Lille lykke

Så vendte søvnheldet og i nat har jeg således fået hele fem sammenhængende timers søvn. Halleluja, føler mig som født på ny. Tak lille Kurte-pølse, det var dejligt. Måske det var en engangsforestilling, men om ikke andet var det herligt og jeg har stornydt en dag med fornyet energi og overskud.

I stedet for at sætte mig til tasterne, da Kurt sov formiddagslur tidligere i dag, lagde jeg mig med ham. Og så lå vi ellers og puttede, næsetip mod næsetip og jeg kiggede på mit lille barn og indsnusede hans søde duft. Og følte mig lykkelig og taknemmelig helt ind i knoglerne. Lille, magiske yndlingsperson.

Da han vågnede, lå han og smilede og grinede og pludrede til mig. Han er ved at blive et ægte sludrechatol den lille røver.

Lille lykke.

I dag har været rolig og rar. Hente pakker og købe ind (alt det jeg glemte i går, da jeg var zombiemor), pynte op på altanen med lyskæder, vaske et par maskiner tøj og gå en lang tur med pølsen i viklen. Sidstnævnte inklusiv en matcha latte og en kæmpe vanillekrans. Årets første. Tror det er min favoritsmåkage. Krummede lidt på Kurt, men det er vilkårene som bærebarn. Til gengæld er det så også givet at drikke kold tempereret  kaffe (eller i dette tilfælde matcha) som viklemor. Ikke noget med at risikere at skolde barnet.

Og så har jeg sørme også fået set et afsnit Downton Abbey og puttet og hygget og leget med min baby. En ægte barselsdag med andre ord. Eller i alle tilfælde sådan som jeg forestillede mig en barselsdag skulle være, inden jeg fødte.

Nu ved jeg at barselsdage også kan være noget helt, helt andet. At man kan have det helt tømmermandsagtigt af søvnmangel, nå absolut ingenting og alligevel føle man er en blæksprutte i konstant bevægelse og at den slags dage er mindst lige så ægte. Eller virkelige i alle tilfælde.

Men det her, det var om ikke andet en af de gode barselsdage ♥

 

 

(Visited 2.901 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Det er simpelthen så rart, at du giver så nuanceret et billede af det at være på barsel ? Hvor er den flotte frakke fra?

 2. Idag er vores barselsdag også puttetid, næsetip mod næsetip, fælleslur, sove på mors bryst og læse bøger. Alt andet må (og kan) vente. En af de dage man siger alt til sig.

  Hvor er Kurts lille camo onesie fra? Seriøst nuttet!

  1. Åh det bedste <3 Nyder også sådanne dage.
   Den er fra Soft Gallery, med små ører også. Så cute! Kram til jer

 3. Går I også vikle-tur, når det regner og blæser? Hvis ja, hvad har Kurt så på af tøj? ?

  1. Ja, det gør vi. Selvom jeg prøver at undgå regnvejr. Jeg har som regel Kurt ‘inderst’ altså bare udenpå min t-shirt/kjole og tager så skjorte/cardigan og siden jakke udover ham. Og så har han uldfutter og hue på. Og er opmærksom på at han har fri luftveje og ikke bliver puttet for meget i jakken. Klem E