Små ting

hjemmekontor

Der er blevet så pænt og rart i vores hjemmekontor efter det fik en lille makeover, at det er blevet mit foretrukne rum i lejligheden. Okay, måske næst efter Kurts værelse.

Sidste omgang Små ting inden ferien. Er fortsat at finde herinde den næste uge, men fra på mandag, står den på sommerferie for undertegnede og således er der ikke Små ting igen før til august.

Der kommer både sommerlæsestak (som mange af jer har efterspurgt), noget om ferie i Danmark og campingliv, skønhedsfavoritter, juliintentioner, 11 måneder som mor m.m. herinde, inden jeg går på ferie, så hæng på, hvis ikke I allerede er tjekket helt ud og i feriemodus. Eller måske netop hvis I er og har lyst til lidt hyggelig underholdning.

Nærværende uge er skørt vemodig for mit vedkommende, da den er fyldt med ‘sidste’. Sidste arbejdsuge inden ferien, sidste live-læseklub på insta, allersidste gang til mor/barn-træning, sidste gang i mødregruppen (mens vi er på barsel i alle tilfælde), sidste barselsuge inden ferie og siden institutionsstart. Sidste, sidste, sidste. Ved godt det lyder af ingenting, men som en der ikke er så god til at (gode) ting slutter, så er det meget bittersødt. På den helt sentimentale måde.

Men altså, selvom jeg ikke heeeelt er klar til at vinke farvel til det her kapitel af mit liv, så glæder jeg mig immervæk til ferie. Og vist nok også til for alvor at være tilbage på arbejdspinden til august. Altså når jeg lige har fået kørt Pølsen ind i dagpleje.

Jeg håber, at I også får en dejlig uge. Hvad end den er fuld af ‘sidste omgang’ af dette og hint eller den måske allerede står på ferie ♥

Nyeste, lille kunsttryk i samlingen. Og nu må jeg også stoppe. Har ikke nok vægge.

Var ellers lige ved, at vi fik flere vægge denne uge, da vi helt spontant kiggede på et hus, som en veninde tippede mig om. Vi har ellers ikke tænkt os at flytte før om et år (tidligst!), men så var det rigtige hus der. Eller et rigtigt hus, om ikke andet. Og vi var lige ved at slå til, men en anden var hurtigere og så blev den beslutning taget for os. Må nok også sande, at jeg ikke helt er klar. Hverken til at forlade København eller friheden ved at bo til leje. Mon det kommer?

Forærede mig selv den fineste hårbøjle. Når nu man er sådan ret ‘plain Jane’, så kan det være meget godt med lidt spræl på accessories. Af og til.

sort kjole

Jeg var ude i lørdags! Om aftenen! Og drak vin og havde taget pænt tøj på. Og hårbøjle.

Og jeg fik pizza til min vin og den var mageløs! Bedste jeg har fået i København tror jeg. Hos Mamemi på Vesterbro.

Babybilleder af min far, der dukkede op, da vi ryddede op på kontoret. Lidt hyggeligt med ligheder til Kurt, nu min far ikke er her mere.

Sidste tirsdag holdt jeg en ægte barselsdag. Komplet med indkøb hos Ønskebørn på Fisketorvet, centerhæng og iskaffe. Efterfulgt af en lang tur i det fine vejr.

Altså, lyserød er egentlig ikke mig. Ikke til tøj vel at mærke. Men denne her kjole, der minder mig om Lunas telt (på den gode måde) kan et eller andet. Havde den kun til låns, men nu kan jeg ikke lade være med at tænke på den…

(Visited 4.784 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Hej Emily,

  Tak for et godt indlæg – som altid!
  Når du at give lidt tips til ferie i Norge eller dele jeres planer? Vi overvejer selv at tage derop i sommerferien, men vi er ikke så kendte på de kanter, så vi kunne godt bruge lidt inspiration.
  På forhånd tak:-)

  1. Hej Pernille,
   Tak, hvor er du rar. Hmmm… for at være helt ærlig, så aner vi slet ikke hvad vi skal eller hvor vi skal hen i Norge. Endnu. Blot at vi henter svigerfars autocamper midt i juli og så kører mod Norge og er der de følgende 14 dage. Det bliver sådan lidt step by step tror jeg. Også efter hvor lang tid Kurt orker at køre og vejret og om vi finder noget godt på vores vej. Det er det fede ved at være i autocamper, at man har alt man skal bruge og kan stoppe hvor som helst, så det tror jeg vi kommer til at udnytte til fulde uden for mange planer eller mål. Selvfølgelig skal vi undersøge lidt på forhånd (har aldrig været i Norge om sommeren), men der er vi simpelthen ikke nået til endnu ;)

   Ønsker dig den bedste sommer og håber, I får en dejlig tur, hvis I tager til Norge.
   Kram E

 2. Sikke nogle rare små ting!
  Som én, der også har svært ved at, at gode ting slutter, har jeg bidt mærke i, at du også har nævnt det nogle gange som nu. Det er jo noget, man bare må acceptere og leve med, men jeg synes det er noget af en kamp engang imellem. Må jeg være så bramfri og spørge, om du har nogle råd til eller gode erfaringer med at håndtere den bittersøde oplevelse, at det gode slutter?
  Kram :)

  1. Åh, det gør mig lidt glad at høre, at jeg ikke er alene. Er jo sådan en hvor tårerne triller, når jeg er på vej hjem fra en god ferie (eller weekend i sommerhus) og kan godt føle mig lidt alene i al den søde smerte af og til. Jeg har ikke knækket koden synes jeg. Andet end at give plads til de følelser også og huske på, at de netop er der, fordi noget har været godt. Og at det jo er noget at være glad og taknemmelig over. Meget bedre end at noget slutter og man tænker ‘Endelig!’. Klem E

 3. Hej Emily,

  Jeg skal giftes til august og leder efter noget smukt hårlir – og så ser man lige den hårbøjle! Hvor er den fra? Tak og god sommer.

  Vh. Tina

  1. Den er fra Ganni og ville være SÅ god til bryllup jo! Der er også en smuk perlebroderet clutch der matcher og som jeg netop tænkte var helt oplagt til bryllup, da jeg så den i butikken. Ønsker dig den bedste dag <3 Kram E

 4. Hej Emily

  Åh jeg kender det med barslen, der endte i september for mit vedkommende. Corona har heldigvis været god ved os og nærmest givet mig 3 måneders ekstra barsel med min søn på nu 1,5 år. Kæmpe lykke!

  Spændende med (de fremtidige) hus-planer. Vil du dele hvor I kigger? Kan gætte mig til at det ikke er i Kbh :) Men hvor langt væk herfra mon? Vi kigger selv jævnligt uden egentlig at have lyst til andet end lidt mere plads. Så ved ikke om det nogensinde sker ;)

  1. Hej Charlotte,

   Tak for forståelsen, altid så dejligt når jeg bliver ‘mødt’ af og kan spejle mig i jeres fortællinger. Og hvor dejligt med held i uheld i form af Corona. Lyder så dejligt med ekstra barsel med den lille fyr. Kan forsestille mig at 1,5 år er en ret så skæg og herlig alder <3

   Vi kigger i Hornbæk, Humlebæk og Espergærde :)
   Kram
   E