Det er hundekoldt

Da Liva og jeg kom hjem fra morgentur, kunne hun ikke komme hurtigt nok tilbage til sit lammeskind, hvor hun mere eller mindre bor i løbet af vinteren Hun nåede ikke engang at få frakken af ;)
Shit hvor er det bare koldt, men sindsygt flot at se på…
Ville bare ønske at de ikke smed al den salt, det er hverken godt for hundepoter, læderstøvler eller noget andet. Hvorfor kan vi ikke bare gruse ligesom i Sverige?
Havde smurt Livas poter ind i potevoks (husk det, alle der har hund i byen), men alligevel stod hun efter 10 min. med et ben oppe under sig og pev :( Av, kan skisme heller ikke være rart at få salt i den koncentration lige op i en revne i fussen…

(Visited 213 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Jeg er SÅ enig. Hader også bare alt det salt. Min hund kan gå helt i hysteri over det. – men det må også være væmmeligt at det pludselig svider sådan i poterne uden at de ved hvorfor!!:(

  2. Hej Emily,vi elsker din blog og din gode stil!Derfor har vi linket til dig på vores egen blog. Kunne vi være så heldige, at du ville gøre det samme? :)Kh. SUS

  3. Signe – Ja stakkels vapser :(SUS – Hej piger, tusind tak skal I have! Jeg læser med hos jer det næste stykke tid og hvis jeg kan lide hvad I laver (hvilket jeg sikkert kan), vil jeg selvfølgelig gerne linke til jer ;)Klem