Bangs

Nu med pandehår. Det skal lige falde til (er som om det ikke vil vende den vej, hehe) og gro lidt så det ikke ser så nyklippet ud, men er meget tilfreds. Mit hår fungerer kun når det er langt fordi det er så tykt og stridt (alt over kravebenshøjde er dødsdømt, ligner seriøst Ronja Røverdatter der har fået stød), så når jeg har brug for lidt frisureforandring er det primært pandehåret jeg eksperimenterer med. Sad lige og kiggede gamle billeder igennem og kan se at jeg omtrent har pandehår hvert andet år. Sådan har det været de sidste små ti år, så det er vist efterhånden en slags cyklus ;)

Ser lidt mast ud, da jeg har lidt tømmermænd, ups. Endte til torsdagsbar på psykologi med pigerne i går post fiskefrikadeller. Og så stod den ellers på bordfodbold og øller, hvilket altså ikke er en skidt kombi. Godt at jeg bare skal have en rolig weekend, skal nemlig hundesitte og undervise, så ikke mere ballade til mig for nu.

(Visited 1.330 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Indie Mom…- Ej hvor skægt, synes ofte at folk er sådan til det ene eller det andet, men sjovt at du har det på samme måde. Og jep, det er grymt snyggt. Glæder mig allerede til 2012, hehe.