Efterårsskønhedsfavoritter

Indlægget indeholder reklamelinks

Hermed et par håndfulde, af noget af det jeg rækker oftest ud efter på mit badeværelse netop nu, hvor lysten til og behovet for selvforkælelse er stor, men energien er i bund. Læs: Mor er træt og efterårsmørket og -kulden begynder at bide på.

Når det er sagt, og for lige at skifte emne fuldstændig men apropos mørke, så glæder jeg mig umådeligt til jul i år. Måske endda endnu mere end jeg plejer. Først og fremmest er jeg SÅ klar på jul, festligheder, HYGGE, lys, flitterstads og knas en masse ovenpå et noget træls* år. Og så bliver det også Kurts første, rigtige jul ♥

Men først weekend og dén glæder jeg mig også til. Vi skal hygge med Pølsen, måske et smut på legeplads og ellers bare spise pandekager og madtærte (er besat af madtærter for tiden, så lækker og minder mig om min barndom) og se Søpapegøjernes Ø (tak for at tippe mig om den og tippet er hermed givet videre til andre forældre, der måske er lidt trætte af Gurli Gris) og fortsat stornyde at være hjemme.

Rigtig god weekend søde mennesker ♥

*Altså jeg er jo Københavner om en hals, men jeg elsker og bruger ‘træls’ i ét væk, synes det er sådan et rammende udtryk. Tak for det søde, jyske venner.

9 skønhedsfavoritter til efteråret

Reklamelinks:

 1.  Hydration Serum fra Verso med niacinamide. Så god (og pæn på badeværelseshylden) og giver både masser af fugt og udjævner og udglatter.
 2. Kokosolie fra PureViva. Bruger kokosolie som ansigtsrens, hårkur og bodybutter. Blandt andet. Bedste, billigste all-round-skønhedsprodukt.
 3. Eye Cheek Lip fra Tromborg. Multiprodukt (her i farven Peachpuff), der er nem at have med i tasken og tilføre lidt glød og farve til det trætte moransigt. Bruger den både på læber og kinder. Og er faktisk heller ikke helt tosset som øjenskygge.
 4. Matas Striber bodylotion med carbamid. Hverdagsbodylotion der holder de tørre vinterben fra døren.
 5. Spa-tur og massage hos Aire. Det her gad jeg mere end godt igen snart. Balsam for krop og sjæl!
 6. Firming Therapy Moisturizer fra Rudolph Care. Jeg har før talt pænt om Rudolph Cares produkter til ‘moden hud’ og både serum og creme er stadig yndlinge herhjemme til at stramme op og glatte ud. Og det helt uden kedelig kemi.
 7. Face Oil fra Nilens Jord. Ren, naturlig ansigtsolie der trænger godt ind. Jeg blander en dråbe eller to i min dagcreme her i den kolde tid. Og husker også hals og decolleté.
 8. Herbs Bath Mitt fra Meraki. Hvis ovennævnte spa hos Aire ikke lige er en mulighed, så er denne her badehandske næstbedste mulighed. Som at være i tyrkisk bad. Derhjemme. Dufter vidunderligt og er vild med det tykke skum og skrubbeeffekten.
 9. Mineral Bronzing Powder fra Miild. Meget dejlig når ens ansigt begynder at se mere fersk ud, end hvad godt er. Sol på dåse.

Og apropos sol på dåse, så er jeg mega nysgerrig på den der hjemme-spray-tan fra Tanrevel, som der bliver reklameret for en masse på Instagram (#influenced), er der nogen af jer, der har prøvet den? Er den god? Overvejer den på det kraftigste.

(Visited 3.715 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

 1. Hej Emily. Har du et godt tip til en hårserum uden alt muligt skidt og silikone, som kan tæmme krus? Mange hilsner Sofie

  1. Synes det er SÅ svært at finde uden silikone… Jeg er glad for Treatment 1 fra Purely Professional og så kan jeg også godt lide chokoladeolien og arganolien fra Bare Origin. Men mangler noget à la Moroccanoil bare uden silikone, må jeg indrømme. Skal nok poste om det, hvis jeg finder en god en :) Kram E

   1. Ps. Ellers synes jeg faktisk leave-in balsamspray kan være et hit. Den fra Matas til krøller er ret god.

 2. Body lotion med carbamid må jo være Guds gave til tør hud på kroppen! Det er noget, jeg først har stiftet bekendtskab med i år og øj, hvor ville jeg ønske, at jeg havde opdaget det noget før. Det er det bedste, jeg nogensinde har prøvet til især ben og skuldre, hvor jeg har mest tendens til tør hud. Jeg bruger dog den fra MDerma, men kunne sagtens tænkes, at jeg også prøver Matas’ egen.

  https://satinawandel.com