Tim Minchin

Tim Minchin er bitter på den sjove måde :) Tjek ham endelig ud på youtube, hvis du er til sort engelsk humor.

(Visited 162 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Hahaha, hvor er han sjov! Det kunne jo være mig som var Storm, hahaha. Bortset fra tatoveringen, min sidder rundt om navlen…Ville lige fortælle dig E, at jeg har lavet en lille privat blog, som du er velkommen til at se hvis du har lyst. Den handler nok nærmest om alt det Tim harcelerer imod :)http://anjadalby.blogspot.com/Kh A og tillykke med din blog, den er virkelig fin!

  2. Hej A!Jaa det lyder hyggeligt, den vil jeg kigge på. Jeg er jo også en lille øko-flipper by heart. Men selvironi er altid godt, så syntes at 9 min beat-poem om Storm, var lidt sjovt:)Og tak.Knus E

  3. Måske han er dig i mand faktisk? Synes helt klart at du skal prøve 'smokey-panda' og touperet/dreads-in-the-making-looket senere :) og tag lige et billede til mig så ikke?kyzzz