Oui!

En hel, lille sommergarderobe af neglelak inspireret af parisiske kager og godter? Mais oui! Lad mig præsentere essies sommerkollektion. Og forhåbentlig inspirere jer til fine, farverige sommernegle à la franske macarons og andre søde sager fra Byernes By. Bedre bliver det næsten ikke. Det skulle da lige være navnene på lakkerne, der i bedste essie-ånd er fiffige og bl.a. tæller s’il vous play, blue-la-la og baguette me not 

Nedenfor byder jeg på macarons, de smukkeste sommerfarver til fingrene og mine egne fotominder fra Paris.

For Paris er altid en god idé ♥

Min favorit éclair my love i selskab med s’il vous play og baguette me not (ringfingeren). Kunne selvklart ikke bare nøjes med en farve og er vild med det legende og sommerlige resultat.

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Og fine, hyggelig arkivglimt også!

  Min lillebror bror i Paris, og jeg har stadig ikke besøgt ham. Overvejer kraftigt at tage derned til dec., når jeg har afleveret min PhD-afhandling, og så hente ham hjem på juleferie.

  1. Ja, det hyggede jeg mig altså også gevaldigt med at lave :)

   Kan du så komme afsted ;) <3 Kram E

 2. Kære Emily

  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad den røde neglelak fra Essie hedder, som er på billedet?

  Dbh

  Rikke