Fredagscocktail: Piña Colada

Okay, jeg har fundet kuren mod vintertristesse:
Inviter jeres venner på Piña Coladas med masser af pynt!

Hvis man virkelig vil muntre folk op, kan man jo passende lave hele stuen om til Tiki-bar og servere Mai Tais og Zombies også. Jeg nøjedes dog med en næsten klassisk Piña Colada, mens vi hørte denne her på repeat og det virkede storartet. Næsten lige så godt som en ferie til de varme lande ;)

Apropos varme lande. Tak, tak, tak for alle jeres gode tips og idéer til Dubai i sidste indlæg. I er for seje!

Og så tilbage til tropedrinken. Jeg brugte friskpresset ananassaft og tilsatte også lidt limesaft. Synes nemt, det bliver en meget sød drink ellers. Er man rigtig fræk, blender man også lidt frisk mynte med.

Piña Coladas fungerer i øvrigt også rigtig godt som virgin cocktail eller mocktail, om man vil. Så er det bare en lækker, cremet ananas/kokos-shake (evt. med lime og mynte).

Rigtig god weekend allesammen!!!

Opskrift nedenfor.

Ps. Ja, jeg mangler nogle hurricane-glas. Det må være næste tilføjelse til min (Tiki) bar. Så kan jeg også lave Singapore Slings.

ENGLISH RECAP: Do you like Piña Coladas? Well, I do! Especially with lime juice to give the otherwise very sweet and heavy drink a citrusy spark. Have a lovely weekend!

Piña Colada – pr. drink
4 cl hvid rom
6 cl kokoscreme*
12 cl ananasjuice (har man en juicer, kan det anbefales at presse selv)
1 kop isterninger
evt. saften af 1/2-1 lime
evt. en lille håndfuld frisk mynte

 • Juice ananasen (knap 1/4 ananas pr. drink), hvis du selv presser.
 • Hæld alle ingredienser i en blender og blend til det er ensartet og skummende.
 • Hæld op i et (hurricane) glas og servér. Gerne med en haps ananas, en skive lime og masser af kitschet pynt :)

denne her er optimal, jeg brugte bare alm. kokosmælk, så får man en lidt mindre tung/fed drink, men stadig cremet og med lækker kokossmag.

(Visited 39.609 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. You should try them as a mocktail then. Just with the creme de coco, pineapple juice + lime juice as a thick and delicious shake :)

 1. Det lyder også som en vildt god aften! Som kan klare hvilken som helst tristesse!
  Pynten gør det virkelig bare for den drink, så behøver man ikke fancy (IKEA)glas ;-)

  KH
  Josefine

 2. Ååååh, jeg får altid lyst til at invitere til cocktail-night når du laver disse indlæg. Har aldrig prøvet Piña’en, men den lyder lækker! Er en blender nødvendig, eller kan man nøjes med en stavblender? (:

  1. Gør det! Det tror jeg dine venner (og du) bliver glad for :)
   Du kan godt piske eller blende (med stavblender) det sammen. Men knus isen i en pose med en kagerulle eller lignende for sig. Med mindre du har en vild stavblender, der kan knus is selvfølgelig :)

 3. Hej

  Super drink!
  Prøv den med kokoscreme som du skriver, og ikke med kokosmælk som på billedet og meget gerne med lidt fløde og lide ananas. :-)

 4. De ser virkelig lækre ud og er mega flot pyntet. Da du lavede dem i sin tid, hvor fandt du så pynten? Hvis du altså husker :)