New face of essie

annonce-u-baggrund11essie emily salomonMY FAVORITE ACCESSORY? NAIL POLISH!

Jeg er så, så glad over endelig at kunne dele med jer, at jeg er essie’s ansigt udadtil i Danmark. Og ret stolt også. Det føles slet og ret lidt vidunderligt.

Måske I husker at essie og jeg bryggede på noget ganske særligt og at jeg var til fotoshoot med dem i marts? Nu kan jeg løfte sløret lidt mere for, hvad vi har gået og pønset på.

Jeg har nemlig kurateret min helt egen essie-kollektion på 6 farver. Og selvfølgelig ikke bare hvilke som helst 6 farver, men mine absolutte essie-yndlinge. Hvilke det er foruden wicked, som jeg har på ovenfor, fortæller jeg mere om til august, hvor kollektionen lander i Matas og Magasin.

Og vi har også masser af andre spændende, inspirerende og skægge tiltag oppe i ærmet, som jeg glæder mig til at dele med jer i løbet af resten af året.

Ps. Hvilken farve neglelak jeg har på i dag? Det må i ALTID spørge om :) I dag er det berried treasures fra essie’s sommerkollektion.

 

(Visited 2.907 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Hvor er det bare SEJT! Nej, nej, nej, jeg kan slet ikke få armene ned over, hvor mega cool det er. Og helt perfekt! Jeg bliver altid inspireret til at prøve nye farver og kombinationer af på mine negle, når du skribler lidt om det herinde, så det gør mig virkelig glad, at du har fået den tjans. Jeg glæder mig så meget til at se, hvad I har fundet på. Og til din kollektion udkommer! :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Tak tak tak sødeste Lisbeth og så dejligt at høre at inspirationen fænger :D Stort kram Emily

 2. Så kan du også holde ferie med god samvittighed. :-)
  Det er vildt sejt (i mangel af et bedre udtryk) og må føles så rart, at det er noget du i forvejen er vild med og allerede har samarbejdet med før.

  Selvom jeg ikke altid er så god til neglelak, primært fordi jeg er så elendig til at få det pænt, så glæder jeg mig til at se hvad I finder på. Og billeder altid billeder.

  1. Åh hvor er du sød Mette og ja, det er så dejligt når de samarbejder man har haft gennem længere tid kan udvikle sig på så fin vis :)

   Måske jeg skulle lave en lille guide til hvordan man lægger det pænt på?

   Kram Emily

 3. Uhh, hvor mega sejt! Det glæder jeg mig til at se mere til ☺️
  Er det nye farve? Eller sammensat af eksisterende i sortimentet? (For så er der ret stor chance for jeg allerede har Emily farverne ?)

  Bruger du også Essies overlak?

  Kh. Neglelakomanen ??

  1. Det er mine udvalgte favoritter fra det faste sortiment :) Haha… håber der er en overraskelse eller to iblandt, men lidt sejt hvis du allerede har dem alle ;)

   Ja, jeg gør og jeg bruger altid Gel Setter, der er HELT genial (er afhængig!). Kram fra en neglelakoman til en anden

 4. Det bliver så spændende! Jeg kan næsten ikke vente med at se farverne :)

  1. Tak Kamilla :)
   Mht. ‘kemi’ (det er alting jo i en eller anden udstrækning, selv du og jeg, men jeg forstår hvad du mener :)) så ved jeg fra mange af mine gravide veninder, at essie hverken indeholder formaldehyd, toluene og DBP, som er nogle af de knapt så heldige stoffer, der ellers kan være i neglelak og som man rådes til at undgå som gravid. Så de er på ‘safe listen’ hvad det angår.
   Mht bæredygtigheden må jeg være dig svar skyldig, men det vil jeg gerne undersøge. Klem Emily

 5. Mine too (favorit accessory)!

  Tillykke Emily – hvor er det spændende. Som en af dem, der ofte spørger hvilken neglelak du har på, glæder jeg mig ekstra meget til at se din helt egen essie-kollektion :)

  1. Ja ikke?

   Åh det er jeg så glad for at høre og dejligt at du spørger, det synes neglelaknørden i mig er så hyggeligt! :D

 6. Ej hvor fantastisk! Tillykke med det nye projekt! <3

  Neglelak er bare så skønt, det er nok et års tid siden, jeg genopdagede neglelak, ellers var det årevis (som i folkeskoletiden) siden, jeg havde prøvet med neglelak, og nu har jeg for det meste neglelak på, det er sådan en skøn accessory! :D Og måske burde man lige begynde at købe nogle fra Essie, når nu det er en af mine absolutte yndlingsbloggere, der er deres nye ansigt ;)

 7. Jeg er stor Essie fan ? Blev introduceret for Essies håndcreme af min søster for et års tid siden og blev vild med den. Siden har jeg kun brugt creme , crub og neglelak fra Essie ❤️