Oh Darcy!

Om lidt kommer søde Lea og så skal vi fejre det nye år med et lille Pride and Prejudice maraton. Bliver aldrig træt af den serie. Normalt er jeg egentlig ikke overmåde pjattet med Colin Firth, men Colin Firth som mr. Darcy…. suk, det bliver bare ikke bedre. Hvis I ikke har set den, så se at komme i gang. Watch and die ;)
Og så en lille advarsel; hvis man har set den der tamme film med Kiera Knightley fra 2005, then you haven’t seen nothing yet. Det skal være BBC tv-serien fra 1995 (6 afsnit à 1 time = 6 fantastiske timer i Jane Austen land) med Colin Firth som Fitzwilliam Darcy og Jennifer Ehle som Elizabeth Bennet. Basta!
Med ønsket om en hyggelig søndag,
Emily
Hov, I skal da ikke snydes for en lille snas af kagen, så her kommer den berygtede badescene.
Egentlig ikke mit favorite moment of P&P, men det er alt for godt til at afsløre, så det skal I have til gode til når I ser den selv.

(Visited 192 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Om jeg gør?Har set serien både forfra og bagfra. Og elsker også Colin Firth udenfor serien dog…Men det der slog hovedet på sømmen for min nyslåede kærlighed til dig er din kommentar til filmen med Keira Knightley….altså…den holder jo bare ikke. Slut. Punktum. Men jeg er utrolig nysgerrig om hvilken scene der SÅ er din yndlings?Jeg elsker sø-scenen, men kan nærme 2-3-4 (hvis ikke flere) stykker som jeg elsker en tand mere.

  2. Altså – det er filmen der ikke holder, ikke din kommentar om Kiera Knigtley-filmen. Så lige at det kunne misforståes….

  3. Haha… det er da også en fantastisk serie! Der er drama, kjærlighed – og ikke mindst dejlige Darcy ;o) God fornøjelse med marathonen.(og så vil jeg da lige fortælle dig, at jeg har lavet et lille link til dig, fordi jeg synes, vældig godt om din blog) /Hald

  4. Mona – hehe er helt med. Og er enig! Min absolutte yndlingsscene er der hvor Eliza vender noder for Georgina (Georgiana? nu bliver jeg helt i tvivl, dumt har jo lige set den, nå Darcys lillesøster), der spiller klaver, da hun møder Darcys blik gennem stuen. Man kan simpelthen mærke al spændingen og begæret bare i det blik, to die for!Hvilke er dine favoritter?Hald – Tusind tak, det er jeg meget meget glad for;)

  5. Åh ja, det er også en af mine yndlingsscener.Og så scenen, hvor han iagttager hende, da hun spiller klaver ved naboen hos præsten+veninden (okay, jeg kan INGEN navne huske….).Og da han vinker farvel til hende og tanten+onklen da de har været på pempernel (?)Og da han frier første gang…..den scene er fantastisk….Åh, jeg kunne altså blive ved….jeg må snart se den igen!

  6. Jeg ved godt, denne kommentar kommer utrolig sent – men jeg har først lige opdaget din fine blog, Emily, og måtte melde mig i koret over P&P elskere! Det er den dejligste og mest romantiske serie, der er lavet. Er også vild med bogen.

    Det er en virkelig skøn blog, du holder dig! Tilpas afbalanceret med emner, personlig og finurlig. Glæder mig til at læse med videre.