Flotte fyre

Ok, kommer nok til at fortryde det her + Louise slår mig ihjel. Men bliver altså lige nød til at dele vores overskægseventyr fra i går med Jer. Vi grinede så meget, at tårerne trillede ned ad kinderne og make-uppen måtte gøres om + vi kom for sent til Diamantnatten. Men det var altså det hele værd. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft det så sjovt.

Har været nede at undervise mit nye hvalpehold her til formiddag og det var rigtig dejligt. Havde gruet lidt for det, men der er ikke noget som ti hundehvalpe til at få en i godt humør. Skal prøve at tage nogle billeder af vidunderne på næste lørdag, så I også kan nyde dem.
Diamantnatten var virkelig et hit, viser lidt billeder senere.

I aften skal jeg til housewarming og Louise og jeg har skumle planer om at overskæggene skal med.

Louise havde købt moustacher’ne i Tiger hvis I også vil have skæg, både på den ene og den anden måde. Enjoy!

(Visited 862 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer