Juniønsker

Billede herfra.

Intentioner og ønsker. I juni vil jeg…

 • Bade! Har boet lige ved siden af min yndlingsstrand i en måned nu og har endnu ikke været i vandet. Det må jeg se at ændre på.
 • Plukke (klippe er det snarere) syrener. Er besat. Smukkeste, mest velduftende blomsterlykkepille.
 • Ud på SUP og måske endda en tur på surfbrættet også.
 • Gå i seng kl 21 MINDST to dage om ugen. Har skrevet det før, men er dårlig til det, så må minde mig selv om det. Alt (som i alt!) fungerer bedre, når jeg gør det.
 • Bage rabarbercrumble. Er så heldig at vælte mig i rabarber og de skal jo bruges.
 • Gå lurtur i skoven med Kurt. Det gør mig glad. Og jeg får lidt ‘gratis’ bevægelse i en ellers træningsfattig tid. Det gør mig godt. Også selvom jeg ‘burde’ arbejde mens han sover. I stedet går jeg tur i halvdelen af luren og arbejder i halvdelen. En slags kompromis.
 • Fikse Kurts værelse. Det er vi slet ikke kommet til endnu (han sover endnu hos os, og leger mest i stuen og køkkenet, så har ikke virket så presserende), men det er en hyggelig indretningsopgave, jeg glæder mig til.
 • Arrangere en eller anden form for date med min søde mand. Vi har mere været makkere og kollegaer end kærester den sidste måned.

Jeg ser især frem til…

 • Vores bryllupsdag d. 17. juni. Tænk at det allerede er fire år siden vi blev gift? Aner ikke hvad vi skal finde på dog. Helst ikke noget, der kræver børnepasning, men kunne nu alligevel være rart at være ‘bare’ os to også jvf. ovenstående punkt.
 • At vores badeværelse bliver færdigt/at kunne bade på egen matrikel.

Månedens (drømme)outfit…
… alt uden (maler)pletter. Og inklusiv pæne negle.

Jeg skal spise…
… danske jordbær, ærter, kartofler og alt med rabarber. Og is.

Det skal jeg lytte til…
… Cover me in sunshine med Pink og hendes lille datter, Willow Sage Hart. Bliver i så fint humør af den.

Det skal jeg se…
Handmaids Tale sæson 4. Så første afsnit af sæsonen i går og skiftevis græd og fik kuldegysninger. Bedste, barskeste, mest spændende serie jo. Og når det bare er mig, så ser jeg The Bold Type. Er i gang med sæson to nu og er stadig fan. Serien der vokser og vokser på mig.

Jeg skal læse…
… Det der skiller os af Brit Bennett.

Månedens drøm…
… at badeværelset bliver færdigt. Det er gaven, der bliver ved med at give (med omvendt fortegn) og der dukker hele tiden komplikationer op eller forsinkelser på dette og hint. Men altså, håber, håber det står klar i slutningen af måneden.

… at Kurt for alvor tør op overfor vuggestuen. Det går hele tiden bedre, så måske ikke helt utænkeligt.

Jeg er taknemmelig over…
… overhovedet at have et badeværelse at renovere. Også selvom det ikke altid vil, som jeg vil ;)

… syrener, rapsmarker og alt andet kønt og velduftende.

Jeg gider ikke…

… guf på is. Forstår det stadig ikke.

(Visited 2.950 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

 1. Jeg har det præcis på samme måde med guf. Rigtig flødeskum (ikke den på dåse) derimod…..
  Tillykke med hus og flytning. Det ser vidunderlig dejligt ud. Det er knaldhårdt at flytte, men I har god tid, I skal bo der længe.
  Må jeg spørge om du kan anbefale et godt SUP? Sådan mellemklasse-artigt.

 2. Du giver vores venskab hårde betingelser med dine aparte aversioner mod ALL THINGS GOOD!

  Hvem kan ikke lide guf?!…. Savage.

  1. Men det er såååååå sødt! Og flødeskum er 100.000 gange bedre. Sorry! Du må få al guffen. Jeg tager flødeskummen. Deal? <3