5 mandagsfavoritter

Altså det skulle jo have været en omgang fredagsfavoritter, men så skete der det ene og det andet i fredags (som jeg ikke skal kede jer med) + jeg havde et lille Pølsebarn hjemme, så nu bliver det mandagsfavoritter i stedet.

Denne uge er under alle omstændigheder kommet godt fra start her på skansen, og håber i dén grad det samme for jer ♥

Her er fem ting, jeg har i kikkerten eller på hjernen for tiden. Cravings, noget jeg overvejer at klikke hjem eller noget jeg gerne vil prøve eller har prøvet/læst/set og kan anbefale.

  1. Klæd dig bedre af Else Skjold og Johanne Stenstrup, er den mest inspirerende og brugbare bog til en mere bæredygtig garderobe.
  2. Er sådan cirka besat af indretningsstylist og -fotograf Carlay Page Summers. Når/hvis vi skal opdatere vores køkken, så er det her inspirationsbillede nr. 1!
  3. Craving! Skal bage gulerodskage (med nok frosting!). Og pæn blomsterpynt.
  4. Hvis jeg nu manglede et strikkeprojekt. Champagne-cardigan fra Petite Knit må være næste, jeg skal strikke (når jeg altså er færdig med den, jeg er i gang med). Både pga. navnet og fordi cardigans måske er min yndlingsbeklædningsgenstand.
  5. Er blevet mere end glad for denne body lotion. Der er lige så god og fugtmættende, som den er pæn, at have stående. Silky Essential fra SoKind.
(Visited 1.822 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar