Små ting

Kurt med i køkkenet. Det er både virkelig hyggeligt og morsomt og lidt af en tålmodighedstest, hehe. ‘Overbygningen’ til Ikea-skamlen er fra 2 Tommelfingre, men man kan også lave en selv relativt nemt. Hvis man er handy altså.

Glædelig mandag ♥

Den seneste uge har virkelig været rar og rolig her. Altså med undtagelse af lidt tandfrembrud (er lidt i tvivl om det er en haj, jeg har født?!) bevares, men det må betegnes som værende i småtingsskalaen.

Så selvom veninde- og bedsteforældresavn er ved at ramme nye højder, så har der også været masser af gode ting at værdsætte eller lægge mærke til. Gåture i frostklart solskin og nogle i snestorm, filmaftener på langs med den gode mandarinsodavand og popcorn, et barn der både siger ‘Or og ‘Ar (mor og far) og klukler henrykt af alting, de herligste hjemmefutter og kaffe (tak til kaffe for altid at være der), nå ja, og om ikke andet udsigten til en fastelavnsbollesæson, der så småt er ved at indfinde sig.

Og jeres gode kommentarer og forslag til seneste indlæg ej at forglemme. Kan godt være Verden er et vanvittigt sted for tiden, men der skal nok blive hyggeligt herinde i 2021 (også). Amager og halshug.

I går læste jeg følgende på instagram (hos @mattzhaig) og det er blevet hos mig og vakte genklang. Sådan en fin og kærlig reminder:

“The sky isn’t more beautiful if you have perfect skin. Music doesn’t sound more interesting if you have a six-pack. Dogs aren’t better company if you’re famous. Pizza tastes good regardless of your status. The best of life exists beyond everything we are meant to feel bad about lacking.”

Jeg håber, at I får en mageløs ny uge, med masser af smukke øjeblikke, god musik, pizza og fine firbenede venner ♥

Kaffe ♥

1. Snart forår. 2. Dyrene vi leger med og taler om igen og igen. 3. En enkel men god frokost: Varmrøget laks, salatrester fra aftensmad og knækbrød med hummus. 4. Mit ‘lille’ bærebarn.

De smukkeste morgener for tiden. Når altså ikke det er blygråt. Suger dem til mig, for vi bor højt oppe nu og selvom jeg fra maj kan gå ned at se solnedgang på stranden, hver gang jeg lyster, så er jeg ikke sikker på at jeg kan nyde samme udsigt fra huset.

1. Avis og de bedste uldfutter. 2. Gammel taskekærlighed ruster ikke. I hvert fald ikke når det kommer til denne, som er storfavorit på syvende år. 3. Et mennesketomt Nyhavn i strålende sol. Så mærkværdigt at stå alene dér på broen, der plejer at vrimle med folk. Normalt er det umuligt at stå i ‘første parket’ til at tage et billede. 4. Varm kakao. Også et hit i 2021.

På gåtur (næsten) helt alene langt ude på Amager. Føler jeg er blevet voksen her på ‘Ønskeøen’ og kommer til at savne alt fra Amagerbro og Islands Brygge til naturen og hundeklubben. Og alt derimellem. Ja, selv Amager Centret.

Med tanke på hvor meget tid vi har spenderet her sidste år, og nok også kommer til det i år, er jeg så glad for, vi gav stuen en lille makeover i foråret. Alle elementer flytter selvfølgelig med i det nye hus.

(Visited 6.153 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Vores firbenede ven var væk, alene i skoven, i 8 dage inden jul ? Så hende krammer vi lige lidt ekstra på de her dage. Ønsker dig en dejlig uge!

  1. Åh, nej altså. Værste mareridt jo! GODT I fandt hende/hun fandt hjem <3 Mange mange kram til jer

  1. Jeg fandt dem via instagram. De hedder @2tommelfingre :) De sælger både topstykket til Ikea-skamlen separat og hele molevitten samlet, hvis ikke man har skamlen i forvejen. Klem E

 2. Sene aften hilsner.
  Angående din haj og hans nye tænder :-) Så købte jeg en gummibideskinne som kunne ligges i fryseren og så hjalp den med at køle de ømme gummer på min datter, dengang hun fik hendes hajtænder :-)
  Hun fik tidligt sine første tænder og fik bidt mig i den ene brystvorte under amning, så av og kender godt til hajtænder :-)
  Skønne inspirationsbilleder :-)

  1. Sikke en god idé, det må prøves. Virker som om og ser ud til han er ved at få samtlige kindtænder OG hjørnetænder samtidig. Fortænderne var ellers en ret rolig affære, men de her, Mamma Mia! Klem E

  1. Hår på HELE hovedet ;) Det begynder at ligne noget. Men kigger du ind i hans gab så er det 100% hvidhaj, små sylespidse takker i frembrud overalt. Knus E

 3. Amager Centeret har nu også en plads i mit hjerte <3 Alt fra papegøjen som altid sad og "snakkede" foran dyrehandleren til den gamle slikbutik….gode minder…. men jeg er også født og opvokset tæt på og bor nu i hus på Vestamager tæt på fælleden :) Mht. dit forrige indlæg glæder jeg mig mest til en masse boliginspiration og indretning af jeres nye hjem :) Det bliver spændende….

 4. Jeg bor også på Amager, tæt på stranden, og jeg frygter allerede den dag, vi skal flytte herfra, selvom det er langt ude i fremtiden. Det er virkelig den dejligste ø❤️Kan så godt forstå dig.

 5. Vil lige tippe om den varme chokolade hos Confecture CPH på Christianshavn, hvis du ikke allerede har smagt den ?.

  1. Nej ikke endnu, men du er ikke alene om at være fan, har hørt flere tale pænt om den, så den må jeg se at få prøvet. Kram og tak for tip