10 vilkårlige ting om mig

 1. På en eller anden måde har jeg altid indtil flere tasker og eventuelt også et net med mig, når jeg er ude. Og ligner (og føler mig) derfor som en slags posedame. Det har altid været sådan. Også længe inden baby, så det kan jeg ikke bruge som min undskyldning. Er således skabsmisundelig på kvinder, der kan klare sig med en lillebitte håndtaske og intet andet. Her er det snarere håndtaske, større taske med computer og/eller kamera + diverse og så et net med skiftesko/skiftetøj/træningstøj/random crap.
 2. Jeg kan godt lide tequila. Altså helst ikke ‘den med hatten’, men den siger jeg nu heller ikke nej til i en snæver vending.
 3. Jeg drømmer (af og til højt og sammen med Nikolaj) om at købe en gammel autocamper, trække teltpælene op og køre Europa tyndt med vores lille familie. Men ved ikke helt om jeg tør i praksis. For jeg er også verdens største hjemmemenneske og tryghedsnarkoman.
 4. Det er mere end 4 år siden min mormor døde, men der går ikke en dag, hvor jeg ikke tænker på hende eller savner hende. Vi var som pot og pande og jeg håber Kurt får lidt af samme forhold til sine bedsteforældre.
 5. Min livret er stegt flæsk med persillesovs. Ikke meget classy lady over det, men sådan har det altså altid været. Min mor spurgte mig engang, da jeg var barn, hvad jeg gerne ville have at spise til min fødselsdag (der ligger midt om sommeren). “Stegt flæsk og pomfritter”, lød svaret. Den fejl begik hun ikke igen. Altså at spørge mig om ønsker til menuen.
 6. Udover grundskole og gymnasium, har jeg følgende pærevælling på mit uddannelses-cv: En bachelor i litteraturvidenskab, en overbygning i moderne kultur og kulturformidling begge dele på Københavns Universitet, en instruktøruddannelse (rettet mod hundetræning) gennem DGI og så er jeg skisme også Klikkerinstruktør, igen i hunderegi. Jeg har også haft en kort afstikker efter min bachelor, hvor jeg startede forfra og læste et semester på naturressourcer på Landbohøjskolen (det der hedder Life nu).
 7. Jeg kommer stort set altid frem og er skumsvedt og lidt forpustet (måske det kan have noget at gøre med, at jeg er ‘tidsoptimist’). Kombineret med punkt 1 gør det, at jeg altid føler mig ret utjekket, når jeg ankommer et sted. Når jeg har svedt af og fået bugseret mine pakkenelliker af vejen, genvinder jeg fatningen. Måske mit nytårsforsæt skal være at svede mindre og pakke lettere ;)
 8. Fra jeg var 6 til jeg var 17, brugte jeg allerhelst mine vågne timer på ryggen af en hest.
 9. Jeg synes rosenkål er en dejlig spise.
 10. “Nem at begejstre” kunne der godt stå på min gravsten eller i mit eftermæle. Og selvom det af og til kan sidestilles med, at jeg måske nok er lidt naiv, så er det egentlig også et træk, jeg er ret glad for.

 

(Visited 5.457 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Jeg elsker, at du er lidt af en posedame :D Du fremstår i mine øjne simpelthen altid så tjekket og cool, calm and collected, så det er lidt sjovt, at du (også) kan stå med fornemmelsen af at være lidt utjekket og skumsvedt (for det ville jeg nok aldrig have gættet ;) ) Det gør dig vist egentlig kun mere elskelig og menneskelig at følge <3

 2. Kan tilføje 11. Nede på jorden – eller i hvert fald udadtil, forstået på den måde at du altid har tid til at svare med en lille besked på IG. Det syntes jeg virker meget sympatisk og overskudsagtigt ift. os som læser med hos dig. Det er jo ikke noget krav og står ej heller i bloggermanualen (går jeg ud fra) men det er alligevel med til tegne et billede af en helt igennem sød og sympatisk person med hjerne og hjerte på rette sted – og nå ja, vildt lækkert hår :)

  1. Tilslutter mig lige den her! Forleden skrev jeg på Instagram til Emily fordi hun havde delt hendes erfaringer til hjælp mod ondt i maven hos Kurt, og min skønne veninde havde ledt forgæves, da jeg hurtigt fik sagt, hun skulle tjekke de anbefalinger ud Emily havde delt. 1,2,3… så var de gemt under højdepunkter.

 3. Ej men du lyder som altid bare som et af de sødeste mennesker Emily ❤️
  Hjemme hos min gode veninde har jeg selv tilnavnet Posedamen, fordi min cykel altid er proppet med stofnet og tasker. Du ved indkøb, taske med stofnet, pung, handsker osv, taske fra børnehaven, net med vådt tøj fra børnehaven osv osv.

 4. Ej 10’eren er jo virkelig elskværdigt. Ikke noget jeg tror, mange mennesker ville lægge vægt på og jeg er det overhoved ikke selv (desværre) men synes det siger noget helt særligt om dig at “indrømme”!

 5. Der er altså nogle punkter, hvor vi minder lidt om hinanden, kan jeg konstatere. 2, 7. 10 og Matt Damon er også mig ?

 6. De fleste af vores ferier i min barndom gik med autocamper rundt i alverdens afkroge af Europa. Det er fantastiske minder, og jeg elsker at have set så meget af Europa. Ikke mindst fordi man jo bare kan holde ved en flodbred og overnatte. Jeg får bare sådan lyst til at sige “GO GO GO!”. Mine forældre gjorde altid det, at de lejede autocamperen i Flensburg, da det er markant billigere end i Danmark. Så kørte vi bare dertil i vores egen bil med al baggagen, fik nøglerne til autocamperen og drønede ellers syd mod Italien, Frankrig, Ungarn mm og udforskede Europa. Eneste minus er, at man ikke må køre i en bil med tyske plader i Danmark, som dansker. Så man skal altså køre videre gennem Tyskland og kan ikke køre tilbage mod Sverige.
  Det er selvfølgelig noget helt andet end at tage på en årelang tur, men nu er tippet givet videre, hvis I nu ikke kan låne svigerfamiliens camper igen :)

 7. Hmmm, som mor vil jeg lægge en lille kommentarer om fødselsdags middags ønsker?
  Der var også et år hvor du bad om kåldolmere, som var en ret jeg aldrig havde lavet, men det havde uvennævnte søde mormor. Tror desværre ikke du fik dit ønske opfyldt af mig på fødselsdagen, da jeg syntes det var noget underligt noget at servere☺️Bedste lavede det til gengæld til dig ugen efter?

 8. Glædelig 19.december :-)
  Så fine kendsgerninger og nu forstår jeg bedre din glæde ved bøger og din store evne i formidling :-)
  Synes I en skønne dag skal tage på tur rundt i verden, det behøver jo blot være nogle måneder.
  Jeg har selv rejst meget før jeg fik barn og også en del efter.
  På mine rejser rundt lærte jeg at pakke mindre og dermed nøjes med mindre.
  Tak for altid gode indlæg og en skøn dag ønskes til du og dine :-)

 9. Jeg kan virkelig nikke genkendende til punk 3. Vi har samme samtale kørende herhjemme, men det er så ambivalent en lyst, når man på den ene side er den største trygheds-hjemme-hygge-narkoman, og på den anden side er sindssyg rejse og eventyrlysten. Åh ?

 10. Nr. 8❤️ Har du det også som mig, at du savner det som voksen? De der gode dyr, bløde muler og duften af stald! Jeg bliver helt blød om hjertet når jeg en sjælden gang kommer i nærheden af dem. En dag flytter jeg forhåbentlig på landet og skal “heste” den så meget igen.

 11. Hvor er det pudsigt, at du har læst Naturressourcer på KU. Det er noget helt andet, men fortæller mig, at din interesse for “det grønne” alligevel stikker lidt dybere end blot som “modefænomen”. Hvordan kan det være, at du stoppede? :-)
  Jeg var selv i studiepraktik på KU Life og boede på Skovskolen. En god oplevelse og meget tiltalende, men jeg endte med ikke at kunne forlade Jyde-land. Er dog blevet inden for feltet. Når jeg en gang imellem kommer forbi Landbohøjskolens Have, kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvordan mit liv mon havde set ud, hvis jeg havde valgt den vej. Ikke at jeg fortryder mit valg, det er bare en sjov tanke :-) glædelig julehilsen fra mig