Små ting

En tur ‘på måtten’ hver dag. Også selvom det bare er 10 minutter. Det gør alligevel en forskel for både krop og selvfølelse. Stræk, pilates eller yoga. 

Mens de første par uger af det nye år, var lidt til den sløve side (læs: jeg var groet lidt fast i sofaen), så føler jeg, at jeg er ved at komme efter det nu. Jeg kommer både i tøjet og får børstet tænder og mascara på øjenvipperne dagligt efterhånden. Jow, jow det er altså også en slags præstation i disse tider.

Og nej, det burde det velsagtens ikke være for et ellers nogenlunde velfungerende, voksent menneske, men I er sikkert mange, der kan nikke genkendende til det, forestiller jeg mig. Og eftersom mit seneste år har været en pærevælling af barselsliv, hospitalsindlæggelser og lockdown, så er det der med helt almindelige rutiner røget sig en tur. Og jeg kan således føle mig helt stolt over at komme i bad og få børstet tænder inden klokken slår 12.

Selvom vi langt fra er tilbage ved en ægte hverdag, så holder jeg (især set i lyset af efteråret sidste år) umådeligt af vores dagligdag nu. Den voldsomme lettelse og taknemmelighed over at Kurt er ok, hænger ved (omend jeg også er rædselsslagen over næste kontrol, der nærmer sig med stormskridt) og det virker som alletiders modgift til Corona-blues. Men det der med at sumpe, det kan jeg altså ikke sige mig fri for.

Men der er bedring i sigte i forhold til sumpen. Især efter jeg fik skubbet mig selv lidt bagi i sidste uge og atter får gjort tingene i nogenlunde rækkefølge. Det vil blandt andet sige træning/bevægelse dagligt (også selvom det bare er 10 minutter) og at komme i tøjet, før det alligevel er for sent ;)

Hvis I også sidder lidt fast i sofaen eller nattøjet, så kan jeg anbefale dette indlæg (det praktiserede jeg selv sidste uge og det gav mig altså fornyet energi, enkelt men effektfuldt) eller endnu bedre; denne lille artikel om 81-årige Lise Hjorth (blandt andet), der ikke bare kan lære en noget om taknemmelighed, men også om at klæde sig på for sig selv. Fordi klæder – bogstaveligt talt – skaber folk.

Jeg håber, I får en dejlig ny uge – med eller uden joggingtøj ♥

Nuvel, er måske ikke kommet heeeelt ud af joggingtøjet. Men har da om ikke andet forsøgt at dresse det op.

Mandelcroissant til turen. Hundeselskab i den sparsomme sne. Den smukkeste, mest gennemførte indpakning. Alle mine brune garderobefavoritter på én gang.

En kop der dagligt gør mig glad og en ret så lækker pizza-agtig sag, der også løftede humøret.

På gåtur i et (næsten) øde København. Især Indre By er helt affolket. Mærkværdigt, trist og smukt på én gang.

En køn håndsæbefavorit og det sødeste syn, der mødte mig i går aftes: Nogen sad og læste i sit lille telt.

Yndlingshjørnet af reolen hvor en hel del af yndlingsbøgerne gemmer sig.

Forleden morgen på tur med Kurt. Så smukt.

 

(Visited 3.316 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer