Små ting

Smukke ranunkler. En – blandt mange – yndlingsblomster.

Glædelig ‘trætte tirsdag’ ♥

Vi har talt om det før, det med at tirsdag er min off-dag. Jeg elsker mandag og har heller ikke som sådan noget imod tirsdag, men det er (som regel), der jeg føler mig mest overvældet. Og ja, træt. Har I det mon lige sådan?

Om mandagen har vi fast serieaften med en af mine veninder, og det gør på en eller anden måde bare at mandag er lidt mere festlig og ugen bliver skudt i gang på en hyggelig måde.

Så måske jeg bare skal finde på et tirsdagskoncept, så det bliver en mere munter dag? Pandekager til morgenmad hver tirsdag måske…

Men venner; der er sket det utrolige, at jeg har fået en frisørtid på fredag (kunne oprindeligt først få en d. 1. juni), så nok er det tirsdag, men jeg er helt og aldeles begejstret og kan ikke få armene ned. Jeg ved godt det bare er hår, men altså hvor det trænger.

Det kan godt være det har været et træls år, men manner hvor man også sætter pris på alt, man tidligere tog for givet. Småt som stort. Som at få studset sine spidser eller fejre sine venner eller komme i skole eller kramme sine bedsteforældre.

Jeg håber, at jeres uge bliver god, at tirsdag ikke er for hård ved jer og at I kan se lyset for enden af tunellen ♥

Festilige (og lune) sutsko gør alt mere muntert. Kurt tror, de er en slags legetøj.

Fire billeder fra en god (og varieret) weekend ♥

Næste strikkeprojekt.

Det her lille billede bliver jeg så glad over at kigge på. Hver eneste dag.

Matchende croissant-sweatshirts til mig og Kutter-mand. Det er en gave fra bedste AC og Vac Vac Studio.

Er fuldstændig betaget af dette smukke cover. Og glæder mig til at læse bogen. Er begejstret for Helle Vincentz spændingsromaner og glæder mig således til at læse denne personlige erindringsbog fra hendes hånd.

(Visited 1.425 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer