Naturlig, bæredygtig hudpleje

Jeg har været fan af Weleda, så længe jeg kan huske. Især den navnkundige creme Skin Food (som jeg har lovprist bl.a. her og her), som jeg køber hvert eneste efterår og som er den eneste creme, der kan få min hud i balance igen, når vejret slår om til riv og rusk, samt når frosten sætter ind. Jeg lærte også engang af en stewardesse, at netop den creme er hemmeligheden bag, hvordan de undgår, at deres hud går helt amok, deroppe i den knastørre air-con. Så siden da, har den også været min faste rejsemakker. Ikke at jeg flyver så meget mere, men dengang jeg gjorde, prøvede jeg det flittigt af og det virker. Et gavmildt lag Skin Food inden afgang og så kan man undgå at komme frem og føle, man er ved at slå revner i ansigtet. Ja, snarere tvært imod. Det fungerer mindst lige så godt på biltur i øvrigt. Og til træthedsfolder og -rynker til de barslende ;)

Det fede ved cremen er også, at den er multifunktionel og jeg bruger den som håndcreme, til tørre albuer, knæhaser (er jeg den eneste, der får tørre knæhaser, nu her når vejret skifter?), neglebånd og alt andet, der trænger til lidt ekstra, kærlig pleje.

Skinfood er nu en hel serie og tæller udover produkterne på billedet også en læbepomade. Den klemte tube er sidste års Skinfood, der efterhånden trænger til en udskiftning.

Men nu skulle det egentlig ikke (kun) handle om Skinfood. Jeg er så glad for dette samarbejde med Weleda, fordi det betyder, at jeg får lov til at blive endnu klogere på deres produkter, samt teste en masse af dem, så jeg kan anbefale nye favoritter til jer.

I den sammehæng må jeg trods alt lige nævne at Skinfood nu er en hel, lille familie af produkter og der findes således en Skinfood Light til de, der synes at den originale er en kende for fed. OG så er der også en helt igennem lækker body butter-version, som er rent guf for tørre efterårsben.

Jeg har også haft fingrene i deres Almond-serie og her er Sensitive Skin Body Lotion en evig favorit (har bl.a. anbefalet den her tidligere). Det kan mine nærmeste vist skrive under på, for jeg ønsker mig den hvert år til jul og fødselsdag. Der findes en lille håndfuld bodylotions, der kan holde mine notorisk tørre ben gennemfugtede og bløde og den er en af dem. En ny yndling er Facial Oil, der – som resten af serien – er parfumefri og som jeg bruger til at fjerne makeup, til ansigtsmassage med fingrene, rulle eller guasha og som et ekstra plejende og beskyttende lag over dagcremen. Til sidstnævnte fordeler jeg et par dråber i hænderne og ‘trykker’ derefter olien ind i ansigtet med håndfladerne og hopla er huden beskyttet og får i tillæg fin glød.

Weledas babyprodukter med økologisk morgenfrue, Calendula-serien, kender de fleste vist. Især Nappy Change Cream er en favorit på mangen et puslebord. Kurt og jeg glæder os til at prøve den og nogle af de andre solgule produkter, men i mellemtiden har jeg lånt ansigtscremen, Calendula Face Cream, af ham. Efter et tip fra en følger på instagram faktisk. Og den er altså helt genial. Også til voksne. En rig, plejende, nærende og beroligende ansigtscreme, der har gjort underværker for min hud her i efterårsblæsten. Måske Kurt ikke får den tilbage igen. Måske vi kan deles.

 

Naturlig OG bæredygtig

Vidste du i øvrigt, at Weleda ikke bare indeholder økologiske og 100% naturlige ingredienser, men også er blevet udnævnt som verdens mest bæredygtige virksomhed indenfor naturlig hudpleje af Beauty Shortlist i både 2018 og 2019? Udover at arbejde benhårdt på at skabe god, holistisk og naturlig skønhedspleje, så har Weleda nemlig også stort fokus på minimere påvirkningen af jorden omkring os gennem at arbejde for rimelige forhold, bæredygtige mål og ikke mindst fremme biodiversiteten i hele produktionskæden.

 

(Visited 3.775 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Goe gamle Weleda, lækre produkter.
  Jeg vidste ikke de var blevet kåret, super positivt og godt nyt :-)
  Så fine billeder af dig, du udstråler megen harmoni og glæde :-)

  1. Nej, det er nemlig så sejt!
   Tusind tak, det var vel nok en sød kommentar. Kram og god weekend <3

 2. Hvad bruger Kurt deres face cream til? ? Min hud slår også over og bliver mega tør… måske jeg skulle prøve Weleda ?

  1. Ikke noget endnu, derfor jeg tænkte, jeg roligt kunne stjæle den ;) Jeg synes virkelig Skin Food (og Calendula Face Cream) kan noget nu her, hvor vejret slår om. Klem og god weekend E

 3. Hej Emily,
  Lidt uden for emne, men hvor er det nu din fine rislampe i soveværelset er fra? :-)
  Mvh. Lucy

  1. Av kan ikke huske mærket (fik den i julegave af mine forældre forrige år), men ved at den er købt i Butik no. 217 i Valby :) Kram E