Her er stille

Jeg er stille. I går blev min elskede lille hundepige kørt ned og er her nu ikke længere. Jeg er helt knust og forstår det slet ikke. Knap fem år fik jeg lov at kende dette vidunderlige væsen. Alt for kort tid. Men jeg er taknemmelig for den tid vi fik. Jeg har så mange gode minder, selvom de lige nu mest gør uendeligt ondt. Og jeg er taknemmelig over alle de gode mennesker jeg har omkring mig der passer på mig, er der for mig og prøver at forstå mig, mit chok og min sorg, så godt de kan.
Hvis man aldrig har mistet et kæledyr, forstår jeg hvis det er svært at sætte sig ind i. Men jeg har mistet min allerbedste, mest loyale og trofaste ven, sådan føles det. Min fantastiske lille solstråle, der altid kunne få mig i godt humør, som kunne trøste og som kunne få det at komme hjem til at være en fest hver eneste dag. Og tusindvis af andre ting, som det gør for ondt at tænke på nu.

Jeg holder lige en lille pause herfra og vender tilbage når jeg er klar igen…
Klem

(Visited 330 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Jeg føler for dig, og jeg sender dig et kæmpe varmt kram.. Det hårdeste er, at det for mange er svært at forstå hvis man er ked af det i længere tid.. Men en hund er meget mere end bare et dyr. Min elskede hund gennem 6 år blev også kørt ned. Det gør ondt. Ens bedste ven, du skal bare tage den tid du har brug for!Hilsen CamillaEn fast læser, som stadig er på når du vender tilbage igen.Mange varme knus!!!!!!

 2. Hej Emy… Kom til at tænke på dengang jeg var blevet droppet af en eller anden idiot. Du passede på mig og vi så P&P og spiste B&J, inde i dine varme dyner listede Liva sig ind i min armhule og blev der hele natten. Hun vidste fuldstændig, hvor slået ud jeg var. Hun var meget god og holdt ud hele natten. Det står for mig som en meget intens oplevelse med et dyr, der ikke var mit eget. Jeg kan kun forestille mig, hvor meget hun har givet dig hver dag. Det er så trist og ikke til at fatte. Men du skal nok klare den, det gør man alligevel altid. Og jeg er, som sagt, klar til at give dig en armhul. Kh Jose

 3. Det er jeg rigtig ked af at høre Emily, jeg ved hvordan det er at miste et kæledyr, så føler med dig og sender dig en masse varme og trøstende tanker. Godt at høre du har en masse omkring dig, der passer på dig.Knus!

 4. Det er jeg bare så ked af at høre..Kan sagtens sætte mig ind i at det må være helt forfærdeligt! Og ja, hold du endelig den pause du behøver, vi skal nok være her når du er klar igen.

 5. Pyha, det er jeg godt nok ked af at høre, Emily. Jeg håber du kan trække vejret og komme ovenpå igen, for det er virkelig hårdt at miste en god ven i sit kæledyr.Alt godt til dig.//SUS

 6. Hvor er det frygteligt at høre! Selvom jeg hverken kender dig eller din bedste ven, så smerter det alligevel. Dyr kan noget, som mennesker sjældent kan.Jeg er her også, når du er tilbage.Kærlige tankerLine

 7. Det er jeg godt nok ked af at høre, Emily. Det gør ondt at læse. Jeg sidder med tårer i øjnene nu… Mange tanker,Anna

 8. Kære Emily,Hvor er jeg ked af det på dine vegne!Jeg forstår din sorg, selvom de kæledyr jeg har haft ikke har været hunde.Man kan blive så knust indvendigt, og det tager tid at sørge over det. ligesom hvis et menneske man har kært forsvinder.Sorg har mange nuancer og er meget bredspektret.Alle os som elsker din blog, forstår hvis du har brug for en pause, og vi er her stadig når du får lyst til at blogge igen.varmeste hilsenerfra Anja

 9. Kære Emily.Mine tanker går til dig og din skønne hund, hvor er det bare trist og sørgeligt at høre. Det er jo ikke mere end få dage siden, at vi stod og talte om hunde m.m. i min butik. Hvor er det bare en øv-måde at miste sit elskede kæledyr på! Ses, kh. og tanker fra Laura (SMUKT BRUGT)

 10. Hvor er det dog synd.. Jeg er her bestemt også når du kommer til hægterne igen..-Masser af kærlighed

 11. Jeg ved ikke hvordan det er at miste et kæledyr – men jeg følte lidt at Liva var en af pigerne. Jeg vil savne den skønne velkomst man fik når man kom på besøg, aldrig har nogen været så glade for at se mig, som den lille dejlige vuf var. Hun vil være savnet. Tænker meget på dig søde Ems. Stort varmt kram fra mig

 12. Hej EmsDet var da bare super øv!!!Håber du kommer igennem det.Men ellers rigtig god blog du har her. Jeg er blevet helt afhængig af den men alle dens gode tips og lidt om hvad du går og laver Knus Camilla (KJS)

 13. Sender en masse tanker til dig. Det er så uretfærdigt hårdt at miste ens bedste ven, der ellers altid har været med én.Mange knus fra Pernille

 14. Åh hvor er jeg ked af at læse det her. Hvor er det trist – og forfærdeligt synd for dig.Mange tankerSarah

 15. Åh, hvor er det sørgeligt! Mange tanker herfra. Jeg vil se frem til at du får lyst og overskud til at blogge.

 16. Hej Emily. Det gør mig ondt at høre, at du har mistet din bedste ven, det må være uendelig hårdt.Jeg håber du på et tidspunkt finder overskud og lys til at skrive på din fine blog igen. Mange tanker Simone.

 17. TÄNKER PÅ DIG OG DIN FAMILJE. DET ER SÅ TRIST OG SVÄRT AT FORSTÅ AT DET SKULLE SKE. MANGE SÖRGELIGE HILSENER FRA PIA

 18. Puha er virkelig trist på dine vegne.Jeg har selv hund og det må virkelig være forfærdeligt at miste sin elskede hund på den måde.. Mange tanker herfra.. Håber at du finder en måde at bearbejde din sorg på..R.I.P Liva..Hilsner og tanker Cecilie

 19. Hej Emily,Vil bare sige at jeg er frygtelig ked af at høre, at du har mistet din hund. Og så på den måde… Jeg håber at du kommer til hægterne igen, og at savnet bliver nemmere snart.MH. Ditte

 20. Hej EmilyJeg sidder i min sofa, og spiser morgenmad, ser go'morn danmark og læser din blog. Jeg fik kuldegysninger langt ned af ryggen da jeg læste at din hund ikke er her mere. Det gør mig virkleig ondt, jeg føler med dig og sender tanker til dig. Jeg har selv mistet min hund for et par år siden, men det var i det mindste til alderdommen, så jeg kan ikke forestille mig hvordan det må være at miste sin bedste ven på den måde, og så tidligt. De bedste tanker Tanya

 21. Åh hvor sørgeligt! :( Jeg har selv en vuf og ved hvor slået ud jeg ville være hvis der skete ham noget. Folk der ikke har haft hund kan ikke forestille sig hvor meget man kan elske sådan en lille prut. Håber du snart kommer over det, så meget som man nu kan. De bedste ønsker og tanker herfra!www.cilles-univers.blogspot.com