Aprilønsker

Savner mine veninder… Billede herfra.

I april vil jeg…

 • Til frisøren. Pretty please! Turde alligevel ikke klippe det selv jvf. martslisten.
 • ‘Besøge’ min mormor på Frederiksberg Kirkegård. Savner hende.
 • På date med København, inden vi flytter. At så meget stadig er lukket ned, gør det lidt svært. For havde store planer om at turnere rundt til yndlingssteder. Men det må blive i en lidt anden form og det skal nok også blive godt.
 • Spire læggekartofler og sætte dem i køkkenhaven ved det nye hus. Har fået lov af sælger ;) Det skal helst gøre i april nemlig.
 • På date med Nikolaj. Det hele bliver nemt hamsterhjul og flytning lige nu, men vil overraske ham med en date. Uden flyttesnak eller børnesnak (lol, dét kan vi nok ikke overholde).
 • Ringe til mine veninder.
 • Lade være med at kigge i min telefon efter kl. 22. Især Pinterest trækker i disse dage. Men fem minutter bliver alt for hurtigt til halvanden time.
 • Drikke kaffe hos Roast, min lokale yndlingskaffepusher mindst 2 gange om ugen. Dem kommer jeg sådan til at savne.
 • Ikke købe flere vintagemøbler eller brugte sager til huset (eller nye for den sags skyld). Ikke før jeg har huset i alle tilfælde. Og det har jeg altså først fra 1. maj. For en ting er at se det for sig i hovedet, noget andet er hvad der passer (og er plads til) i virkeligheden.
 • Overtale Nikolaj til at give mig en skuldermassage.

 

Jeg ser især frem til…

… at stornyde vores sidste måned i verdens bedste by.

Månedens (drømme)outfit…

denne her bluse (reklamelink) og jeans. Nemt men alligevel pænt og ligner, man har gjort sig umage. Og blusen har den der helt geniale farve, der er bedste camouflage ift. børnesnask. Så man kan være nusset, uden at se nusset ud. Smart.

Jeg skal spise…
… alt i vores fryser. Og i skabene. Fik således brændte figner i karamelsauce i går (nogen der kender det, SÅ mormor og SÅ lækkert) og med flødeskum på selvfølgelig, for sådan en dåse have vi skisme stående bag i et skab.

Det skal jeg lytte til…
Lana del Rey. Evig yndling og passer perfekt til min bittersøde sindsstemning for tiden.

Det skal jeg se…
… Babylon Berlin (ligger både på HBO og DR, hos førstnævte er afsnittene i mere appetitlig længde på 45 min. dog) og Dream Home Makeover på Netflix. Er ret besat af sidste og synes det er liiiidt for meget og alligevel totalt inspirerende og underholdende.

Jeg skal læse…
… Hvis vi ikke taler om det af Leonora Christina Skov. Er SÅ spændt på den. Psssst… venindebog med selvsamme forfatter her.

Månedens drøm…

… at en god fe flytter alle vores ting ved et trylleslag d. 30 april. Og at vi på magisk vis, vågner op 1. maj i et hus, der er malet og hvor badeværelset er lavet (af syngende mus og fugle selvklart, men helst nogle der er gode til VVS-arbejde).

Jeg er taknemmelig over…

… nærmest alt jeg har (brændte figner i mit køkkenskab eksempelvis) og ikke har (smerter). Er begyndt at meditere regelmæssigt igen og det hjælper altså 100% på taknemmelighedskontoen.

… ranunkler. Det er altså en pæn blomst. Med et skørt navn.

Jeg gider ikke...

… sommertid. Ved godt det teknisk set er overstået, men så alligevel ikke her, for Kurt er stadig ikke kørt i stilling. Eller jo, han vågner lige så tidligt som han plejer, men er ikke til at slå ned om aftenen. Glæder mig nu umådeligt til de lange, lyse sommernætter. #not

(Visited 2.944 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Rigtig god flytning! Jeg må tilstå, jeg ikke misunder dig processen, men at flytte tæt på havet må være fantastisk.

  Hvis du kan lide Babylon Berlin, så tjek også Charité, hvis du ikke har set den. Også tysk og på samme høje niveau som Babylon Berlin. I tilgift er den overkommelig, 3 sæsoner hvor handlingen er ny i hver sæson (den foregår i 1880’erne, slutningen af 2. Verdenskrig og sidste sæson i 1961), og så er det tydeligt, hvor den skifter “afsnit”, så hvis man ikke orker 1,5 times afsnit, kan man stoppe efter 45 min.

  Og tak for inspiration til at nyde Kbh., selvom meget stadig er lukket. Det tror jeg, jeg vil bruge weekenden på ?

  God weeeken!

  1. Jeg misunder mig heller ikke processen. Hader virkelig alt ved at flytte, men det har jeg vist efterhånden trættet jer rigeligt med ;)

   Tak for den anbefaling, det lyder lige som noget for os, kendte den ikke. Kram og god weekend lige tilbage <3

 2. Lige et obs til køkkenhaven – bor du i en byzone, er det en rigtig god ide at anlægge køkkenhave i ren jord, du har hentet udefra. Overfladejorden i byzoner er næsten altid lettere forurenede, og opkoncentrationen af f.eks. tungmetaller er et problem i især rodfrugter. Nu mindre man er (børn!) nu større er problemet med at indtage forurenede fødevare, selvom mængderne selvfølgelig også har noget at sige her. Københavns Kommune lavede på et tidspunkt en folder om det, men jeg kan ikke lige finde den…

  1. Modtaget. Det er i byzone, men på stort set på landet. Og skal ikke anlægge den, men blot lægge kartofler i en eksisterende køkkenhave, så de er klar, til når vi flytter derop. Men tak for obs, jeg undersøger :) Klem E

 3. Jeg er helt med dig mht de brændte figner! I min familie topper man fløden og fignerne med nogle smuttede mandler, tørristet på panden, dét er ret lækkert til :)