Små ting

Sæsonens (formentlig) sidste varme kakao.

Tilbage ovenpå en virkelig dejlig påskeferie, nå ja og lidt genopladning ;)

De sidste par uger har været rare på en mærkværdig måde, på én gang hurtig og langsom. For egentlig tager vi den nogenlunde med ro. Det fordrer den delvise nedlukning fortsat synes jeg, og samtidig er det også sådan vores hverdag som børnefamilie fungerer bedst. Ikke alt for mange bolde eller aftaler i luften. Altså det er jo heller ikke rigtigt en mulighed for nu, men I forstår. Og omvendt så føler jeg nu mere end nogensinde, at jeg blinker med øjnene og så er der gået to uger.

Og lige om lidt er der gået tre til, og så overtager vi vores hus. Kan slet ikke forstå det. Synes lige det var juni sidste år, hvor vi købte det med verdens længste overtagelse (et gensidigt ønske). Men nu er det nu. Eller næsten.

I kan godt forberede jer på en afskedskærlighedserklæring til København pr. blogindlæg. Og boligindhold i rå mængder. Så er I advaret ;)

Alle de timer, der ikke går med arbejde eller Kurt, går lige nu med at få hele flyttekabalen til at gå op. Få detaljer på plads med håndværkere, indhente de sidste tilbud, sælge møbler og sager vi ikke kan eller vil have med og fikse lejligheden i almindelighed. Og så er der alt det sjove. Vælge farver og finde genbrugsguld blandt andet. Lad os bare sige det sådan, at jeg efterhånden har nok vintagelamper og gamle skabe til en mindre herregård, hehe. Åbner en marskandiser i garagen til sommer.

Nærværende mini-uge bliver mere af samme skuffe, ligger vitterligt vågen om natten og indretter og pakker flyttekasser. I hovedet. Det er lige dele topspændende og noget nervepirrende.

Jeg håber, at I får en genial uge fuld af gode stunder. Og at den ikke bliver alt for søvnløs.

Her bor vi lige om lidt. Eller godt nok 5 minutters gang fra stranden, men alligevel. Bedste sted i verden.

Vores nye ‘sofabord’: En hundrede år gammel teaktræsrod.// Mit oplæg til farvepalette til huset indvendig: Et af palæerne på Amalienborg, lidt royal har man vel lov at være, hehe. Kalder den ‘croissant og havre’.// Farvevalg af microcement til gulv.// Det fineste gamle spejl, der bare venter på at komme op at hænge.

Kommer til at savne livet lyset på 4. sal. 

Ranunkler er en af mine yndlingsblomster og lige om lidt er sæsonen slut.// Vin, skaller og krystaller i sommerhus. Alt godt.// Tester bagervarer i mit nye hood. Her fra Kapauw Bakery i Helsingør.// Min nyeste træningsdille: Ankel- og håndledsvægte, bruger dem til pilates eller evt. til yoga-flows.

Og pludselig var alt hvidt. April skuffer aldrig ;)

Elskede hundedyr på den elskede strand.

(Visited 2.392 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

    1. Det har jeg købt af en veninde, men de har af og til lignende hos bl.a. Boho og Fil de Fer. Knus Emily

  1. Jeg leder med lys og lygte efter en sofa, der er lys, men ikke hvid, ikke kold i farven og ikke alt for beige-beige. Mere sådan… grå-beige med en lun undertone. Haha, er så kræsen med sofavalg ;) Jeres ser mægtig fin ud – hvor er den fra?

    1. Vores er fra Ilva, men er ikke en model, de fører længere. Men den hedder Nybro (mener jeg det var), hvis du vil se om du kan finde den på DBA eller lignende :) Kram E

    1. Tusind tak. Den er fra Yogish Collective. Den er lidt af en investering, men suverænt den bedste yogamåtte, jeg nogensinde har prøvet. Så godt grip. Klem Emily