Boliginspiration: Gode detaljer

Jeg har boligindretning på hjernen. Jeg drømmer om farver, fliser og ‘hvor kan sofaen stå og hvor skal dét skab være’ både i sovende og vågen tilstand. Og nej, det er ikke bare en talemåde. Jeg drømmer vitterligt om indretning om natten.

Og i sidste uge gennemtrawlede jeg min nærmeste Ilva Bolig for endnu mere inspiration (og for at kigge på havemøbler) og faldt pladask for en vifte af deres varer, der gerne må flytte med os til Hornbæk om to uger. De passer lige ind i vores stil og især den smukke lænestol i flet og eg, forelskede jeg mig i. Så meget endda, at jeg endte med at købe to af dem.

Glæder mig sådan, til de bliver leveret.

Tror, de kommer til at passe så fint ind i vores miks af gammelt, nyt, højt og lavt, masser af træ, naturmaterialer i det hele taget og en rolig farvepalette.

Reklamelinks:

 1. Gordo vase. Er vild med denne kæmpe vase og tænker den vil pynte flot med pampasgræs eller siv i vores entre.
 2. Halsia plaid. God både i sofaen og på terrassen.
 3. Aries kommode. Er bidt af rattan og flet og denne må gerne gemme på mit undertøj, strømper og deslige i soveværelset.
 4. Riisi rispapirlampe (kommer også i denne smukke facon). Elsker rispapirlamper! De er enkel, dekorativ, pæn og ikke mindst billig belysning og har været gengangere i mit hjem i over en dekade. Så tidløse er de også.
 5. Amigo bænk (kommer også i en større model). Denne har vi allerede i vores nuværende entré og den er både pæn og brugbar. Den længere model er også flot og ville være fin som bord/hylde under en skråvæg. Dem har vi et par stykker af i det nye hus.
 6. Joye tæppeløber. Endnu en vi allerede har og er glade for. Den skal ligge på trappereposen på 1. sal. Hvis jeg elsker rispapirlamper så dobbeltelsker jeg tæpper.
 7. Aries sengegavl. Igen det med den franske flet. Kan ikke få nok. Prøver at finde en vintage sengegavl i flet, men lykkes det ikke er denne min plan B.
 8. Comida middagstallerken. Fineste tallerken med muslingefornemmelser.
 9. Halsia pudebetræk. Vores sofa er lidt af en flyder (hvilket vi værdsætter), men puder må der til, så man kan sidde efter smag og behag. Synes materiale og farve på denne er så smuk.
 10. Bastia lænestol i eg og fransk flet (findes også i sort). Denne har jeg bestilt to af og GLÆDER mig til de skal pynte i vores store stue.
 11. Stela lysestage lille og Stela lysestage stor. De her er så fine. Både enkeltvis men især i flok og i forskellige højder.
(Visited 4.304 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

 1. Årh, jeg husker det så godt fra den gang, jeg selv flyttede i hus – det fylder bare alt. Vores hus er nybyg, så der var også vildt mange ting at tage stilling til ?

  1. Wow, ja det kan jeg levende forestille mig, så spændende (og nok også overvældende) det må have været. Synes virkelig det er sjovt, men er også glad for at det ‘bare’ er et badeværelse, vi har givet os i kast med ;) Klem og god weekend