Oh YES!

På stranden i Hossegor i morges. Skal stadig lige blinke med øjnene, når jeg kigger ned på venstre hånd.

For fire dage siden spurgte min bedste ven (og Drømmemand) mig om jeg ville gifte mig med ham. I Bois de Boulogne i udkanten af Paris over det, jeg fremover vil mindes som den bedste picnic nogensinde. Også selvom vi hverken havde tæppe, glas eller bestik. Til gengæld havde vi strålende solskin og det var en varm sensommerdag, hvor det føltes som om tiden stod stille. Vi var i vores eget lille vakuum i flere timer, dér i skoven. Helt høje på kærlighed og hinanden.

Og vi talte og talte. Og fortalte hinanden nogle virkeligt vidunderlige ting, som man nok også burde fortælle af og til uanset hvad. Men i alle tilfælde var helt rigtige dér og som var noget så dejlige både at få at vide og sige. Tænk hvor heldig man er, når man elsker nogen så højt og det så er gengældt.

Og så snakkede vi om bryllup. Og lagde skøre og fantastiske planer for det. Og grinte meget. For det skulle lige gå op for mig, at selve det med at blive gift, jo er næste step efter sådan et frieri. Tænk engang. Jeg skal giftes. Med Drømmemanden <3

Inden han gik ned på knæ. Hvor jeg helt uanende begyndte at arrangere sagerne til et billede. Tør slet ikke tænke på, hvor nervøs jeg havde været, hvis det var mig, der sad der og brændte med ringen i lommen.

(Visited 14.235 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

72 Kommentarer

 1. Jeg vidste det da du teasede om, at noget var sket :))) Stort tillykke Emily! Og så fin ring!

 2. I knew it med det instagram – picnicbillede !!!! <3 :-D

  Kæmpe tillykke, hvor er det fabelagtigt!

  Havde du set det komme eller var du helt uvidende ?

  Og smuuuuuk ring! <3

 3. Hvor ER det dejligt for jer. Stort tillykke. Det er det bedste i verden, at gifte sig med den bedste mand der findes. Jeg taler af erfaring!

 4. Kæmpe kæmpe stort tillykke!!! :D hvor er det fantastisk!! Alt det bedste til jer begge!

 5. Mange gange tillykke søde Emily :D Hvor er det bare fantastisk for jer! Glæder mig til at følge med i dit bryllup. Får aldrig nok af gensidig kærlighed.

 6. Jaaaa! Tillykke, søde Emily! Jeg håber, du vil dele noget af bryllupsplanlægningen herinde. Du har så svinegod smag, så det ville være en fornøjelse at følge med i. :)

 7. Det er fantastisk at være gift – kan godt anbefale det. Endnu en gang stort tillykke. Jeg er sikker på, at vi er mange, der glæder os til at følge med i forberedelserne.

 8. Stort, stort, STORT tillykke, sødeste Emily. Hvor er det bare godt for jer! Du virker SÅ lykkelig sammen med Drømmemanden (som jo også bare lyder helt perfekt for dig!), og I fortjener inderligt hinanden. Kan slet ikke stoppe med at smile på jeres vegne! :)

  Kærlighedsknus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 9. Først og fremmest stort tillykke, håber du vil lade os læsere få et indblik i forberedelserne og ikke mindst den store dag.
  Så snart jeg læste nyheden, så jeg forsiden af din næste bog foran mig: Bryllups Glamour – En guide til kærlighedens fest. Med emner som kjoler, lokationer, blomster, pynt, frisurer, invitationer, små lækkerier, valg af champagne og tips til personlige detaljer. ( jeg er næsten allerede ved at skrive den for dig, ha ha..) Bare et forslag eller rettere et ønske…

 10. Åh, sikke meget kærlighed der er i blogland for tiden!! Først bliver to af mine favoritbloggere gift og så bliver du forlovet – jeg bliver helt rørt og glad på dine vegne. Selvom jeg sjældent kommenterer herinde og på Instagram, er du uden tvivl på favoritlisten over bloggere! Jeg håber, at du vil lukke os ind i det fantastiske bryllupsplanlægnings univers. Kæmpestort tillykke!!!

 11. Kæmpe tillykke med kærligheden! Du bliver den smukkeste brud verden nogen side har set (….eller i hvert fald tæt på!). Glæder mig til at følge med i det hele. Og smuk, smuk ring i øvrigt!

 12. Hvor er det bare helt fantastisk! Kæmpe stort tillykke! Masser af glade tanker og smil herfra. <3

 13. ❤️-Tillykke! Hvor er det bare en dejlig nyhed. Jeg er selv blevet forlovet for en måneds tid siden, så håber du vil dele lidt af jeres planlægning her på bloggen ?

 14. Først og fremmest stort tillykke, kære Emily! Det er en pudsig ting at opleve at blive så oprigtig glad på dine vegne til trods for vi to ikke kender hinanden. Altså, jeg kender dig en mikrosmule, men du aner ikke at jeg eksisterer, og at jeg idag har haft en kæmpe smil på og glædet mig på dine vegne.
  Lige om lidt skal I holde jeres livs fest og skabe et minde som varer forevigt, og det er så sindsygt stort og smukt og fantastisk! Det er fedt nok at være gæst til bryllupper, for det er altid gode fester, men det er klart endnu bedre at være selve brudeparret til festen – det bliver vildere end du drømmer om, det lover jeg dig! Tillykke og hurra for jeres kærlighed <3

 15. Stort tillykke – tænker stadigvæk tilbage med stor glæde på den gang min mand friede til mig – det er bare så speciel en begivenhed

 16. Jeg havde godt luret den efter det, du skrev i går. Mange gange tillykke! Er også selv lige blevet forlovet (også i Paris) og det er den ultimativt fedeste følelse i verden – at blive spurgt om man vil dele resten af livet med sin bedste ven. Det er ubeskriveligt. Nu er vi i gang med at planlægge et fantastisk bryllup i Frankrig. Jeg glæder mig til at følge med i dine forberedelser <3

 17. Hvor er det VILDT.- da jeg så billedet tænkte mon er det et “frieri” picnic :)

  Det så nemlig så hyggeligt ud, og ja så er han jo også drømmemanden så hvorfor ik tænkte jeg… :P STORT stort tillykke… IH, hvor bliver du bare den smukkeste brud… :) glæder mig til at følge med..

 18. Stort tillykke til jer begge! Det lyder som et meget romantisk øjeblik <3 Min veninde (som også læser din blog) og jeg sad i går, efter vi havde set dit billede på Instagram, og snakkede om hvilket slags bryllup I mon skal have ;-) Vi kunne ikke helt hitte ud af om du er til det klassiske prinsessebryllup med kirke og fest på slot/herregård el. lign., eller om I kunne finde på noget HELT andet – som at blive gift på et surfbræt, ha ha… Det bliver i hvert fald spændende at følge med i :-)

  1. Haha… hvor hyggeligt <3 Det er nok mere det sidste end det første, men nu må vi se ;)

 19. Stort tillykke :) Da min mand friede til mig var det på en kanotur i Sverige. Han satte sig på knæ ved en skrænt og havde hænderne lukket rundt om noget og sagde “skynd dig og kom og se”.. Min umiddelbare respons var at hente kameraet og tage billeder af ham. Siddende der på knæ. Jeg troede han have en mus eller en stor edderkop i hånden som han ville vise mig og den ville jeg da have et billede af, inden den skulle risikere at stikke af. Min stakkels mand fik pænt bedt mig lægge kameraet fra mig igen, og så fik han chancen for at vise mig, at hænderne i virkeligheden gemte på en lille fin blomst med en smuk diamantring bagved. Det var en fantastisk overraskelse! Men hvor har jeg dog tit tænkt ‘stakkels ham’ – hvorfor skulle jeg hive det kamera frem :D

 20. Tillykke med det ?
  Men har i ikke kun været sammen et års tid, så er det ikke meget hurtigt ?

  1. You know when you know ;) Og så har vi snart været sammen i to år, men det betyder nu ikke så meget for mig om det var 1, 2 eller 7 <3 Klem Emily

 21. Hvor er det helt igennem fantastisk <3
  Det lyder godt nok som et perfekt frieri, og nogle dejlige timer bagefter. Aj hvor er det altså skønt :-)
  Kæmpe stort tillykke til jer begge. Ønsker alt det bedste for jer.

  Glæder mig til at høre mere og følge lidt med her på sidelinien. Der er da ikke noget så stort som kærligheden <3

  Kram og kærlige tanker

 22. Kæmpe stort tillykke! <3 Det er det bedste i verden at blive gift med sin drømmemand! <3 <3 <3

 23. Årh men for fanden! Jeg bliver altid ekstraemotionel når jeg har tømmermænd, og det har jeg idag. Så jeg græd. Jeg græd simpelthen af lykke på to fremmede menneskers vegne. Hvor må det dog være dejligt at være så fyldt med kærlighed til hinanden, at det oser ud af skærmen og ind i hjerterne på så mange forskellige mennesker. Det har føltes helt rigtigt med dig og drømmemanden fra en tilskuerplads. Det virker til du har fundet det perfekte modspil og medspil der. I er så gode sammen, at det næsten er åndssvagt. Hvis jeg læste en bog hvor to så perfekte personer fandt hinanden ville jeg rynke på næsen og tænke, at det da var en elendig forfatter, men hvem end der har skrevet jeres historie har altså fat i den lange ende. Tusind gange tillykke. Jeg er simpelthen så glad på jeres vegne, at mit hjerte kunn briste.

 24. Kæmpe tillykke Emily :)
  Jeg blev selv forlovet med min drømmemand i Paris i april.
  Det er den underlyneme skørt og vidunderligt på samme tid :)

 25. Aj for pokker, så skete det :-) Tusind gange tillykke – det bliver så spændende at følge jeres forberedelser og bryllup. Al mulig held og lykke fremover :-) :-) Kh Maiken

 26. Stort tillykke Emily. Hvor er det bare skønt for jer! Og så fint at det var i Paris! :D Så kommer der forhåbentlig lidt bryllupsinspiration her på bloggen? Skal selv giftes til August så ville være fantastisk hvis du delte tips og tricks :)

 27. Der er godt nok gang i bryllupperne i blogger verdenen hehe.

  Tillykke – glæder mig til at høre nærmere og det virker som en super mand, du har fundet :-)