Små ting

Fastelavnsbollespisning og næsten færdigt strikketøj.

Glædelig mandag ♥

Vi har haft verdens bedste weekend. Intet mindre. For selvom jeg af og til er ved at gå i spagat over manglende festivitas, brunchaftaler, familie tam tam og deslige, så er der altså også et eller andet over weekend efter weekend helt uden aftaler.

Og da den forgangne uge var til den noget tætpakkede side på arbejdsfronten, så var forskellen mellem forretning og fornøjelse også til at tage at føle på. Hvilket var rart i en tid, hvor det hele ellers nemt glider lidt sammen.

Meget af det, der gjorde weekenden så god var ingenting. Eller en slags ingenting. At stå og kigge på et andepar, der plaskede rundt i kanalen i godt og vel 20 minutter (det er lang tid at kigge på to ænder, for et moderne menneske). Forklare Kurt om ænder og hvad de siger.  Hans interesse var enorm og vi skulle jo ikke noget. Så vi blev.

En spontan tur på trafiklegepladsen i Fælledparken med vores lille cykelentusiast. Filmaften for de voksne. Fastelavnsboller. Den gode klementinsodavand og en striksweater, der er færdig om et ærmes tid. Gåtur med en veninde. To timers lørdagsmiddagslur med den bedste, lille lurmakker. Et meget langt bad med alle badedyrene. En lang føntørring og styling fredag aften, bare fordi. Og læsning af den samme yndlingsbog (Baby Bøh!) ca. en million gange.

I det hele taget har vi dvælet ved tingene. Hygget og nusset og taget den med ro.

Jeg håber, at I får en glimrende ny uge. Helt i ro eller i et hæsblæsende tempo alt efter, hvad I foretrækker ♥

Smukkeste halskæde fra Annilu, der minder mig om strand og surf (reklame/gave).

Hjemmerullede bivokslys, skøjtedrømme (kom så med lidt ægte vinter) og stor glæde over en vellykket late-night-føntørring (føntørrer sådan ca. aldrig, så blev helt glad og stolt over resultatet).

Helt perefekt stribestrik.

Den mest nuttede forside nogensinde (bravo Vogue Italia), Pølsen på trafiklegeplads, en virkelig dejlig gave til undertegnede rengøringsentusiast fra Humdakin (reklame/gave) og det smukkeste drys til salat m.m.

Vintersolnedgang.

(Visited 3.533 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Meget fine striber; hvor er de fra?
  Og dejligt at læse om roen. Den har vi nok meget godt af…

 2. For Filan, det lyder som en lækker weekend? Afslører du snart, hvilken sodavand du drikker??

  1. Haha… det er ‘bare’ San Pellegrinos klementinsodavand. Seriøst den bedste! Men af en eller anden årsag har de den kun ganske få steder. Køber den i Brugsen på Njalsgade. Knus E

 3. Helene: jeg tror det er San Pellegrino, den med klementin. Prøvede den selv, efter Emilys anbefaling – jeg plejer ellers at købe granatæble eller blodappelsin, men denne var også god! ?

 4. Jeg er simpelthen så vild med det her indlæg. Kurt og ænder ved, hvad jeg gætter er, spejlbassinet, hvor jeg også ofte har fornøjelsen af, at følge med i deres liv. Klementinsodavand, som er min absolutte favorit, og så svær at opstøve, men det gør jo kun glæden større, når det endelig er muligt. Glæden ved føntørring, den ene gang om måneden, jeg under mig selv at gøre det ovenpå restriktioner for ikke at slide på håret. Det hele er så relaterbart. Og så er jeg vild med at du deler billeder fra Bryggen, så bliver jeg altid så glad for at bo her, hvor der (næsten) altid er så smukt og rart at være. Tak skal du have ❤️

  1. Åh dét gør mig vel nok bare glad at læse Amalie. Det er jo virkelig i småtingsafdelingen, men derfor kan det være nok så vidunderligt. Dejligt at det vækker genklang <3 Kram og god uge

 5. Det lyder virkelig hyggeligt med et ande-øjeblik ?! Og som en herlig weekend.

  Et spørgsmål, hvilken løbecykel bruger I til Kurt? Synes det er lidt svært at gennemskue, hvilken slags der er god til denne alder!

  1. Det er en helt lille og lidt skravlet model, men den er virkelig en god begynderløbecykel, da den har fire jul (der bare sidder meget tæt) og er så lav at han allerede har kunnet bruge den i mange måneder. Velogo hedder den og er købt i Fætter BR. Men han er så småt ved at være klar til en større model/en ægte løbecykel :) Kram E