Run

Så er jeg på vej ud at løbe.

Her er et udkast på hvordan min træningsplan ser ud for den kommende periode. Indtil min skulder er i orden igen lader jeg være med at træne i fitnesscenter. Glæder mig dog til at komme til noget BodyPump igen, men mon ikke det kan blive en realitet om en måneds tid eller to, hvis jeg laver mine øvelser fra fysioterapeuten og svømmer?

Mandag: Styrke + strækøvelser fra fysioterapeuten (de koncentrerer sig primært om skuldre og ryg, så smider nok lidt maveøvelser på Redondobold ind + lår og baller hvis jeg gider)
Tirsdag: Svømning 15 min. (skal starte stille og roligt for skulderens skyld og øge tiden langsomt)
Onsdag: Løb ca. 5 km. + styrke og strækøvelser fra fysioterapeuten
Torsdag: Svømning, 15 min.
Fredag: Løb ca. 5 km.
Lørdag: Fri
Søndag: Løb ca. 5 km.

Kan meget godt lide at have et ‘skema’ på den måde er det sværere at sige ‘ikke i dag, rykker det lige til i morgen’. Men som I kan se har jeg allerede lavet rod i mit. Burde egentlig svømme i dag. Men er altså meget mere i løbehumør og så bliver det sådan. Men så må jeg til gengæld svømme på min ‘fridag’ på lørdag.

Hav en dejlig dag!
Knus

(Visited 144 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar