Små ting

Velkommen til årets sidste omgang Små ting. Lige om lidt står den nemlig på juleferie for mit vedkommende. Eller den er egentlig så småt startet allerede. Og traditionen tro, så er ferietid også lig med en lille pause fra skærmene for mit vedkommende. Eller ikke tv-skærmen. Den påtænker jeg at hænge en hel del ud med/ved. Skal i alle tilfælde se både Pride & PrejudiceI (BBC-serien!) og Undtagelsen. Men computer og telefon får julefri.

Det har jeg ved tidligere lejligheder fundet ud af, gør mig godt. For jeg elsker både mit arbejde, internettet og sociale medier. Jeg elsker de digitale fællesskaber, inspirationen, dialogen og vidensdelingen. Men jeg kan også godt lide et lille afbræk i ny og næ. Lige at nulstille. Hoppe af informationsstrømmen og kun skulle forholde mig til min egen lille virkelighed for en stund. Det er også rart.

Så er der lidt mere tid til at strikke, læse, spise nougat, klø Penny bag ørerne og give Kurt svingture.

Og det er sådan nogenlunde mine juleferieplaner. Tilsat daglig middagslur med Pølsen, et lille bageprojekt eller to og gåture i skoven.

Jeg håber, at I også får en dejlig jul og juleferie ikke mindst. Den er velfortjent er jeg sikker på ♥

Her finder I noget af det, der har fået mig til at trække på smilebåndet på det seneste. Mest godter, knas og kage efter billederne at dømme, haha. Synes december har været ret så fin endda. Måske til den våde side, måske med endnu en omgang nedslående Corona-restriktioner, men fin på trods.

Ps. Jeg kigger lige ind i morgen og ønsker glædelig jul med et lille julekort, inden jeg for alvor går på ferie.

Nyeste (og eneste) tilføjelse til samlingen af julepynt i år.

Når sollyset endelig er der.

Protea og eucalyptus til en jule(ferie)buket.

Æslerne og hestene på Amager Fælled. Kurts evige yndlinge, som vi besøger næsten hver dag. Kunne ikke have klaret 2020 uden dem. Og Gurli Gris.

Magiske nymåne og skumringstid.

En lille julegave fra mig til mig.

På juleindkøb i et næsten øde København. Det har i sandhed været et mærkværdigt år.

Endelig fik jeg bladret i den smukke To the moon, Honey-bog og set mig og Kurt, dengang han var på indersiden af mig endnu.

Safran-snurrer fra Juno. Hvis kardemommesnurrer og luciaboller fik et kærlighedsbarn.

Kurt på legeplads. Han kan sidde og makke med det sand/grus for evigt og elsker det.

Smukeste julegave fra Gai Lisva og Petite Knit. En Novemberjakke i merinould. Tak! (gave/reklame)

Ud på tur, aldrig sur. Som de siger i Norge.

Julegodter, julecardigan, julenegle, jule-eclair.

Decembersolnedgang kan også noget.

(Visited 2.440 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer