Blomsterhavet på Selinevej

Jeg havde noget nær den bedste dag i går. Ok, vores bryllup overgik nok lige med en mulelængde. Men det var i alle tilfælde en mere end vidunderlig dag. Og den på Instagram så hypede blomstereng langt ude på Amager, spillede en ikke så lille rolle i at dagen føltes ekstra god.

Det kommer nok ikke som noget chok for jer, at jeg er mere end almindeligt glad for blomster. Så at stå der, midt i det fuldeste flor så langt øjet rakte, og som man tilmed må plukke af lige så tosset man vil, var næsten for godt til at være sandt.

Jeg var mildest talt overstadig over overfloden og blev ved med at udbryde: “Hvor er det bare magisk” og “Det her er den bedste dag” til min veninde Nina, der var så god at tage med mig derud.

For det er lidt af en ekskursion, men en smuk og hyggelig én (især hvis man kører over Fælleden), at komme helt derud til hvor Selinevej slutter. Så tag en sød ven med og også gerne lidt proviant. Og evt. en saks og en pose med lidt vand, til at transportere buketten af markblomster med hjem i. Så er der større chance for at den klarer turen. Valmuer er dog nogle skrøbelige størrelser, uanset hvor god forplejning de får, så sørg for at fylde buketten med andet også.

Og lov mig i øvrigt, at I tager derud i weekenden, hvis I har muligheden. Hvis ikke, så har jeg taget en million billeder i går. Og jeg deler en håndfuld (eller tre) af dem med jer her. Næsten som at være der selv :)

Det er Københavns Kommune, der har anlagt blomstermarken. Og den er der kun i år. Blomsterne er nemlig sået for at kultivere jorden, hvor der skal anlægges en ny byskov næste år. Også ret spændende.

Tip: Hvis I trykker på geotagget (dér hvor der står Selinevej over billedet), på dette billede, så er nålen placeret ret præcist, der hvor blomstermarken ligger. Man skal blot gå op ad bakken/volden og ud mod vandet og så er man der. I noget nær Nirvana ♥

(Visited 9.839 times, 8 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Wauw, hvor er det dog nogle fantastisk flotte billeder… og blomster… og blomsterpiger! Sikke et lys. Sikke en farveeksplosion. Jeg må derud!

 2. Hvor ser der bare skønt ud! Bliver en kende misundelig, når jeg nu sidder helt herovre i Vestjylland ;) Og så er jeg ret vild med dit outfit :-)

  Skønne billeder – du mangler bare lige søde Penny ved din side <3

  Bettina / http://www.webreakaway.dk/

  1. Tak hvor er du sød og ja, det kan jeg altså godt forstå. Men mon ikke der er en mark eller to, der kan lidt af det samme derovre? :) Åh, ja så havde det været komplet. Kram Emily

 3. Kan kun nikke genkendende til din beskrivelse. Ren lykkerus. Mere skal der ikke til ? Heldigvis er der flere og flere landmænd der planter blomsterhav på deres brakmarker. Win win for alle. Fx er der på rigtig rigtig mange bornholmske kornmarkerne i kanten sået en helt bramme af blomster også til selvpluk. Og jeg siger dig det er et syn for guder når man suser forbi på cyklen eller i bilen!! Kan vist ikke vedhæfte billede her.

  1. Ahmen det er så fint og ja, helt fantastisk at det både er godt for jorden og for os/øjnene :D Knus Emily

 4. Ej hvor er det fint! Kan godt forstå at din dag var helt vild magisk. Det dér, det er da lige netop hvad magi ville være lavet af, hvis det var håndgribeligt. En mark fuld af de fineste blomster ?

 5. Det ser fint ud al sammen , al respekt for det.det er bare det at det er en slags skralde spand som der er blevet plantet l,træer kan ikke gro på området afalds depot for opgravet jord.
  Fabrikken der ligger ved siden af støver temmelig meget over området, det kan tydelig ses på ens ting hvis mar er der når der brydes, på fabrikken.
  Jeg ville ikke byde mine bør bær eller lig , fra noget på dette område.
  Det var jo derfor man vedtog 1994 lokalplan ikke at lægge kolonihaver der, før kontrakter på virksomheder udløb, ca 30/år.
  Iøverigt er der andre bruger af en lille del af området, som benytter dette hele året,ikke kun 14/ dage om året.
  De skal væl også have lov at være der.
  Model fly og drone klub. Fritidsklub.