Det bedste, billigste serum

Kan man få både i pose og sæk? Som oftest er svaret nej, men i nogle tilfælde er man heldig.

Hvis der er to ting, jeg gerne vil bede om, når det kommer til hudpleje, så er det, at det jeg smører mig med er både effektivt OG skånsomt.

Det kan være en svært opnåelig kombination. Men det kan lade sig gøre.

Noget der virker, men hverken irriterer eller laver for meget ballade indvendig. For nok vil jeg gerne bede om et pænt betræk og ældes med ynde, men det skal ikke være på bekostning af kuk i hormoner eller skidt kemi i blodbanen. Eller mælken for den sags skyld. Jeg ammer stadig, så det er ikke kun mig selv, jeg skal tage hensyn til. Selvom det nu også er vigtigt nok.

Men jeg ER altså også 35 og dermed ikke sådan helt ung og struttende længere og jeg kan godt lide når min hud føles og syner glat, fugtmættet og ja, rar at være i. Det tror jeg måske næsten er mit kriterie nr. 1, snarere end udseende. Huden skal føles rar og behagelig. Veltilpas.

I anledning af mit virke som ambassadør for Matas Striber fik jeg den ære at teste stribet ansigtspleje i lange baner fra den serie, der hedder Anti-Wrinkle og er tilsigtet 35+. Altså min aldersgruppe. Men alder er jo bare et tal og da jeg fik kigget nærmere på ingredienslisterne på Firming-serien til 50+, så bad jeg altså også om lov til at teste den. For det lignede at der (også) var guld at hente dér. Og det skal jeg lige love for, at der var. Måske det bedste budget-serum, jeg nogensinde er stødt på.

Fælles for begge serierne er, at de indholder gode, aktive og dokumenterede ingredienser. Og i mængder, hvor de virker. Men omvendt er de skånsomme og uden hormonforstyrrende stoffer eller andet skidt. Noget jeg vægter virkelig højt og som er blåstemplet med Svanemærket, som hele serien bærer. Både Anti-Wrinkle og Firming. 

Men faktisk gælder det med det skånsomme indhold for alle Matas Striber. Og det føles trygt og rart synes jeg. De er nemlig helt fri for uønsket kemi og Matas har en klar holdning til, hvad de putter i dem. Striberne er fremstillet af gennemtestede, aktive ingredienser og mere end 200 af dem bærer Svanemærket. Og altsammen til virkelig fine priser, hvor alle kan være med. Ret sejt!

Jeg synes i dén grad at begge ovennævnte ansigtsplejeserier er værd at kigge nærmere på, men da det bliver lidt (for) langt at gennemgå hele porteføljen, så lad mig i stedet fremhæve mine 4 håndplukkede favoritter. I prioriteret rækkefølge.


 

Mine 4 favoritter fra Matas Striber ansigtspleje

 

  1. Firming Serum til tør hud (uden parfume) – Altså jeg har kun utroligt pæne ting at sige om det her serum, der indeholder både forskellige typer af hyaluronsyre, peptider og niacinamide. Altsammen hudgode ingredienser, der glatter, udjævner, fugter og strammer op. Til rørende 65 kroner! Faktisk har jeg måske hørt en lille fugl fra Matas synge om, at de slet ikke tjener på serummet, fordi det indeholder så gode og dyre ingredienser. Men det har I selvfølgelig ikke fra mig ;) Og jeg er ikke alene, om at være fan. Se eventuelt de MANGE positive anmeldelser inde på Matas webshop.
  2. Anti Wrinkle Ansigtsolie til tør/meget til tør hud (uden parfume) – En alletiders ansigtsolie, hvor jeg blandt andet er begejstret for indholdet af squalane, en olie som huden genkender som sin egen og som derfor trænger godt ind.
  3. Anti-Wrinkle Øjencreme til tør hud (uden parfume) – Kan godt lide en rig øjencreme fremfor en gel (selvom jeg ikke går af vejen for en lettere serum under), fordi jeg er så tøøøøør. Især her i vinterhalvåret. Indeholder bl.a. kollagenstimulerende kreatin
  4. Firming Dagcreme SPF 15 til tør hud (uden parfume) – Indeholder lidt af samme lækkerier som serummet, jeg berømmer øverst og så også lidt solfaktor, hvilket er et hit hos mig fordi #nemt og fordi jeg fortsat passer godt på ift. pigmentforandringer. I sommerhalvåret bruger jeg en decideret solcreme over min ansigtspleje, men om vinteren, så fungerer sådan en her genvej fint for mig.

De er i øvrigt allesammen gode her til de kolde måneder, fordi det er nærende og plejende sager. Med et par dråber af ansigtsolien i dagcremen har man også en ekstra god ‘overfrakke på’ der holder godt på fugten, så man kan undgå træt og tør efterårshud.

(Visited 6.982 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Jeg stoler ikke altid på så meget influencer/ blogger bavl, men når dU står inde for noget plejer det at være sandt, så jeg er parat til disse!
    Hvis jeg skal være ærlig, har jeg faktisk prøvet to af tingene allerede, og de fungerer virkelig godt! Det er olien og serumen, så jeg er med på at prøve de to andre også. Investeringen er også til at overse?

  2. Fik også øjnene op for matas striberne og deres svanemærke og gode ingredienser, da jeg blev gravid og ammede for et par år siden. Sikke nogle gode og prisvenlige produkter! Min eneste anke er, at de kommer i for små beholdere – serummet er f.eks. en fast del af min rutine morgen og aften, og den svinder altså på nogle måneder. Gad godt man kunne købe dobbelt størrelse. Når det så er sagt, er jeg vild med pumpefunktionen, så hygiejnisk og praktisk!

    Nå, men i al fald, jeg er fan :)