10 vilkårlige ting om mig

 • Jeg elsker søde sager, men endelig ikke for søde. Meget besværlig type. Således kan jeg eksempelvis ikke så godt lide mælkechokolade, diverse iskaffer (altså de sødede frappucinos og deslige), glasur og sådan ca. alt med marengs.
 • Jeg er nem at få til at grine. Og er let at begejstre i det hele taget.
 • At stå stille her og dér – både mentalt og fysisk – , er en af mine yndlingsøvelser. Det har jeg ikke sådan ægte, turde sige højt før (omend jeg har pakket det lidt ind og pippet om det). Det er på sin vis lidt skamfuldt i sådan en verden, hvor alt skal gå hurtigere og være evigt foranderligt. Men nu tør jeg altså godt stå ved det. Og jeg bliver bedre, jo mere jeg øver mig. Faktisk er jeg ved at blive ret god, hvis jeg selv skal sige det.
 • Jeg tænker på, og savner, min far ekstra meget for tiden af en eller anden årsag. I år er det 20 år siden han døde.
 • Jeg hikker ofte. Og meget intenst ifølge Nikolaj.
 • Drømmemanden er ikke kun et kælenavn. Nikolaj er den vildeste optursperson, der dagligt overrasker mig positivt. I særdeleshed da han blev far, men også nu her hvor vi flytter. Han er så genial en projektleder og så struktureret. En do’er. Måske det ikke er et fact om mig. Men om ikke andet om, hvorfor jeg (blandt andet) føler mig heldig.
 • Der kunne godt stå ‘dagdrømmer’ på mit CV. Som barn kunne jeg fantasere og digte i timevis og det er jeg aldrig helt vokset fra. Heldigvis.
 • Jeg (dag)drømmer om at skrive bøger en dag. Men har pladen fuld for nu (i alle tilfælde, når jeg også gerne vil have muligheden for at stå stille) og har tiltro til, at det nok skal blive til noget, hvis altså det overhovedet skalk, når der er ro og plads. Og at alt ikke behøver ske på én gang.
 • På min krop har jeg en ca. 117 skønhedspletter. Måske jeg var dalmatiner i mit tidligere liv. Det er først, efter jeg er blevet mor, at jeg er blevet nogenlunde flink til at få dem tjekket hos lægen. Kurt tæller dem på min mave hver dag.
 • Jeg gad virkelig godt blive gravid igen snart. Er uendeligt glad for ham, vi var så heldige at få, men gad virkelig, virkelig godt en til ♥
(Visited 5.335 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Sikke nogle søde og sårbare punkter.
  Jeg kan relaterer til mange af dem.

  Jeg gad godt høre mere om, hvordan du øver dig i at stå stille?
  Jeg øver mig også(meditation og ikke at gå i gang med nogget nyt hurtigt), men ville godt blive bedre til det.
  Jeg synes helt klart det hjælper, at have de lange lygter på – altså vide at alt har sin tid og så synes jeg faktisk også at sådan nogle som dig, der deler at de nyder nuet hjælper. Der er ikke noget sværere end selv at stå stille, hvis man føler alle andre spæner afsted ;) Så tak for det.

  Min mand er også en drømmemand – selvom han måske mere overrasker mig positivt ugeligt og ikke dagligt ;)

 2. Jeg er heller ikke til de allersødeste ting – hverken marengs, candyfloss, ren lys og hvid chokolade, sødet sodavand eller eiskonfekt kan jeg li’ – den eneste undtagelse, der bekræfter reglen er skumfiduser, flødebolleskum og guf. De to ting er jo som bekendt supersøde og syntetiske og netop dem elsker jeg, pudsigt nok ??.

  1. Jeg kan ikke lade være med at trække på smile båndet- altså eisenkofekt pyhha jeg har altid tænkt er det bare mig der ikke kan spise det :) ? det er bare SÅÅÅÅ sødt altså,,,

 3. Jeg ønsker virkelig for dig, at du får lov til at blive gravid igen og få et barn mere, som I ønsker jer.

 4. Ej! Jeg blev simpelthen så glad, da jeg læste det sidste punkt om, at du rigtig gerne vil være gravid igen.

  Jeg synes ofte, vi er (lidt for) gode til at holde drømme – om karriere, børn, livet – for os selv. Enten til de er blevet virkelighed, eller til de bliver så svære at realisere, at det er værdifuldt for os selv og andre at dele.

  Forstå mig ret, jeg kan sagtens forstå, hvor sårbart det er at dele sine drømme, og har fuld respekt for, at visse ting holdes helt privat, og at det selvfølgelig er den enkeltes fulde privilegie at vælge, hvem der skal indvies og hvornår.

  Men uuuij der er også noget vidunderligt befriende over at se andre stille sig op og råbe til verden, hvad de ønsker <3 Jeg håber sådan, det lykkes for jer!

 5. Åh nogle fine punkter.
  Jeg er en af dem, som spæner afsted (og for det meste trives godt med det), men jeg øver mig også i at stå lidt stille ind i mellem og tro på, at ting nok skal ske til sin tid. Så jeg hører også meget gerne om dine øvelser dertil.
  Og så enig med Emilies fine kommentar! Synes det er sejt at du tør være så sårbar og dele. Og jeg krydser simpelthen alle mine fingre for, at drømmen går i opfyldelse for jer en dag <3