skin care

Hermed et indl√¶g om mit opdaterede hudplejesystem. Da jeg fik lavet ansigtsbehandlingen jeg skrev om i g√•r, l√¶rte jeg lidt nye tricks til hvordan jeg skulle passe min noget besv√¶rlige hud. Har skrevet lidt om den et par gange og kan forst√• p√• jer, at jeg ikke er den eneste med den kedelige kombination af t√łr hud og tilstoppede porrer. Lyane, den s√łde behandler hos Beauty Avenue, l√¶rte mig at jeg skulle stoppe med at t√łrste min hud, som jeg hidtil havde haft en tendens til (i den tro at min hud ikke skulle have for meget fugt/fedt i forhold til de tilstoppede porrer), men at jeg i stedet skulle s√łrge for n√¶rmest at overm√¶tte den t√łrre overflade, da den kun bidrog til de tilstoppede porrer. S√• f√łrst og fremmest fugt, fugt, fugt og masser af sm√łrelse. Derefter ogs√• regelm√¶ssig exfoliering og dybderens i form af masker, men ikke daglige udt√łrrende renseprodukter. Og det har virkelig virket! Min hud er er bl√łdere, mere m√¶ttet og str√•ler mere.

Men det er ogs√• ‘h√•rdt’ arbejde, det er for at v√¶re √¶rlig ikke den slags, der interesserer mig mest og jeg synes det er lidt besv√¶rligt, men resultatet er det (n√¶sten) v√¶rd. Hehe, ja ved godt det lyder helt sk√łrt, n√•r det kommer fra √©n med en lyser√łd blog fyldt med t√łj, sk√łnhedstips og andre pigeting, men jeg er virkelig, virkelig doven hvad alle de der pigeting ang√•r. Alt skal helst bare g√• s√• hurtigt som muligt/overst√•s. S√•dan er jeg faktisk ogs√• n√•r jeg shopper. Totalt ut√•lmodig og lidt mandeagtig. Men jeg har taget mig sammen og har ordnet mit ansigt 2 gange dagligt PLUS brugt masker indtil flere gange om ugen (well m√•ske ikke helt s√• ofte som programmet foreskrev) og det har givet pote, s√• tror jeg fors√¶tter.

Ovenfor kan I se de produkter jeg bruger, man kan selv sammens√¶tte dem efter pengepung og pr√¶ferencer (jeg vil gerne have noget der er ‘gr√łnt og rent’ eksempelvis). Det er ikke sikkert at helt det samme vil virke for jer (og selvf√łlgelig slet ikke, hvis I ikke har samme hudtype – det h√•ber jeg ikke for jer, den er nederen), men her er mit ‘ansigtsugeprogram’ i al tilf√¶lde:

Morgen og aften, hver dag: Rens, olie og fugt. Jeg bruger rensem√¶lk, skintonic, olie og cremer fra Rudolph Care. Det vigtige er ikke at bruge et krads renseprodukt og at turde give huden masser af olie og fugt (men hold jer endelig fra cremer med mineralske olier, der kun tilstopper yderligere). Jeg er egentlig en ‘vand og s√¶be-pige’, men den har jeg m√•ttet √¶de og g√• over til rensem√¶lk. Skyller det dog stadig af med vand. Babysteps :)

3 gange om ugen: Fugtmaske. Jeg bruger Intensive Hydrating Masque fra Aveda. Det er et af mine f√łrste Aveda-produkter og jeg er mere end tilfreds. Og hovedet p√• blokken, s√• bruger jeg den nok kun 2 gange om ugen ;)

2 gange om ugen: Eksfoliering. Cliniques 7 day scrub har længe været en af mine favoritter og den er stadig en del af min hudplejerutine. Bruger den i badet om morgenen i stedet for rensemælk 2 gange om ugen.

1 gang om ugen:¬†Dybderensende maske. Jeg er begejstret for Origins Clear Improvement og den suger virkelig n√¶rmest skidt og hudorme (ad, ad, ad klammeste ord i verden) ud. Men den udt√łrrer ogs√• – selvsagt – ¬†en del, s√• jeg bruger den en af de dage hvor jeg ogs√• bruger fugtmaske. Dybderensende f√łrst og s√• fugt. Og masser af olie og creme efterf√łlgende.

Efter behov: Superbalmen Stellar Beauty Balm fra Balance Me er en af de nyere favoritter i min sk√łnhedspleje og jeg bruger den til t√łrre pletter, l√¶ber og 117 andre ting (h√¶nder, negleb√•nd, h√•rspidser, albuer, kn√¶ etc.).

My skin care routine.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

35 tanker om "skin care"

 1. Hvordan kan det være at du ikke har bodylotionen fra RC? (-:
  Den har jeg nemlig selv, som det eneste RC produkt

  • Det har jeg skam ogs√•, men dette indl√¶g handler om ansigtspleje, s√• syntes ikke den h√łrte hjemme her ;)

   • Okay (-: Et sp√łrgsm√•l omkring ansigtet s√•: Jeg renser mit hoved med Manhatten Clearface produkter, f√łrst med en vaskegel√© og derefter en skintonic – kunne jeg s√• derefter bruge RCs bodylotion – alts√• i ansigtet?
    Jeg synes det lyder som om du har ok styr p√• det der, derfor sp√łrger jeg (-:

    • Det kommer meget an p√• din hud og hvad den har behov for. Det ville slet ikke v√¶re nok for min hud, men m√•ske for din. Det er vist bare at pr√łve ad :)

 2. L√¶kre sager Emily. Ville √łnske min lille SU √łkonomi kunne k√łbe det hele :-D
  Hvor k√łber du avedamasken? S√•dan en kunne jeg godt bruge, men er ikke lige faldet over den her i provinsen :-)

  • Denne er k√łbt hos Beauty Avenue p√• Frederiksberg, men mon ikke den kan f√•es p√• nettet et sted… :)

 3. Har nogenlunde samme hudtype som dig, og det er pr√¶cis det samme der har virket for mig. I stedet for at pr√łve p√• at udt√łrre den noget fedtede hud i t-zonen s√• har jeg l√¶rt, at det virker meget bedre, hvis jeg giver min hud masser af fugt. Men jeg har det lidt p√• samme m√•de som dig, og jeg orker ikke at bruge lang tid p√• at pleje min hud, s√• det med masker g√łr jeg det ikke rigtig i. Det burde jeg m√•ske :-) Det lyder i hvert fald som nogle gode nogle du bruger!

  • Lyder ikke helt som samme slags, min er bare all round t√łr, ikke nogen fedtet t-zone, men tror du har ret i at fremgangsm√•den/l√łsningen sagtens kan v√¶re den samme. Generelt er det vist bare dumt at udt√łrre :)

 4. √Öh ak. Man burde virkelig g√łre mere ud af den slags – is√¶r lige her efter jul er min hus spasset fuldst√¶ndigt ud. Men det er virkelig bare det kedeligste i verden…

 5. Puff Рder er hudprodukter for alle pengene Рgid jeg også havde råd til alle de lækre sager, desværre rækker SU penge ikke så forfærdelig langt.

  Love
  http://www.3hurtige.blogspot.com
  F√• evt. nogle sk√łnhedstips p√• vores blog, som ikke kr√¶ver at du t√łmmer din pengepung.

 6. Hej Emily.

  Kan godt forst√• du er tr√¶t af din hudtype. Jeg har kombineret hus hvilket vil sige den t√łrre hud p√• kinderne men den fedtede hud i pande, p√• n√¶se og p√• hagen. Det g√łr at jeg skal bruge 2 forskellige produkter p√• 2 forskellige m√•der.. Det er ekstra √łv. Bare s√• du ved at du ikke er den eneste i verden med √łvhud! :D

 7. Hej Emily!
  Hvor meget koster masken fra Origins? Er på udkig efter en god dybderensende maske, nemlig!

  • Hej Signe.
   Masken fra Origins koster 210. Har selv investeret i den for nyligt. Den og deres Drink Up Intensive maske er rigtig dejlige :)
   Nanette

 8. Jeg har fuldst√¶ndig samme problematiske hudtype, og min kosmetolog har ogs√• f√•et mig med p√• “fugtvognen”. Is√¶r kan jeg m√¶rke en k√¶mpe forskel i skiftet fra vaskegel til rensem√¶lk (og jeg er dydsm√łnster og skyller det ik af). Til geng√¶ld kunne jeg godt blive lidt mere flink til at bruge masker…. Men det er bare s√• langsommeligt!

  • Hehe ja, det er som om vand bare n√¶sten g√łr det v√¶rre ik? Men har bare meget sv√¶rt ved at f√• den ‘rene fornemmelse’ uden vand, suk…

 9. Hej Emily! Jeg har ogs√• lidt samme hudtype som du beskriver og har ogs√• f√•et gode resultater med at tilf√łre fugt i stedet for at fjerne:-) Jeg har tidligere brugt scrub masker, men efter jeg er begyndt at bruge Gentle Foam exfoliant (eller noget?) fra Dermalogica er min hud faktisk blevet ENDNU bedre! Det var lidt som om scrubsn’e fik min hud “igang” med at producere mere fedt/fugt – p√• den d√•rlige m√•de. Blot et bette tip, hvis du f√•r lyst til at udforske beauty rutinen lidt mere:-) Den er virkelig god!

  KH P, der knuselsker din blog

 10. Hej Emily.
  Tak for indlægget.

  Kender du en anden god rensemælk, som ikke er fra Rudolph Care? Og ligeledes en creme uden mineralske olier? Har overhovedet-overhovedet! ikke råd til Rudolph Care, desværre.

  Mvh, Line.

  • Jeg har tidligere v√¶ret m√¶gtig glad for Laveras produkter. Og som billig ansigtsolie kan man eksempelvis bruge mandelolie fra en helsekostforretning :)

   • En anden god mulighed er at kigge p√• apoteket, de har mange gode produkter til rimelige penge, ogs√• uden parfume :)

 11. Fantastisk lækre sager Рog et omfattende renseprogram ;-)
  Jeg t√¶nkte p√•, hvad synes du om rc ansigtscremen? Jeg har alle mine dage altid brugt clinique – men har k√łbt lidt produkter fra rc, da jeg v√¶gter deres filosofi h√łjt. Men jeg synes den er meeget fedtet, oplever du det samme?

  • Ja, det er omfattende, bliver ogs√• helt tr√¶t ;)

   Hvilken af dem har du? Anti-stress er lidt fed ja, men det er guf for min t√łrre hud, s√• jeg klager ikke :) Anti-aging er mindre fed/mere fugt, s√• m√•ske den ville v√¶re bedre til din hud? Mener de har testere i Magasin eksempelvis, s√• du kan pr√łve ad :)

 12. Ja, kender det alt for godt. Det kan godt være aftenens hovedpine at ordne ansigt. He he

  Jeg har Facial Moistrurizer – anti ageing. Men ja, det kunne godt v√¶re man skulle tage i magasin og pr√łve de forskellige.

  • Hmm… m√•ske de bare ikke passer til din hud s√•? Jeg har v√¶ret MANGE cremer igennem for at finde nogen der duede til mig :)

 13. Rigtig godt indl√¶g! Jeg har ogs√• kombineret hud, og har det sidste halvandet √•r k√¶mpet med urenheder og store porrer (selvom jeg forl√¶ngst har passeret teenage-√•rene og altid har haft gode rense-rutiner). Har bare ikke anet, hvad jeg skulle g√łre ved det. S√• mange tak for dine gode tips! Jeg er i √łvrigt glad for at h√łre, at du er begejstret for Origins Clear Improvement – har l√¶nge haft √łje p√• den, men ikke helt turdet tage springet.

 14. Pingback: Daily routine «

 15. Hej Emily, dejligt indlæg!
  Benytter du udelukkende Rc’s make-up-fjerner som rensem√¶lk?
  Nyder hver dag at læse med :-)

  • Jep. Det er egentlig ogs√• d√©t den er. Navnet er lidt misvisende. Alts√• den kan ogs√• sagtens fjerne √łjenmakeup, men den er langt mere en rensem√¶lk :)

 16. Hej Emily, sikke et fint indlæg :)
  jeg har n√łjagtig samme hudtype som dig. Har f√•et en tester hjem p√• Rudolph care ansigtscremen og synes den er god og s√• er det et plus at den ikke dufter alt for klinisk selvom det er en “ren” creme. Derudover fik jeg ogs√• anbefalet cremer fra Origins som ogs√• er rene. Men min kosmetolog sagde til mig at det var vigtigt at man allerede i starten af tyverne begynder med en creme som beskytter mod de f√łrste linjer. Kender du en god creme som g√łr det? for den hun anbefalede var fra Chanel, men fyldt med alt mulig jeg helst vil undg√•.

  Hvordan ved man om et produkt indeholder mineralsk olier? :)

 17. Det er sjovt at alle de frelste √łkom√¶rker altid pr√łver at bilde folk ind at mineralske olier tilstopper huden. Det er aldrig nogensinde bevist. Aldrig aldrig aldrig. Det er en del af en ret nederen markedsf√łringsstrategi.
  Hvis man har t√łr hud er det vigtigt at undg√• s√¶be. Jeg bliver n√¶rmest eksem-agtig af at bruge noget der indeholder s√¶be, den er helt gal. Derudover bruger jeg aldrig scrubs, frugtsyre er langt mere effektivt mht hudorme og tilstoppede porer. Melissas frugtsyrecreme er ret l√¶kker ;-)

 18. Hej Emily.
  Hvor lang tid holder Cliniques 7-day-scrub sådan ca.?
  Er helt vild med deres produkter nemlig, men de er desværre også ret dyre. Så produkterne skal helst holde lidt tid. :)