Status p.t.

 

Ej men venner! Havde helt glemt, hvor sindssygt det er at flytte.

Eller også har jeg ikke glemt det, måske det bare er det, at jeg bare ikke har prøvet at flytte med et lille barn før. Det er virkelig next level.

Men havde ikke troet, der skulle være SÅ stille her på domænet. For jeg har SÅ meget, jeg gerne vil dele, men alt er liiiiidt til den kaosramte side og tastaturtiden er så sparsom, at det eneste jeg når, er at gå ind på netbank og fikse overtræk og lidt anden brandslukning  inden jeg må klappe computeren sammen, haha.

MEN hermed en lille omgang god gammeldags OP & NED fra de seneste to uger, for lige at tage temperaturen på det hele. Og så håber, håber, håber jeg at få mulighed for at kigge herind alle hverdage fra nu af, som vanligt. Savner jer ♥

OP:

Vores hus. Og at være flyttet rigtigt ind (i lørdags).

Rabarber og asparges i massevis i haven.

At male med kalkmaling. Sjoveste, hårdeste og mest meditative, jeg længe har prøvet (ok, kommer ikke så meget ud).

Når alt (eller noget i alle tilfælde) det, jeg har planlagt og brugt lang tid på de seneste mange måneder, bliver til virkelighed og samles. Og vægfarver (heldigvis) også spiller i praksis.

Sæson for bonderoser.

Vores nye by. Og stranden tæt på.

Hvor god en (gratis) work-out det er at male/flytte/fikse. Og at bo i hus med trapper.

Hjælpsomme pølsebedstemødre.

Mandelcroissanten fra Bagt.

NED: 

Vuggestueindkøring. Det går hverken ekstremt godt eller særdeles dårligt. Men om ikke andet ret så langsomt. Det er sådan et skridt frem og to tilbage og i praksis betyder det, at Kurt endnu ikke har været der i mere end max to timer solo. Så selvom det er skønt at få lov at hænge så meget ud med ham, så sætter det også et vist pres på at alt skal nås i den tid han er der + når han sover. Deraf den meget sparsomme arbejdstid for mig…

Helligdage. Plejer at elske. Men de fucker med vuggestueindkøring.

At dække af til at male.

Når man har lyst til at køre på 24/7 indtil alt er pakket ud og fikset. Men først og fremmest skal sørge for at det er trygt og rart (og sikkert) for lille Pølse og derfor, må tage alt en lillebitte ting ad gangen (det er måske i virkeligheden godt nok).

At leve uden badeværelse. Syntes det var lidt camping-romantisk først med etagevask og hårvask i køkkenvasken, men nu gad jeg bare godt et ægte bad. Må over til min mor og tigge mig til et styrtebad senere.

Når gigantisk skab ikke kunne komme op på første sal alligevel, som det ellers var planen…

Virkelig lang udgroning på både shellac-negle og hår på hovedet.

(Visited 4.614 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Styrtebad – yndlingsord ❤️ At flytte med barn er for vildt. Vi blev enige om, at blive boende i mindst 30 år, da vi flyttede i hus 😂 Also: mandelcroissanten!!!

    1. Også et yndlingsord her <3 Et af dem, der er værd at holde fast i. Og ja, jeg har også sagt noget à la "Jeg flytter ALDRIG igen" sådan ca. 1000 gange ;) Klem

  2. Bonderoser og rabarber er virkelig, virkelig noget af det bedste jeg ved.

    Har netop været på Bornholm, hvor sol og 17 grader gjorde, at alle byhaverne og gadekærene rundt omkring bugnede af de smukkeste blomster – både bonde og stokroser gør mig helt forelsket hver eneste gang, sæsonen herfor starter op.

  3. Yup, det er benhårdt at flytte med et lille barn! Jeg kender SÅ godt det der med, at man bare gerne vil køre på 24/7, og åh hvor kunne man nå at ordne meget, hvis man bare lige havde en uges ferie for sig selv… Men – snart er I sikkert landet i det, og det hårdeste male-/renoveringstræk er taget. :)
    Jeg synes egentlig, at det er fedt, at du skriver om “bagsiden” også. Når jeg scroller gennem Instagram og ser, at alle flytter i hus og renoverer osv. pt., kan jeg godt undre mig over, hvordan faen de får gjort det med et eller to børn. 😂 Vi har boet i vores hus i lidt over et år og er altså stadig ikke færdige med at indrette alle rum. Jeg prøver at tænke, at det er en livslang proces :)