Skønhedsfavoritter juni

beauty juni5

Jeg må indrømme at disse indlæg, er ved at blive nogle af mine yndlingsindlæg at lave. Så snart jeg har prøvet et nyt produkt, som er værdigt til en plads som ‘månedens favorit’, så kan jeg næsten ikke holde det for mig selv og går og glæder mig som et lille barn til at dele det med jer.

Denne gang skal det handle om at få huden spændstig som en springmadras, om en virkelig god bodylotion uden for meget stads, om et hårprodukt jeg ikke forstår, hvorfor der ikke er nogen, der har lavet noget før og så om en sommerlig neglefarve til de brune hænder.

Ps. Se april måneds favoritter her og maj måneds favoritter her.

beauty juni3

Vi begynder med de to vidundere, der giver gør huden fin, fast og ungdommelig på 1-2-3…

Mario Badescu Cellufirm Drops
Denne serum er propfuld af collagen, hyaluronsyre og andre dejlige sager, der ‘plumper’ huden op, holder på fugten, modvirker tab af elastan og generelt bare får ens ansigtshud til at syne mere spændstig og strammere i et snuptag. Brug et par dråber under dag- og/eller natcremen. Og så kan den tilmed også bruges rundt om øjnene.

Fås bl.a. hos Beauty Hero.

Elizabeth Arden Ceramide Overnight Firming Mask
Jeg er generelt en hund efter masker som man kan sove med og denne her skuffede bestemt ikke. Tvært imod! Jeg skal virkelig holde mig selv fra at bruge den hver eneste aften (er så bange for at den stopper med at virke, for virkningen er magisk!), men bruger den lige nu 1-2 gange om ugen. Og vågner op med hud der ser fantastisk ud. Spændstig, strålende, strammere og sådan helt ‘bouncy’ og ung. Masken arbejder efter sigende med hudens naturlige, natlige regenerering og optimerer processorne. Effekten skulle altså gerne både være øjeblikkelig og forbedre hudkvaliteten over tid.

Elizabeth Arden kan bl.a. fås i Magasin og Matas.

beauty juni1

Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Cleansing Milk
Jep, det er en rensemælk, men den er ikke til ansigtet, men derimod til håret. Den renser hovedbunden skånsomt og plejer samtidig håret og er således både rens og pleje i ét produkt. Smart og tidsbesparende og et hit, hvis man har tørt, groft og/eller kruset hår. Den skummer ikke (ligesom en rensemælk til ansigtet ikke gør det) og den er uden sulfater. Og silikone. Jeg masserer den ind i hovedbunden for at løsne snavs og fedt og fordeler den derefter på længderne, hvor den får lov at virke 5 min. Og så er det ellers bare at skylle den grundigt ud.

Shu Uemura forhandles hos udvalgte frisørsaloner. Find den nærmeste her.

Appeal4 i ‘Flares of Doppies -189’ 
Gul lak på neglene, når hænderne er brune og tøjet til den mere farverige side, er en evig vinder i min bog og jeg synes at danske Appeal4’s lak i farven ‘Flares of Doppies’ har den helt rigtige gule nuance. Og så dækker den flot og holder fint.

Appeal4 kan købes hos Normal og her.

Weleda Almond Sensitive Body Lotion
Som kvinde i den fødedygtige alder tænker jeg lidt på, hvad jeg bruger af skønhedsprodukter og selvom jeg langtfra er til den fanatiske side, så vil jeg især gerne have at de ting der er i kontakt med huden i længere tid og som jeg smører på et større areal, er uden hormonforstyrrende stoffer og anden unødig kemi. Således ser jeg altså stort på, hvad der er i min mascara, men er mere pernitten, når det kommer til eksempelvis bodylotion. Jeg har netop opdaget denne klassiker fra Weleda med mandelolie og den er god. Virkelig god. Og drøj. Og holder huden glat, blød og fugtmættet længe. Og så koster den heller ikke en bondegård.

Weleda kan fås i bl.a. helsekostforretninger, Magasin og Matas.

beauty juni4

 

(Visited 3.600 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Den er virkelig optur! Håber, at den også gør underværker for dig :) Klem Emily

 1. Skønt med nogle anbefalinger, især de to første :-) Der er i øvrigt nogle penge at spare på de britiske sider. Jeg har lige købt Mario Badescu Cellufirm Drops hos beautybay.com og Elizabeth Arden Ceramide Overnight Firming Mask hos allbeauty.com. Begge steder med gratis fragt :-)

  1. Dejligt Maria håber du bliver glad for dem. Se evt hvad Patricia skriver nedenfor. Håber selvfølgelig ikke at det bliver tilfældet for dig :) Knus Emily

 2. Elsker disse indlæg og bliver altid så inspireret, og udvælger altid 1 eller 2 produkter jeg vil se lidt nærmere på:-)

 3. Er på udkig efter en serum for 2016 er året hvor jeg (GISP) har fået panderynker, og havde egentlig kigget lidt til Rudolph cares serum, som dog er enormt pebret. Vil prøve Mario Badescu nu – ved du hvor meget de gør sig i “rene” produkter, uden for megen kemi?

  Tak for inspiration! :-)

  1. Mario Badescu er ret ok, men ikke fanatiske. Dog ved jeg fra hende, der har distributionen på det i Danmark at hun kun tager de ‘ok’ ting hjem, da hun ikke vil sælge dem med eksempelvis parabener.
   Selv tak, dejligt hvis det kan bruges :)

  1. Jeg tænker at det må være på sin plads at jeg deler mine mindre gode oplevelser med hhv. Beautybay & All beauty. Jeg har flere gange ikke modtaget mine produkter – samt modtaget produkter hvorpå sidste salgsdato var overskredet. Slet ikke pengene værd at sparer for så meget bøvl. :(

 4. Efter du anbefalede Mario Badescu’s drying lotion, valgte jeg at investere i den, og jeg er gået hen og blevet rigtig glad for den! MEN, det er jo noget med at den ikke skal rystes før brug, og for at få vatpinden til at nå det lyserøde i bunden, suger den en masse af den gennemsigtige væske – kommer der så ikke til at være mangel på den gennemsigtige væske før eller siden? Eller har du et fif? :-)

  1. Det er jeg også meget interesseret i at vide. Min klare væske er nemlig næsten helt væk ny, hvorimod der stadig er rigtig meget, af den lyserøde masse i bunden :-)
   Fif modtages gerne..

  2. Hej piger, ja den er virkelig et hit ikke? Jeg har selv lige købt en ny efter at have min også begyndte at drille og blande sig for meget (efter ca et år). Tror desværre umiddelbart at den eneste løsning er at købe en ny. Men ellers skriv evt til info@beautyhero.dk (der forhandler Mario Badescu) og hør om der er en bedre løsning :) Klem Emily