Små ting

Langt hår, lang udgroning.

Fastelavnsboller, bedsteforældre og sommerfugle i maven over flytningen, der nu ‘bare’ er tre måneder væk. Det må vist være min top 3 over den forgangne uge.

Den har været noget så rar, ugen. Har været alene med Kurt det meste af tiden og mens det selvfølgelig glider lidt nemmere, når man er to voksne og mens vi har savnet Nikolaj (der har været hos TV2 i Odense at speake X-Games) en masse, så er der altså også noget ganske særligt over at være ‘alene hjemme’. Det har jeg altid godt kunne lide og selvom jeg sjældent er helt alene hjemme længere, så kan det altså også noget at være alene med Pølsen. Vi har i alle tilfælde hygget os til den store guldmedalje.

Men jeg har også sendt en kærlig tanke og et kudos eller to til alle solomødre og -fædre. Ret skal være ret. Og været glad for dejlige bedsteforældre, der kom på besøg med fastelavnsboller og legede og legede og var et festligt indslag især for matriklens mindste beboer. Kan godt mærke, at han savner nogle af alle dem, vi plejer at ses med. Eller savner er nok forkert, men han bliver i alle tilfælde SÅ glad over selskab udefra.

Denne uge bliver stort set som de forgående. Ikke meget nyt under solen. Men jeg påtænker en filmaften eller to og i morgen skal jeg op i huset, for at måle op. Glæder mig sådan til at se det hele igen. Og så håber jeg sådan, vejrudsigten holder for weekenden. Og at vi endelig får et læs sne (der bliver liggende) i Hovedstaden.

Jeg håber, I får en god, ny uge, og at I klarer den derude i lockdown-land ♥

Magiske morgener for tiden.

På fastelavnsbollejagt. Den smukkeste, gamle lampe til det nye hus. De gode, koldhævede boller til weekendmorgenmad. Sne, sne, sne – nøj hvor blev jeg overlykkelig i søndags, da der var 3 mm sne at gå tur i.

Når man er for doven til at prøve et outfit på, men prøver det ‘på sofaen’ i stedet…

Charmepølse og en virkelig, virkelig god, varm chokolade fra Ismageriet.

Der er også flyttet det fineste, gamle tandlægeskab ind. Frokostsalat à la rester. Fastelavnsbolle fra Van Haun, helt klassisk og god. Ligeså var tulipanerne og de holdt overordentligt flot – 10 dage.

De her vinterture altså. Bliver helt lykkelig af frost og (sparsom) sne.

(Visited 3.788 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Hej Emily
  Jeg er helt vild med din sorte skjorte på første billede, kan du afsløre hvor den er fra?

  1. Den er fra Co’Couture, men er købt sidste år, så ved ikke om det er en, de stadig har. Knus E

 2. Sikke mange fine øjeblikke du har fået indfanget. Et lidt strikkenørdet (og måske irriterende?) spørgsmål – er barnevognstæppet hjemmestrikket? Og hvis ja, ved du så hvor opskriften stammer fra? :)

 3. Det første jeg tænkte da jeg så det første billede var “ej, sådan vil jeg spørge min frisør om hun kan farve mig næste gang” haha. Og så er det bare udgroninger. De er sku flottere end mine :D

  1. Haha… du er sød. Altså det er jo halvt sandt, for det ER sådan jeg får det farvet. Altså balayage, så det lyse kommer gradvist og primært på længderne. Men den lyse del er efterhånden røget meget, meget langt ned ;) Plejer at få det lavet ca 2 gange om året og nu er det ved at være et år siden. Men ja, en meget corona-smart måde at få farvet hår på. Klem E

 4. Hej Emily.

  Tak for fine billeder og vinterstemning. Må jeg spørge, hvor din fine frakke er fra – den lyse, der ligger på sofaen?

  De bedste hilsener
  Anne

 5. Så fine øjeblikke! Vejret har virkelig været ekstra smukt på det sidste – idag ingen undtagelse med al den sne ?

  Hvor er din fine skjorte på på øverste billede? Du ser så fin ud!

  1. Ja, helt eventyrligt. Som om det kompenserer lidt for lockdow. Den er fra Co’Couture men fra sidste år. Klem

 6. Hei, superfin skjorte, jeg har prøvd å finne den, men den er nok ikke i salg lenger. Så hyggelig blogg du har!

 7. Hej Emily! Gad mega godt høre din hårrutine, hvis du ville skrive om den på et tidspunkt! :-) Har hår der ligner meget dit, så er virkelig nysgerrig på, hvad du bruger og hvad du gør :-)

 8. Hej Emily.

  Sikke dejlige billeder. Hvor er din kopholder til barnevognen fra? :-)

  De bedste hilsner Signe