Små ting

Beklager radiotavsheden. Det var ikke intentionen. Har så mange indlæg i støbeskeen op til ferien, men et lille indretningsprojekt tog al min tid de sidste par dage. Glæder mig til at vise jer det senere.

Her er ferienedtællingen for alvor sat i gang. Manner altså, hvor jeg glæder mig til telt-, sommerhus- og campingliv herhjemme og i Norge. Hvad skal I mon lave i ferien? Synes det er så hyggeligt også at vide, hvad I laver. Har Corona skudt ferieplanerne helt i sænk? Eller har det været muligt, at finde alternativer. Skulle I under alle omstændigheder have ferieret herhjemme?

To små arbejdsuger er der tilbage, før vi sætter auto-reply på og trækker i klipklappere og solhat. Glæder mig umådeligt til at brygge nye sommerminder og til at opleve Kurts første sommer.

Men først skal vi lige i mål. Jeg har ikke frygteligt meget arbejde inden vi kan synge “Ferie, ferie, ferie”, men lidt er der og det bliver stadig sværere at få fra hånden, når jeg samtidig barsler den med Pølsebarnet, der er lige dele humørbombe og vildbasse. Men det lykkes, gør det. Og også at nyde det allersidste af ‘barslen’. Altså hvor det bare er ham og mig.

Således har jeg også fået flettet gode, barselsagtige sager ind denne uge. Mødregruppe og mor/barn-træning blandt andet. Lidt vemodigt at det er ved at være slut. Sikke en dejlig tid og sikke nogle vidunderlige kvinder, jeg har lært at kende på den konto.

Jeg håber, I også får en mageløs, ny uge ♥

Smukkeste blomstereng.

Og pludselig sad der et lille menneske og spiste med os ♥

Sommeruniform på repeat. Gammelt guld og loppefund.

Læderbryllup. Bryllupsdagen blev fejret med pizza og Aperol i solen. Og med sandaler (med en lillebitte smule læder) og den fineste tørrede buket.

Lækreste, kønneste is fra Summerbird (reklame, modtaget i gave).

En del aftener på denne måde for tiden, når Kurt er puttet.

Solnedgangs-vue fra vores køkkenvindue ♥

(Visited 4.248 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. Ja tak! Dét lyder skisme godt <3 Ønsker dig en pragtfuld sommer og masser af party waves. Klem E

  1. Sådan seje Mama <3 Ønsker dig den bedste fødsel og en fantastisk tid med de to små. Kæmpe krammer og masser af god fødekarma herfra

 1. Nej hvor er den flot den nye sofa??????
  Sommerferien bruges i sommerhus, og det var faktisk planen også før corona

 2. Jeg blev corona-fyret fra mit nye job, så jeg har ikke rigtigt haft sommerferie i tankerne – men det bliver til en uge i sommerhus og nogle små ture med veninder og så skal jeg bruge sommeren i Kbh og overveje om det er nu jeg skal blive freelancer/selvstændig :)

  1. Åh, det er jeg ked af at høre Rikke! Men lyder som dejlige sommerplaner og så synes jeg det lyder som gode og spændende overvejelser <3 Stort knus E

 3. Ih, håber der kommer små glimt fra jeres camping. Det lyder for hyggeligt.
  Her går turen hjem til Bornholm i tre uger, hvor vores store familie skal nydes før vi selv bliver forældre. ??? Vil virkelig gøre noget ud af at nyde den sidste sommer som to. Grill, restaurantbesøg og lange dage på stranden. Glæder mig helt ind i maven.

  1. Åh dejlige, dejlige Bornholm. Der er jeg (blandt andet) vokset op. Håber I får en vidunderlig sommer og at slutspurten af graviditeten (og fødslen!) bliver god. I har meget dejligt i vente <3 Klem E

  1. Den er fra Ilva (og en del af et samarbejde, jeg har med dem, må jeg hellere lige gøre opmærksom på, for en god ordens skyld, så ‘reklame’). Er også så glad for den. Kram E

 4. Søde Emily! Hvor er jeres fine sofa fra? Det er virkelig flot, at den er i hør! Og kjolen var fra maga? :)

  1. Hej Maja :) Den er fra Ilva og er en del af et samarbejde, så må hellere lige sige ‘reklame’ for en god ordens skyld. Den er så pæn og dejlig stor, en ægte flyder. Kjolen er fra Designers Remix. Klem Emily

 5. Dette er det hyggeligste stedet på hele internet ? Jeg ønsker meg mer bilder! Du tar så mange fine. Natur, hund, bolig, mennesker..ALT ?

 6. Hej Emily☺️ Jeg kan ikke helt glemme den smukke buket af tørrede blomster? hvor har du købt den?