolph Care❤️.

 127. Åh, hip hip og stort HURRA – for en helt igennem god blog og god person bag den. Kæmpe tillykke og kærlighed her fra! ????

 128. Sikke en skøn præmie ❤️ Den vil være kærkommen til samme sag – trætmorlook i anden potens med 2 små børn. Og tillykke med Kurt og bloggens 10 år – jeg glæder mig til de

 129. Sikke en skøn præmie ❤️ Den vil være kærkommen til samme sag – trætmorlook i anden potens med 2 små børn. Og tillykke med Kurt og bloggens 10 år – jeg glæder mig til de næste 10!

 130. ?- tillykke med en inspirerende blog og Rudolph Care’s 10-års jubilæum? Glæder mig til mange flere år, da det er en fornøjelse at følge med? Skøn konkurrence, krydser fingre??
  God søndag aften?

 131. Stort tillykke med årtiet til både dig, Emily, og Rudolph Care ? Virkelig en lækker konkurrence – jeg kunne så godt bruge at få opgraderet min Locobase-creme og Apotekets rensemælk (af en eller anden årsag er jeg aldrig rigtigt kommet ind i gamet med de lækre selvforkælelsesager) ?

 132. Stort tillykke med bloggens fødselsdag, jeg har ikke helt læst med i 10 år, men bliver altid vældig inspireret af dine indlæg?

 133. Tillykke med de flotte år! Tak for en fantastisk tid, det er så skønt at læse med i dit inspirerende univers <3

 134. Stort tillykke med fødselsdagen til både bloggen og Rudolph Care :-)
  Jeg snupper gerne ti år mere med begge!

 135. Stort tillykke med fødselsdagen! Så dejligt med en blog i den mere urtede ende af skalaen. Det er bare dejligt, at der også findes lidt mere naturlige hjørner på internettet. ??

 136. Kæmpestort tillykke til en rigtig fin blog, som jeg nyder at følge med på, og bliver rigtig inspireret af ? Ser frem til mange flere år af dem ?

 137. Stort tillykke til såvel blog som RC! Begge med fin æstetik og kvalitetsorienteret indhold?? Hurra!

 138. Kære Emily, Tillykke med de 10 år. Har fulgt med næsten lige så længe. Du har sådan en dejlig stille, rolig og varm facon, der gør din blog både hyggelig og inspirerende. Kort sagt: Altid godt selskab.

 139. Årh stort tillykke med bloggis! ? Tænk alle de oplevelser, gode som dårlige der er delt, fortalt og læst. Må den få 10 år mere ?

 140. Kære Emily.
  Uanset at jeg garanteret kunne være mor til mange af dine læsere, så læser jeg lystigt med. Der er en omfavnelse – og videregivelse – af livet i dine indlæg som jeg ikke finder andre steder. Så stort tillykke med din blog og dit valg om at skabe den plads til dig som du ønsker. Du gør det så fandens fint (tænk dig til et stort hjerte).
  Kram til dig

 141. Tillykke med 10 smukke år til både dig og Rudolph Care ?Og tusind tak for at dele dit inspirerende univers med alle os ?

 142. Stort tillykke med bloggens 10-års dag- alle dage er værd at fejre og især en rund en af slagsen….. vi er ikke samme sted i livet, men jeg synes du har så mange hyggelige og livsbekræftende indlæg især om de små glæder og det at sætte pris på hverdagens glæder, synes jeg godt om?????

 143. Din blog bliver ved med at inspirere år efter år og jeg er så glad for at du stadig blogger så flittigt!

 144. Stort tillykke med bloggen og de 10 år som blogger/influencer/inspirationsmenneske ?

  Den har reddet mig fra mange kedelige timer i gymnasiet og universitet – og var en god ven under specialeskrivningen, hvor den tjente som en hyggelig (og kærkommen) overspringshandling ☺️

 145. Kæmpe tillykke med en helt fantastisk blog! ??? Den er utrolig værdsat ❤️. Tak for alt det arbejde du ligger i det!

 146. Jaaa to stærke brands fejrer 10 års fødselsdag??? Længe leve powerkvinder og bæredygtighed. Hurra

 147. Tillykke med to gange ti år! Såvel bloggen som RC har en fin æstetik og kvalitetsorienteret indhold/produkt?? Hurra!

 148. Juhuu! Stort tillykke med de 10 år og hurra for både bloggen og for Rudolph Care. Jeg er kæmpe fan af begge dele!
  Jeg blev selv mor for en måned siden, så det har været SÅ hyggeligt at følge med i graviditeten, fødslen og livet som mor på bloggen. Og min hud trænger altså også til lidt ekstra forkælelse – meget gerne med de lækre grønne produkter, så de kan bruges med god samvittighed i forhold til amning :-)

 149. Stort tillykke med bloggens 10 år! Har fuldt med i mange år, og glæder mig til at læse med i mange år endnu <3 Hip hurra

 150. Du ønskes af hjertet tak for din blog, jeg nyder at kigge forbi om aftenen når min lille søn (2 år) er faldet i søvn i ske med mig. Din blog er hyggelig læsning, når jeg skal have den tidlige aften til at gå, når min favn er påkrævet af min søn, når han har brug for at sove trygt i den?

  Tillykke fra en aftenlæser, som altid ligger i tusmørke i ske med sin søn og læser din blog. Og hjertelig tillykke med jeres kærlighedsklump.

 151. Hip hip hurra og STORT tillykke med bloggens 10-års fødselsdag ???? Det er en fornøjelse at følge med, så ser frem til de næste mange år med godt og inspirerende indhold ?

 152. 100 tillykke med 10 års dagen for den virtuelle fødsel. Tak for inspiration, smil og din livsbekræftende tilgang ?

 153. Juhuu! Tillykke med fødselsdagen til både bloggen og Rudolph Care! ??
  Tak for inspiration og tanker, for at dele gode og dårlige tider. Jeg glæder mig til at følge med i de næste mange år ??

 154. Emily og Rodulph har fødselsdag. Det har de jo og det er i dag (sådan da)
  Hip hip hurra og tillykke :)

 155. Et kæmpe stort tillykke? skal lyde med de 10 fantastiske, inspirerende, smukke, og helt igennem fantastiske år til en af Danmarks bedste bloggere? Må der komme mange flere ??

 156. Stort tillykke med bloggen, det er en fornøjelse at følge med her på domænet. Har fulgt med siden tidernes morgen, det er altid så hyggeligt :)

 157. Stort tillykke med fødselsdagen og tusind tak for en dejlig blog. Jeg har fulgt med i en stor del af årene og håber på mange flere endnu!

 158. Stort og hjerteligt tillykke til dig og bloggen Emily. Du har og gør et fantastisk stykke arbejde og byder på et univers, hvor jeg som læser altid føler mig velkommen og værdsat. Der er guf for øjnene og ganen og det er så lækkert. Jeg følger gladeligt med de næste 10 år!

 159. Stort tillykke med den runde fødselsdag ?? Tak for en skøn og inspirerende blog, som altid emmer af et positivt livssyn og føles som en virtuel veninde ❤️

 160. 10 år er ingen alder – Jeg tager glædeligt 10×10 mere :D Og det gælder for så vidt både bloggen og Rudolph Care ???

 161. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen til din fine blog. Jeg har fulgt dig siden den spæde start, og synes du er ligeså vidunderlig nu som da.
  Tillykke med kærligheds-Kurt og din nye rolle som mor. Jeg ønsker dig alt det bedste
  ( Jeg ejer forresten stadig den lilla lange DVF cardigan, som jeg købte af dig for nogle år tilbage, én af mine garderobefavoritter stadig :))

 162. Stort tillykke med bloggens fødselsdag. Det er altid hyggelig læsning. Lækker præmie, som min hud ville elske❤️

 163. 10 år er jo ingen alder. Stort tillykke med dit hyggelige hjørne af internettet, som er så fint at kigge forbi som stamgæst. ?

 164. Der er så mange der kæmper med at få børn og vi er mange der har mistet et barn. Du minder mig om, hvad jeg stadig drømmer om på de dårlige dage. Tillykke med det hele ❤️ Tak

 165. Hip hurra og højt humør! Tillykke med den runde fødselsdag til både bloggen og Rudolph Care – 10 år er jo inden alder, men tænk lige hvor meget man lærer og vokser på 10 år! Det er jo helt fantastisk ???

 166. Jøsses, så har jeg jo læste med i noget der ligner 10 ÅR? tillykke til dig, Emily, med bloggen, og til Andrea med Rudolph Care, virkelig så meget yndlings produkter????

 167. Kæmpe tillykke skønneste Emily? Jeg elsker at følge med – i stort og småt, når livet er svært, og når alt er bare ren lykke. Bliv ved! -du gør det simpelthen så fint. Og ja, så elsker jeg Rudolph Care? Ville blive vild af begejstring, hvis jeg vandt??

 168. Kære Emily. Stort tillykke med den runde fødselsdag????. Håber vi får 10 år mere. Kh Ann

 169. Sikke en lækker konkurrence ?
  Stort tillykke med bloggens 10 års fødselsdag, det er en fornøjelse at følge med.

 170. Stort tillykke med fødselsdagen, selvom jeg ikke har været med helt fra starten, så er det mega hyggeligt at kunne være med til at fejre din dejlige blog. Fortsæt endelig med det gode arbejde både på bloggen og på insta <3

 171. Kæmpe stort tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg er trofast læser gennem 6 år og elsker at følge med her på domænet :D

 172. Kæmpe stort tillykke med de 10 år. Har været fast læser de sidste syv år, og glæder mig til at følge med mange år fremad. Du gør det så godt, Emily ???

 173. Stort tillykke – både til dig og RC ?? Er stor fan af begge dele ? Derudover er det ekstra fedt for Andrea, at hun har fået så stor succes med sine produkter, når man tænker på, at hele DK’s dagspresse var meget ivrige efter at få hende ned med nakken, da produkterne først kom frem. Så sejt gået ??

 174. Tillykke til både bloggen og til Rudolf Care ?? Jeg har læst med på bloggen de sidste 4-5 år, og det har været så hyggeligt at følge udviklingen. Især kan jeg virkelig godt lide det grønne/bæredygtige islæt, som den har fået – samt selvfølgelig hele babydrejningen??♻️ Så jeg satser på at læse med mange år endnu?

 175. Hip hip hurraaa!!! Kæmpe tillykke med fødselsdagen ???
  Tak for er inspirerende, ærligt og kærligt indblik i hverdagen ❤️

 176. Største tillykke – har næsten fulgt med fra start og du er stadig en favorit. Skønneste præmie. Jeg krydser fingre og ønsker stort tillykke og god vind fremover ?

 177. Sikke dog en fantastisk konkurrence! Jeg krydser fingre.
  Endnu engang et stort tillykke med de 10 år.

 178. Stort tillykke med den runde fødselsdag, både til bloggen og Rudolph Care. Den skønneste blog jeg følger og nogle af de lækreste produkter på markedet ?

 179. Hip hurra og tillykke ♥️ Jeg har fulgt med helt fra start, hvor jeg var på udveksling på den anden side af jorden, og savnede det hjemmelige, hyggelige og rare. Det fandt jeg hos dig, og har været med lige siden. Forstår slet ikke, at der er gået 10 år. Sikke en rejse. Tillykke!

 180. Stort tillykke med de 10 år Emily. Sikken tiden går og bloggen vokser og udvikler sig. Præcis som dig.
  Jeg følger med og nyder at læse dine kruseduller. Fra inspirerede bøger, rejsedestinationer og lækre drinks. Nu også dit liv som mor. Altid med din personlighed, varme og positive indstilling til livet som holdepunkt.
  Det er rar læsestof.
  Bh Marikka

 181. Tillykke til den lille bloggis <3 Jeg har læst med siden du boede på Amager i den lille studielejlighed og havde din første hund og brugte polaroid-filter <3 Jeg har så mange stemninger i mig fra din blog, især fra dine gamle københavnerguides, jeg brugte den fra Frederiksberg meget nøjagtigt, da jeg flyttede hertil. Og dine cupcakeopskrifter!! For ikke at tale om raising while showering-bollerne, som er deres officielle navn i mit kollektiv. TAK for at dele glæde og farver gennem alle årene <3

 182. Hip hip hurra med bloggens 10 års fødselsdag ? tror næsten jeg har fulgt med fra begyndelsen, det er så hyggeligt et univers du har fået skabt her Emily ❤

 183. Juhuuuu, STORT tillykke med bloggens fødselsdag Emily! Håber der kommer mange flere år endnu <3 <3

 184. Først og fremmest vil jeg ønske dig og bloggen et stort tillykke med fødselsdagen; jeg har været med fra ‘day one’ og har altid elsket dit univers. Min svaghed for din blog er ikke blevet mindre efter Kurt er kommet til, da jeg selv er gravid og derfor søger meget inspiration hos dig og andre i samme sitation.
  Jeg krydser fingre for, at det bliver mig, der vinder den flotte præmie ?? Der er ingen tvivl om, at min gravide krop vil sætte pris på det ?
  … og så tager vi lige 10 år mere, ikke? ?

 185. Wauw, et hjertelig tillykke til begge inspirerende power-kvinder ? Jeg glæder mig til at tage yderligere 10 år her på domænet ? Skål og KH

 186. Stur TILYKKE til dig smukke Emily ? med bloggen og babyen og alt godt i dit liv ?☺️ Du er en kæmpe inspiration for mig på mange områder, ja lige fra hårtips, til babylir og skønne altanplanteråd ???
  Ser frem til 10 år mere i samme dur ???

  Kærligst Elisabet

 187. Tillykke med en skøn blog? Jeg håber at fejre både bloggens og min fødselsdag med sådan nogle skønne produkter, da den 4. Oktober er min fødselsdag? Hip hurra??

 188. Hip hip hurra og STORT tillykke med din fine blog!
  Jeg har efterhånden læst med i små fem år, og jeg er vild med det! Jeg elsker, at den sproglige kvalitet er høj (sorry – er fagskadet af at være dansklærer i gymnasiet i snart 10 år) og at balancen mellem blog-persona og menneske fungerer rigtig godt! Derfor slapper jeg ekstra meget af i min egen lille hygge-session med læsning af din blog, der meget ofte inspirerer til at mærke bedre efter helt inde i sjælen, hvilket kan være svært i en travl hverdag med små børn og fuldtidsjob. Det kræver nogle gange en låst toiletdør og en “vildøv” tilstand, der ikke ænser de børn, der kalder på deres mor på den anden side af døren. Men jo; hyggeligt og nærværende er dit univers. Tak for det <3

 189. Tillykke med fødselsdagen – og med til stadighed at skabe et univers, der emmer af autenticitet, hjertevarme og æstetisk forkælelse ???

 190. Kæmpe tillykke med de 10 år på bloggen Emily. Så længe har jeg slet ikke været med, men jeg er glad for at være kommet til ☀️?? Ser frem til de næste 10 år!

 191. Stort tillykke med den runde dag.
  Jeg elsker dit univers og håber du bliver ved med at dele stort og småt de næste 10 år også ????

 192. Stooort tillykke til både blog og Rudolph Care ? Jeg ønsker dig alt det bedste med din blog (og din lille familie) og håber på en masse inspirerende indhold fortsat. Det er en fornøjelse at følge med.

 193. Stort tillykke med fødselsdagen. Jeg håber din dag har været fyldt med kærlighed, glæde og kram.

 194. Hip hurra! Stort tillykke med de 10 år. Har ikke været med fra starten men fortsætter helt sikkert de næste 10 :-)

 195. Kære Emily
  Stort tillykke – med bloggen og med livet!
  Tak fordi du viser hvordan man mestre influencer/blogger mediet med ultimativ god smag
  Kærlig Hilsen Cecilie

 196. Hip hip hurraaa! Stort tillykke med fødselsdagen!! ?? Og tak for altid gode, velskrevne skriverier, som jeg nyder at læse ????

 197. Kæmpe stort tillykke med bloggen!
  Jeg er vild med den grønnere retning og din altid positive tilgang. Du er inspirerende – også i din nye rolle som mor, hvor det i høj grad også giver mening at fokusere på de skønne øjeblikke (og lade det andet gå lidt i baggrunden). Du gør det så godt! Yay for dig, Emily!

 198. Hip hip hurraaa, STORT TILLYKKE til både dig og Rudolph Care!

  Jeg trofast fulgt dig her på bloggen i mange år og ser frem til yderligere 10 år i dit dejlige selskab :)

 199. Kære Emily

  Tillykke med jubilæet!!!
  Sikke en vidunderlig gave, den kunne min trætte “morhud” også godt bruge lidt af.
  Tak for altid at have dybe, finurlige, rare blogindlæg med evig god stemning.
  Klem

 200. Tillykke til den bedste blog! Det har været en sand fornøjelse at følge med i alle de år – håber du tager 10 mere :D

 201. Stort tillykke med fødselsdagen, både til bloggen og Rudolph Care ???
  Tusind tak for den dejlige blog, som jeg trofast læser.
  Fødselsdagsknus fra Karin ??

 202. Kæmpe tillykke med bloggens føds! Fra én dame, der elsker pæne ting og selv er mor til snart to (!) og derfor følger med i det hele med kæmpe begejstrering <3. Jan godt forstå Rudolph Care er et hit hos dig. Sidder netop nu og venter på at “Smooth Operator”-serummet trænger ind. Det giver en vildt flot glød og fugter mere end mine andre sera. Vil SÅ gerne opleve mere fra Rudolphs hånd!

 203. I daaaaag er det bloggens fødselsdag, hurraaaa hurraaaa hurraaaaaa <3 Stort tillykke herfra! Har været med næsten fra start af, og jeg nyder mindst ligeså meget at læse med nu som for 10 år siden. Fortsæt endelig det fremragende stykke arbejde <3 Klem herfra

 204. Hip hurra og stort tillykke med fødselsdagen, både til dig og til Rudolph Care ??
  Håber vi må få lov at følge både bloggen og RC mange år fremover! Sikke en lækker præmie at kunne forkæle sig selv med, nu når efteråret for alvor banker på døren ???!

 205. Kæmpe tillykke ? med fødselsdagen på bloggen og til RC. Jeg elsker dit inspirerende kvindeunivers og de lyserøde produkter ❤

 206. Kæmpe stort tillykke med 10 års jubilæet. Rudolph Care er også all time favorit mærket hos mig. ?❤️??

 207. Stort tillykke med bloggens første 10 år ???? Det er hyggeligt at følge med i dit lille blog-univers ☺️

 208. Tillykke med bloggens fødselsdag ? Jeg har nydt at læse med siden du boede i “kollektiv”. Tak fordi du lukker os læsere ind. Du inspirerer mig på flere fronter. Jeg er også meget frankofil og har ladet mig meget inspirere af eksempelvis din måde at gøre hverdagen mere bæredygtig på. Fortsæt endelig som før. Jeg vil med fornøjelse skrive bloggens navn i min browser i meget lang tid fremover ?

 209. Stort tillykke til dig og bloggen ??? Jeg elsker at læse med! Er selv lige blevet mor og skal snart giftes, så glæder mig særligt til at følge med i, hvordan hverdagen med Kurt, mand, job, veninder og skøn livsstil kommer til at flaske sig ?

 210. Kæmpe stort tillykke! Hvor er det vildt – jeg har læst med nok omkring 7-8 år, og det er så vild en udvikling, der er sket på domænet, og jeg kan heldigvis stadig mærke Emily i alle dine indlæg – så jeg følger med glæde stadig :)
  Jeg håber, du holder ved bloggen rigtig mange år endnu. Endnu engang tillykke med de 10 år!

 211. Stort tillykke med din fantastiske blog! Fuld af inspiration og glæde ?? Glæder mig til mange flere indlæg! Tak !??

 212. Stort tillykke med de 10 år ? Det er i sandhed en fornøjelse fortsat at følge med :)

 213. Stort tillykke med de 10 år??? Ser frem til mange flere år! Og sikke en dejlig konkurrence.

 214. Tillykke! Elsker også RC – og har flere favoritter derhjemme, der godt kunne bruge selskab ❤️

 215. Kæmpe tillykke med jubilæet! Jeg kan ikke huske præcis, hvornår jeg startede med at følge med, men det var i hvert fald før jeg startede på uni i 2011. Jeg nyder at følge med og glæder mig til at læse om livet som mor (i det omgang du ønsker at dele, selvfølgelig). God aften fra Esbjerg

 216. KÆMPE stort tillykke til bloggen!! Jeg ELSKER at følge med, og håber på mange år “sammen” endnu!!???

 217. Hurra og tillykke til dig og Rudolph Care og til min egen lille dreng, Asger, der bliver fem måneder i dag ?❤️??

 218. Stort tillykke med de 10 år ? Det er i sandhed en fornøjelse at følge med i dit hyggelige univers

 219. Hurraaaa Emily, sikke en fødselsdagsgave vi kan vinde ? Stort tillykke til dig og til bloggen ??
  Jeg er så glad for produkterne fra Rudolf Care, men at få lov til at prøve så mange af de lækre sager ville være fantastisk ?!

 220. Tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg elsker at følge med i de øjeblikke, som du så generøst deler med os, fra dit liv med din lille familie – og jeg har været med næsten hele vejen.

 221. Kæmpe tillykke til både bloggen og Rudolph❤️? Har heldigvis også ” kendt” jer begge i alle 10 år, og er lige vilde med jer efter alle årene?

 222. Sikke en fin fødselsdagskonkurrence. ??☺️ Du har jo egentlig selv fortjent en så lækker forkælelsesgave nu du har 10 års fødselsdag med bloggen og med din nyerhvervede titel som mor. Du ønskes hvertfald et stort tillykke med det hele.
  Som gravid i uge 37 ville gaven være helt perfekt. ??

 223. Tillykke med blogfødselsdagen ?? Sikke dog en fin præmie du udlodder; jeg krydser fingre ?

 224. Stort tillykke til både dig, bloggen og Rudolph Care ?? Det er sgu godt gået ????? Jeg glæder mig til mange flere år – både med fine ord og billeder – og lækker hudpleje ☺️?? Tak for en skøn blog ❤️ Kh. Tanja

 225. Først tillykke med de 20 (2×10) år, og åhh en skøn (pun intented) konkurrence at fejre med. Kunne gøre underværker hos endnu en ny drengemor, der slet ikke får søvn nok (en til gengæld kærlighed i overflod).

 226. Stort tillykke med de 10 år til den skønne blog! Har efterhånden nydt, men også lært og er ikke mindst blevet inspireret af mange ting her på bloggen gennem årene. Håber i den grad at du tager 10 år mere, så det kan fortsætte!

 227. Stort tillykke til min yndlingsblog OG mit yndlings beauty-mærke med hver jeres 10 år! Det er en stor milepæl, og jeg håber, at både du og Rudolph Care bliver ved maaaaange år endnu! :)

 228. Tillykke med blog-birthday ?Jeg elsker Rudolph produkterne og jeg er lige så glad for at følge med på din blog og Instagram. Tillykke!

 229. Stort tillykke. Det har været dejligt og hyggeligt at følge jer begge, og dine begejstring, Emily, for RC har været den bedste anbefaling. Jeg er også kæmpe fan (af jer begge to) ?

 230. Du får et fødselsdags-haiku (som endda timer) herfra:

  Fødselsdag du har
  Til fejring er alle klar
  Råb så nu HURRA
  ??

 231. Sikke en dejlig konkurrence på en dejlig blog! Stort tillykke til både Rudolph Care og Emily. Jeg har fulgt bloggen trofast siden min gymnasietid, og jeg ser frem til mange gode år endnu <3

 232. Tusinder af tillykker til dig, din fine platform, og lidt til alle os der får lov at være med i dit univers. Sikken skøn præmie, mit ammeansigtsbetræk ville elske sådan en grand cru behandling! Alt godt :-)

 233. Stort tillykke – tænk at vi har fulgt med i 10 år! Du gør det virkelig godt. At vi vil hænge ud med dig samtidig med at vi alle bliver voksne, får børn/hund/sommerhus/fast arbejde – det er fordi du nailer den med at blive ved at vise hvem du er samtidig med at du lader bloggen følge din udvikling. Og nuij en lækker præmie – den vil jeg gerne forkæle mit trætte morbetræk med; efter at have fået 3 børn i løbet af 1,5 år ( 2. gang var det Twins – så går det stærkt!) så kan min hud bruge al den hjælp den kan trække fra lækre Rudolph. Har ikke prøvet de nye produkter, men scrub’en er jeg svært glad for!

 234. Juhuu og tillykke med de 10 år! Jeg har ikke fulgt med i alle årene, men jeg vil gerne følge med 10 år endnu :) Jeg råber højt hurra og sender et virtuelt knus

 235. Stort tillykke, Emily!
  Jeg har nydt at følge med i så mange år, og jeg vil glæde mig til mange flere inspirerende, vigtige og hyggelige indlæg.

 236. Tillykke med fødselsdagen til bloggen, der i 10 år har inspireret mig til lækre outfits, fine negle, sund mad, lækre kager, lært mig lidt om livet og lært mig at sætte pris på de små ting i hverdagen ❤️ Lad os endelig tage 10 år mere. Du er sej, Emily! Og nå ja, så kunne min allerede efterårsmedtagede hud virkelig godt trænge til de skønne ting fra Rudolph Care ?

 237. Tillykke med blog-fødselsdag, navnesøster! Jeg begyndte først at følge dig fast da jeg så du var gravid, vi fødte med 2 ugers mellemrum, og det har været hyggeligt at “følges ad” de sidste mange måneder :) Håber på lidt dejligt lilla til at pynte både badeværelse og hud!

 238. Kære Emily
  STORT tillykke med den flotte fødselsdag. Min søster har fulgt dig siden 2009 og hun fik så for alvor mig med på bloglæsningsvognen i 2012 – og jeg har nydt at læse med lige siden. Du er uden sammenligning min yndlingsblogger. Du inspirerer gang på gang.
  Og så ELSKER jeg Rudolph Care. Men på SU bliver det ikke til så mange produkter. Derfor krydser jeg alt hvad jeg har – sikke en lækker konkurrence ???❤

 239. Tillykke til jubilarerne! Ønsker jer alt det bedste fremover og mere til. ❤️
  Kærligste tanker og hip hip hurra. og så det lange: hurraaaaaaaaaa

 240. Tillykke! Jeg har fulgt med i alle årene, og jeg nyder stadig at kigge forbi dit gennemførte univers. Det er så ekstra hyggeligt at følge med lige for tiden, hvor Kurt er kommet til. Lykke til med bloggen og familielivet, håber vi får lov at følge med i mange år endnu. Bedste fødselsdagshilsner Marie

 241. Stort tillykke med din fine blog????. Har været en trofast læser de første 10 år og tager gerne 10 mere med – mindst ;-)

 242. Stort tillykke – har fulgt med de fleste af årene. Giver godt humør og stof til eftertanke. Tak for det ?

 243. Tillykke med de 10 år – både til en skøn og inspirerende blog og et lækkert skønhedsmærke, som jeg allerede bruger og er mega glad for. ?????? Jeg kan dog sagtens finde plads på toilethylden til yderligere 10 produkter ✨?

 244. Tillykke med de 10 år! Rudolfcare og Emily Salomon må være den bedste cocktail, jeg kan komme i tanke om.

 245. Stort tillykke med bloggens 10-års jubilæum. Du formår at skrive inspirerende læsestof og så er jeg vild med din alsidighed!

 246. Tillykke til jer! I er så gode begge to ?
  Og tak for en dejlig konkurrence, Emily. Er vild med Rudolf Care’s solcreme, men er sikker på, jeg nemt kunne få mig nogle flere favoritter. HURRA.

 247. Kæmpe stort tillykke med 10 år til dig og bloggen. Det har været så hyggeligt at blive voksen sammen med dig, og jeg tager gerne 10 år mere :-)

 248. Fed præmie! Er selv fan gennem mange år af Rudolph Care.
  Stort tillykke med fødselsdagen til denne dejlige blog. Sætter især pris på dine boganbefalinger, skønhedstips og grønne/alternative fokus. Bliv endelig ved med at gøre det så godt ❤️

 249. Stort, varmt og kærligt tillykke til dig og bloggen! Det har været hyggeligt at følge med siden starten!

 250. Arhhmen tillykke da! 10 år… Det føles næsten som om at man kender dig, når man har fulgt med fra starten. ?

 251. Fantastisk konkurrence! Hjertelig tillykke med den runde fødselsdag. Tak for at vi kan følge med, og tak for inspiration og tid til tanker❤️??

 252. Stort tillykke med bloggens 10 år! Dine blogindlæg er inspirerende og spændende gang på gang! Det er den eneste blog, som jeg følger fast, hvilket jeg har gjort en del år efterhånden :-)

 253. Stort tillykke med jubilæet! Jeg nyder at følge dig, og det er simpelthen så hyggeligt, efter lille Kurt er kommet til! Jeg er i øvrigt stor fan af din grønne og bæredygtige linje – så skønt at nogen går forrest og italesætter, at vi kan og bør gøre noget godt for hinanden ???

 254. Stort tillykke med bloggens fødselsdag, kære Emily. Jeg nyder at læse med på din blog ugenligt og følger med på din Instagram dagligt. Du er en evig inspiration for mig og sætter stor pris på din ærlighed og åbenhed på bloggen, jeg føler næsten jeg kender dig. Måske lyder det fjollet. Tusinde knus fra Julie

 255. Wauw! Sikke en flot konkurrence! Kæmpe stort tillykke med de 10 år til både dig Emily og Rudolph Care ??? Tusind tak for at du er med til at inspirere mig og mange andre, og fordi du deler ud af de gode såvel som de dårlige stunder ??

 256. Tillykke med de 10 år! Jeg har fulgt med de sidste fem og har særligt nydt dine indlæg om graviditet, da jeg selv er gravid :)

 257. Tillykke til en blog, som først og fremmest er nedenstående

  E eventyrlig ?
  N naturlig ?
  K kærlig ❣️
  P personlig ??‍♂️??

  Og til den person bag og de tre som uden lige gør hende til en person og derved blogger, som er i stand til at skabe et univers som indeholder ovenstående og meget mere ?

  Tillykke?

 258. Stort tillykke med de 10 år her på domænet, Emily! ? Det ville være en fantastisk dejlig gave at vinde. Min lyse og skandinaviske hud elsker produkterne fra Rudolph Care, så sættet her ville være perfekt at gå kulden og vinteren i møde med ?❄️?

 259. Kæmpe stort tillykke med de 10 år! ?? Jeg har ikke været med i den alle, men jeg nyder virkelig at følge med nu, og forhåbentligt og så i fremtiden ?

 260. tillykke med den runde tal.
  Jeg har fulgt med de sidste 4 år, fra da jeg var på barsel med mit første barn

 261. Stort tillykke med de 10 år – en rund fødselsdag er bare altid noget særligt. Håber du fortsætter i mange år med skriverierne ?

 262. Wauw! Stort tillykke med den runde fødselsdag og jubilæet til både dig og Rudolph Care ??

 263. Tillykke med fødselsdagen til både bloggen og Rudolph Care! ? Jeg blev faktisk introduceret for mærket her på bloggen og det har min hud været meget taknemlig for ☺️ Glæder mig altid til at prøve nogle af deres nye produkter af men i sær nu hvor man trænger til lidt selvforkælelse ????‍♀️??‍♀️

 264. ❤️-ligt tillykke med fødselsdagen???!! Godt gået??!! Glæder mig til de 10 næste år?!!

 265. Wow en konkurrence, sikke flotte præmier!
  Tillykke med fødselsdagen! Jeg nyder at læse med og har været her siden start.
  Kh.

 266. Tillykke med bloggen og tillykke til Rudolph Care. Bloggen har jeg nydt on off i alle årene men Rudolph er et nyt bekendtskab. God vind til jer begge?

 267. Det største tillykke med både blog og baby – og tillykke til mit yndlings hudplejemærke af dem alle ????

 268. Hjerteligt tillykke til både dig, Emily, med 10 års blogging – det må være fantastisk at kunne kigge 10 år tilbage i mindebogen på den måde – og til Rudolph Care, som laver de skønneste produkter <3

 269. Tillykke med bloggens jubilæum og også tillykke til Rudolph Care ??. Håber jeg er så heldig at vinde den lækre præmie ?

 270. I er begge en kæmpe inspiration! Tak for 10 skønne år, ser frem til mange flere år med gode tips og lækre produkter. Tillykke til jer begge, sejt gået????

 271. Tillykne med fødselsdagen og tillynne med den frste fdselsdg om nogens mor. H is vi ikkd tller penny med.

 272. Kæmpe stort tillykke med de 10 flotte år – glæder mig til at følge med i udviklingen og dine rare indlæg de næste 10?

 273. Kæreste Emily
  Kæmpe tillykke med din fine blog!!
  Jeg har fulgt med længe og er vild med dit fine univers – du skriver så fint og om sådan nogle gode og relevante emner. Og også kæmpe tillykke med fine Kurt. Det er det største og bedste i verden!

 274. Tillykke!! ????
  Jeg har selv en lille dreng på en måned, og ELSKER at følge med i dit og Pølsens barselsliv. Bliv endelig ved med babyspam ?❤️

 275. Oh my…… Stort tillykke med fødselsdagen på bloggen, Emily. Jeg har ikke været bloglæser i alle 10 år – men siden jeg startede med at følge blogs for 5-6 år siden har jeg læst med her. Og det bliver jeg ved med. Keep up the good work ❤️??

 276. Kæmpe tillykke med din skønne blog. Den er personlig, inspirerende og altid fyldt med gode tips og historier ✨???

 277. Stort TILLYKE til den blog jeg bruger mest tid på. Så skøn, inspirerende og helt nede på jorden – Jeg er vild med det ✨ & sikke en fantastisk konkurrence.

 278. Hjertelig tillykke til Rudolph Care – og jo egentlig også til alle os, som elsker deres produkter <3

 279. Stoooort tillykke med den her fantastiske blog! Har læst med gennem mange år, og elsker den måde jeg bliver inspireret på så mange fronter. Hvad enten det er lækre opskrifter, beauty tips, en boganbefaling eller dine personligeindlæg! Jeg bliver helt sikkert hængende 10 år mere <3

 280. Hurra for min yndlingsblog og mit yndlings-skønhedsbrand – et perfekt match!
  Jeg krydser alt hvad jeg har ;)

 281. Et kæmpe stort tillykke med fødselsdagen til jer begge! ?? I er begge iblandt mine yndlings ?

 282. Stort tillykke med bloggens fødselsdag ?? Jeg ville elske at prøve de fine produkter fra Rudolph Care ?

 283. Stort tillykke med den 10 års fødselsdag, både til dig og Rudolph Care ?????? Jeg er stor fan af begge ??

 284. Det var dog den vildeste præmie – som min trætte Mor-hud også ville elske ??

  Kæmpe tillykke med bloggens fødselsdag. Jeg har læst med siden du startede og elsker stadig dine fine skriv.

  Lidt sjovt at jeg har fødselsdag på fredag d. 4. når konkurrencen afsluttes – det ville være en lækker ekstra føllegave ???❤️

 285. Kære Emily
  Stort tillykke med fødselsdagen, jeg tror faktisk jeg har fulgt med fra start, synes at kunne huske de billeder fra fortiden som du gen-poster. Sjovt og hyggeligt. 10 år mere tak. Hurraaaa

 286. Stort tillykke med bloggen og jubilæet! Fantastiske produkter, som jeg drømmer om 6 måneder inde i babyboblen, hvor det ikke er blevet til meget pleje af ansigt og krop. Baby kommer bare i første række. Tillykke med din lille – i er skønne og jeg nyder at følge med!

 287. Tillykke ! Helt skørt at have fulgt dig så længe – fornøjelsen er kun blevet større med årene! ❤️

 288. Kære Emily ? Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg har fulgt trofast med fra starten af, og blev ramt af nogle af de samme forelskelser som dig i starten af 10’erne: Karrygul, Cupcakes og hverdagsglæde. Jeg synes, det er superhyggeligt at følge med – det har jeg altid gjort, og det er sjovt, hvordan vores liv følger hinanden lidt. Jeg blev færdig med uddannelse nogenlunde samme tid som dig, og nu venter min hustru og jeg også barn (og har netop fået en hund). Circle of life, og lige som det skal være. Jeg glæder mig til at følge med de næste 10 år. Mange kærlige fødselsdagshilsener Line

 289. Stort tillykke med 10 års blog jubilæum og 10 års skønheds jubilæum ????????????????????

 290. Stort tillykke med de 10 år! Jeg har fulgt med siden jeg startede i gymnasiet i 11 og kan huske en halskæde (den med ørnen fra ZARA), som jeg bare selv måtte eje, da jeg så den hos dig ? elsker at bloggen har udviklet sig gennem årene men at du stadig skinner i gennem.
  Og det er en maks lækker præmie, som jeg da rigtig gerne vil have fingrene i. ?

 291. Længe leve Emily og Rudolph Care, hurrraaa! Glæder mig til også at følge jer de næste 10 år! <3

 292. Et stort tillykke med den runde fødselsdag til din altid inspirerende blog ?????? Det er hyggeligt at følge med ?Og det kunne være fantastisk at vinde alle de lækre produkter ??☺️

 293. Wow, det er altså vildt at det er 10 år siden du startede bloggen. Jeg har fulgt dig fra start, og vokset med dig og bloggen :-). Jeg elsker dit fine univers, med både hund, bolig, skønhed og nu også baby!???

  Stort tillykke, håber du fortsætter mindst 10 år endnu ???

  Jeg ELSKER også RC, og ville elske at vinde denne pakke ???

 294. Stort tillykke med din fantastiske blog! Så hyggeligt, gennemført og fint univers, som du har skabt. Altid inspirerende at læse med, og spændende hvordan du/bloggen har udviklet sig og følger med tiden, men samtidig formår at bevare sin “identitet”. Glæder mig til at følge med fremover :)

 295. Kære Emily.
  Stort tillykke med din blog som jeg trofast har fulgt i flere år . Du er så rar og inspirerer mig med din livsstil. Jeg holder meget af den drejning bloggen har taget de sidste år – på den måde bliver den ved med at være relevant. Stort tillykke med dine bedrifter. ??

 296. Først og fremmest, det største HURRA og TILLYKKE! Sikken bedrift ♥️

  Der er SÅ mange minder forbundet med dig – jeg har været med, næsten fra starten – dengang var jeg optaget af dine cupcakes ? men jeg syntes vi er vokset parallelt og i dag er du inspirator på så mange flere, dybere og smukkere plan.

  Kæmpe fornøjelse at følge med, jeg nyder alle dine skriv ♥️

 297. Stort tillykke med fødselsdagen, Emily. Jeg håber du nød dagen med din lille familie. Ens egen fødselsdag er ikke helt den samme, efter man får børn – sådan har jeg det i hvertfald. det bliver mere det nære og kvalitetstiden, der er i fokus, fremfor fest og ballade? Og sådan skal det jo være. Med så passer sådan en selvplejende gave jo perfekt ind. Det giver både en grund til at trække sig tilbage og give sig selv en pause og ekstra pleje OG man holder sig ung og smuk indtil festerne vender tilbage til ens liv (om en 10-20 år?) . Det er I øvrigt en fornøjelse at følge med i jeres nye skønne familieliv❤️

 298. Kæmpe stort tillykke med bloggens fødselsdag! ?? Det er efterhånden en af de eneste blogs jeg rent faktisk svinger forbi og læser – fordi den er velskrevet og flot!

 299. 10 år, tænk en gang. Tiden flyver afsted. Jeg fejrer selv 31 års fødselsdag i dag. Forhåbentlig bliver 30’erne gode ved mig, og ellers har Rudolph care sørget for at hjælpe lidt på vej, så der er spændstig hud nogle år endnu. :-) Et stort hurra og tillykke til to seje damer. ??☀️

 300. Hip hip hurraaaaa ???? Tillykke med alle de dejlige ting som vi har fulgt med på bloggen de sidste 10 år ??‍♀️??????♥️ og tillykke til Rudolph Care som har været en fast del af mine skønheds rutiner de sidste mange år ????‍♀️
  Hurraaaaa og Truuuut???

 301. Hip hip hurra …..Kæmpe tillykke med de 10 år ❤️
  Tak for en helt fantastisk blog

 302. ?-lig tillykke med fødselsdagen.
  Jeg har lige fejret fødselsdag for hele familien Jylland, der er kommet hele vejen fra Kolding for at fejre mig i min lille 1. Værelses i Taastrup? Det blev til 13 mand der blev spist af med hjemme bagte boller og nøddekage. Min rigtige fødselsdage (d7/9) blev fejret i Halifax hvor orkanen fra Bahamas ramte os i 7 lange timer ?? survival of the fittest ♥️ God dag og god hud herfra ?

 303. Stort tillykke med fødselsdagen til bloggis og til Rudolph Care ?????? Og sikke en fin konkurrence ???

 304. Av for pokker en lækker præmie. Den vil jeg gerne vinde. Tillykke med fødselsdagen til jer begge to.? mvh Stine

 305. Stort tillykke med det store flotte runde tal?? Jeg har næsten fulgt dig i alle årene og det har været intet mindre end inspirerende. Forsæt endelig med bare, at være dig og lige så naturlige som Rudolf Care produkterne. Ren og mild og smuk i sin fremtoning. Atter hip hip hurra??

 306. KÆMPE stort tillykke med både den altid velskrevne bloggis og med seje Rudolph care! Åh gid det er mig, der får fingre i de skønne produkter, det ville pynte på en grå oktober <3

 307. Kære Emily (og Rudolph Care). Kæmpe stort tillykke til jer begge fra én, der beundrer jer meget! Tak for at være en inspirationskilde og give stof til eftertanke, Emily ? ? #tenmoreyears

 308. Tillykke ? Jeg er først for nyligt begyndt at følge med, men her er vældig hyggeligt, så jeg bliver hængende ?

 309. STORT tillykke med fødselsdag af den mest harmoniske og dejlige blog nogensinde! Jeg håber sådan at blive den heldige vinder, da jeg selv har fødselsdag præcis den 4 oktober. Og hvilken bedre fødselsdagsgave end fantastiske produkter fra Rudolphs til at passe godt på huden i de fantastiske sæsoner, vi går i møde nu ????

 310. JEG EEEEEELSKER FØDSELSDAG!! ????????????
  Så hip hip hurra til 2 skønne, med deres 10 års: Rudolph og Emily ?

 311. Stort tillykke til to stærke “damer” :-)
  Jeg vil elske at vinde denne præmie til min modne, 44 årige hud, der i den grad trænger til forkælelse.
  Har hørt så meget godt om produkterne, så vil virkelig gerne prøve dem :-)

 312. Tillykke tillykke! Jeg har læst trofast med længe og har tænkt mig at fortsætte; din troværdighed er høj og jeg bliver så inspireret.

 313. Kære Emily!
  Jeg har læst med helt fra den spæde start; da jeg endnu gik i gymnasiet, hvor du inspirerede mig til hvilket studie, jeg skulle søge ind på (og nu afleverer jeg mit speciale om 3 mdr.) samt hvilke retter jeg skulle kaste mig over, da jeg netop var flyttet hjemmefra – herunder din geniale opskrift på koldhævede boller, der har været en weekend-favorit i snart 10 år (wow!), som jeg vil være dig evigt taknemmelig for at dele med os, der læser med :)

  Tillykke med blog-fødselsdagen og din fine, nuttede Kurt <3

  Kh Stine

 314. Stort tillykke med bloggens ti år, Emily. Jeg nyder at blive underholdt, klogere, rørt og inspireret hver gang, at jeg får læst dine indlæg. Det er en gave at få lov til at følge med i dit og din families liv, tak for det indblik ?

 315. Jeg er 60 år og vist lidt udenfor din målgruppe, men vil alligevel ønske både dig og Andrea tillykke. Med de ti år og med at leve efter så sunde værdier, som i begge er bevidste om .

 316. Stort tillykke kæreste Emily ❤️Tak for alle dine vidunderlige skriverier der gør mig glad og taknemmelig på mange planer. Glæder mig til mange mange flere skønne indlæg fra dig ??

 317. Stort tillykke med bloggens 10 år! Tak for virkelig fine indlæg – jeg holder så meget af at læse dem og følge med :-)

 318. Stort tillykke med fødselsdagen, og med 10-års jubilæum til både Rudolph Care og din skønne blog! Tak for de bedste produkter og den bedste læsning :-)

 319. HIP HIP HURRAAAAAAA og et stort tillykke med fødselsdagen til både lækre skønhedsprodukter og DK’s bedste blog?

 320. Hip hip huraaa ? og stort tillykke med fødselsdagen! Til både bloggen og Rudolph Care. ??

 321. Et kæmpe tillykke til den mest fantastiske blog ? Jeg ser frem til mange flere fantastiske år og indlæg, det er altid en fornøjelse at læse med? Kh

 322. Kære begge.
  Et stort tillykke herfra skal der lyde? I har dælme gjort det godt?

 323. STORT tillykke med fødselsdagen i alle henseender????Ønsker dig alt det bedste fremover?????

 324. Wauw, sikke en flot præmie på højkant! Endnu engang STORT tillykke med fødselsdagen – både til bloggen og Rudolph Care???

 325. Hurra og kæmpe stort tillykke med de flotte 10 år – både til Rudolph Care og til din fantastiske blog, Emily! Lad os skåle for 10 år mere <3

 326. Tillykke med 10 års fødselsdagen! Og tak for 10 års læsning ❤️ Håber alt går godt derhjemme.
  Kærligst den meget gravide Katrine ?✌️

 327. Hip hip hurraaa og stort tillykke med den runde fødselsdag! ?? Og ja, da også til Rudolph Care! ?? for 10 år mere ??

 328. Stort tilykke med jeres 10 års fødselsdag! Hvor er det bare sejt ☺️ jeg har følg dig 2 år siden da jeg flyttede til København og det have bare så rart til have en lille guide igennem de her år. Specielt nu at jeg er selv gravid og venter mit første barn, have termin d.20/10, så lige om lidt. Til at vind de her produkter kunne være så skønt ❤️ Tilykke igen og til mange flere år!

 329. Stort tillykke med fødselsdagen og de flotte 10 år. Glæder mig til at følge jer begge i 10 år mere!
  Knus
  Johanne

 330. Kære Emily! Stort tillykke med bloggens 10 år! Det var været en fornøjelse at følge med på sidelinjen med alt, hvad det har medført af bogklub, tip og tricks, bolig og mode, bryllup og ikke mindst baby! Spændende, ægte og opløftende læsning. Bliv endelig ved ????‍♀️???‍♀️????????

 331. Stort tillykke med bloggen (og til Rudolph Care)! ????

  Jeg har først for nylig fundet den, så jeg er glad for, at du blev ved med at skrive. Du må også gerne blive ved, så jeg kan blive ved med at læse med :)

  Mvh.
  Leo

 332. Det var dog en dejlig konkurrence. ☺️ Stort tillykke med de 10 år. ✨? Nyder at følge med.

 333. Stort tillykke med bloggens fødselsdag?
  Tak for bloggen og tak for dine altid velovervejede ord på bloggen??

 334. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen skønne blog! Jeg har fulgt med læææænge, og jeg bliver altid glad når der er fødselsdagsfejring herinde ????

 335. Åhh de produkter er lækre. Ender ofte ved Rudolph hylden i butikkerne -skal bare lige dufte og prøve lidt. Tillykke med de 10 blog år -har fulgt med lææænge

 336. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen – det er godt gået!??? Har fulgt med fra starten, og er så klar på at tage (mindst) 10 år mere??

 337. Jeg ville elske selv at vinde. En perfekt fødselsdagsgave når nu jeg selv lige har rundet et skarpt hjørne – 33 år. Derudover kunne hud virkelig godt bruge noget selvforkælelse da jeg lige er blevet mor. Nu skal endnu større render og rynker plejes. Det må være den modne hud man nu kan kategoriseres som?

 338. Kære Emily ?

  Ligesom du har fuldt med hos Andrea siden hendes start, har jeg fuldt med ved dig ? Jeg har fulgt med siden det hele skulle være sennepsgult eller burgundy ? Jeg har fulgt alle de fantastiske hatte gennem tiden, siden penny var hvalp og du lærte hende tricks og jeg har elsket hvert et øjeblik ?.

  Du er en kæmpe inspirationskilde i det at være kvinde. Du er stærk og sårbar og alt det indimellem.
  Kæmpe stort tillykke ?

 339. Stort tillykke med fødselsdagen! Jeg har fuldt med siden 2011, hvor jeg blevet inspireret og fået god stemning med på vej?✨?

 340. Hip hip hurra til Bloggen og dig! ?? Det er så fint og inspirerende et univers du har skabt her – tag endelig 10 år mere???

 341. Kæmpe stort tillykke med de flotte ti år til både dig Emily og til Andrea? Jeg krydser fingre for at jeg vinder. Jeg har lige været til en god nakkefoldsscanning og er i gang med at finde ud af, hvilke produkter, jeg kan bruge for at passe på den lille spire? Kh Jane

 342. Tusind tak for din(e) skønne platform(e) ? Du er en af mine største inspirationskilder! Stort tillykke med fødselsdagen ?

 343. Hurra og kæmpe stort tillykke med de 10 år til Rudolph Care og til din fantastiske blog, Emily! Skål for 10 år mere <3

 344. TILLYKKE med 10 smukke år, både til Rudolph Care og til bloggen! Det har været en sand fornøjelse at følge med hele vejen – begge steder. Jeg er spændt på at se, hvad fremtiden bringer :)

 345. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen Emily. Det har, – og er stadig – en spændende rejse at følge her på din blog. Du er god til at tage mange forskellige emner op, og som læser føler man hurtigt at man kender dig og har tillid til dig.
  Tak for mange gode råd og spændende historier gennem tiden ???

 346. Sikke en dejlig konkurrence! ?? Stort tillykke med fødselsdagen, jeg nyder virkelig at læse med her hos dig og særligt efter du er blevet mor til lille Kurt, da jeg selv lige har fået en lille pige, så det er så rart at høre om alle dine oplevelser og tanker om moderskabet ??

 347. Stort tillykke med fødselsdagen ??? Jeg nyder din blog og har læst med fra start (tror jeg? ?).
  Elsker nu at følge med i dit nye liv som mor ❤️
  Knus ?

 348. Stort tillykke med 10 års-jubilæum både til dig og Rudolph Care. Jeg har fulgt med de sidste 4 år, og nyder det!

 349. Kære Emily

  Stort tillykke og tusind tak for en dejlig blog ???? Et kæmpe tillykke med jeres dreng ❤️

  Ligeledes stort tillykke til Rudolph Care ??? Jeg elsker deres produkter og det de står for ? Jeg vil blive meget taknemlig og lykkelig over at vinde den flotte, flotte gave. Min højgravide mave elsker deres produkter og jeg bruger helt vildt meget body balm og lotion ?

  God dag og de bedste hilsner, Sandra

 350. Stort tillykke til både dog og Rudolph Care! Jeg forbinder jeres begges navne med kvalitet og hverdagsluksus om det så er et lækkert billede med gennemtænkt tekst til eller en silkeblød creme ??

 351. Stort tillykke med bloggens fødselsdag og i samme anledning, stort tak for mange års indsigt i dit blogiunivers og mange timers underholdende, inspirerende og tankevækkende læsestof ?✨.

 352. Wauw for et overskud du præsterer midt i babyboblen med konkurrencer en masse! Imponerende synes jeg! Jeg håber du i efteråret også får stornydt bladenes gyldne farver og små gode øjeblikke med kage og kaffe! God dag!

 353. Stort tillykke til dig og bloggen – og til Rudolph Care ?? Vi er mange, der glæder os til mange flere år med dig!

 354. Stort tillykke med den flotte fødselsdag! Så dejligt at fejre ved at give andre gaver <3 Jeg krydser fingre og ønsker en dejlig mandag til dig og lille (K)urt.

 355. Emily, stort tillykke med bloggens 10 år! En blog, som er gået hen og blevet min yndlingsblog :) Keep up of the good work! :)

 356. Ih tillykke altså! ? hvor er det vildt – 10 år! Jeg må have fulgt med mindst en 7-8 stykker så…. men her er også så rart at være. Kram til dig Emily

 357. Hip hip hurra og stort tillykke! Selvfølgelig skal det fejres med nogle grønne produkter der er gode for både huden og miljøet. I en tid hvor mange påvirkes af diverse ubalancer som følge af livstil er det (endnu) vigtigere at være opmærksom på hvad man fylder sit liv med såvel som hvad man propper i munden og smører på huden. Din skønne blog er en fantastisk inspiration til at finde den rigtige balance samtidig med at man passer bedre på både sig selv og moder jord – så tak for det! Glæder mig til forhåbentlig at kunne læse meget mere om alt det grønne (og lilla ;) ) i fremtiden.

  Fødselsdags klem,

  Maria

 358. Skønne skønne produkter!!
  Tillykke med bloggen – som har været et dejligt lille input i morgenrutinen over morgenkaffe og inden tjek af mails:)

 359. Wow, en overdådig fødselsdagsgave!
  Stort tillykke med din skønne, skønne blog. Jeg elsker at læse med og har gjort det i mange år – og fortsætter gerne 10 år endnu ;-) Ønsker dig og bloggen alt det bedste fremover.
  Kh, Dina

 360. Jeg er vild med produkterne og lige så vild med bloggen. Tillykke til både dig og Rudolph Care!

 361. Tillykke med 10 års fødselsdagen til jer begge, Rudolp Care og Emily. Det er fantastisk at se, hvad der er sket på 10 år.
  Jeg glæder mig til at følge med fremover!

 362. Kæmpe tillykke med begge fødselsdage, jeg har fulgt med hos både dig og Rudolph Care fra start og elsker hver jeres univers! Krydser fingre for at vinde de fine produkter <3

 363. Kæmpe tillykke med de 10 år – det er så velfortjent ? Jeg elsker dine indlæg, smukke formuleringer og billeder. Du gør det så møghamrende godt!

 364. Tillykke med fødselsdagen til én af de mest gennemførte og professionelle, men alligevel personlige og vedkommende blogs i Danmark!
  Jeg har fulgt med i 10 år og bliver hængende. Dejligt med dit indblik i moderskabet, der for mig er noget skræmmende, men bl.a. takket være dig og en fantastisk mand, er begyndt at spire.
  God mandag!

 365. Stort tillykke med fødselsdagen og tak for dit rare univers, som giver mig tid til eftertænksomhed og ro ????

 366. Stort tillykke med de 10 år -Jeg elsker at følge med, og jeg ser frem til endnu flere år! Stort knus

 367. Stort tillykke med bloggen! Det er så skønt at følge med år efter år og glæder mig til mange flere??

 368. Stort tillykke med bloggen, som jeg har rigtig stor glæde af at følge! <3

  Og sikke en fin konkurrence – bliver selv mor for allerførste gang lige om lidt, og jeg tænker, at disse lækre produkter kun kan give en endnu bedre start på barslen :)

 369. TILLYKKE og tak for din skønne hjemmeside og altid opløftende inspiration! Jeg ønsker dig alt godt og god vind med dit virke fremover <3 tak for dig! Bedste hilsner Birgitte

 370. Et kæmpe hurra og stort tillykke med fødselsdagen ❤️ Tak for gode opskrifter, inspiration og generelt god læsning. Rudolph Care skal have en særlig tak for at holde den fine sommerglød ved lige med deres geniale A Hint of Summer!

 371. Tillykke med fødselsdagen. Tænk sig, at din blog fylder ti år betyder, at jeg har læst med næsten lige så længe. Det har været —og er – en fornøjelse ?

 372. Et hjertelig tillykke med fødselaren – det er altid hyggeligt at følge med i dit univers :) Glæder mig til de næste 10 år!

 373. What!? 10 år. Underligt at jeg selv ikke er blevet ældre ;) Nå men som man siger, time flies, when youre having fun! TILLYKKEEEEEE :)

 374. Hip hip hurra og stort tillykke til bloggen her! Elsker at følge med og få tips om lækker stil, dit smukke hår, bøger, små finurligheder og dejlig inspiration til hverdag. Og endnu mere nu med K❤️

  Og også tillykke til Andreas lækre produkter! Har kastet lange blikke efter den hudpleje LÆNGE! desværre har kun få ting fundet vej til min hylde.

  Mange lykønskninger til begge og forhåbninger om en dejlig fremtid, og krydsede fingre ??

 375. Fuldstændig fremragende fødselsdagskonkurrence fra en endnu mere fremragende fødselsdagsblog! HURRA og tillykke!

 376. Stort tillykke med de 10 år! Har fulgt med lige siden jeg i mine gymnasieår syntes det var noget så eksotisk at læse blogs – og det er 10 år siden!

 377. Tillykke til Rudolph Care og dig! Jeg har længe gerne ville prøve nogle produkter fra Rudolph Care :)

 378. Stort tillykke med jubilæet Emily – 10 år, det er vildt. Jeg har nok ikke fulgt med i alle 10 år, men i nok år til, at jeg har oplevet dig flytte, blive gift, få et barn. Det er altså lidt syret, at føle at man kender et menneske, som man aldrig har mødt – sådan må du også have det den anden vej. Tak for at du lukker os ind i dit univers <3

  Knus og mere tillykke!

 379. Stort tillykke med bloggens jubilæum!
  Jeg har ikke læst med i alle 10 år, men jeg tror godt at jeg kan prale af at have været med på den gode side af halvdelen.
  Og jeg ønsker mange, mange gode år endnu <3

 380. “Bloggen har fødselsdag, og det har den jo og det er i dag!” – Stort tillykke til DK’s mest gennemførte blog :-)

 381. HUUURRAAAAA og Tillykke med den runde fejring. Jeg nyder at følge med i dit lille univers :)

 382. Kæmpe stort tillykke med de 10 år. Jeg har været en trofast følger i mange år og håber på mindst 10 år mere ????

 383. Tillykke, tillykke, tillykke! Fra en mand, der lærer alt godt om kvinder og hvad han skal forkæle sin kæreste med ;-)

 384. Stort tillykke til dig, Emily. Både med blog og baby ??
  Og så også et kæmpe hurra for RudolphCare, som også er en del af min daglige rutine ?

 385. Stort tillykke med bloggens 10 år – det er stort! Jeg ved at vi er mange der håber på mindst 10 år mere?????

 386. ? ?? Tillykke Tillykke ???

  Wishing you a rainbow
  For sunlight after showers—
  Miles and miles of Irish smiles
  For golden happy hours—
  Shamrocks at your doorway
  For luck and laughter too,
  And a host of friends that never ends
  Each day your whole life through!

 387. Wauw for en lækker konkurrence! Jeg krydser mine fingre for at vinde <3

  Rigtig mange gange tillykke med din blog-fødselsdag! Jeg har fulgt med i 8 år, tror jeg.
  Jeg er 25 år gammel, går på KUA og bor på Islands Brygge, så måske er jeg nu ca der, hvor du var, da du startede din blog?

  Fødselsdagsknus fra mig

 388. Kære Emily. 1000 gange tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg håber at du fortsætter i blogland længe endnu, for jeg nyder virkelig at klikke ind på dit univers (flere gange ugentligt, hvis ikke dagligt hehe..), og blive inspireret. Så et stort tillykke med de 10 år, og et virtuelt skål for 10 år mere endnu ;-) Kh Ane

 389. Hip hip hurraaaaaaa ????
  Stort tillykke til nogle fantastiske produkter og en alsidig blog,- må begge vare ved i mange mange år ??

 390. Kæmpestort tillykke med de 10 år <3
  Tag endelig 10 år mere.
  Ville elske at vinde de lækre produkter, så jeg kan forkæle min gravide, trætte krop.

 391. Tillykke med de 10 år til hvad der er blevet en af de bedste og hyggeligste blogs, hvor der er plads til alt det dybe, smukke, lette, svære, kloge og sjove. Mange gange tillykke, og så et kæmpe tak <3

 392. Kæreste Emily.
  Hjertelig tillykke med bloggen, baby Kurt og ikke mindst tillykke til Rudolph Care – alle gode gange 3 :-)
  Jeg begejstres jævnligt af din flair for kommunikation, autencitet og æstetik, hvorfor jeg nyder at følge din blog.

 393. Tillykke med bloggens fødselsdag! Det er så hyggeligt at følge med her, og jeg håber, bloggen kører videre 10 år endnu (mindst). ?

 394. Kæmpe stort tillykke – med bloggen og titlen som mor! Du fortjener et stort skulderklap og kram for din altid nærværende, interessante og hyggelige blog ? Som småbørnsmor er det mine egne 5 min, hvor jeg nyder dit univers. Keep up the good work ?

 395. Juhu hvor dejligt! Og tillykke med de 10 år herinde Emily, jeg ved ikke hvor længe jeg har fuldt med, men nok omkring 8 år tror jeg. Tiden flyver!

 396. Kæmpestort tillykke! :D og sikke en fremragende konkurrence! Det er da svært at finde på en bedre konkurrence end denne <3

 397. I dag er det bloggens fødselsdag (eller d. 23 september jo men det ødelægger ligesom flowet i sangen lidt… :-)) – Hurra, hurra, hurraaaaaa…..
  Gid bloggen længe leve må (for vi er faktisk ret mange der synes det er herligt at læse med) og sine ønsker opfyldt få (for så er det nemlig så meget sjovere at være alle os der læser med) med dejlige læsere (ahem…) og teknik der altid vir-ker-errrrrr!!
  Ta-daaahhh – tillykke tillykke ❤???

 398. Stort tillykke til min yndlingsblog og tak, fordi du alle årene har leveret ærlig, humoristisk og tankevækkende indhold!
  Jeg har termin om nogle dage og har virkelig fundet støtte i din graviditetsprocess – selvom jeg (også) har haft en dejlig graviditet, følger der mange følelser med og udover at tale med kæreste og veninder, er det en gave at få lov til, at kunne læse med i en andens gravid dagbog. Tak, også for det.

 399. Stort og flot tillykke med bloggens 10-års fødselsdag! Jeg har fulgt med i mange år, og alderen klæder dig og denne blog. Det er et fantastisk stykke arbejde du laver herinde. Så meget nærvær og gennemarbejdet indhold. Jeg glæder mig til de næste 10 år :)

 400. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagsdagen til en fantastisk blog :)
  Og sikke en flot konkurrence. Jeg har indtil videre kun prøvet ansigssolcreme og og deodorant fra Rudolph Care og begge dele er jeg meget begejstret for.

 401. Kæmpe tillykke – både til dig og Rudolph Care. Jeg tror, at jeg har været fans af jer begge i maaange år, måske endda fra starten.

 402. Hjertelig tillykke med fødselsdagen til både bloggen og Rudolph Care. Dine skriverier og de fine produkter giver mig den samme følelse: følelsen af at blive indhyllet i en kærlig, nænsom, lyserød krammer. Jeg ser frem til flere gode år med jer <3

 403. Stort tillykke med den flotte milepæl. Og tillykke med, at du formår at holde “ilden” brændende” og blive ved med at dele dine inspirerende indlæg – både de spændende, de sjove, de triste og de hyggelige. Vi er helt sikkert mange, der ser frem til endnu flere gode år med vise ord fra dig ❤️????

 404. Stort tillykke med de 10 år til jer begge ?sikke en masse skønne produkter- så er man da dækket ind fra top til tå???

 405. Stort tillykke med de 10 år. Har trofast fulgt med fra starten og nyder dagligt at følge med, både på bloggen og instagram. Håber på mange gode år endnu i dit fine univers.

 406. Kære Emily

  Hjerteligt tillykke til jer begge!

  Dit job hos Rudolph Care gav så god mening: to stærke brands, for hvem sans for både kvalitet, miljø, æstetik går hånd i hånd! Dét er sejt at opnå på 10 år.

 407. Stort tillykke med de 10 år og al den succes I har skabt på så kort tid ? jeg elsker jeres produkter, og især efter jeg for nyligt er blevet mor, sværger jeg til jeres naturlige alternativer ???

 408. Tillykke med de 10 år! Du er en fantastisk kilde til skønheds- og rejseinspiration. Jeg er vild med dine guides og weekend finurlighederne!
  Ps. Weekend avisen kalder også Downton Abbey for Downtown Abbey i denne uge ?

 409. Tillykke med din skønne blog ? Den er efterhånden den eneste, som jeg tjekker fast og jeg har svært ved at forestille mig, at det kommer til at ændre sig ??

 410. Tillykke til dig med din fine blog og tillykke til Rudolph med de 10 år! Og om 10 år mere er det tillykke til dit fine univers med 20 år, til Rudolph med ligeledes 20 år, til din og min drenge med deres 10 år og til os alle med at vi forhåbentlig er blevet bedre til at passe på vores fine grønne jord – som vi er blevet bedre til at passe på igennem fornuftigt forbrug, omtanke og grønne produkter, så vi kan give den sund og frodig videre til næste generation :D

 411. Stort tillykke med de 10 år, til både bloggen og Rudolph Care ? Håber på mange flere gode år i vente!
  Hip hip hurra ??

 412. Hip hip hurra og tillykke med 10-års fødselsdagen til både den hyggeligste og mest inspirerende blog og til et mindst lige så inspirerende brand ?

 413. Hip hip hurra!!!! Stort tillykke med den fantastiske blog, og tak for altid spændende indhold :-)

 414. Uhm, jeg ville elske at vinde de ultralækre Rudolph Care produkter – og bruge dem til minispa og ren selvforkælelse inden baby nummer to kommer lige om lidt ? Og efter baby til at være en lille luksus i min hverdag på de (mange) dage, hvor der er dømt træt krop og tunge øjenlåg ??‍♀️ Tillykke med bloggens fødselsdag ?

 415. Hip hip hurraaaa, kæmpe tillykke med de 10 år ??? ser frem til de næste 10 år! ?

 416. Hjertelig tillykke med fødselsdagen til både blog og Rudolph Care! Og god energi ud i verden til alle på denne mandags mandag <3

 417. Tillykke med jubilæet, det er dejligt at følge dig og dine nu på tiende år. Det er som at have en ven man aldrig har mødt.

 418. Det her er da den lækreste konkurrence! Går på barsel om en måned, og krydser fingre for at jeg er en af de heldige vindere, så barslen bliver endnu mere lækker ?

 419. Tillykke med de 10 år til den bedste blog og lækre Rudolph Care ?? Og også tillykke med jeres nye babyer (både Kurt og de to nye tvillinger fra Rudolph Care ?)

 420. Et kæmpe tillykke og tifoldigt hurra med den første runde fødselsdag?? En dejlig milepæl for en inspirerende blog og lækre grønne produkter. Det gør mig glad at tænke på, at budskabet om gode produkter uden kemi er blevet så bæredygtigt, at der skal fejres 10 års fødselsdag.

 421. Stort tillykke med de 10 år! Jeg har fulgt med fra start og bliver ved, så længe du selv gør?☺️

 422. STORT tillykke til Emily og Andrea med 10-års jubilæerne for hhv. hyggeligt og inspirerende blog-univers og Rudolph Care.

  Jeg har med stor fornøjelse fulgt bloggen i en hel del år, men jeg har endnu til gode at prøve Rudolph Care produkterne. Min hud er ellers moden til det :-D

  Hurra hurra hurra :-)

 423. Stort tillykke med fødselsdagen og de 10 år! Jeg har fulgt med lige siden starten og nyder sådan din blog og dit univers ????

 424. TILLYKKE :) Min fødselsdagshilsen er et uddrag af fødselsdagssangen fra Bamses billedbog, for den sang min mor og far altid for mig da jeg var barn og den får mig stadig til at smile og få fødselsdags-kildren i maven!

  Vi er her for at fødselsdagsfeste.
  Sammen med dig, det synes vi er det bedste.
  Ligesom aller første gang,
  Vi sang din første fødselsdagssang,
  Og mest fordi, det er dig vi kan lide.
  Vi bliver her lige til dagen er forbi.

  Vi kan lide dig, ja det kan vi.
  Og værsgo en melodi.
  I dag må vi ikke glemme,
  Det er dig som skal bestemme.
  Vi kan lide dig, ja det kan vi.
  Og værsgo en melodi.
  Kys og kram og tillykke.
  Tillykke, tillykke med din fødselsdag.

 425. Stort tillykke med bloggens fødselsdag ? Jeg nyder at følge med, i dine altid skønne og velovervejede indlæg! Må bloggen leve endnu 10 gode år ?

 426. Skøn, skøn konkurrence!! Jeg ønsker både bloggen og Rudolph Care tillykke med fødselsdagen ?

 427. Hej Emily!

  Stort tillykke til Rudolph Care og hele teamet bag, der har været med til at få alle de skønne produkter på hylderne og ud til forbrugerne. Jeg selv har lige investeret i håndcremen, da jeg fik den anbefalet fra flere veninder og familie, og den er blevet fast inventar i håndtasken.
  Jeres store samling af produkter samt tilhørende information herom, har gjort mig opmærksom på indhold af kemi i skønhedspleje. Tak for det!
  Fortsæt med at lave gode produkter af høj kvalitet – det er der brug for! – et stort tillykke til jer herfra :-)

 428. Hurra og tillykke til både bloggen og de fine produkter :D
  Som nybagt mor, med en lille søn på alder med Kurt, ville min trætte efterårshud juble over lidt Rudolph-kærlighed <3

 429. Kæmpe stort tillykke til både dig og Rudolph Care.
  Det er en kæmpe fornøjelse at følge din blog og alle de gode initiativer du har sat i gang for vores miljø. Det er meget inspirerende, så tak for det.
  Og så er jeg bare kæmpe fan af Rudolph cares lækre produkter og hele Andreas historie. Stor respekt til hende for at tro på sit produkt på trods af, hvad alle andre sagde da hun startede.
  Så igen: kæmpe tillykke til jer begge ???

 430. Både du, bloggen og Rudolph Care ønskes stort tillykke! Jeg har fulgt begge fra starten og synes det er helt forrygende med rollemodeller, der giver den maks gas! Tusind tak :-)

 431. Tillykke med jubilæet og tak! Både til dig for bloggen og til Rudolph Care for lækre produkter og omtanke for vores planet

 432. Tillykke til bloggen, Emily! Den er en af mine yndlings – især efter, at den er blevet grønnere og grønnere. Det er den på sådan en fin måde og uden at være en løftet pegefinger. Så tak for det og for inspiration.

 433. Stort tillykke med fødselsdagen til bloggen. Jeg føler godt nok jeg har læst med længe. Du har det hyggeligste, fine univers herinde og jeg elsker at læse med <3

 434. Tillykke med fødselsdagen til din fine og hyggelige blog som jeg har fulgt i mange år og til dels er blevet voksen sammen med. Vi er begge gået fra det ‘cute’ og lyserøde til det bæredygtige og moderlige med helt andre prioriteter. Jeg nyder virkelig at følge med ❤️
  Jeg vil elske at vinde de lækre Rudolph Care produkter til velfortjent mor-forkælelse ?
  Kærlige hilsner
  Line

 435. Sikke en skøn gave ?
  Kæmpe tillykke med den flotte, runde fødselsdag! Jeg har efterhånden fulgt med over en hel del fødselsdage, og glæder mig til mange flere ❤️

 436. Stort tillykke med fødselsdag og jubilæum til jer begge. Det var via din blog, Emily, at jeg fandt frem til Rudolph Care og derfor har jeres samarbejder gennem tiden altid virket så oplagt i min optik – som om I nærmest hænger sammen på default :)

 437. Kære Emily
  Tillykke med 10-års jubilæum til dig Rudolph Care. Det er en fornøjelse at læse din indlæg om skiferier, mode, litteratur og meget mere! Din blog føles for mig som en god veninde, som jeg klikker ind på, når jeg søger inspiration, eftertænksomhed og et smil på læben!

  God vind herfra ??☀️?

 438. Wauw en lækker konkurrence! Kæmpe stort tillykke med bloggen – jeg tror at jeg har fulgt med næsten fra start. <3

 439. Stort tillykke til dig og din fine blog – jeg har læst med helt fra start og elsker dit hyggelige og rare univers?. Også tillykke til Rudolph Care, som jeg SÅ gerne vil prøve. Fineste emballage og filosofi.

 440. Tillykke med de 10 år og tak fordi vi får lov til at læse med! Jeg sidder lige nu i Zurich hvor jeg tilbringer ti måneder pga. arbejde, og bliver ekstra taknemmelig for hvor meget fokus der er på grønne allergi venlige produkter hjemme i Danmark. Her skulle der i hvertfald lidt research til at finde de gode produkter til både husholdning og personlig pleje til hele min lille familie. Jeg ville elske lidt forkælelses tid med produkterne fra Rudolph Care!

 441. Hurra og kæmpe stort tillykke til både Rudolph Care og bloggen! Det er en fornøjelse at følge med, og jeg ser frem til, hvad de næste 10 år byder for dig og din lille familie <3

 442. Stort tillykke med bloggens 10 års fødselsdag! Og sikke en præmie at fejre den med ???

 443. Stort tillykke med de 10 år til bloggen! Jeg har fulgt med alle år, og elsker det fine, ægte, ærlige og æstetiske univers du har!
  HURRA og tillykke! :-)

 444. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Det er en glæde at følge med og til stor inspiration for mange. Sikke nogle lækre produkter. Jeg krydser fingre! :-) <3

 445. Kære blog ☺
  Stort tillykke med fødselsdagen ??????
  Glæder mig til at fortsætte med at følge med og fejre din næste runde dag ??????

 446. Kære bloggen! Stort tillykke med din 10 års fødselsdag. Jeg har fulgt dig og er blevet inspireret, rørt, oplyst og fascineret i mange, mange år. På trods af de sociale mediers udvikling er du min yndlingsplatform, da jeg elsker de fine skriv her på siden. Så kære bloggen, kære Emily – tak for 10 år i blogland. Jeg håber, at vi kan følges ad i mange år endnu.
  De bedste hilsner
  Ditte.

 447. Stort tillykke til bloggen og Rudolph Care. Jeg kigger ofte forbi for ny inspiration til både hjerne og hjerte

 448. Kæmpe stort tillykke både til bloggen og til Rudolph Care ????
  I har begge i mange år været mine favoritter, så keep up the good work ?

 449. Kære smukke dig, Hjertelig tillykke med det hele <3 Jeg nyder at følge dig og elsker al din positive energi <3 Din blog er min favorit – Klart nr. 1 <3

 450. Hip hip hurra og stort tillykke! Tak for 10 gode år – håber på 10 mere med god læsning og inspiration ?

 451. Stort og hjerteligt tillykke med fødselsdagen, jubilæet, milepælen.. :) Til både dig og bloggen, og til Rudolph Care.

 452. STORT TILLYKKE MED BLOGGEN OG DIG! <3
  Du er et af de mennesker, som man holder af, selvom man aldrig har mødt dig.
  Jeg har fulgt med siden 2012 og får stadig en lille rus når der er nyt skriv fra din hånd :) Så nyder jeg med en kop kaffe, trækker lidt ekstra på smilebåndet og bliver glad for, at det går dig så godt! Bliv ved med dit gode arbejde, dit gode humør, billeder af din familie, Penny, rejser, mad, urter, cremer, tøj, A L T. Stort tillykke! :D

 453. Stort tillykke med de 10 år på bloggen! Jeg går i disse dage selv og venter på en fødselsdag til min lille datter, som nu er en uge over termin, og jeg har derfor særligt fulgt med herinde siden Kurts ankomst blev annonceret. Det har været så hyggeligt at følges lidt med dig, særligt fordi du jo er lidt foran, så jeg har kunne glæde mig til fremtiden. Endnu hyggeligere kunne det være at have barsel i selskab med Rudolph Care, som jeg jo i forvejen går og køber mig lidt fattig i.

  Alt godt fremover! Forhåbentligt med mange flere inspirerende indlæg – forældrerelaterede eller ej.

 454. En stor fornøjelse at følge med! Håber du tager mindst 10 år til ?? Stort tillykke både med bloggen og med Kurt.

 455. Hej Emily,
  Stort tillykke til din fine fine blog. Det er den eneste blog, jeg trofast har fulgt siden mine teenageår og jeg knuuuseelsker den fortsat – og tjekker ind hver dag. Tak for evig (bæredygtig b.la.) inspiration, online-kram, skriblerier og for at lukke os lidt ind i dit liv <3

 456. ♡-lig TILLYKKE med dine 10 år med at have bloggen og ligeledes TILLYKKE til Rudolph Care med deres 10-års jubilæum ?

 457. Tillykke med blogfødselsdagen!! Elsker dit lille onlineunivers, og håber du bliver ved mange år endnu! :)
  Og – hvor gad jeg altså godt vinde. På SU er der desværre ikke råd til de lækre skønhedsprodukter, så denne præmie ville falde et virkelig tiltrængt sted!

 458. Kæmpe tillykke til Rudolph Care! krydser så meget fingre. Elsker deres produkter, men der er desværre ikke altid plads til dem i et SU budget :( <3

 459. Sort tillykke med bloggen!!
  Utroligt godt gået og meget spændende at se hvordan du og bloggen udvikles i løbet af disse år. Elsker virkelig den drejning den har taget her på det seneste. Og så elsker jeg at ta del af dine tanker, din glæde for hverdagens mirakler og din smukke estetik. Glæder mig megt til at følge med fremover. Perfekt match med RC’s produkter som også er bæredygtige og super smukke at kigge. Ville være ikke mindre end fantastisk at gå efteråret i møde med disse lækkerier på badeværelset:-).
  Varme hilsner Caroline

 460. Hip hip hurra til en dejlig blog, der altid føles som at få en krammer. Det kræver en fejring med fuld skrue!
  Hurra og tillykke tillykke tillykke til to seje damer.

 461. Hurra! og tillykke både til dig og Rudolph Care. Håber i begge vil fortsætte mange år fremover <3

 462. Kæmpe stort tillykke med bloggens- og Rudolph Cares 10 års fødselsdag. Jeg holder meget af, at følge dig Emily, ligesom jeg er fan af Rudolph Cares produkter. Knus Signe

 463. Stort tillykke med blogfødselsdagen og for at lave så fint og godt indhold. Høj standard, som du godt kan være stolt af.
  Mit morbetræk kunne også godt bruge lidt forkælelse. Jeg ved, det er en kliché men jeg er SÅ træt (har to vilde unger på 1 og 4 år). Kh L

 464. Wow. 10år alligevel! Til lykke til jer begge! Krydser fingre for at få fingre i de lækre produkter!! ????????

 465. ELSKER ELSKER ELSKER Rudolph Care produkterne! Har brugt dem i evigheder og er kæmpe fan ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 466. Hurra og tillykke til både dig og Rudolph Care! Tænk at der allerede er gået ti år selvom jeg ikke føler jeg er blevet meget ældre – bortset fra at jeg godt bruge produkter til “moden hud”.. Fingers crossed! Og tak for en god blog :)

 467. Tillykke med blogfødselsdagen! Jeg har fulgt dig næsten alle årerne, tror jeg. Tak for evig fin inspiration. <3

 468. Hvor er jeg bare glad for at have opdaget din blog mens jeg også var gravid og med nyfødt bebs! Dejlig læsning i babyboblen. Tillykke med fødselsdagen, og håber jeg kan følge med de næste 10 år!

 469. Hej Emily.
  Tillykke tillykke med de 10 år som blogger og tilhænger af Rudolph Care produkter. Jeg vil bliver ovenud glad for at vinde denne flotte præmie ???
  Bh Anita

 470. Stort tillykke med de 10 år på bloggen, Emily! Det er en fornøjelse at følge med hos dig, og jeg finder stor inspiration i dine indlæg – hvad end de omhandler bøger, hudpleje, bæredygtighed eller generel positiv livsindstilling. Jeg håber, at du har lyst til at fortsætte mange år endnu.

 471. Chancen er vist lille med alle de kommentarer – hvem vil ikke gerne vinde sådan en fin præmie – men jeg putter et lod i puljen og krydser fingre :)

 472. KÆMPE tillykke, din seje, smukke, positive og inspirerende nyudklækkede mama! Her er for 10 år mere ????

 473. Hu(d)raaaaaa for bloggen og Rudolph Care ;-) Jeg er vild med at der står to inspirerende kvinder bag begge!

 474. Tillykke med fødselsdagen! Omend jeg ikke har læst med de sidste ti år, kun fem, så vil jeg sige tak for dejlig inspiration til alt fra både boligindretning (købt den lyserøde plakat med bananen efter jeg så den hos dig ?) og beauty – og den altid gode energi, selv når du skriver om de svære ting!

 475. Tillykke med de første 10 år.
  Jeg læser bloggen hver dag og finder meget inspiration til hverdagen.
  Det kunne være skønt at vinde skønhedsprodukterne.

 476. Stort tillykke med fødselsdagen! Jeg husker tydeligt, hvordan jeg sad på efterskoleværelset og læste med hos dig i 2010. Tænk at det er så lang tid siden! ? ???

 477. Tillykke med bloggens 10 års fødselsdag!

  Vildt så hurtigt tiden går. Pluto-hundepels, som er den indirekte årsag til, at jeg lærte dig og bloggen at kende, fylder 12 år om 14 dage. Det er også vildt ;-)

 478. Stort TILLYKKE til en MEGET lærerig og inspirerende blog og stort TILLYKKE til R.C. ????
  Pragtfulde produkter som jeg vist meget hurtig kunne blive afhængig af når først prøvet. Jeg ville blive meget glad og yderst taknemmelig.???❤

 479. Hip hip hurra! Et kæmpe tillykke med bloggen! Må al den glæde, du har spredt ud over os de seneste 10 år, komme tifold tilbage til dig! Tillykke til Rudolph Care også, der har spredt skønhed og lækkerhed i 10 år! Jeg er klar til 10 år mere af det hele :)

 480. Hip hurra og stort tillykke med 10 års jubilæet til både din skønne blog og Rudolph Care ???????

  Har fulgt med ligeså længe bloggen har eksisteret og nyder at følge dit varme, inspirerende og smukke univers ❤️

 481. Kære Emily. Stort tillykke med jubilæet og med moderskabet ikke mindst!
  Jeg er normalt totalt produktignorant og mit go-to-produkt er Niveas den blå (seriøst) – indtil jeg selv blev gravid, og tænkte jeg hellere måtte tage mig lidt sammen. Så fik jeg øjnene op for Rudolph Care ?
  Kh Amanda

 482. Kæmpe højt hurra og tak for mange timers læsning, analyse og reflektion – Jeg har været med alle årene! <3

 483. Stort tillykke søde Emily ?????????? Velfortjent at fejre 10 gode år med din blog! ❤️

 484. Kære Emily, kæmpe tillykke med bloggens 10 år, det er godt nok noget af en milepæl at runde sit første dekade ?? Jeg læser gerne med 10 år endnu ❤️
  KH H

 485. Stort tillykke med både bloggens 10 års jubilæum og skønne Rudolph Care :-)

  Jeg elsker både produkterne og din skønne blog! Bliv endelig ved med bloggen i mange år.

  Knus, Izabela

 486. STORT tillykke med fødselsdagen fra en trofast læser, der elsker at følge med i både op- og nedturene <3

 487. Kæmpe stort tillykke! Kan ikke forstå jeg har fuldt med i ti år, hvor er de blevet af! :-) Jeg er kæmpe fan er denne konkurrence! Krydser fingre <3 hip hip hurraaaa

 488. Stort Tillykke med fødselsdagen! Det er altid en fornøjelse at følge med her på bloggen??????

 489. Kærligt tillykke til dig og bloggen ! Tusinde mange gang tak for det fine rum du har skabt herinde. Så inspirerende, jordnært og hjertevarmt !

 490. Tillykke med de 10 år????????
  Tak for altid dejlig inspiration. Nyder at følge dit hyggelige univers.

 491. Et stort og varmt tillykke til bloggen og ikke mindst dig ? Tak for inspiration og god læsning. Jeg ser frem til de næste 10år…

 492. Tillykke til Jer begge. Hvor jeg har fulgt bloggen og dig Emily i nogle år efterhånden, så har jeg stadig til gode at prøve Rudolph Cares produkter. Mvh. Luise

 493. Åh det er da en fantastisk gave ,jeg vil krydse alt hvad krydses kan, samtidig med jeg øsnker et KÆMPE tillykke med fødselsdagen.

 494. Stort tillykke med fødselsdagen – det er en fornøjelse at læse om stort og småt på din fine blog ???

 495. Tillykke med fødselsdagen til jer begge to – og hvor er den en skøn konkurrence; håber jeg bliver den heldige vinder :)

 496. 10 år – tillykke med dem,
  Hele 2x 5.
  Tanker fra hovedet og olier til huden,
  Hjælper når med beder til omsorgsguden(inden).
  Må I begge blive ved i 10 år mer,
  Og følgerne bliver fler’.

 497. Stort tillykke til jer begge :-) Smider hermed et lod i puljen, de to nye produkter lyder meget spændende

 498. Sødeste Emily, kæmpe tillykke med fødselsdagen her på bloggen. Jeg elsker at følge med, og har gjort det trofast i mange år. Jeg ser frem til mange gode år endnu ?

 499. Tillykke til både blog og Rudolph Care. To elementer jeg er mægtig glad i min hverdag. Hurra for jer!