Små ting

Sommerdasetid. Eller i alle tilfælde 5 minutter i skyggen på et tæppe med noget godt i ørerne.

Og vupti var det sommer. Har I det også lidt som om marts og april bare blev strøget af kalenderen i år? Altså jeg kan jo kigge tilbage i arkivet bl.a. her på bloggen og se at det ingenlunde var tilfældet. Men en (stor) del af mig har det lidt som om jeg blev beamet direkte fra barselsferie i starten af februar og frem til juni. Som om foråret bare forsvandt. I sandhed det forsømte forår.

Apropos barselsferie, så var I flere, der var nysgerrige på en ‘guide’ til vores bjergbarsel. Den har jeg med vilje udeladt, da det virkede lidt frækt at tale om i tider med lukkede grænser. Men hvis den stadig kan bruges af nogle af jer, så laver jeg den gladeligt i sensommeren/efteråret, når verden forhåbentlig er åbnet mere op igen.

Herhjemme tæller vi så småt ned til ferie 1. juli. De sidste ting skal fikses og ordnes, de sidste kampagner eksekveres og deadlines nås. Jeg holder sommerferie fra bloggen i juli, men har en masse gode ting (hvis altså jeg selv skal sige det, haha) i ærmet frem til da.

Vores sommerferie skal tilbringes i vores ‘sommerhus’ i mine forældres have og så skal vi to uger til Norge i autocamper. Samme vogn, som vi var på bryllupsrejse i for tre år siden. Fuld af gode minder. Glæder mig helt umanerligt til at have Kurt med!

Denne uge bliver en blanding af næsen i sporet og bryllupsdagsfejring og nydning af det fine vejr, foruden festligheder i weekenden; en svensk midsommerfejring og en barnedåb.

Jeg håber, at I også får en glimrende, ny uge. Hvad end den byder på arbejdsslutspurt, sommerferie, festivitas eller noget fjerde ♥

 

For et par måneder siden købte jeg et lille kunstværk og i forgårs kom det hjem. Nu skal jeg bare have det rammet ind og op at hænge.

Filmaftener med popcorn.

Min hverdagsuniform (når altså ikke det er 20+ grader). Lupiner min søde mor havde plukket til mig i vejkanten. En ‘Amara Spritz’ på Mangia og Pølsen Kurt med piskeris (yndlingslegetøj).

Fineste buksedragt fra samme mærke som min brudekjole. Blot til låns, men lånte fjer skal man heller ikke kimse ad.

Jordbærkager. Lille, gode sommermundfuld.

Og jvf. første billede så skete det her 5 minutter efter, da nogen var vågen. Solbrilletyv…

(Visited 2.679 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer