Læseklubben genopstår

Læseklubben er genopstanden. Omend måske blot for en periode og i nyt format. I dag er det tredje tirsdag, hvor jeg sammen med Herlev Bibliotek holder læseaften live på Instagram. Vi læser en novelle sammen – hver for sig -, der kan lånes på e-reolen (jeg læser højt, men man er også mere end velkommen til at ‘slå mig fra’ og læse selv), snakker lidt om den efterfølgende og derefter er der snak og interview med forfatteren.

Ret sejt og hyggeligt, hvis jeg selv skal sige det ♥

Og I er altså mere end velkomne. Det er på min Instagram live i aften (tirsdag) kl. 20.00. I aftes skal vi læse Traktosefugle fra novellesamlingen Kort over Canada af Dorthe Nors. Så lån den gerne (hele den novellesamling er så god!), hvis I har lyst til at være med i aften. Andet behøver man ikke forberede. Altså udover læsesnacks, slumretæppe, brille osv.

Ps. Flere bøger, mere læseklub og masser af boganbefalinger.

(Visited 2.210 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Fedt — virtuel læseklub giver så meget mening i disse tider <3 Måske kan jeg overtale min egen læseklub til at følge din, så slipper vi for at diskutere hvilken bog der skal læses :D

    Hvor er din fine kop i øvrigt fra? — hilsen én der normalt ikke er til lyserød, men den er simpelthen så fin…

    1. Haha… ja, I er meget velkomne <3

      Den er fra Peter Shire og købt hos Kokoon, da de havde en pop-up hos dem. Men tror at Les Gens Hereux har dem. Klem E