Oktoberønsker


Intentioner og ønsker. I oktober vil jeg…

 • SMK med gode veninder og se på kunst og spise god croissant i Kafeteria.
 • Ud at stå på ski på Copenhill, der har åbent fra den 4. oktober.
 • Et smut til frisøren at have fikset manken. Tiltrængt.
 • Og i samme dur skal jeg også have laser på benene igen. Det må man ikke, mens man er gravid og jeg GLÆDER mig til at komme i gang igen. Er så tæt på målet.
 • Til babysvømning.
 • Tænde stearinlys. Ja, ja det er dårligt for indeklimaet. Med det er eddermugme også hyggeligt.
 • I biffen at se Downton Abbey.
 • Gå tidligt i seng mindst to gange om ugen. Er dagligt fanget i aftendilemmaet mellem at hygge med Nikolaj og få sovet lidt ekstra.
 • Bage og spise gulerodskage. Kan man have post-graviditets-cravings? I så fald er gulerodskage min.
 • På efterårsskovtur med min lille bande.

Jeg ser især frem til…

 • At proppe min lille rullepølse i strik og lune sager. Intet sødere end babyer pakket ind i uld og dragter med ører ♥
 • At skulle ud at spise på Undici i weekenden.

Månedens (drømme)outfit…
… til mig: Acnes Aviator jakke! Har ønsket mig sådan en at putte mig i, i årevis og nu skal det være. Er på jagt efter en brugt. I str. 34/36 og allerhelst brun. Råb endelig højt, hvis en af jer har sådan en, I vil af med.

… til Kurt: Croissant-mamelukker.

Jeg skal spise…
… suppe! Det er højsæson for suppe og dét er altså både god, sund og billig mad. Og vegetarisk for det meste. Er kæmpe fan. Kan allerbedst lide de purerede à la porre/kartoffe-l, grønærte– og græskarsuppe, men går altså heller ikke ad vejen for sådan en god gammeldags hønsekødssuppe. Især ikke hvis der er melboller. Dem elsker jeg. Er det weird?

Det skal jeg lytte til…
… Kurt og jeg hører meget Neil Young for tiden. Det kan vi godt lide. Og så må vi vist også snart i gang med Nirvana.

Det skal jeg se…
Downton Abbey (igen) og Fleabag. Begge dele kan ses på Amazon Prime.

Jeg skal læse…
… har De taknemmelige af Delphine de Vigan liggende klar på natbordet.

Månedens drøm…
… at tage et par dage til Sverige og besøge vores venner på deres ødegård i efterårsferien.

… og en efterårstur til Berlin. Med mand og barn med tog. Men første drøm er nok mere realistisk. Nu må vi se. Men man har jo lov at drømme.

Jeg er taknemmelig over…
… at København er sådan en optursby. Er blevet helt nyforelsket af at trave byen tynd med barnevogn.

… al sammenhængende søvn på mere end 3 timer.

Jeg gider ikke...
… dårlig samvittighed og tørre læber.

(Visited 5.025 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Min bedstemor lavede altid klar suppe fra bunden, med hjemmelavede underlige krøllede mel og kødboller. Det var den bedste suppe i hele verden og de melboller styrede??? vil forsøge at gøre hende kunsten efter. Sjovt som mad kan indeholde så mange minder og følelser❤️

  1. Har aldrig prøvet at lave dem selv, det må prøves. Og tak for at få mig til at føle mig mindre alene med min melbolle-fetisch. Kram og god weekend E

 2. Engang i Berlin fik jeg vildt lyst til hønsekødssuppe. Da jeg hverken kunne få kød-eller melboller, måtte jeg lave dem selv. Køødbollerne blev fantastiske, melbollerne ikke. Så nu laver jeg selv kødbollerne og køber melbollerne.
  Og hvor er Kurt dog skøn.

  1. Det lyder som et alletiders kompromis. Og sejt at du gav dig i kast med det i første omgang! Kram E