Februarønsker

I februar vil jeg…

 • Have burgere fra Popl til aftensmad. Måske ikke hver dag, men en enkelt om ikke andet.
 • Indse at jeg aldrig får fikset barnets bog, og i stedet lave en fotobog eller to med billeder fra de sidste par år med Kurt indeni og udenfor maven. Elsker de fotobøger vi har og når ens billeder kommer på tryk og ikke bare bor i telefonen.
 • Købe en lækker body wash. Tip mig gerne, hvis I kender en god en. Indtil videre er Mandarin Refresher fra Amazing Space favorit. Godt nok i den dyre ende, men shower gel er blevet min nye dille og alle pengene værd (for mig), når det får mine 5 minutter under bruseren, der i forvejen er min hverdagsluksus og -nydning, til at føles som en lille spaoplevelse.
 • På tur til Sydhavstippen og se om vi kan finde lamaerne.
 • Rydde op. Sælge de ting, jeg ikke bruger eller køre dem på genbrugsstationen. Vil gerne være i god tid, inden vi flytter. Burde nok sætte det i system, så jeg ikke bare går i gang alle steder på en gang. Det må jeg lige udtænke.
 • Lidt i samme dur: Afrime fryseren og spise os igennem det meste af alt det, der ligger i den. Måske i omvendt rækkefølge.
 • Bestille et badekar og en håndvask eller to til huset. Vi er så småt i gang med vores lille renovering. Planlægningen og indkøb i alle tilfælde. Det føles lidt skørt, når der stadig er tre måneder til vi overtager, men det er ikke et sekund for sent til den slags, har jeg ladet mig fortælle.
 • Træne/bevæge mig hver dag. Udover gåture til og fra dagpleje eller med hunden. 10 minutters yoga eller lyn-workout tæller også, men altså (lidt) hver dag. Gør så stor en forskel for mit velbefindende, både fysisk og mentalt.
 • Lave granola. Hundrede år siden, jeg har gjort det, men smager så meget bedre (og er billigere) end de fleste tilsvarende, man kan købe færdige. Så nemt og godt, når man laver selv. Tror det skal være denne her med boghvede og ingefær. Eller denne granola med appelsin og vanille (lad jer ikke snyde af at der står noget med koldskål).
 • Købe hyacinther. Forårsfornemmelser i fuld flor i det lille hjem.

Jeg ser især frem til…

 • At hænge ud med Penny og fejre hendes 10 års fødselsdag. 10 år! Altså lille hundemus, du var jo bare lige en bette hvalp. Må se om jeg kan finde på lidt ekstra fint at gøre ud af dagen.

Månedens (drømme)outfit…

… gad sådan set godt til fastelavnsfest. I fuld udklædning. Måske som hotdog (det skal Kurt være til fastelavn i dagplejen). Når nu det ikke sker, så drømmer jeg i stedet om at ‘klæde mig ud’ som cream puff denne her vamsede trøj, de her sneakers og denne frakke (reklamelink) føles som et godt kompromis mellem den nærværende vinter og snarligt forår.

Jeg skal spise…
… fastelavnsboller.

Det skal jeg lytte til…
… Kurt og jeg hører ALT Anne Linnet for tiden. Vi er begge fans.

Det skal jeg se…
Call my agent! (Dix Pour Cent) på Netflix – min nye yndlingsserie og der er lige kommet en 4. sæson. Og kunstskøjteløb og isdans. Mine yndlingsdiscipliner til Vinter-OL og er helt betaget, men tænker der også må være nogle konkurrencer nu? World Cup eller lignende? Hvor kan man mon se dem?

Jeg skal læse…
BOB af Helle Helle. Er ikke kommet i gang med den endnu, men den ligger klar på natbordet og jeg glæder mig.

Månedens (utopiske) drøm…

… en ordentlig manicure. At få ordnet negle og få lagt shellac, er min (guilty) pleasure og jeg saaaaavner min negledame.

… i den lidt mere mulige ende, så drømmer jeg om en skøjtetur på kanalerne på Amager Fælled, hvis det fortsat er frost henover weekenden.

Jeg er taknemmelig over…

… at Kurt og min mor har det godt. Ja, at alle jeg kender (og ikke kender), har det godt. Men 2020 var især hårdt ved de to guldklumper, så der går ikke en dag, hvor jeg ikke er glad helt ned i maven over, at de er ok.

Jeg gider ikke...

… kager, croissanter og andet bagværk, der er bagt for hårdt/en my til den brændte side.

… Corona-mutationer.

(Visited 3.749 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. Jeg er virkelig glad for decubals shower & bath oil, som både renser men også er en olie, der fugter huden. Fik den anbefalet af en hudlæge mod tør hud ?

 2. Vil bare lige sige, at jeg er vild med din nye kadence ‘et blogindlæg om dagen’ :-) Det er så hyggeligt (men du skal selvfølgelig kun blive ved, hvis du også synes, det er hyggeligt). Også ‘bare’ de der strøtanker eller ‘det her har vi lavet i dag’ er hyggelige at følge med i.

  1. Tusind tak Stina, det er så dejligt og motiverende at høre. Tak for at du læser med og kommenterer <3 Kram

  1. Godt spottet ;) Besøger altid listen fra sidste år, når jeg laver den nye og dem, der giver mening for mig at tage med igen (eller som jeg ikke fik nået sidste år) genbruger jeg gladeligt. Og februar er jo februar <3

 3. Jeg elsker Rituals skumsæber, det er ren luksus i badet, og de er ikke vanvittig dyre. Desværre for mig, kan jeg bedst lide deres limited editions, men hvis man kan lide det faste sortiment, er det oplagt hverdagsluksus :-)

 4. ENDELIG et andet menneske, som også elsker at se kunstskøjteløb og ikke kan lide overbagt bagværk! ?

  1. Jaaaaa, tænker det snart kan lade sig gøre, altså også uden risiko for at ryge i. Klem

 5. Pokkers! Fik sådan lyst til granolaen med ingefær og boghvede, men linket går dødt og det ser ikke ud til at opskriften længere findes på bloggen der linkes til :-)

 6. Prøv Weledas shower gels, de er SÅ lækkre synes jeg. Den med citron er mega lækker om morgenen :)

 7. Mht til kunstskøjteløb, så vil VM blive afholdt den 22.-28. marts i Stockholm – såfremt det ikke bliver aflyst. Men der bliver faktisk afholdt kunstskøjteløb i denne weekend: “Channel One Trophy” i Moskva/Rusland fra 6.-7. februar. Den bliver live streamet gratis på Youtube (https://www.youtube.com/c/1tv/videos?view=2&live_view=502), og der er engelsk kommentator på. Det er både herre og dame singles, parløb og isdans – og niveauet er VM/OL-medalje niveau.

  1. Tusind tak, hvor er det bare sødt af dig. Så ved jeg, hvad jeg skal lave i weekenden <3 Kram E

 8. Kæmpe anbefaling til fotobøger! Jeg har to piger på hhv. 5 år og 1,5 år og jeg laver fotobøger med billeder af dem fra året der gik hvert år omkring deres fødselsdag. Det er så hyggeligt at have en lille “fotodagbog” at kigge tilbage i og snakke om alle de skønne minder vi har sammen. Bøgerne er favoritter hos begge piger når der skal “læses” historie :-)

 9. Fine intentioner, jeg vil tage del i nogle af dem. Jeg er ufrivilligt hjemmegående med barn på 2 1/2 og må også sande at jeg ikke nåede “Barnets bog”, da barnet er her hele tiden. Hvor laver du billedbøger henne?
  Jeg kan ikke huske hvor jeres fine print over sofaen er fra?
  ?

 10. Biotherm Aquathermale bodywash er en af mine favoritter ??? altid så hyggeligt at følge med hos dig.

 11. Jeg kan anbefale A-derma Exomega shower Oil. Dejligt med et produkt huden der både vasker og fugter samtidig med at den har en naturlig dejlig duft! :-)

  1. Tror desværre den pågældende blog er forsvundet i mellemtiden, men se svar på kommentar som samme her blandt kommentarerne <3 Der er der link til den (eller en der minder om den til forveksling). Kram E