Vind: 10 produkter fra Rudolph Care

Jeg fortsætter fødselsdagsfejringen og denne gang sammen med mine gode venner hos Rudolph Care, der vist ikke behøver nogen nærmere introduktion her på domænet. Det er mine all time favoritskønhedssager i den grønne (eller lyslilla om man vil) liga og jeg har brugt dem, skrevet om dem og anbefalet dem lige så længe, som jeg har blogget. 10 år. Rudolph Care så nemlig, ligesom bloggen her, også dagens lys i 2009 og kan således også fejre 10-års jubilæum i år. Hurra og tillykke ♥

Derfor skal det selvfølgelig også være de 8 allerførste Rudolph Care-produkter, fødselarerne, I kan vinde. Og så lidt mere til. For de to allernyeste skud på stammen fra Rudolph Care er også med i puljen. Firming Perfector Serum og Firming Therapy Moisturizer. To stærke, grønne heltinder der lover sund, strålende og velnæret hud. Den nye duo er tiltænkt den modne hud og fuld af potente ingredienser som æblestamceller, hyaluronsyre, mangosmør og avocadoolie. Behøver vist ikke at sige at mit trætte morbetræk, slet ikke kan vente med at prøve dem. Og det kan en af jer også komme til.

Der er altså 10 lyslilla lækkerheder på højkant til én af jer:

Samlet værdi 5.250 kr.

Sådan deltager du

For at være med i konkurrencen om de 10 produkter fra Rudolph Care skal du blot efterlade en hyggelig fødselsdagshilsen i kommentarfeltet herunder.

Konkurrencen kører til på fredag d. 4. oktober kl. 12.00. Jeg trækker en vinder umiddelbart derefter og vedkommende får direkte besked på mail.

(Visited 7.558 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

1967 Kommentarer

  1. Stort tillykke til en fabelagtig blog! Vi er mange, der ser frem til endnu flere gode år med inspirerende og hyggeligt læsestof fremadrettet ????

  2. Tillykke med fødselsdagen, og med 10-års jubilæum til både Rudolph Care og bloggen her!
    Knus

  3. Stort tillykke til den første (og eneste) blog jeg trofast har fulgt siden mine teenageår?

  4. 10 år er ingen alder – tag endelig 10 år mere, både Rudolph Care og Emily! ????

  5. Dejlig konkurrence! Dem kunne jeg godt bruge i min skønhedsrutine. Stort tillykke med bloggens 10 år! Knus

  6. Hip hip hurra med de 10 år! Det er så velfortjent.
    Min gravide krop kunne i den grad godt bruge lidt forkælelse med de lækre produkter.

  7. HIP HURRA! Stort tillykke og tusind tak for mange års flid, Emily! Det er en fornøjelse at følge med <3

  8. Sikket skønt jubilæum i kan dele! Tillykke til både dig og Rudolph Care! Jeg nyder dagligt at følge med på både Instagram og bloggen, så tak for altid godt indhold gennem alle 10 år ?

  9. Hurra for et flot jubilæum! Jeg har fulgt med siden ca 2010, og synes stadig det er en lige så dejlig blog at følge ?. Min gravide krop kunne godt bruge den store bunke forkælelse fra Rudolph Care.
    Mommy and me balmen er allerede yndlings til det spændte maveskind, og hint of summer holder liv i ansigtskuløren.
    Kh Malene!

  10. Stort tillykke med bloggens fødselsdag ? Jeg har læst med længe og elsker dit fine univers hvor der både er plads til kanelsnegleopskrifter, boganbefalinger og de lidt tungere ting som spontan abort og pcos.
    Forsæt det gode arbejde!
    Kram Sille

    1. 10 år er ingen alder, fortsæt endelig det gode arbejde for det er en fornøjelse at følge med ?? tillykke!

  11. Stort tillykke til både dig og Rudolph Care – det kunne være fantastisk at vinde og skønt for en på SU, hvor pengene ikke helt rækker til det store skønhedsarsenal <3

  12. Stort tillykke med fødselsdagen ??
    Ville være fantastisk med hudpleje op til mit bryllup, da min hud har set meget bedre dag, før jeg blev gravid.

  13. 10 års jubilæum er godt nok sejt! Tillykke til jer ❤️ Skønne produkter og hyggeligt at læse med her. Specielt nu, er selv midt i babyboble ???

  14. Iiiih tillykke tillykke sødeste Emily. Jeg har fulgt dig næsten fra starten og det har været skønt <3

  15. Sikke en dejlig konkurrence til den kommende trætte og halvgrå vinterhud. Kæmpe stort tillykke med de 10 år :-)

  16. Wauw for en præmie! Stort og hjerteligt tillykke til både dig med bloggens fødselsdag og til Rudolph Care???

  17. Hjerteligt tillykke med de 10 år til Danmarks sejeste blogger! Så vildt at have ‘fulgt med’ gennem så mange år – og nu med mand og baby – tillykke med blog og livet!

  18. Stort tillykke til jer begge ? Og sikke en dejlig konkurrence – perfekt forkælelse til huden inden det kolde vejr for alvor gør sit indtog ?

  19. Tillykke med fødselsdagen til jer begge. Og må jeg have lov til at rose jeres måde at fejre den på?

  20. Stort tillykke med fødselsdagen til jer begge. Har fulgt din blog og liv i alle 10 år ? Syntes produkterne er så gode, men desværre lidt over mit normale budget, hvorfor det ville være super fedt at vinde! Knus Trine

  21. Tillykke med fine emilysalomon.dk. Jeg har læst hvert et ord. Følt mig glad, rørt og inspireret.
    Glæder mig til meget mere.
    Hurra hurra hurra

  22. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Sikke meget der er sket på 10 år – med både bloggens indhold og med dig :) Jeg har været mega glad for ar følge med siden dine spæde blog-tider, og jeg elsker stadig at følge med – ikke mindst i dit nye kapitel som mor :)

  23. Et kæmpe tillykke til både Rudolph Care og din fine blog, som jeg efterhånden har fulgt i mange år – og med stor glæde.

    Fødselsdagsknus herfra!

  24. Stort tillykke med den flotte runde fødselsdag! ??☺️ Tak for en dejlig blog, hvor jeg altid finder glæde, når hverdagen er lidt trist ?

  25. Tillykke til både dig og Rudolph Care! Jeg ville ikke undvære nogen af jer i mit Insta- og blogfeed ?❤️

  26. Stort tillykke ?
    Jeg har fulgt med i dit hyggelige univers lige så længe jeg kan huske og det er en af de få blogs som jeg bliver ved med at komme retur til ❤️

  27. Hurra og stort tillykke til både Rudolph Care og Emily ? Her tretten måneder inde i moderskabet kunne min trætte mor-hud også godt trænge til en portion kærlighed ?

  28. Stort tillykke :-) Både med bloggen og til Andrea med de skønne produkter :-)

  29. Tillykke med fødselsdagen ?? ?? og tillykke til Rudolph Care med deres 10 års jubilæum ??
    Og tillykke med familieforøgelsens ❤️ Jeg har heletiden vist, at Penny ? nok skulle blive en god storesøster.
    Er selv den heldige mor til en bordercollie ❤️ Så ved, at de ELSKER deres familie og nok skal passe på alle ?

  30. Wau en fødselsdagsfest du holder- jeg er vild med det??? og selvfølgelig et stort tillykke med fødselsdagen til din skønne blog, hurraaaaa:-))

  31. Stort tillykke med fødselsdagen til både Emily og Rudolph! Jeg glæder mig helt utrolig til 10 år mere med jer begge :D

  32. Av for en præmie! Krydser for jeg bliver den heldige og lykkelige vinder. 10 år – vildt som tiden flyver. Jeg husker tydeligt nogle af de første indlæg og jeg har troligt fulgt med i alt det gode og alt det hårde. Stort tillykke!

  33. Kære Emily! Kæmpe tillykke med bloggens fødselsdag (og Kurt) – har fulgt med i mange, mange år, og det er stadig en fornøjelse, hver gang man besøger domænet og Insta’en <3

  34. Stort tillykke til både min yndlingsblog og Rudolph Care ?? Ville elske at gå efteråret i møde med en masse lækre produkter ??

  35. Stort tillykke! Og hvor ville det dog være en lækker sag at vinde for en med-nybagt mor!

  36. Det må da være den ultimative forkælelse til enhver kommende mor/nybagt mor. Selv venter vi lillebror om to måneders tid, og jeg vil da elske at nyde mine barselsmorgener med lidt forkælelse! Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg har fulgt med siden starten, og vi har fulgtes ad det meste af vejen ?

  37. Tillykke med de 10 år til den bedste blog jeg kender ? Jeg elsker at følge med, og er vild med Rudolph Care ?

  38. Et højt og klingende tillykke her fra.
    Håber bloggen havde en dejlig dag, der vil blive husket, og som blev fyldt med hygge, varme og forkælelse. Det har du fortjent!
    Tak for en fantastik blog med skønlæsning for alle ??? Meget lækker gave til en meget heldig modtager ?Uha, det må gerne blive mig.

  39. Kæmpe tillykke med begge fødselsdage her i 2019 ❤️ Tak for en fantastisk og alsidig blog. Glæder mig til endnu flere år ??

  40. Juhuu og hip hip hurra..
    Et stort tillykke skal det lyde både til dig men også til Rudolph Care. Begge to har I været en fast del af min hverdag siden slut teenageårene og op i gennem tyverne. Her ti år senere kan jeg stadig mindes billeder af dagens outfit taget foran spejlet og altid velskrevne indlæg:)

  41. Emily og Rudolph care har fødselsdag og det har I jo og det er i dag (ish)!
    Kæmpe stort tillykke, og tak for alt det dejlige du, Emily, giver alle os! Du var en af de første blogge jeg fandt og jeg forelskede mig med det samme. Det er så sjovt at se alt det du har oplevet, været igennem og skabt og samtidig tænke på hvor man selv var i livet da jeg startede med at læse med hos dig- studerende og single og nu oplevet verden med manden i mit liv, dejligt job og kæmpet mig til god stilling, snart husejer (huset fandt vi i dag og forelskede os i det i dag) og forhåbentligt en lille en i vente (det kommer der svar på i morgen!). Tak for dig, skønneste Emily!

  42. Tillykke med fødselsdagen – både til Danmarks dejligste blog og til Danmarks lækreste produkter fra Rodolph Care ❤️

  43. Stort tillykke til Rudolph Care og bloggen! Tak for god indhold! Det vil være skønt at vinde dejlige produkter. Det vil være en skøn selvforkælelse.

  44. Hip hip hurra!!! Tusind gange tillykke med de 10 år! ❤️Jeg har efterhånden fulgt med i mange år og jeg knuselsker både dig og din skønne blog. Så meget at jeg nogle gange føler mig lidt stalker-agtigt fordi jeg følger så godt med i dit liv online haha ? Må de første ti år blive fejret i kæmpe stor stil med hunde-nus og baby-kys fra dine to børn ?

  45. Stort tillykke med bloggen?? Jeg har fulgt med længe, og håber du tager 10 år mere i blogland. Vil også ønske tillykke til Rudolph Care, som jeg super godt, gad at prøve?

  46. Ejjjj, FANTASTISK præmie! Jeg ville dele med min skønne mor, hvis jeg var så heldig at vinde. Stort tillykke til jer begge ❤️?

  47. Tillykke med blogge fødselsdagen, så dejligt at følge med i hverdags universet. Vil virkelig krydse mine fingre meget for at kunne vinde denne konkurrence! De lækreste produkter hun har skabt i Rudolf Care, som er svagt vanedannende og hårdt for en SU økonomi.
    God søndag efterårsaften ??

  48. Kæmpe stort tillykke med de 10 år. Jeg har fulgt med næsten helt fra start og det er så hyggeligt at få lov at følge med i jeres nye eventyr med Kurt ❤️ Glæder mig til de næste 10 ?

  49. Kæmpe stort tillykke til både dig med min yndlingsblog og til Rudolph Care med de første 10 år. Kh Charlotte

  50. Et kæmpe stort tillykke med 10-års jubilæet, Rudolph Care! Hvor er det vildt! Og hvor vil jeg bare gerne vinde jeres lækre produkter ??

  51. Kærligst tillykke med bloggens 10 års jubilæum. Det er en fornøjelse at følge med og læse dine velskrevne tekster, kigge på smukke billeder og lade sig kunne inspirere af en power-kvinde som dig. ❤️

  52. Hjerteligt tillykke til Andrea med det seje brand og produkt og særligt tillykke til alle os, der er afhængige og genkøber produkterne gang på gang ❤️ Min hud har aldrig haft det så flot og dejligt og feelgood-følelsen når toppen med de fine lyserøde emballager på toilethylden.

  53. Kæmpe tillykke med fødselsdagen ? Håber på at kunne fejre mange flere fødselsdage herinde i fremtiden. Hip hurra!

    — og kæmpe fingers crossed for at jeg vinder lige præcis denne konkurrence, da Rudolph Cares produkter er de eneste som kan holde min teenagehud (i en alder af 26 år….) i skak ??

  54. Hip hip hurrrrraaa! Tillykke med den runde fødselsdag. En dekade fyldt med lækre styling tips, croissant kærlighed og ikke mindst livets store og små finurligheder og oplevelser. Det har været en sand fornøjelse at følge med på sidelinjen. Jeg håber på endnu 10 dejlige år med bloggen her ❤️
    Kærlige hilsner fra
    Sara

  55. Kære Emily
    Hurra hvor er jeg glad for at følge med, her på sidelinjen. Du tager nogle vigtige emner op og du gør det på sådan en rar måde. Tak for det! Derudover glæder det mig at følge jeres lille familie. Jeg er førstegangs mor til lille Alma på 4,5 måned. Jeg ville virkelig ELSKE at vinde 10 lyserøde luksus sager fra Rudolph for som du så fint skrev for lidt siden, så er en lille stund på badeværelset, guld værd som mor! Og så er der bare ikke noget der slår Rudolph duften!

  56. Sikke et begivenhedsrigt år for bloggen og kvinden bag den. Vi tager gerne 10 år mere med alt hyggeligt fra godteposen?
    Igen stort tillykke med dit jubilæum

  57. Stort tillykke med de 10 år! Jeg har fulgt med de sidste 6 år, og jeg nyder al inspirationen fra dig? Bedste hilsner herfra!

  58. Kæmpe HURRA og kæmpe TILLYKKE – både med din fine blog og til Rudolph Care.
    Jeg har simpelthen fulgt med så længe at jeg ikke engang kan huske hvor længe det er – og jeg er stadig ligeså vild med dig og dit univers – så fint og inspirerende! Så bliv endelig ved søde Emily!
    I forhold til den fine gave, så MÅ jeg da bare vinde den altså! Det var Rudolph Care jeg skiftede til, da jeg besluttede at skifte alle produkter ud til det mere naturlige, og jeg er så vild med dem! Og så trænger jeg bare snart til lidt ekstra tid og selvforkælelse, og det vil de jo være perfekte til! Jeg krydser mine fingre helt til på fredag fra NU af.

  59. Tillykke til bloggen og til Rudolph Care ?? sikke en fantastisk konkurrence ? krydser mine fingre ????

  60. Kære begge.
    TILLYKKE til jer begge – ville ikke undvære nogen af jer i mit kvindeliv.
    Der er noget til hovedet og hjertet på alle tænkelige måder.
    Kærlig hilsen Tine

  61. Tillykke til en af mine favorit blogs ????
    Og til et absolut favorit beauty produkt ?
    Fantastisk præmie ❤️

  62. Wauw! Sikke en lækker præmie!

    Og kæmpe stort tillykke med de 10 år med bloggen! Har fulgt med i mange år efterhånden, og gør det gerne i mange flere år endnu <3

  63. I dag er det Emilys fødselsdag!
    Hurra! Hurra! Hurra!
    Hun sikkert sig en gave får,
    som hun har ønsket sig i år,
    og dejlig chokolade med kager til…
    Tillykke med de 10 år! ?☀️??? ?? Glæder mig til at læse med de næste 10 år!?

  64. Stort tillykke med de 10 år. Jeg ser frem til de næste mange år med godt og inspirende læsestof her på bloggen. <3 :)

  65. Stort tillykke med bloggens fødselsdag, og tak fordi du fortsætter med at inspirere, underholde og skabe til rum til refleksion!

  66. Hip hip hurra ?????? Et stort tillykke med 10 års jubilæet. Dejligt at følge med hos dig….Så,Ja tak til 10 mere?

  67. Kære begge
    TILLYKKE med fødselsdagen.
    Jeg ville ikke indvære nogen af jer i mit kvindeliv.
    Der er noget til hovedet og hjertet fra jer begge, som giver glæde og energi.
    TAK.
    Kærlig hilsen Tine

  68. Stort tillykke med fødselsdagen. Jeg nyder altid din blog. Faktisk har jeg fundet flere brugbare og spændende rejsetips her, end nogen andre steder. Altid smukke billeder og flydende beskrivelser. Jeg glæder mig til mange flere??

  69. Stort tillykke med din skønne blog❤️??. Jeg er vild med at følge med – er klar på 10 år mere ??

  70. Læser med fra Amsterdam, så her kommer en fødselsdagshilsen på hollandsk- Gefeliciteerd! Knus og kram

  71. Stort tillykke med fødselsdagen Emily hele vejen fra Grønland. Jeg er selv mega fan af Rudolph Cares produkter, men de kan desværre ikke købes her. SÅ DET VILLE VÆRE MEGA OPTUR at vinde sådan et sæt ❤️

  72. Stort tillykke til en af mine absolutte yndlingsblogs! Du formår at lade bloggen vokse med dig og dit liv, og det er så skønt at følge med ❤️

  73. ?????? Stort tillykke med dagen – tror jeg har fulgt med næsten fra starten gennem forskellige kærester, kærestesorger, uddannelse, fertilitetsudfordringer, bryllup og graviditet og har nydt det alt sammen undervejs.

  74. Tillykke tillykke tillykke!✌?? Jeg er vild med din blog og jeg elsker Rudolph Care, så krydser alt hvad krydses kan??

  75. I anledning af min søsters 22 års fødselsdag rejser min familie over og besøger hende i USA hvor hun er på udveksling. Det ville være skønt at tage nogle ekstra plejende fødselsdags gaver med til hende, som vindes i anledning af netop en fødselsdag, på din skønne blog :-)

  76. Den LÆKRESTE konkurrence – krydser fingre for mit vinderheld!

    Kæmpe stort tillykke med blog-fødselsdagen ??

  77. Tillykke og HURRAAA til jer begge! Åh, jeg håber jeg vinder, så også mit trætte mama-ansigt kan friske lidt op her under specialeskrivningen! <3

  78. Hip hip hurra til både Rudolph Care og til dig selvfølgelig, skønne inspirerende Emily. Med 10-års blog og med din nye mor-titel ?. Jeg er giga fan at alt sammen! Trofast følger hos dig og evig glad bruger af Rudolph Care. Jeg ønsker mig at prøve flere af produkterne ??

  79. 10 år er en imponerende bedrift for både dig og Rudolph Care. Jeg håber begge parter holder ved længe endnu. Tillykke????

  80. Stort tillykke med 10-års jubilæum ??

    Tak for en altid dejlig blog, som jeg nyder at følge med i ?

  81. Virkelig en fin konkurrence og selvfølgelig kæmpe tillykke med bloggens 10 år! Det er en fornøjelse at følge med nåde på bloggen men bestemt også Instagram ??

  82. Stort tillykke til Rudolph Care! Jeg er blevet helt vild med jeres mommy and me balm ?

  83. Kæmpe stort, flot og helt fra hjertet tillykke ?? Elsker at følge dig – synes du er så skøn ☺️? og sikke en konkurrence ?????Tænk hvis man var så heldig ???

  84. Hip hip hurra og det største og flotteste tillykke med bloggens 10 år! Dét kan du i sandhed være stolt af, dygtige og søde Emily. Det er en sand fornøjelse at følge dig, så tak fordi vi får lov ❤️

  85. ❤️lig tillykke med 10 års jubilæet ? Jeg har fulgt med næsten fra start og ser frem til flere fine og kloge ord fra dig☺️

  86. Stort tillykke til dig og bloggen. Og til os læsere. Jeg har fulgt med næsten fra starten og sikke meget der er sket i dit (og mit eget) liv på de år. Glæder mig til at følge de næste ti år :)

  87. Stort tillykke med fødselsdagen både til dig og bloggen – men også Rudolph Care.
    Jeg opdagede først din blog for et års tid siden, men ser frem til hver gang, at der kommer et nyt indlæg fra din – så fortsæt endelig 10 år endnu ????

  88. Stort tillykke! :) er selv lige blevet mor, med en søn der er en uge ældre end Kurt, så kunne derfor godt bruge lidt lækre ting til selvforkælelse.

  89. Hip, hip hurra og et stort tillykke til både Rodolph Care og din blog. Begge dele er et produkt af hårdt arbejde og bag står to stærke kvinder, som i den grad fortjener et slud glimmer ??

  90. Kæmpe tillykke med ‘den runde dag’,
    når man er inspirerende som dig, er det ingen sag.
    Smuk, talentfuld og nu nogens mor.
    Kurt blir’ stolt når han blir stor.
    En lækker præmie vi alle gerne vil vinde.
    Må den skønneste kvinde vinde❤️

  91. Stort tillykke med fødselsdagen til din blog. Jeg elsker at følge med her og på Instagram :-) Du er så inspirerende og varm!

  92. Stort tillykke med fødselsdagen ?????og tak for en rigtig god og informativ blog der hjælper mig på vej i skønhedsjunglen ??????

  93. Ih, jeg håbede sådan, at RC ville være en del af fødselsdagspuljen – hurra! Jeg prøvede acai facial oil på din opfordring, og den er blevet en trofast følgesvend og hverdagsluksus herhjemme. Men sikken en luksus, det ville være at vinde alle produkter på én gang :D Jeg venter lige nu mit første barn efter flere års fertilitetsbehandling og kunne i den grad godt bruge lidt forkælelse ovenpå de mange hududfordringer, der følger med de lykkelige omstændigheder :)

  94. Hip hip hurraaa! Tror ikke man ville kunne se på ens hud, at den er blevet 10 år ældre med hjælp fra de skønne produkter ??

  95. Kæmpe tillykke med de 10 år til de 2 uundgåelige!
    Må de nuppe 10 år mere, og 10 år mere… <3

  96. Kære fine Rudolph Care og Blog,
    Tillykke med den første runde fødselsdag – 10 år, det er stort.
    Jeg kan huske første gang, jeg mødte jer, I har vel været et par år gamle på det tidspunkt, stadig helt små og bløde. Nu bliver i begge 10 år!!!! Så må man meget mere end som 9-årig. Tillykke. Jeg glæder mig til at se jer vokse jer større og større. Hurra og kæmpe fødselsdagskage herfra
    Clara

  97. Stort tillykke med de 10år til Andrea og Rudolph Care – det er virkelig de lækreste produkter! Kan varmt anbefale dem. Og tusind tak til dig, Emily, for en hyggelig blog- jeg er i uge 32 nu, og elsker at følge med i dit eventyr med Kurt.

  98. Tillykke tillykke tillykke ? hvor ville det være fantastisk hvis man endelig kunne få prøvet de lækre produkter ????

  99. Happy birthday ?????? And take care ?

    Kan disse läkre produkter også passe till en person +60+
    ??
    Kram

  100. Stort tillykke – har fulgt med hele vejen ? Ser frem til mange flere år! Sjovt som vi har udviklet os i takt.

  101. Stort tillykke med de 10 år! Jeg har fulgt trofast med i mange år efterhånden og stornyder det stadig ? Også stort tillykke til Rudolph Care med 10-års jubilæet. Virkelig lækre produkter ??

  102. Juhuu tillykke med de 10 flotte år. Hvor blev tiden af? :D

    Det synes paradoksalt, at skrive en fødselsdagshilsen og samtidig ikke være den, der har gaven med – men i stedet den, som ønsker sig noget ;)

    Men om ikke andet, er ønsket meget stort – for Rudolph Care har reddet min rødblussende allergihud, som har plaget mig det meste af mit liv og for mig har bekendtskabet derfor på én og samme tid, været en game-changer og lifesafer. Så jeg skylder vist mest af alt bare en kæmpe tak <3

  103. Stort tillykke med bloggens runde fødselsdag og tak for din inspirerede måde at formidle på

  104. Stort tillykke til både bloggen og Rudolph Care! Min trætte efter-graviditet hud kunne godt bruge det hele på en gang! Også for at afhjælpe tegnene på den manglende søvn…

  105. Juhuu tillykke med de 10 flotte år. Hvor blev tiden af? :D

    Det synes paradoksalt, at skrive en fødselsdagshilsen og samtidig ikke være den, der har gaven med – men i stedet den, som ønsker sig noget ;)

    Men om ikke andet, er ønsket meget stort – for Rudolph Care har reddet min rødblussende allergihud, som har plaget mig det meste af mit liv og for mig har bekendtskabet derfor på én og samme tid, været en game-changer og lifesafer. Så jeg skylder vist mest af alt bare en kæmpe tak <3

  106. Hvor er det en vild præmie! Den vil jeg så gerne vinde <3
    Tillykke med de 10 år. Jeg har også fulgt med lige så længe! :)

  107. Tillykke med din skønne blog!
    Jeg har selv fødselsdag den dag, du trækker lod. Så jeg krydser fingre.

  108. Stort tillykke med 10 års jubilæum ?? Og tak for en skøn blog! Jeg fødte en skøn dreng et par uger efter dig og har virkelig brugt din blog meget under min graviditet, den har været en stor inspiration!

  109. Stort tillykke og tak for de første 10 års læsning. Jeg håber, du napper mindst et årti mere <3

  110. Hip, hip hurra og stort tillykke til dig og det mest vidunderlige hjørne af internettet ♥️

  111. Kæmpe tillykke med fødselsdagen og med jubilæet ?❤️
    Jeg satser på at der er minimum et par årtier tilbage i jer begge endnu ?

  112. Stort tillykke til bloggen, der som den første åbnede mine øjne for dette nye medie. Den fascinerede, oplyste og dragede med flotte billeder og velskrevne tekster. Det gør den til stadighed. Tak for at være min yndlingsblog ❤️?

  113. ??????Stort tillykke med jubilæet til dig Emily, for at skabe en spændende blog med lækkert indhold og billeder. Og til Rudolph Care og Andrea for at skabe nogle skønne produkter til både os og miljøet ?????? i er billeder på et par stærke og skønne kvinder ?

  114. Stort tillykke med jubilæet (til både dig og Rudolph Care)! Og hvilken eminent konkurrence <3

  115. Tak for mange år med god inspiration ?? Kunne være så lækkert med lidt luksus til den mørke tid vi går i møde

  116. Kæmpe tillykke til dig og Rudolph. Jeg har været fast læser siden begyndelsen, fordi der er så hyggeligt herinde. Hip hurra for de næste ti år :)

  117. Tillykke til den bedste blog og til dig ??❤️ Bloggen har været mit faste ritual i 6 år nu og jeg glæder mig til mange flere år endnu.

  118. Kærligt tillykke til bloggen og Rudolph! Emily, du er en konstant kilde til inspiration hos mig – TAK fordi du deler både holdninger og undren om stort og småt. Ser frem til fortsat at følge med de næste ti år <3 Kæmpe kram fra Kamilla

  119. Kære Emily
    Tillykke med bloggens fødselsdagen. Jeg har fulgt dig længe (siden snart) og du har den mest inspirerede blogger til dato. Elsker at følge dig på godt og ondt❤

    Knus

  120. STORT tillykke med fødselsdagen til jer alle sammen – også stort tillykke til alle andre fødselarer ???

  121. Tillykke med de 10 år! Jeg glæder mig til at følge med de næste 10 år også. :-)

  122. Skøn konkurrence! Jeg er vild med både din blog og Rudolph Care. Tillykke til begge ☺️

  123. Tillykke med 10 års blog- og cremedag! <3 I tilføjer begge en masse luksuriøs inspiration til min hverdag! Tusind, tusind tak for det! :-)

  124. Fantastisk fødselsdagskonurrence! <3
    Kæmpestort og varmt tillykke med bloggens 10-års fødselsdag. Du har virkelig noget at fejre og være stolt af ved dit arbejde med bloggen – alt det fuldstændig gennemarbejdede og inspirerende materiale, det bugner med på din blog, er i dén grad noget at være stolt af. Jeg siger tak!

  125. Mange mange ❤️-lige tillykke, til både bloggen og Rudolf Care! Det er dejligt med et brand der går op i sundhed og bæredygtighed og ligeledes en blog, der også har fokus på dette – hvad vi kan gøre i de små ting, for os selv, vores kroppe og vores børn. Håber på mange år flere til jer begge!! ???❤️

  126. Tillykke tillykke tillykke! Min mand har også fødselsdag idag, og som jeg sagde til ham, kan man ikke få sagt tillykke for mange gange.
    Men der skal selfølgelig også siges tak – tak for et dejligt frirum i hverdagen hvor ord betyder ligeså meget som billeder. Et frirum med plads til både stort og småt. Jeg glæder mig allerede til at være med på sidelinjen de næste ti år – både hos dig og Rudolph Care❤️.

  127. Åh, hip hip og stort HURRA – for en helt igennem god blog og god person bag den. Kæmpe tillykke og kærlighed her fra! ????

  128. Sikke en skøn præmie ❤️ Den vil være kærkommen til samme sag – trætmorlook i anden potens med 2 små børn. Og tillykke med Kurt og bloggens 10 år – jeg glæder mig til de

  129. Sikke en skøn præmie ❤️ Den vil være kærkommen til samme sag – trætmorlook i anden potens med 2 små børn. Og tillykke med Kurt og bloggens 10 år – jeg glæder mig til de næste 10!

  130. ?- tillykke med en inspirerende blog og Rudolph Care’s 10-års jubilæum? Glæder mig til mange flere år, da det er en fornøjelse at følge med? Skøn konkurrence, krydser fingre??
    God søndag aften?

  131. Stort tillykke med årtiet til både dig, Emily, og Rudolph Care ? Virkelig en lækker konkurrence – jeg kunne så godt bruge at få opgraderet min Locobase-creme og Apotekets rensemælk (af en eller anden årsag er jeg aldrig rigtigt kommet ind i gamet med de lækre selvforkælelsesager) ?

  132. Stort tillykke med bloggens fødselsdag, jeg har ikke helt læst med i 10 år, men bliver altid vældig inspireret af dine indlæg?

  133. Tillykke med de flotte år! Tak for en fantastisk tid, det er så skønt at læse med i dit inspirerende univers <3

  134. Stort tillykke med fødselsdagen til både bloggen og Rudolph Care :-)
    Jeg snupper gerne ti år mere med begge!

  135. Stort tillykke med fødselsdagen! Så dejligt med en blog i den mere urtede ende af skalaen. Det er bare dejligt, at der også findes lidt mere naturlige hjørner på internettet. ??

  136. Kæmpestort tillykke til en rigtig fin blog, som jeg nyder at følge med på, og bliver rigtig inspireret af ? Ser frem til mange flere år af dem ?

  137. Stort tillykke til såvel blog som RC! Begge med fin æstetik og kvalitetsorienteret indhold?? Hurra!

  138. Kære Emily, Tillykke med de 10 år. Har fulgt med næsten lige så længe. Du har sådan en dejlig stille, rolig og varm facon, der gør din blog både hyggelig og inspirerende. Kort sagt: Altid godt selskab.

  139. Årh stort tillykke med bloggis! ? Tænk alle de oplevelser, gode som dårlige der er delt, fortalt og læst. Må den få 10 år mere ?

  140. Kære Emily.
    Uanset at jeg garanteret kunne være mor til mange af dine læsere, så læser jeg lystigt med. Der er en omfavnelse – og videregivelse – af livet i dine indlæg som jeg ikke finder andre steder. Så stort tillykke med din blog og dit valg om at skabe den plads til dig som du ønsker. Du gør det så fandens fint (tænk dig til et stort hjerte).
    Kram til dig

  141. Tillykke med 10 smukke år til både dig og Rudolph Care ?Og tusind tak for at dele dit inspirerende univers med alle os ?

  142. Stort tillykke med bloggens 10-års dag- alle dage er værd at fejre og især en rund en af slagsen….. vi er ikke samme sted i livet, men jeg synes du har så mange hyggelige og livsbekræftende indlæg især om de små glæder og det at sætte pris på hverdagens glæder, synes jeg godt om?????

  143. Din blog bliver ved med at inspirere år efter år og jeg er så glad for at du stadig blogger så flittigt!

  144. Stort tillykke med bloggen og de 10 år som blogger/influencer/inspirationsmenneske ?

    Den har reddet mig fra mange kedelige timer i gymnasiet og universitet – og var en god ven under specialeskrivningen, hvor den tjente som en hyggelig (og kærkommen) overspringshandling ☺️

  145. Kæmpe tillykke med en helt fantastisk blog! ??? Den er utrolig værdsat ❤️. Tak for alt det arbejde du ligger i det!

  146. Jaaa to stærke brands fejrer 10 års fødselsdag??? Længe leve powerkvinder og bæredygtighed. Hurra

  147. Tillykke med to gange ti år! Såvel bloggen som RC har en fin æstetik og kvalitetsorienteret indhold/produkt?? Hurra!

  148. Juhuu! Stort tillykke med de 10 år og hurra for både bloggen og for Rudolph Care. Jeg er kæmpe fan af begge dele!
    Jeg blev selv mor for en måned siden, så det har været SÅ hyggeligt at følge med i graviditeten, fødslen og livet som mor på bloggen. Og min hud trænger altså også til lidt ekstra forkælelse – meget gerne med de lækre grønne produkter, så de kan bruges med god samvittighed i forhold til amning :-)

  149. Stort tillykke med bloggens 10 år! Har fuldt med i mange år, og glæder mig til at læse med i mange år endnu <3 Hip hurra

  150. Du ønskes af hjertet tak for din blog, jeg nyder at kigge forbi om aftenen når min lille søn (2 år) er faldet i søvn i ske med mig. Din blog er hyggelig læsning, når jeg skal have den tidlige aften til at gå, når min favn er påkrævet af min søn, når han har brug for at sove trygt i den?

    Tillykke fra en aftenlæser, som altid ligger i tusmørke i ske med sin søn og læser din blog. Og hjertelig tillykke med jeres kærlighedsklump.

  151. Hip hip hurra og STORT tillykke med bloggens 10-års fødselsdag ???? Det er en fornøjelse at følge med, så ser frem til de næste mange år med godt og inspirerende indhold ?

  152. 100 tillykke med 10 års dagen for den virtuelle fødsel. Tak for inspiration, smil og din livsbekræftende tilgang ?

  153. Juhuu! Tillykke med fødselsdagen til både bloggen og Rudolph Care! ??
    Tak for inspiration og tanker, for at dele gode og dårlige tider. Jeg glæder mig til at følge med i de næste mange år ??

  154. Emily og Rodulph har fødselsdag. Det har de jo og det er i dag (sådan da)
    Hip hip hurra og tillykke :)

  155. Et kæmpe stort tillykke? skal lyde med de 10 fantastiske, inspirerende, smukke, og helt igennem fantastiske år til en af Danmarks bedste bloggere? Må der komme mange flere ??

  156. Stort tillykke med bloggen, det er en fornøjelse at følge med her på domænet. Har fulgt med siden tidernes morgen, det er altid så hyggeligt :)

  157. Stort tillykke med fødselsdagen og tusind tak for en dejlig blog. Jeg har fulgt med i en stor del af årene og håber på mange flere endnu!

  158. Stort og hjerteligt tillykke til dig og bloggen Emily. Du har og gør et fantastisk stykke arbejde og byder på et univers, hvor jeg som læser altid føler mig velkommen og værdsat. Der er guf for øjnene og ganen og det er så lækkert. Jeg følger gladeligt med de næste 10 år!

  159. Stort tillykke med den runde fødselsdag ?? Tak for en skøn og inspirerende blog, som altid emmer af et positivt livssyn og føles som en virtuel veninde ❤️

  160. 10 år er ingen alder – Jeg tager glædeligt 10×10 mere :D Og det gælder for så vidt både bloggen og Rudolph Care ???

  161. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen til din fine blog. Jeg har fulgt dig siden den spæde start, og synes du er ligeså vidunderlig nu som da.
    Tillykke med kærligheds-Kurt og din nye rolle som mor. Jeg ønsker dig alt det bedste
    ( Jeg ejer forresten stadig den lilla lange DVF cardigan, som jeg købte af dig for nogle år tilbage, én af mine garderobefavoritter stadig :))

  162. Stort tillykke med bloggens fødselsdag. Det er altid hyggelig læsning. Lækker præmie, som min hud ville elske❤️

  163. 10 år er jo ingen alder. Stort tillykke med dit hyggelige hjørne af internettet, som er så fint at kigge forbi som stamgæst. ?

  164. Der er så mange der kæmper med at få børn og vi er mange der har mistet et barn. Du minder mig om, hvad jeg stadig drømmer om på de dårlige dage. Tillykke med det hele ❤️ Tak

  165. Hip hurra og højt humør! Tillykke med den runde fødselsdag til både bloggen og Rudolph Care – 10 år er jo inden alder, men tænk lige hvor meget man lærer og vokser på 10 år! Det er jo helt fantastisk ???

  166. Jøsses, så har jeg jo læste med i noget der ligner 10 ÅR? tillykke til dig, Emily, med bloggen, og til Andrea med Rudolph Care, virkelig så meget yndlings produkter????

  167. Kæmpe tillykke skønneste Emily? Jeg elsker at følge med – i stort og småt, når livet er svært, og når alt er bare ren lykke. Bliv ved! -du gør det simpelthen så fint. Og ja, så elsker jeg Rudolph Care? Ville blive vild af begejstring, hvis jeg vandt??

  168. Kære Emily. Stort tillykke med den runde fødselsdag????. Håber vi får 10 år mere. Kh Ann

  169. Sikke en lækker konkurrence ?
    Stort tillykke med bloggens 10 års fødselsdag, det er en fornøjelse at følge med.

  170. Stort tillykke med fødselsdagen, selvom jeg ikke har været med helt fra starten, så er det mega hyggeligt at kunne være med til at fejre din dejlige blog. Fortsæt endelig med det gode arbejde både på bloggen og på insta <3

  171. Kæmpe stort tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg er trofast læser gennem 6 år og elsker at følge med her på domænet :D

  172. Kæmpe stort tillykke med de 10 år. Har været fast læser de sidste syv år, og glæder mig til at følge med mange år fremad. Du gør det så godt, Emily ???

  173. Stort tillykke – både til dig og RC ?? Er stor fan af begge dele ? Derudover er det ekstra fedt for Andrea, at hun har fået så stor succes med sine produkter, når man tænker på, at hele DK’s dagspresse var meget ivrige efter at få hende ned med nakken, da produkterne først kom frem. Så sejt gået ??

  174. Tillykke til både bloggen og til Rudolf Care ?? Jeg har læst med på bloggen de sidste 4-5 år, og det har været så hyggeligt at følge udviklingen. Især kan jeg virkelig godt lide det grønne/bæredygtige islæt, som den har fået – samt selvfølgelig hele babydrejningen??♻️ Så jeg satser på at læse med mange år endnu?

  175. Hip hip hurraaa!!! Kæmpe tillykke med fødselsdagen ???
    Tak for er inspirerende, ærligt og kærligt indblik i hverdagen ❤️

  176. Største tillykke – har næsten fulgt med fra start og du er stadig en favorit. Skønneste præmie. Jeg krydser fingre og ønsker stort tillykke og god vind fremover ?

  177. Sikke dog en fantastisk konkurrence! Jeg krydser fingre.
    Endnu engang et stort tillykke med de 10 år.

  178. Stort tillykke med den runde fødselsdag, både til bloggen og Rudolph Care. Den skønneste blog jeg følger og nogle af de lækreste produkter på markedet ?

  179. Hip hurra og tillykke ♥️ Jeg har fulgt med helt fra start, hvor jeg var på udveksling på den anden side af jorden, og savnede det hjemmelige, hyggelige og rare. Det fandt jeg hos dig, og har været med lige siden. Forstår slet ikke, at der er gået 10 år. Sikke en rejse. Tillykke!

  180. Stort tillykke med de 10 år Emily. Sikken tiden går og bloggen vokser og udvikler sig. Præcis som dig.
    Jeg følger med og nyder at læse dine kruseduller. Fra inspirerede bøger, rejsedestinationer og lækre drinks. Nu også dit liv som mor. Altid med din personlighed, varme og positive indstilling til livet som holdepunkt.
    Det er rar læsestof.
    Bh Marikka

  181. Tillykke til den lille bloggis <3 Jeg har læst med siden du boede på Amager i den lille studielejlighed og havde din første hund og brugte polaroid-filter <3 Jeg har så mange stemninger i mig fra din blog, især fra dine gamle københavnerguides, jeg brugte den fra Frederiksberg meget nøjagtigt, da jeg flyttede hertil. Og dine cupcakeopskrifter!! For ikke at tale om raising while showering-bollerne, som er deres officielle navn i mit kollektiv. TAK for at dele glæde og farver gennem alle årene <3

  182. Hip hip hurra med bloggens 10 års fødselsdag ? tror næsten jeg har fulgt med fra begyndelsen, det er så hyggeligt et univers du har fået skabt her Emily ❤

  183. Juhuuuu, STORT tillykke med bloggens fødselsdag Emily! Håber der kommer mange flere år endnu <3 <3

  184. Først og fremmest vil jeg ønske dig og bloggen et stort tillykke med fødselsdagen; jeg har været med fra ‘day one’ og har altid elsket dit univers. Min svaghed for din blog er ikke blevet mindre efter Kurt er kommet til, da jeg selv er gravid og derfor søger meget inspiration hos dig og andre i samme sitation.
    Jeg krydser fingre for, at det bliver mig, der vinder den flotte præmie ?? Der er ingen tvivl om, at min gravide krop vil sætte pris på det ?
    … og så tager vi lige 10 år mere, ikke? ?

  185. Wauw, et hjertelig tillykke til begge inspirerende power-kvinder ? Jeg glæder mig til at tage yderligere 10 år her på domænet ? Skål og KH

  186. Stur TILYKKE til dig smukke Emily ? med bloggen og babyen og alt godt i dit liv ?☺️ Du er en kæmpe inspiration for mig på mange områder, ja lige fra hårtips, til babylir og skønne altanplanteråd ???
    Ser frem til 10 år mere i samme dur ???

    Kærligst Elisabet

  187. Tillykke med en skøn blog? Jeg håber at fejre både bloggens og min fødselsdag med sådan nogle skønne produkter, da den 4. Oktober er min fødselsdag? Hip hurra??

  188. Hip hip hurra og STORT tillykke med din fine blog!
    Jeg har efterhånden læst med i små fem år, og jeg er vild med det! Jeg elsker, at den sproglige kvalitet er høj (sorry – er fagskadet af at være dansklærer i gymnasiet i snart 10 år) og at balancen mellem blog-persona og menneske fungerer rigtig godt! Derfor slapper jeg ekstra meget af i min egen lille hygge-session med læsning af din blog, der meget ofte inspirerer til at mærke bedre efter helt inde i sjælen, hvilket kan være svært i en travl hverdag med små børn og fuldtidsjob. Det kræver nogle gange en låst toiletdør og en “vildøv” tilstand, der ikke ænser de børn, der kalder på deres mor på den anden side af døren. Men jo; hyggeligt og nærværende er dit univers. Tak for det <3

  189. Tillykke med fødselsdagen – og med til stadighed at skabe et univers, der emmer af autenticitet, hjertevarme og æstetisk forkælelse ???

  190. Kæmpe tillykke med de 10 år på bloggen Emily. Så længe har jeg slet ikke været med, men jeg er glad for at være kommet til ☀️?? Ser frem til de næste 10 år!

  191. Stort tillykke med den runde dag.
    Jeg elsker dit univers og håber du bliver ved med at dele stort og småt de næste 10 år også ????

  192. Stooort tillykke til både blog og Rudolph Care ? Jeg ønsker dig alt det bedste med din blog (og din lille familie) og håber på en masse inspirerende indhold fortsat. Det er en fornøjelse at følge med.

  193. Stort tillykke med fødselsdagen. Jeg håber din dag har været fyldt med kærlighed, glæde og kram.

  194. Hip hurra! Stort tillykke med de 10 år. Har ikke været med fra starten men fortsætter helt sikkert de næste 10 :-)

  195. Kære Emily
    Stort tillykke – med bloggen og med livet!
    Tak fordi du viser hvordan man mestre influencer/blogger mediet med ultimativ god smag
    Kærlig Hilsen Cecilie

  196. Hip hip hurraaa! Stort tillykke med fødselsdagen!! ?? Og tak for altid gode, velskrevne skriverier, som jeg nyder at læse ????

  197. Kæmpe stort tillykke med bloggen!
    Jeg er vild med den grønnere retning og din altid positive tilgang. Du er inspirerende – også i din nye rolle som mor, hvor det i høj grad også giver mening at fokusere på de skønne øjeblikke (og lade det andet gå lidt i baggrunden). Du gør det så godt! Yay for dig, Emily!

  198. Hip hip hurraaa, STORT TILLYKKE til både dig og Rudolph Care!

    Jeg trofast fulgt dig her på bloggen i mange år og ser frem til yderligere 10 år i dit dejlige selskab :)

  199. Kære Emily

    Tillykke med jubilæet!!!
    Sikke en vidunderlig gave, den kunne min trætte “morhud” også godt bruge lidt af.
    Tak for altid at have dybe, finurlige, rare blogindlæg med evig god stemning.
    Klem

  200. Tillykke til den bedste blog! Det har været en sand fornøjelse at følge med i alle de år – håber du tager 10 mere :D

  201. Stort tillykke med fødselsdagen, både til bloggen og Rudolph Care ???
    Tusind tak for den dejlige blog, som jeg trofast læser.
    Fødselsdagsknus fra Karin ??

  202. Kæmpe tillykke med bloggens føds! Fra én dame, der elsker pæne ting og selv er mor til snart to (!) og derfor følger med i det hele med kæmpe begejstrering <3. Jan godt forstå Rudolph Care er et hit hos dig. Sidder netop nu og venter på at “Smooth Operator”-serummet trænger ind. Det giver en vildt flot glød og fugter mere end mine andre sera. Vil SÅ gerne opleve mere fra Rudolphs hånd!

  203. I daaaaag er det bloggens fødselsdag, hurraaaa hurraaaa hurraaaaaa <3 Stort tillykke herfra! Har været med næsten fra start af, og jeg nyder mindst ligeså meget at læse med nu som for 10 år siden. Fortsæt endelig det fremragende stykke arbejde <3 Klem herfra

  204. Hip hurra og stort tillykke med fødselsdagen, både til dig og til Rudolph Care ??
    Håber vi må få lov at følge både bloggen og RC mange år fremover! Sikke en lækker præmie at kunne forkæle sig selv med, nu når efteråret for alvor banker på døren ???!

  205. Kæmpe tillykke ? med fødselsdagen på bloggen og til RC. Jeg elsker dit inspirerende kvindeunivers og de lyserøde produkter ❤

  206. Kæmpe stort tillykke med 10 års jubilæet. Rudolph Care er også all time favorit mærket hos mig. ?❤️??

  207. Stort tillykke med bloggens første 10 år ???? Det er hyggeligt at følge med i dit lille blog-univers ☺️

  208. Tillykke med bloggens fødselsdag ? Jeg har nydt at læse med siden du boede i “kollektiv”. Tak fordi du lukker os læsere ind. Du inspirerer mig på flere fronter. Jeg er også meget frankofil og har ladet mig meget inspirere af eksempelvis din måde at gøre hverdagen mere bæredygtig på. Fortsæt endelig som før. Jeg vil med fornøjelse skrive bloggens navn i min browser i meget lang tid fremover ?

  209. Stort tillykke til dig og bloggen ??? Jeg elsker at læse med! Er selv lige blevet mor og skal snart giftes, så glæder mig særligt til at følge med i, hvordan hverdagen med Kurt, mand, job, veninder og skøn livsstil kommer til at flaske sig ?

  210. Kæmpe stort tillykke! Hvor er det vildt – jeg har læst med nok omkring 7-8 år, og det er så vild en udvikling, der er sket på domænet, og jeg kan heldigvis stadig mærke Emily i alle dine indlæg – så jeg følger med glæde stadig :)
    Jeg håber, du holder ved bloggen rigtig mange år endnu. Endnu engang tillykke med de 10 år!

  211. Stort tillykke med din fantastiske blog! Fuld af inspiration og glæde ?? Glæder mig til mange flere indlæg! Tak !??

  212. Stort tillykke med de 10 år ? Det er i sandhed en fornøjelse fortsat at følge med :)

  213. Stort tillykke med de 10 år??? Ser frem til mange flere år! Og sikke en dejlig konkurrence.

  214. Tillykke! Elsker også RC – og har flere favoritter derhjemme, der godt kunne bruge selskab ❤️

  215. Kæmpe tillykke med jubilæet! Jeg kan ikke huske præcis, hvornår jeg startede med at følge med, men det var i hvert fald før jeg startede på uni i 2011. Jeg nyder at følge med og glæder mig til at læse om livet som mor (i det omgang du ønsker at dele, selvfølgelig). God aften fra Esbjerg

  216. KÆMPE stort tillykke til bloggen!! Jeg ELSKER at følge med, og håber på mange år “sammen” endnu!!???

  217. Hurra og tillykke til dig og Rudolph Care og til min egen lille dreng, Asger, der bliver fem måneder i dag ?❤️??

  218. Stort tillykke med de 10 år ? Det er i sandhed en fornøjelse at følge med i dit hyggelige univers

  219. Hurraaaa Emily, sikke en fødselsdagsgave vi kan vinde ? Stort tillykke til dig og til bloggen ??
    Jeg er så glad for produkterne fra Rudolf Care, men at få lov til at prøve så mange af de lækre sager ville være fantastisk ?!

  220. Tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg elsker at følge med i de øjeblikke, som du så generøst deler med os, fra dit liv med din lille familie – og jeg har været med næsten hele vejen.

  221. Kæmpe tillykke til både bloggen og Rudolph❤️? Har heldigvis også ” kendt” jer begge i alle 10 år, og er lige vilde med jer efter alle årene?

  222. Sikke en fin fødselsdagskonkurrence. ??☺️ Du har jo egentlig selv fortjent en så lækker forkælelsesgave nu du har 10 års fødselsdag med bloggen og med din nyerhvervede titel som mor. Du ønskes hvertfald et stort tillykke med det hele.
    Som gravid i uge 37 ville gaven være helt perfekt. ??

  223. Tillykke med blogfødselsdagen ?? Sikke dog en fin præmie du udlodder; jeg krydser fingre ?

  224. Stort tillykke til både dig, bloggen og Rudolph Care ?? Det er sgu godt gået ????? Jeg glæder mig til mange flere år – både med fine ord og billeder – og lækker hudpleje ☺️?? Tak for en skøn blog ❤️ Kh. Tanja

  225. Først tillykke med de 20 (2×10) år, og åhh en skøn (pun intented) konkurrence at fejre med. Kunne gøre underværker hos endnu en ny drengemor, der slet ikke får søvn nok (en til gengæld kærlighed i overflod).

  226. Stort tillykke med de 10 år til den skønne blog! Har efterhånden nydt, men også lært og er ikke mindst blevet inspireret af mange ting her på bloggen gennem årene. Håber i den grad at du tager 10 år mere, så det kan fortsætte!

  227. Stort tillykke til min yndlingsblog OG mit yndlings beauty-mærke med hver jeres 10 år! Det er en stor milepæl, og jeg håber, at både du og Rudolph Care bliver ved maaaaange år endnu! :)

  228. Tillykke med blog-birthday ?Jeg elsker Rudolph produkterne og jeg er lige så glad for at følge med på din blog og Instagram. Tillykke!

  229. Stort tillykke. Det har været dejligt og hyggeligt at følge jer begge, og dine begejstring, Emily, for RC har været den bedste anbefaling. Jeg er også kæmpe fan (af jer begge to) ?

  230. Du får et fødselsdags-haiku (som endda timer) herfra:

    Fødselsdag du har
    Til fejring er alle klar
    Råb så nu HURRA
    ??

  231. Sikke en dejlig konkurrence på en dejlig blog! Stort tillykke til både Rudolph Care og Emily. Jeg har fulgt bloggen trofast siden min gymnasietid, og jeg ser frem til mange gode år endnu <3

  232. Tusinder af tillykker til dig, din fine platform, og lidt til alle os der får lov at være med i dit univers. Sikken skøn præmie, mit ammeansigtsbetræk ville elske sådan en grand cru behandling! Alt godt :-)

  233. Stort tillykke – tænk at vi har fulgt med i 10 år! Du gør det virkelig godt. At vi vil hænge ud med dig samtidig med at vi alle bliver voksne, får børn/hund/sommerhus/fast arbejde – det er fordi du nailer den med at blive ved at vise hvem du er samtidig med at du lader bloggen følge din udvikling. Og nuij en lækker præmie – den vil jeg gerne forkæle mit trætte morbetræk med; efter at have fået 3 børn i løbet af 1,5 år ( 2. gang var det Twins – så går det stærkt!) så kan min hud bruge al den hjælp den kan trække fra lækre Rudolph. Har ikke prøvet de nye produkter, men scrub’en er jeg svært glad for!

  234. Juhuu og tillykke med de 10 år! Jeg har ikke fulgt med i alle årene, men jeg vil gerne følge med 10 år endnu :) Jeg råber højt hurra og sender et virtuelt knus

  235. Stort tillykke, Emily!
    Jeg har nydt at følge med i så mange år, og jeg vil glæde mig til mange flere inspirerende, vigtige og hyggelige indlæg.

  236. Tillykke med fødselsdagen til bloggen, der i 10 år har inspireret mig til lækre outfits, fine negle, sund mad, lækre kager, lært mig lidt om livet og lært mig at sætte pris på de små ting i hverdagen ❤️ Lad os endelig tage 10 år mere. Du er sej, Emily! Og nå ja, så kunne min allerede efterårsmedtagede hud virkelig godt trænge til de skønne ting fra Rudolph Care ?

  237. Tillykke med blog-fødselsdag, navnesøster! Jeg begyndte først at følge dig fast da jeg så du var gravid, vi fødte med 2 ugers mellemrum, og det har været hyggeligt at “følges ad” de sidste mange måneder :) Håber på lidt dejligt lilla til at pynte både badeværelse og hud!

  238. Kære Emily
    STORT tillykke med den flotte fødselsdag. Min søster har fulgt dig siden 2009 og hun fik så for alvor mig med på bloglæsningsvognen i 2012 – og jeg har nydt at læse med lige siden. Du er uden sammenligning min yndlingsblogger. Du inspirerer gang på gang.
    Og så ELSKER jeg Rudolph Care. Men på SU bliver det ikke til så mange produkter. Derfor krydser jeg alt hvad jeg har – sikke en lækker konkurrence ???❤

  239. Tillykke til jubilarerne! Ønsker jer alt det bedste fremover og mere til. ❤️
    Kærligste tanker og hip hip hurra. og så det lange: hurraaaaaaaaaa

  240. Tillykke! Jeg har fulgt med i alle årene, og jeg nyder stadig at kigge forbi dit gennemførte univers. Det er så ekstra hyggeligt at følge med lige for tiden, hvor Kurt er kommet til. Lykke til med bloggen og familielivet, håber vi får lov at følge med i mange år endnu. Bedste fødselsdagshilsner Marie

  241. Stort tillykke med din fine blog????. Har været en trofast læser de første 10 år og tager gerne 10 mere med – mindst ;-)

  242. Stort tillykke – har fulgt med de fleste af årene. Giver godt humør og stof til eftertanke. Tak for det ?

  243. Tillykke med de 10 år – både til en skøn og inspirerende blog og et lækkert skønhedsmærke, som jeg allerede bruger og er mega glad for. ?????? Jeg kan dog sagtens finde plads på toilethylden til yderligere 10 produkter ✨?

  244. Tillykke med de 10 år! Rudolfcare og Emily Salomon må være den bedste cocktail, jeg kan komme i tanke om.

  245. Stort tillykke med bloggens 10-års jubilæum. Du formår at skrive inspirerende læsestof og så er jeg vild med din alsidighed!

  246. Tillykke til jer! I er så gode begge to ?
    Og tak for en dejlig konkurrence, Emily. Er vild med Rudolf Care’s solcreme, men er sikker på, jeg nemt kunne få mig nogle flere favoritter. HURRA.

  247. Kæmpe stort tillykke med 10 år til dig og bloggen. Det har været så hyggeligt at blive voksen sammen med dig, og jeg tager gerne 10 år mere :-)

  248. Fed præmie! Er selv fan gennem mange år af Rudolph Care.
    Stort tillykke med fødselsdagen til denne dejlige blog. Sætter især pris på dine boganbefalinger, skønhedstips og grønne/alternative fokus. Bliv endelig ved med at gøre det så godt ❤️

  249. Stort, varmt og kærligt tillykke til dig og bloggen! Det har været hyggeligt at følge med siden starten!

  250. Arhhmen tillykke da! 10 år… Det føles næsten som om at man kender dig, når man har fulgt med fra starten. ?

  251. Fantastisk konkurrence! Hjertelig tillykke med den runde fødselsdag. Tak for at vi kan følge med, og tak for inspiration og tid til tanker❤️??

  252. Stort tillykke med bloggens 10 år! Dine blogindlæg er inspirerende og spændende gang på gang! Det er den eneste blog, som jeg følger fast, hvilket jeg har gjort en del år efterhånden :-)

  253. Stort tillykke med jubilæet! Jeg nyder at følge dig, og det er simpelthen så hyggeligt, efter lille Kurt er kommet til! Jeg er i øvrigt stor fan af din grønne og bæredygtige linje – så skønt at nogen går forrest og italesætter, at vi kan og bør gøre noget godt for hinanden ???

  254. Stort tillykke med bloggens fødselsdag, kære Emily. Jeg nyder at læse med på din blog ugenligt og følger med på din Instagram dagligt. Du er en evig inspiration for mig og sætter stor pris på din ærlighed og åbenhed på bloggen, jeg føler næsten jeg kender dig. Måske lyder det fjollet. Tusinde knus fra Julie

  255. Wauw! Sikke en flot konkurrence! Kæmpe stort tillykke med de 10 år til både dig Emily og Rudolph Care ??? Tusind tak for at du er med til at inspirere mig og mange andre, og fordi du deler ud af de gode såvel som de dårlige stunder ??

  256. Tillykke med de 10 år! Jeg har fulgt med de sidste fem og har særligt nydt dine indlæg om graviditet, da jeg selv er gravid :)

  257. Tillykke til en blog, som først og fremmest er nedenstående

    E eventyrlig ?
    N naturlig ?
    K kærlig ❣️
    P personlig ??‍♂️??

    Og til den person bag og de tre som uden lige gør hende til en person og derved blogger, som er i stand til at skabe et univers som indeholder ovenstående og meget mere ?

    Tillykke?

  258. Stort tillykke med de 10 år her på domænet, Emily! ? Det ville være en fantastisk dejlig gave at vinde. Min lyse og skandinaviske hud elsker produkterne fra Rudolph Care, så sættet her ville være perfekt at gå kulden og vinteren i møde med ?❄️?

  259. Kæmpe stort tillykke med de 10 år! ?? Jeg har ikke været med i den alle, men jeg nyder virkelig at følge med nu, og forhåbentligt og så i fremtiden ?

  260. tillykke med den runde tal.
    Jeg har fulgt med de sidste 4 år, fra da jeg var på barsel med mit første barn

  261. Stort tillykke med de 10 år – en rund fødselsdag er bare altid noget særligt. Håber du fortsætter i mange år med skriverierne ?

  262. Wauw! Stort tillykke med den runde fødselsdag og jubilæet til både dig og Rudolph Care ??

  263. Tillykke med fødselsdagen til både bloggen og Rudolph Care! ? Jeg blev faktisk introduceret for mærket her på bloggen og det har min hud været meget taknemlig for ☺️ Glæder mig altid til at prøve nogle af deres nye produkter af men i sær nu hvor man trænger til lidt selvforkælelse ????‍♀️??‍♀️

  264. ❤️-ligt tillykke med fødselsdagen???!! Godt gået??!! Glæder mig til de 10 næste år?!!

  265. Wow en konkurrence, sikke flotte præmier!
    Tillykke med fødselsdagen! Jeg nyder at læse med og har været her siden start.
    Kh.

  266. Tillykke med bloggen og tillykke til Rudolph Care. Bloggen har jeg nydt on off i alle årene men Rudolph er et nyt bekendtskab. God vind til jer begge?

  267. Det største tillykke med både blog og baby – og tillykke til mit yndlings hudplejemærke af dem alle ????

  268. Hjerteligt tillykke til både dig, Emily, med 10 års blogging – det må være fantastisk at kunne kigge 10 år tilbage i mindebogen på den måde – og til Rudolph Care, som laver de skønneste produkter <3

  269. Tillykke med bloggens jubilæum og også tillykke til Rudolph Care ??. Håber jeg er så heldig at vinde den lækre præmie ?

  270. I er begge en kæmpe inspiration! Tak for 10 skønne år, ser frem til mange flere år med gode tips og lækre produkter. Tillykke til jer begge, sejt gået????

  271. Tillykne med fødselsdagen og tillynne med den frste fdselsdg om nogens mor. H is vi ikkd tller penny med.

  272. Kæmpe stort tillykke med de 10 flotte år – glæder mig til at følge med i udviklingen og dine rare indlæg de næste 10?

  273. Kæreste Emily
    Kæmpe tillykke med din fine blog!!
    Jeg har fulgt med længe og er vild med dit fine univers – du skriver så fint og om sådan nogle gode og relevante emner. Og også kæmpe tillykke med fine Kurt. Det er det største og bedste i verden!

  274. Tillykke!! ????
    Jeg har selv en lille dreng på en måned, og ELSKER at følge med i dit og Pølsens barselsliv. Bliv endelig ved med babyspam ?❤️

  275. Oh my…… Stort tillykke med fødselsdagen på bloggen, Emily. Jeg har ikke været bloglæser i alle 10 år – men siden jeg startede med at følge blogs for 5-6 år siden har jeg læst med her. Og det bliver jeg ved med. Keep up the good work ❤️??

  276. Kæmpe tillykke med din skønne blog. Den er personlig, inspirerende og altid fyldt med gode tips og historier ✨???

  277. Stort TILLYKE til den blog jeg bruger mest tid på. Så skøn, inspirerende og helt nede på jorden – Jeg er vild med det ✨ & sikke en fantastisk konkurrence.

  278. Hjertelig tillykke til Rudolph Care – og jo egentlig også til alle os, som elsker deres produkter <3

  279. Stoooort tillykke med den her fantastiske blog! Har læst med gennem mange år, og elsker den måde jeg bliver inspireret på så mange fronter. Hvad enten det er lækre opskrifter, beauty tips, en boganbefaling eller dine personligeindlæg! Jeg bliver helt sikkert hængende 10 år mere <3

  280. Hurra for min yndlingsblog og mit yndlings-skønhedsbrand – et perfekt match!
    Jeg krydser alt hvad jeg har ;)

  281. Et kæmpe stort tillykke med fødselsdagen til jer begge! ?? I er begge iblandt mine yndlings ?

  282. Stort tillykke med bloggens fødselsdag ?? Jeg ville elske at prøve de fine produkter fra Rudolph Care ?

  283. Stort tillykke med den 10 års fødselsdag, både til dig og Rudolph Care ?????? Jeg er stor fan af begge ??

  284. Det var dog den vildeste præmie – som min trætte Mor-hud også ville elske ??

    Kæmpe tillykke med bloggens fødselsdag. Jeg har læst med siden du startede og elsker stadig dine fine skriv.

    Lidt sjovt at jeg har fødselsdag på fredag d. 4. når konkurrencen afsluttes – det ville være en lækker ekstra føllegave ???❤️

  285. Kære Emily
    Stort tillykke med fødselsdagen, jeg tror faktisk jeg har fulgt med fra start, synes at kunne huske de billeder fra fortiden som du gen-poster. Sjovt og hyggeligt. 10 år mere tak. Hurraaaa

  286. Stort tillykke med bloggen og jubilæet! Fantastiske produkter, som jeg drømmer om 6 måneder inde i babyboblen, hvor det ikke er blevet til meget pleje af ansigt og krop. Baby kommer bare i første række. Tillykke med din lille – i er skønne og jeg nyder at følge med!

  287. Tillykke ! Helt skørt at have fulgt dig så længe – fornøjelsen er kun blevet større med årene! ❤️

  288. Kære Emily ? Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg har fulgt trofast med fra starten af, og blev ramt af nogle af de samme forelskelser som dig i starten af 10’erne: Karrygul, Cupcakes og hverdagsglæde. Jeg synes, det er superhyggeligt at følge med – det har jeg altid gjort, og det er sjovt, hvordan vores liv følger hinanden lidt. Jeg blev færdig med uddannelse nogenlunde samme tid som dig, og nu venter min hustru og jeg også barn (og har netop fået en hund). Circle of life, og lige som det skal være. Jeg glæder mig til at følge med de næste 10 år. Mange kærlige fødselsdagshilsener Line

  289. Stort tillykke med 10 års blog jubilæum og 10 års skønheds jubilæum ????????????????????

  290. Stort tillykke med de 10 år! Jeg har fulgt med siden jeg startede i gymnasiet i 11 og kan huske en halskæde (den med ørnen fra ZARA), som jeg bare selv måtte eje, da jeg så den hos dig ? elsker at bloggen har udviklet sig gennem årene men at du stadig skinner i gennem.
    Og det er en maks lækker præmie, som jeg da rigtig gerne vil have fingrene i. ?

  291. Længe leve Emily og Rudolph Care, hurrraaa! Glæder mig til også at følge jer de næste 10 år! <3

  292. Et stort tillykke med den runde fødselsdag til din altid inspirerende blog ?????? Det er hyggeligt at følge med ?Og det kunne være fantastisk at vinde alle de lækre produkter ??☺️

  293. Wow, det er altså vildt at det er 10 år siden du startede bloggen. Jeg har fulgt dig fra start, og vokset med dig og bloggen :-). Jeg elsker dit fine univers, med både hund, bolig, skønhed og nu også baby!???

    Stort tillykke, håber du fortsætter mindst 10 år endnu ???

    Jeg ELSKER også RC, og ville elske at vinde denne pakke ???

  294. Stort tillykke med din fantastiske blog! Så hyggeligt, gennemført og fint univers, som du har skabt. Altid inspirerende at læse med, og spændende hvordan du/bloggen har udviklet sig og følger med tiden, men samtidig formår at bevare sin “identitet”. Glæder mig til at følge med fremover :)

  295. Kære Emily.
    Stort tillykke med din blog som jeg trofast har fulgt i flere år . Du er så rar og inspirerer mig med din livsstil. Jeg holder meget af den drejning bloggen har taget de sidste år – på den måde bliver den ved med at være relevant. Stort tillykke med dine bedrifter. ??

  296. Først og fremmest, det største HURRA og TILLYKKE! Sikken bedrift ♥️

    Der er SÅ mange minder forbundet med dig – jeg har været med, næsten fra starten – dengang var jeg optaget af dine cupcakes ? men jeg syntes vi er vokset parallelt og i dag er du inspirator på så mange flere, dybere og smukkere plan.

    Kæmpe fornøjelse at følge med, jeg nyder alle dine skriv ♥️

  297. Stort tillykke med fødselsdagen, Emily. Jeg håber du nød dagen med din lille familie. Ens egen fødselsdag er ikke helt den samme, efter man får børn – sådan har jeg det i hvertfald. det bliver mere det nære og kvalitetstiden, der er i fokus, fremfor fest og ballade? Og sådan skal det jo være. Med så passer sådan en selvplejende gave jo perfekt ind. Det giver både en grund til at trække sig tilbage og give sig selv en pause og ekstra pleje OG man holder sig ung og smuk indtil festerne vender tilbage til ens liv (om en 10-20 år?) . Det er I øvrigt en fornøjelse at følge med i jeres nye skønne familieliv❤️

  298. Kæmpe stort tillykke med bloggens fødselsdag! ?? Det er efterhånden en af de eneste blogs jeg rent faktisk svinger forbi og læser – fordi den er velskrevet og flot!

  299. 10 år, tænk en gang. Tiden flyver afsted. Jeg fejrer selv 31 års fødselsdag i dag. Forhåbentlig bliver 30’erne gode ved mig, og ellers har Rudolph care sørget for at hjælpe lidt på vej, så der er spændstig hud nogle år endnu. :-) Et stort hurra og tillykke til to seje damer. ??☀️

  300. Hip hip hurraaaaa ???? Tillykke med alle de dejlige ting som vi har fulgt med på bloggen de sidste 10 år ??‍♀️??????♥️ og tillykke til Rudolph Care som har været en fast del af mine skønheds rutiner de sidste mange år ????‍♀️
    Hurraaaaa og Truuuut???

  301. Hip hip hurra …..Kæmpe tillykke med de 10 år ❤️
    Tak for en helt fantastisk blog

  302. ?-lig tillykke med fødselsdagen.
    Jeg har lige fejret fødselsdag for hele familien Jylland, der er kommet hele vejen fra Kolding for at fejre mig i min lille 1. Værelses i Taastrup? Det blev til 13 mand der blev spist af med hjemme bagte boller og nøddekage. Min rigtige fødselsdage (d7/9) blev fejret i Halifax hvor orkanen fra Bahamas ramte os i 7 lange timer ?? survival of the fittest ♥️ God dag og god hud herfra ?

  303. Stort tillykke med fødselsdagen til bloggis og til Rudolph Care ?????? Og sikke en fin konkurrence ???

  304. Av for pokker en lækker præmie. Den vil jeg gerne vinde. Tillykke med fødselsdagen til jer begge to.? mvh Stine

  305. Stort tillykke med det store flotte runde tal?? Jeg har næsten fulgt dig i alle årene og det har været intet mindre end inspirerende. Forsæt endelig med bare, at være dig og lige så naturlige som Rudolf Care produkterne. Ren og mild og smuk i sin fremtoning. Atter hip hip hurra??

  306. KÆMPE stort tillykke med både den altid velskrevne bloggis og med seje Rudolph care! Åh gid det er mig, der får fingre i de skønne produkter, det ville pynte på en grå oktober <3

  307. Kære Emily (og Rudolph Care). Kæmpe stort tillykke til jer begge fra én, der beundrer jer meget! Tak for at være en inspirationskilde og give stof til eftertanke, Emily ? ? #tenmoreyears

  308. Tillykke ? Jeg er først for nyligt begyndt at følge med, men her er vældig hyggeligt, så jeg bliver hængende ?

  309. STORT tillykke med fødselsdag af den mest harmoniske og dejlige blog nogensinde! Jeg håber sådan at blive den heldige vinder, da jeg selv har fødselsdag præcis den 4 oktober. Og hvilken bedre fødselsdagsgave end fantastiske produkter fra Rudolphs til at passe godt på huden i de fantastiske sæsoner, vi går i møde nu ????

  310. JEG EEEEEELSKER FØDSELSDAG!! ????????????
    Så hip hip hurra til 2 skønne, med deres 10 års: Rudolph og Emily ?

  311. Stort tillykke til to stærke “damer” :-)
    Jeg vil elske at vinde denne præmie til min modne, 44 årige hud, der i den grad trænger til forkælelse.
    Har hørt så meget godt om produkterne, så vil virkelig gerne prøve dem :-)

  312. Tillykke tillykke! Jeg har læst trofast med længe og har tænkt mig at fortsætte; din troværdighed er høj og jeg bliver så inspireret.

  313. Kære Emily!
    Jeg har læst med helt fra den spæde start; da jeg endnu gik i gymnasiet, hvor du inspirerede mig til hvilket studie, jeg skulle søge ind på (og nu afleverer jeg mit speciale om 3 mdr.) samt hvilke retter jeg skulle kaste mig over, da jeg netop var flyttet hjemmefra – herunder din geniale opskrift på koldhævede boller, der har været en weekend-favorit i snart 10 år (wow!), som jeg vil være dig evigt taknemmelig for at dele med os, der læser med :)

    Tillykke med blog-fødselsdagen og din fine, nuttede Kurt <3

    Kh Stine

  314. Stort tillykke med bloggens ti år, Emily. Jeg nyder at blive underholdt, klogere, rørt og inspireret hver gang, at jeg får læst dine indlæg. Det er en gave at få lov til at følge med i dit og din families liv, tak for det indblik ?

  315. Jeg er 60 år og vist lidt udenfor din målgruppe, men vil alligevel ønske både dig og Andrea tillykke. Med de ti år og med at leve efter så sunde værdier, som i begge er bevidste om .

  316. Stort tillykke kæreste Emily ❤️Tak for alle dine vidunderlige skriverier der gør mig glad og taknemmelig på mange planer. Glæder mig til mange mange flere skønne indlæg fra dig ??

  317. Stort tillykke med bloggens 10 år! Tak for virkelig fine indlæg – jeg holder så meget af at læse dem og følge med :-)

  318. Stort tillykke med fødselsdagen, og med 10-års jubilæum til både Rudolph Care og din skønne blog! Tak for de bedste produkter og den bedste læsning :-)

  319. HIP HIP HURRAAAAAAA og et stort tillykke med fødselsdagen til både lækre skønhedsprodukter og DK’s bedste blog?

  320. Hip hip huraaa ? og stort tillykke med fødselsdagen! Til både bloggen og Rudolph Care. ??

  321. Et kæmpe tillykke til den mest fantastiske blog ? Jeg ser frem til mange flere fantastiske år og indlæg, det er altid en fornøjelse at læse med? Kh

  322. Kære begge.
    Et stort tillykke herfra skal der lyde? I har dælme gjort det godt?

  323. STORT tillykke med fødselsdagen i alle henseender????Ønsker dig alt det bedste fremover?????

  324. Wauw, sikke en flot præmie på højkant! Endnu engang STORT tillykke med fødselsdagen – både til bloggen og Rudolph Care???

  325. Hurra og kæmpe stort tillykke med de flotte 10 år – både til Rudolph Care og til din fantastiske blog, Emily! Lad os skåle for 10 år mere <3

  326. Tillykke med 10 års fødselsdagen! Og tak for 10 års læsning ❤️ Håber alt går godt derhjemme.
    Kærligst den meget gravide Katrine ?✌️

  327. Hip hip hurraaa og stort tillykke med den runde fødselsdag! ?? Og ja, da også til Rudolph Care! ?? for 10 år mere ??

  328. Stort tilykke med jeres 10 års fødselsdag! Hvor er det bare sejt ☺️ jeg har følg dig 2 år siden da jeg flyttede til København og det have bare så rart til have en lille guide igennem de her år. Specielt nu at jeg er selv gravid og venter mit første barn, have termin d.20/10, så lige om lidt. Til at vind de her produkter kunne være så skønt ❤️ Tilykke igen og til mange flere år!

  329. Stort tillykke med fødselsdagen og de flotte 10 år. Glæder mig til at følge jer begge i 10 år mere!
    Knus
    Johanne

  330. Kære Emily! Stort tillykke med bloggens 10 år! Det var været en fornøjelse at følge med på sidelinjen med alt, hvad det har medført af bogklub, tip og tricks, bolig og mode, bryllup og ikke mindst baby! Spændende, ægte og opløftende læsning. Bliv endelig ved ????‍♀️???‍♀️????????

  331. Stort tillykke med bloggen (og til Rudolph Care)! ????

    Jeg har først for nylig fundet den, så jeg er glad for, at du blev ved med at skrive. Du må også gerne blive ved, så jeg kan blive ved med at læse med :)

    Mvh.
    Leo

  332. Det var dog en dejlig konkurrence. ☺️ Stort tillykke med de 10 år. ✨? Nyder at følge med.

  333. Stort tillykke med bloggens fødselsdag?
    Tak for bloggen og tak for dine altid velovervejede ord på bloggen??

  334. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen skønne blog! Jeg har fulgt med læææænge, og jeg bliver altid glad når der er fødselsdagsfejring herinde ????

  335. Åhh de produkter er lækre. Ender ofte ved Rudolph hylden i butikkerne -skal bare lige dufte og prøve lidt. Tillykke med de 10 blog år -har fulgt med lææænge

  336. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen – det er godt gået!??? Har fulgt med fra starten, og er så klar på at tage (mindst) 10 år mere??

  337. Jeg ville elske selv at vinde. En perfekt fødselsdagsgave når nu jeg selv lige har rundet et skarpt hjørne – 33 år. Derudover kunne hud virkelig godt bruge noget selvforkælelse da jeg lige er blevet mor. Nu skal endnu større render og rynker plejes. Det må være den modne hud man nu kan kategoriseres som?

  338. Kære Emily ?

    Ligesom du har fuldt med hos Andrea siden hendes start, har jeg fuldt med ved dig ? Jeg har fulgt med siden det hele skulle være sennepsgult eller burgundy ? Jeg har fulgt alle de fantastiske hatte gennem tiden, siden penny var hvalp og du lærte hende tricks og jeg har elsket hvert et øjeblik ?.

    Du er en kæmpe inspirationskilde i det at være kvinde. Du er stærk og sårbar og alt det indimellem.
    Kæmpe stort tillykke ?

  339. Stort tillykke med fødselsdagen! Jeg har fuldt med siden 2011, hvor jeg blevet inspireret og fået god stemning med på vej?✨?

  340. Hip hip hurra til Bloggen og dig! ?? Det er så fint og inspirerende et univers du har skabt her – tag endelig 10 år mere???

  341. Kæmpe stort tillykke med de flotte ti år til både dig Emily og til Andrea? Jeg krydser fingre for at jeg vinder. Jeg har lige været til en god nakkefoldsscanning og er i gang med at finde ud af, hvilke produkter, jeg kan bruge for at passe på den lille spire? Kh Jane

  342. Tusind tak for din(e) skønne platform(e) ? Du er en af mine største inspirationskilder! Stort tillykke med fødselsdagen ?

  343. Hurra og kæmpe stort tillykke med de 10 år til Rudolph Care og til din fantastiske blog, Emily! Skål for 10 år mere <3

  344. TILLYKKE med 10 smukke år, både til Rudolph Care og til bloggen! Det har været en sand fornøjelse at følge med hele vejen – begge steder. Jeg er spændt på at se, hvad fremtiden bringer :)

  345. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen Emily. Det har, – og er stadig – en spændende rejse at følge her på din blog. Du er god til at tage mange forskellige emner op, og som læser føler man hurtigt at man kender dig og har tillid til dig.
    Tak for mange gode råd og spændende historier gennem tiden ???

  346. Sikke en dejlig konkurrence! ?? Stort tillykke med fødselsdagen, jeg nyder virkelig at læse med her hos dig og særligt efter du er blevet mor til lille Kurt, da jeg selv lige har fået en lille pige, så det er så rart at høre om alle dine oplevelser og tanker om moderskabet ??

  347. Stort tillykke med fødselsdagen ??? Jeg nyder din blog og har læst med fra start (tror jeg? ?).
    Elsker nu at følge med i dit nye liv som mor ❤️
    Knus ?

  348. Stort tillykke med 10 års-jubilæum både til dig og Rudolph Care. Jeg har fulgt med de sidste 4 år, og nyder det!

  349. Kære Emily

    Stort tillykke og tusind tak for en dejlig blog ???? Et kæmpe tillykke med jeres dreng ❤️

    Ligeledes stort tillykke til Rudolph Care ??? Jeg elsker deres produkter og det de står for ? Jeg vil blive meget taknemlig og lykkelig over at vinde den flotte, flotte gave. Min højgravide mave elsker deres produkter og jeg bruger helt vildt meget body balm og lotion ?

    God dag og de bedste hilsner, Sandra

  350. Stort tillykke til både dog og Rudolph Care! Jeg forbinder jeres begges navne med kvalitet og hverdagsluksus om det så er et lækkert billede med gennemtænkt tekst til eller en silkeblød creme ??

  351. Stort tillykke med bloggens fødselsdag og i samme anledning, stort tak for mange års indsigt i dit blogiunivers og mange timers underholdende, inspirerende og tankevækkende læsestof ?✨.

  352. Wauw for et overskud du præsterer midt i babyboblen med konkurrencer en masse! Imponerende synes jeg! Jeg håber du i efteråret også får stornydt bladenes gyldne farver og små gode øjeblikke med kage og kaffe! God dag!

  353. Stort tillykke til dig og bloggen – og til Rudolph Care ?? Vi er mange, der glæder os til mange flere år med dig!

  354. Stort tillykke med den flotte fødselsdag! Så dejligt at fejre ved at give andre gaver <3 Jeg krydser fingre og ønsker en dejlig mandag til dig og lille (K)urt.

  355. Emily, stort tillykke med bloggens 10 år! En blog, som er gået hen og blevet min yndlingsblog :) Keep up of the good work! :)

  356. Ih tillykke altså! ? hvor er det vildt – 10 år! Jeg må have fulgt med mindst en 7-8 stykker så…. men her er også så rart at være. Kram til dig Emily

  357. Hip hip hurra og stort tillykke! Selvfølgelig skal det fejres med nogle grønne produkter der er gode for både huden og miljøet. I en tid hvor mange påvirkes af diverse ubalancer som følge af livstil er det (endnu) vigtigere at være opmærksom på hvad man fylder sit liv med såvel som hvad man propper i munden og smører på huden. Din skønne blog er en fantastisk inspiration til at finde den rigtige balance samtidig med at man passer bedre på både sig selv og moder jord – så tak for det! Glæder mig til forhåbentlig at kunne læse meget mere om alt det grønne (og lilla ;) ) i fremtiden.

    Fødselsdags klem,

    Maria

  358. Skønne skønne produkter!!
    Tillykke med bloggen – som har været et dejligt lille input i morgenrutinen over morgenkaffe og inden tjek af mails:)

  359. Wow, en overdådig fødselsdagsgave!
    Stort tillykke med din skønne, skønne blog. Jeg elsker at læse med og har gjort det i mange år – og fortsætter gerne 10 år endnu ;-) Ønsker dig og bloggen alt det bedste fremover.
    Kh, Dina

  360. Jeg er vild med produkterne og lige så vild med bloggen. Tillykke til både dig og Rudolph Care!

  361. Tillykke med 10 års fødselsdagen til jer begge, Rudolp Care og Emily. Det er fantastisk at se, hvad der er sket på 10 år.
    Jeg glæder mig til at følge med fremover!

  362. Kæmpe tillykke med begge fødselsdage, jeg har fulgt med hos både dig og Rudolph Care fra start og elsker hver jeres univers! Krydser fingre for at vinde de fine produkter <3

  363. Kæmpe tillykke med de 10 år – det er så velfortjent ? Jeg elsker dine indlæg, smukke formuleringer og billeder. Du gør det så møghamrende godt!

  364. Tillykke med fødselsdagen til én af de mest gennemførte og professionelle, men alligevel personlige og vedkommende blogs i Danmark!
    Jeg har fulgt med i 10 år og bliver hængende. Dejligt med dit indblik i moderskabet, der for mig er noget skræmmende, men bl.a. takket være dig og en fantastisk mand, er begyndt at spire.
    God mandag!

  365. Stort tillykke med fødselsdagen og tak for dit rare univers, som giver mig tid til eftertænksomhed og ro ????

  366. Stort tillykke med de 10 år -Jeg elsker at følge med, og jeg ser frem til endnu flere år! Stort knus

  367. Stort tillykke med bloggen! Det er så skønt at følge med år efter år og glæder mig til mange flere??

  368. Stort tillykke med bloggen, som jeg har rigtig stor glæde af at følge! <3

    Og sikke en fin konkurrence – bliver selv mor for allerførste gang lige om lidt, og jeg tænker, at disse lækre produkter kun kan give en endnu bedre start på barslen :)

  369. TILLYKKE og tak for din skønne hjemmeside og altid opløftende inspiration! Jeg ønsker dig alt godt og god vind med dit virke fremover <3 tak for dig! Bedste hilsner Birgitte

  370. Et kæmpe hurra og stort tillykke med fødselsdagen ❤️ Tak for gode opskrifter, inspiration og generelt god læsning. Rudolph Care skal have en særlig tak for at holde den fine sommerglød ved lige med deres geniale A Hint of Summer!

  371. Tillykke med fødselsdagen. Tænk sig, at din blog fylder ti år betyder, at jeg har læst med næsten lige så længe. Det har været —og er – en fornøjelse ?

  372. Et hjertelig tillykke med fødselaren – det er altid hyggeligt at følge med i dit univers :) Glæder mig til de næste 10 år!

  373. What!? 10 år. Underligt at jeg selv ikke er blevet ældre ;) Nå men som man siger, time flies, when youre having fun! TILLYKKEEEEEE :)

  374. Hip hip hurra og stort tillykke til bloggen her! Elsker at følge med og få tips om lækker stil, dit smukke hår, bøger, små finurligheder og dejlig inspiration til hverdag. Og endnu mere nu med K❤️

    Og også tillykke til Andreas lækre produkter! Har kastet lange blikke efter den hudpleje LÆNGE! desværre har kun få ting fundet vej til min hylde.

    Mange lykønskninger til begge og forhåbninger om en dejlig fremtid, og krydsede fingre ??

  375. Fuldstændig fremragende fødselsdagskonkurrence fra en endnu mere fremragende fødselsdagsblog! HURRA og tillykke!

  376. Stort tillykke med de 10 år! Har fulgt med lige siden jeg i mine gymnasieår syntes det var noget så eksotisk at læse blogs – og det er 10 år siden!

  377. Tillykke til Rudolph Care og dig! Jeg har længe gerne ville prøve nogle produkter fra Rudolph Care :)

  378. Stort tillykke med jubilæet Emily – 10 år, det er vildt. Jeg har nok ikke fulgt med i alle 10 år, men i nok år til, at jeg har oplevet dig flytte, blive gift, få et barn. Det er altså lidt syret, at føle at man kender et menneske, som man aldrig har mødt – sådan må du også have det den anden vej. Tak for at du lukker os ind i dit univers <3

    Knus og mere tillykke!

  379. Stort tillykke med bloggens jubilæum!
    Jeg har ikke læst med i alle 10 år, men jeg tror godt at jeg kan prale af at have været med på den gode side af halvdelen.
    Og jeg ønsker mange, mange gode år endnu <3

  380. “Bloggen har fødselsdag, og det har den jo og det er i dag!” – Stort tillykke til DK’s mest gennemførte blog :-)

  381. HUUURRAAAAA og Tillykke med den runde fejring. Jeg nyder at følge med i dit lille univers :)

  382. Kæmpe stort tillykke med de 10 år. Jeg har været en trofast følger i mange år og håber på mindst 10 år mere ????

  383. Tillykke, tillykke, tillykke! Fra en mand, der lærer alt godt om kvinder og hvad han skal forkæle sin kæreste med ;-)

  384. Stort tillykke til dig, Emily. Både med blog og baby ??
    Og så også et kæmpe hurra for RudolphCare, som også er en del af min daglige rutine ?

  385. Stort tillykke med bloggens 10 år – det er stort! Jeg ved at vi er mange der håber på mindst 10 år mere?????

  386. ? ?? Tillykke Tillykke ???

    Wishing you a rainbow
    For sunlight after showers—
    Miles and miles of Irish smiles
    For golden happy hours—
    Shamrocks at your doorway
    For luck and laughter too,
    And a host of friends that never ends
    Each day your whole life through!

  387. Wauw for en lækker konkurrence! Jeg krydser mine fingre for at vinde <3

    Rigtig mange gange tillykke med din blog-fødselsdag! Jeg har fulgt med i 8 år, tror jeg.
    Jeg er 25 år gammel, går på KUA og bor på Islands Brygge, så måske er jeg nu ca der, hvor du var, da du startede din blog?

    Fødselsdagsknus fra mig

  388. Kære Emily. 1000 gange tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg håber at du fortsætter i blogland længe endnu, for jeg nyder virkelig at klikke ind på dit univers (flere gange ugentligt, hvis ikke dagligt hehe..), og blive inspireret. Så et stort tillykke med de 10 år, og et virtuelt skål for 10 år mere endnu ;-) Kh Ane

  389. Hip hip hurraaaaaaa ????
    Stort tillykke til nogle fantastiske produkter og en alsidig blog,- må begge vare ved i mange mange år ??

  390. Kæmpestort tillykke med de 10 år <3
    Tag endelig 10 år mere.
    Ville elske at vinde de lækre produkter, så jeg kan forkæle min gravide, trætte krop.

  391. Tillykke med de 10 år til hvad der er blevet en af de bedste og hyggeligste blogs, hvor der er plads til alt det dybe, smukke, lette, svære, kloge og sjove. Mange gange tillykke, og så et kæmpe tak <3

  392. Kæreste Emily.
    Hjertelig tillykke med bloggen, baby Kurt og ikke mindst tillykke til Rudolph Care – alle gode gange 3 :-)
    Jeg begejstres jævnligt af din flair for kommunikation, autencitet og æstetik, hvorfor jeg nyder at følge din blog.

  393. Tillykke med bloggens fødselsdag! Det er så hyggeligt at følge med her, og jeg håber, bloggen kører videre 10 år endnu (mindst). ?

  394. Kæmpe stort tillykke – med bloggen og titlen som mor! Du fortjener et stort skulderklap og kram for din altid nærværende, interessante og hyggelige blog ? Som småbørnsmor er det mine egne 5 min, hvor jeg nyder dit univers. Keep up the good work ?

  395. Juhu hvor dejligt! Og tillykke med de 10 år herinde Emily, jeg ved ikke hvor længe jeg har fuldt med, men nok omkring 8 år tror jeg. Tiden flyver!

  396. Kæmpestort tillykke! :D og sikke en fremragende konkurrence! Det er da svært at finde på en bedre konkurrence end denne <3

  397. I dag er det bloggens fødselsdag (eller d. 23 september jo men det ødelægger ligesom flowet i sangen lidt… :-)) – Hurra, hurra, hurraaaaaa…..
    Gid bloggen længe leve må (for vi er faktisk ret mange der synes det er herligt at læse med) og sine ønsker opfyldt få (for så er det nemlig så meget sjovere at være alle os der læser med) med dejlige læsere (ahem…) og teknik der altid vir-ker-errrrrr!!
    Ta-daaahhh – tillykke tillykke ❤???

  398. Stort tillykke til min yndlingsblog og tak, fordi du alle årene har leveret ærlig, humoristisk og tankevækkende indhold!
    Jeg har termin om nogle dage og har virkelig fundet støtte i din graviditetsprocess – selvom jeg (også) har haft en dejlig graviditet, følger der mange følelser med og udover at tale med kæreste og veninder, er det en gave at få lov til, at kunne læse med i en andens gravid dagbog. Tak, også for det.

  399. Stort og flot tillykke med bloggens 10-års fødselsdag! Jeg har fulgt med i mange år, og alderen klæder dig og denne blog. Det er et fantastisk stykke arbejde du laver herinde. Så meget nærvær og gennemarbejdet indhold. Jeg glæder mig til de næste 10 år :)

  400. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagsdagen til en fantastisk blog :)
    Og sikke en flot konkurrence. Jeg har indtil videre kun prøvet ansigssolcreme og og deodorant fra Rudolph Care og begge dele er jeg meget begejstret for.

  401. Kæmpe tillykke – både til dig og Rudolph Care. Jeg tror, at jeg har været fans af jer begge i maaange år, måske endda fra starten.

  402. Hjertelig tillykke med fødselsdagen til både bloggen og Rudolph Care. Dine skriverier og de fine produkter giver mig den samme følelse: følelsen af at blive indhyllet i en kærlig, nænsom, lyserød krammer. Jeg ser frem til flere gode år med jer <3

  403. Stort tillykke med den flotte milepæl. Og tillykke med, at du formår at holde “ilden” brændende” og blive ved med at dele dine inspirerende indlæg – både de spændende, de sjove, de triste og de hyggelige. Vi er helt sikkert mange, der ser frem til endnu flere gode år med vise ord fra dig ❤️????

  404. Stort tillykke med de 10 år til jer begge ?sikke en masse skønne produkter- så er man da dækket ind fra top til tå???

  405. Stort tillykke med de 10 år. Har trofast fulgt med fra starten og nyder dagligt at følge med, både på bloggen og instagram. Håber på mange gode år endnu i dit fine univers.

  406. Kære Emily

    Hjerteligt tillykke til jer begge!

    Dit job hos Rudolph Care gav så god mening: to stærke brands, for hvem sans for både kvalitet, miljø, æstetik går hånd i hånd! Dét er sejt at opnå på 10 år.

  407. Stort tillykke med de 10 år og al den succes I har skabt på så kort tid ? jeg elsker jeres produkter, og især efter jeg for nyligt er blevet mor, sværger jeg til jeres naturlige alternativer ???

  408. Tillykke med de 10 år! Du er en fantastisk kilde til skønheds- og rejseinspiration. Jeg er vild med dine guides og weekend finurlighederne!
    Ps. Weekend avisen kalder også Downton Abbey for Downtown Abbey i denne uge ?

  409. Tillykke med din skønne blog ? Den er efterhånden den eneste, som jeg tjekker fast og jeg har svært ved at forestille mig, at det kommer til at ændre sig ??

  410. Tillykke til dig med din fine blog og tillykke til Rudolph med de 10 år! Og om 10 år mere er det tillykke til dit fine univers med 20 år, til Rudolph med ligeledes 20 år, til din og min drenge med deres 10 år og til os alle med at vi forhåbentlig er blevet bedre til at passe på vores fine grønne jord – som vi er blevet bedre til at passe på igennem fornuftigt forbrug, omtanke og grønne produkter, så vi kan give den sund og frodig videre til næste generation :D

  411. Stort tillykke med de 10 år, til både bloggen og Rudolph Care ? Håber på mange flere gode år i vente!
    Hip hip hurra ??

  412. Hip hip hurra og tillykke med 10-års fødselsdagen til både den hyggeligste og mest inspirerende blog og til et mindst lige så inspirerende brand ?

  413. Hip hip hurra!!!! Stort tillykke med den fantastiske blog, og tak for altid spændende indhold :-)

  414. Uhm, jeg ville elske at vinde de ultralækre Rudolph Care produkter – og bruge dem til minispa og ren selvforkælelse inden baby nummer to kommer lige om lidt ? Og efter baby til at være en lille luksus i min hverdag på de (mange) dage, hvor der er dømt træt krop og tunge øjenlåg ??‍♀️ Tillykke med bloggens fødselsdag ?

  415. Hip hip hurraaaa, kæmpe tillykke med de 10 år ??? ser frem til de næste 10 år! ?

  416. Hjertelig tillykke med fødselsdagen til både blog og Rudolph Care! Og god energi ud i verden til alle på denne mandags mandag <3

  417. Tillykke med jubilæet, det er dejligt at følge dig og dine nu på tiende år. Det er som at have en ven man aldrig har mødt.

  418. Det her er da den lækreste konkurrence! Går på barsel om en måned, og krydser fingre for at jeg er en af de heldige vindere, så barslen bliver endnu mere lækker ?

  419. Tillykke med de 10 år til den bedste blog og lækre Rudolph Care ?? Og også tillykke med jeres nye babyer (både Kurt og de to nye tvillinger fra Rudolph Care ?)

  420. Et kæmpe tillykke og tifoldigt hurra med den første runde fødselsdag?? En dejlig milepæl for en inspirerende blog og lækre grønne produkter. Det gør mig glad at tænke på, at budskabet om gode produkter uden kemi er blevet så bæredygtigt, at der skal fejres 10 års fødselsdag.

  421. Stort tillykke med de 10 år! Jeg har fulgt med fra start og bliver ved, så længe du selv gør?☺️

  422. STORT tillykke til Emily og Andrea med 10-års jubilæerne for hhv. hyggeligt og inspirerende blog-univers og Rudolph Care.

    Jeg har med stor fornøjelse fulgt bloggen i en hel del år, men jeg har endnu til gode at prøve Rudolph Care produkterne. Min hud er ellers moden til det :-D

    Hurra hurra hurra :-)

  423. Stort tillykke med fødselsdagen og de 10 år! Jeg har fulgt med lige siden starten og nyder sådan din blog og dit univers ????

  424. TILLYKKE :) Min fødselsdagshilsen er et uddrag af fødselsdagssangen fra Bamses billedbog, for den sang min mor og far altid for mig da jeg var barn og den får mig stadig til at smile og få fødselsdags-kildren i maven!

    Vi er her for at fødselsdagsfeste.
    Sammen med dig, det synes vi er det bedste.
    Ligesom aller første gang,
    Vi sang din første fødselsdagssang,
    Og mest fordi, det er dig vi kan lide.
    Vi bliver her lige til dagen er forbi.

    Vi kan lide dig, ja det kan vi.
    Og værsgo en melodi.
    I dag må vi ikke glemme,
    Det er dig som skal bestemme.
    Vi kan lide dig, ja det kan vi.
    Og værsgo en melodi.
    Kys og kram og tillykke.
    Tillykke, tillykke med din fødselsdag.

  425. Stort tillykke med bloggens fødselsdag ? Jeg nyder at følge med, i dine altid skønne og velovervejede indlæg! Må bloggen leve endnu 10 gode år ?

  426. Skøn, skøn konkurrence!! Jeg ønsker både bloggen og Rudolph Care tillykke med fødselsdagen ?

  427. Hej Emily!

    Stort tillykke til Rudolph Care og hele teamet bag, der har været med til at få alle de skønne produkter på hylderne og ud til forbrugerne. Jeg selv har lige investeret i håndcremen, da jeg fik den anbefalet fra flere veninder og familie, og den er blevet fast inventar i håndtasken.
    Jeres store samling af produkter samt tilhørende information herom, har gjort mig opmærksom på indhold af kemi i skønhedspleje. Tak for det!
    Fortsæt med at lave gode produkter af høj kvalitet – det er der brug for! – et stort tillykke til jer herfra :-)

  428. Hurra og tillykke til både bloggen og de fine produkter :D
    Som nybagt mor, med en lille søn på alder med Kurt, ville min trætte efterårshud juble over lidt Rudolph-kærlighed <3

  429. Kæmpe stort tillykke til både dig og Rudolph Care.
    Det er en kæmpe fornøjelse at følge din blog og alle de gode initiativer du har sat i gang for vores miljø. Det er meget inspirerende, så tak for det.
    Og så er jeg bare kæmpe fan af Rudolph cares lækre produkter og hele Andreas historie. Stor respekt til hende for at tro på sit produkt på trods af, hvad alle andre sagde da hun startede.
    Så igen: kæmpe tillykke til jer begge ???

  430. Både du, bloggen og Rudolph Care ønskes stort tillykke! Jeg har fulgt begge fra starten og synes det er helt forrygende med rollemodeller, der giver den maks gas! Tusind tak :-)

  431. Tillykke med jubilæet og tak! Både til dig for bloggen og til Rudolph Care for lækre produkter og omtanke for vores planet

  432. Tillykke til bloggen, Emily! Den er en af mine yndlings – især efter, at den er blevet grønnere og grønnere. Det er den på sådan en fin måde og uden at være en løftet pegefinger. Så tak for det og for inspiration.

  433. Stort tillykke med fødselsdagen til bloggen. Jeg føler godt nok jeg har læst med længe. Du har det hyggeligste, fine univers herinde og jeg elsker at læse med <3

  434. Tillykke med fødselsdagen til din fine og hyggelige blog som jeg har fulgt i mange år og til dels er blevet voksen sammen med. Vi er begge gået fra det ‘cute’ og lyserøde til det bæredygtige og moderlige med helt andre prioriteter. Jeg nyder virkelig at følge med ❤️
    Jeg vil elske at vinde de lækre Rudolph Care produkter til velfortjent mor-forkælelse ?
    Kærlige hilsner
    Line

  435. Sikke en skøn gave ?
    Kæmpe tillykke med den flotte, runde fødselsdag! Jeg har efterhånden fulgt med over en hel del fødselsdage, og glæder mig til mange flere ❤️

  436. Stort tillykke med fødselsdag og jubilæum til jer begge. Det var via din blog, Emily, at jeg fandt frem til Rudolph Care og derfor har jeres samarbejder gennem tiden altid virket så oplagt i min optik – som om I nærmest hænger sammen på default :)

  437. Kære Emily
    Tillykke med 10-års jubilæum til dig Rudolph Care. Det er en fornøjelse at læse din indlæg om skiferier, mode, litteratur og meget mere! Din blog føles for mig som en god veninde, som jeg klikker ind på, når jeg søger inspiration, eftertænksomhed og et smil på læben!

    God vind herfra ??☀️?

  438. Wauw en lækker konkurrence! Kæmpe stort tillykke med bloggen – jeg tror at jeg har fulgt med næsten fra start. <3

  439. Stort tillykke til dig og din fine blog – jeg har læst med helt fra start og elsker dit hyggelige og rare univers?. Også tillykke til Rudolph Care, som jeg SÅ gerne vil prøve. Fineste emballage og filosofi.

  440. Tillykke med de 10 år og tak fordi vi får lov til at læse med! Jeg sidder lige nu i Zurich hvor jeg tilbringer ti måneder pga. arbejde, og bliver ekstra taknemmelig for hvor meget fokus der er på grønne allergi venlige produkter hjemme i Danmark. Her skulle der i hvertfald lidt research til at finde de gode produkter til både husholdning og personlig pleje til hele min lille familie. Jeg ville elske lidt forkælelses tid med produkterne fra Rudolph Care!

  441. Hurra og kæmpe stort tillykke til både Rudolph Care og bloggen! Det er en fornøjelse at følge med, og jeg ser frem til, hvad de næste 10 år byder for dig og din lille familie <3

  442. Stort tillykke med bloggens 10 års fødselsdag! Og sikke en præmie at fejre den med ???

  443. Stort tillykke med de 10 år til bloggen! Jeg har fulgt med alle år, og elsker det fine, ægte, ærlige og æstetiske univers du har!
    HURRA og tillykke! :-)

  444. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Det er en glæde at følge med og til stor inspiration for mange. Sikke nogle lækre produkter. Jeg krydser fingre! :-) <3

  445. Kære blog ☺
    Stort tillykke med fødselsdagen ??????
    Glæder mig til at fortsætte med at følge med og fejre din næste runde dag ??????

  446. Kære bloggen! Stort tillykke med din 10 års fødselsdag. Jeg har fulgt dig og er blevet inspireret, rørt, oplyst og fascineret i mange, mange år. På trods af de sociale mediers udvikling er du min yndlingsplatform, da jeg elsker de fine skriv her på siden. Så kære bloggen, kære Emily – tak for 10 år i blogland. Jeg håber, at vi kan følges ad i mange år endnu.
    De bedste hilsner
    Ditte.

  447. Stort tillykke til bloggen og Rudolph Care. Jeg kigger ofte forbi for ny inspiration til både hjerne og hjerte

  448. Kæmpe stort tillykke både til bloggen og til Rudolph Care ????
    I har begge i mange år været mine favoritter, så keep up the good work ?

  449. Kære smukke dig, Hjertelig tillykke med det hele <3 Jeg nyder at følge dig og elsker al din positive energi <3 Din blog er min favorit – Klart nr. 1 <3

  450. Hip hip hurra og stort tillykke! Tak for 10 gode år – håber på 10 mere med god læsning og inspiration ?

  451. Stort og hjerteligt tillykke med fødselsdagen, jubilæet, milepælen.. :) Til både dig og bloggen, og til Rudolph Care.

  452. STORT TILLYKKE MED BLOGGEN OG DIG! <3
    Du er et af de mennesker, som man holder af, selvom man aldrig har mødt dig.
    Jeg har fulgt med siden 2012 og får stadig en lille rus når der er nyt skriv fra din hånd :) Så nyder jeg med en kop kaffe, trækker lidt ekstra på smilebåndet og bliver glad for, at det går dig så godt! Bliv ved med dit gode arbejde, dit gode humør, billeder af din familie, Penny, rejser, mad, urter, cremer, tøj, A L T. Stort tillykke! :D

  453. Stort tillykke med de 10 år på bloggen! Jeg går i disse dage selv og venter på en fødselsdag til min lille datter, som nu er en uge over termin, og jeg har derfor særligt fulgt med herinde siden Kurts ankomst blev annonceret. Det har været så hyggeligt at følges lidt med dig, særligt fordi du jo er lidt foran, så jeg har kunne glæde mig til fremtiden. Endnu hyggeligere kunne det være at have barsel i selskab med Rudolph Care, som jeg jo i forvejen går og køber mig lidt fattig i.

    Alt godt fremover! Forhåbentligt med mange flere inspirerende indlæg – forældrerelaterede eller ej.

  454. En stor fornøjelse at følge med! Håber du tager mindst 10 år til ?? Stort tillykke både med bloggen og med Kurt.

  455. Hej Emily,
    Stort tillykke til din fine fine blog. Det er den eneste blog, jeg trofast har fulgt siden mine teenageår og jeg knuuuseelsker den fortsat – og tjekker ind hver dag. Tak for evig (bæredygtig b.la.) inspiration, online-kram, skriblerier og for at lukke os lidt ind i dit liv <3

  456. ♡-lig TILLYKKE med dine 10 år med at have bloggen og ligeledes TILLYKKE til Rudolph Care med deres 10-års jubilæum ?

  457. Tillykke med blogfødselsdagen!! Elsker dit lille onlineunivers, og håber du bliver ved mange år endnu! :)
    Og – hvor gad jeg altså godt vinde. På SU er der desværre ikke råd til de lækre skønhedsprodukter, så denne præmie ville falde et virkelig tiltrængt sted!

  458. Kæmpe tillykke til Rudolph Care! krydser så meget fingre. Elsker deres produkter, men der er desværre ikke altid plads til dem i et SU budget :( <3

  459. Sort tillykke med bloggen!!
    Utroligt godt gået og meget spændende at se hvordan du og bloggen udvikles i løbet af disse år. Elsker virkelig den drejning den har taget her på det seneste. Og så elsker jeg at ta del af dine tanker, din glæde for hverdagens mirakler og din smukke estetik. Glæder mig megt til at følge med fremover. Perfekt match med RC’s produkter som også er bæredygtige og super smukke at kigge. Ville være ikke mindre end fantastisk at gå efteråret i møde med disse lækkerier på badeværelset:-).
    Varme hilsner Caroline

  460. Hip hip hurra til en dejlig blog, der altid føles som at få en krammer. Det kræver en fejring med fuld skrue!
    Hurra og tillykke tillykke tillykke til to seje damer.

  461. Hurra! og tillykke både til dig og Rudolph Care. Håber i begge vil fortsætte mange år fremover <3

  462. Kæmpe stort tillykke med bloggens- og Rudolph Cares 10 års fødselsdag. Jeg holder meget af, at følge dig Emily, ligesom jeg er fan af Rudolph Cares produkter. Knus Signe

  463. Stort tillykke med blogfødselsdagen og for at lave så fint og godt indhold. Høj standard, som du godt kan være stolt af.
    Mit morbetræk kunne også godt bruge lidt forkælelse. Jeg ved, det er en kliché men jeg er SÅ træt (har to vilde unger på 1 og 4 år). Kh L

  464. Wow. 10år alligevel! Til lykke til jer begge! Krydser fingre for at få fingre i de lækre produkter!! ????????

  465. ELSKER ELSKER ELSKER Rudolph Care produkterne! Har brugt dem i evigheder og er kæmpe fan ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  466. Hurra og tillykke til både dig og Rudolph Care! Tænk at der allerede er gået ti år selvom jeg ikke føler jeg er blevet meget ældre – bortset fra at jeg godt bruge produkter til “moden hud”.. Fingers crossed! Og tak for en god blog :)

  467. Tillykke med blogfødselsdagen! Jeg har fulgt dig næsten alle årerne, tror jeg. Tak for evig fin inspiration. <3

  468. Hvor er jeg bare glad for at have opdaget din blog mens jeg også var gravid og med nyfødt bebs! Dejlig læsning i babyboblen. Tillykke med fødselsdagen, og håber jeg kan følge med de næste 10 år!

  469. Hej Emily.
    Tillykke tillykke med de 10 år som blogger og tilhænger af Rudolph Care produkter. Jeg vil bliver ovenud glad for at vinde denne flotte præmie ???
    Bh Anita

  470. Stort tillykke med de 10 år på bloggen, Emily! Det er en fornøjelse at følge med hos dig, og jeg finder stor inspiration i dine indlæg – hvad end de omhandler bøger, hudpleje, bæredygtighed eller generel positiv livsindstilling. Jeg håber, at du har lyst til at fortsætte mange år endnu.

  471. Chancen er vist lille med alle de kommentarer – hvem vil ikke gerne vinde sådan en fin præmie – men jeg putter et lod i puljen og krydser fingre :)

  472. KÆMPE tillykke, din seje, smukke, positive og inspirerende nyudklækkede mama! Her er for 10 år mere ????

  473. Hu(d)raaaaaa for bloggen og Rudolph Care ;-) Jeg er vild med at der står to inspirerende kvinder bag begge!

  474. Tillykke med fødselsdagen! Omend jeg ikke har læst med de sidste ti år, kun fem, så vil jeg sige tak for dejlig inspiration til alt fra både boligindretning (købt den lyserøde plakat med bananen efter jeg så den hos dig ?) og beauty – og den altid gode energi, selv når du skriver om de svære ting!

  475. Tillykke med de første 10 år.
    Jeg læser bloggen hver dag og finder meget inspiration til hverdagen.
    Det kunne være skønt at vinde skønhedsprodukterne.

  476. Stort tillykke med fødselsdagen! Jeg husker tydeligt, hvordan jeg sad på efterskoleværelset og læste med hos dig i 2010. Tænk at det er så lang tid siden! ? ???

  477. Tillykke med bloggens 10 års fødselsdag!

    Vildt så hurtigt tiden går. Pluto-hundepels, som er den indirekte årsag til, at jeg lærte dig og bloggen at kende, fylder 12 år om 14 dage. Det er også vildt ;-)

  478. Stort TILLYKKE til en MEGET lærerig og inspirerende blog og stort TILLYKKE til R.C. ????
    Pragtfulde produkter som jeg vist meget hurtig kunne blive afhængig af når først prøvet. Jeg ville blive meget glad og yderst taknemmelig.???❤

  479. Hip hip hurra! Et kæmpe tillykke med bloggen! Må al den glæde, du har spredt ud over os de seneste 10 år, komme tifold tilbage til dig! Tillykke til Rudolph Care også, der har spredt skønhed og lækkerhed i 10 år! Jeg er klar til 10 år mere af det hele :)

  480. Hip hurra og stort tillykke med 10 års jubilæet til både din skønne blog og Rudolph Care ???????

    Har fulgt med ligeså længe bloggen har eksisteret og nyder at følge dit varme, inspirerende og smukke univers ❤️

  481. Kære Emily. Stort tillykke med jubilæet og med moderskabet ikke mindst!
    Jeg er normalt totalt produktignorant og mit go-to-produkt er Niveas den blå (seriøst) – indtil jeg selv blev gravid, og tænkte jeg hellere måtte tage mig lidt sammen. Så fik jeg øjnene op for Rudolph Care ?
    Kh Amanda

  482. Kæmpe højt hurra og tak for mange timers læsning, analyse og reflektion – Jeg har været med alle årene! <3

  483. Stort tillykke søde Emily ?????????? Velfortjent at fejre 10 gode år med din blog! ❤️

  484. Kære Emily, kæmpe tillykke med bloggens 10 år, det er godt nok noget af en milepæl at runde sit første dekade ?? Jeg læser gerne med 10 år endnu ❤️
    KH H

  485. Stort tillykke med både bloggens 10 års jubilæum og skønne Rudolph Care :-)

    Jeg elsker både produkterne og din skønne blog! Bliv endelig ved med bloggen i mange år.

    Knus, Izabela

  486. STORT tillykke med fødselsdagen fra en trofast læser, der elsker at følge med i både op- og nedturene <3

  487. Kæmpe stort tillykke! Kan ikke forstå jeg har fuldt med i ti år, hvor er de blevet af! :-) Jeg er kæmpe fan er denne konkurrence! Krydser fingre <3 hip hip hurraaaa

  488. Stort Tillykke med fødselsdagen! Det er altid en fornøjelse at følge med her på bloggen??????

  489. Kærligt tillykke til dig og bloggen ! Tusinde mange gang tak for det fine rum du har skabt herinde. Så inspirerende, jordnært og hjertevarmt !

  490. Tillykke med de 10 år????????
    Tak for altid dejlig inspiration. Nyder at følge dit hyggelige univers.

  491. Et stort og varmt tillykke til bloggen og ikke mindst dig ? Tak for inspiration og god læsning. Jeg ser frem til de næste 10år…

  492. Tillykke til Jer begge. Hvor jeg har fulgt bloggen og dig Emily i nogle år efterhånden, så har jeg stadig til gode at prøve Rudolph Cares produkter. Mvh. Luise

  493. Åh det er da en fantastisk gave ,jeg vil krydse alt hvad krydses kan, samtidig med jeg øsnker et KÆMPE tillykke med fødselsdagen.

  494. Stort tillykke med fødselsdagen – det er en fornøjelse at læse om stort og småt på din fine blog ???

  495. Tillykke med fødselsdagen til jer begge to – og hvor er den en skøn konkurrence; håber jeg bliver den heldige vinder :)

  496. 10 år – tillykke med dem,
    Hele 2x 5.
    Tanker fra hovedet og olier til huden,
    Hjælper når med beder til omsorgsguden(inden).
    Må I begge blive ved i 10 år mer,
    Og følgerne bliver fler’.

  497. Stort tillykke til jer begge :-) Smider hermed et lod i puljen, de to nye produkter lyder meget spændende

  498. Sødeste Emily, kæmpe tillykke med fødselsdagen her på bloggen. Jeg elsker at følge med, og har gjort det trofast i mange år. Jeg ser frem til mange gode år endnu ?

  499. Tillykke til både blog og Rudolph Care. To elementer jeg er mægtig glad i min hverdag. Hurra for jer!

  500. Hip hip hurra! Stort tillykke med denne flotte milepæl ? Jeg ser frem til at følge med mange år endnu ?

  501. Wauw – sikke en præmie. Kæmpe tillykke med fødselsdagen!
    Det skriver jeg gerne et par gange og med kæmpe eftertryk.
    både fordi jeg mener det –
    og fordi jeg gerne vil vinde :-)

  502. Arhhh fed præmie! Tillykke med det hele – din blog fungerer så fint og jeg føler gerne med et årti endnu ;)

  503. Tillykke med de 10 år – til både dig, blog og Rudolph Care?. Jeg er virkelig også vild med produkterne, der for første gang siden mine teenageår for alvor har fået min hud på ret køl (og jeg begyndte – desværre – først at bruge dem da jeg var fyldt 29?). Nu bliver jeg 31 lige om lidt, så det ville være den perfekte fødselsdagsgave til mig selv☺️?.

  504. Ønsker både de dygtige bag RC og dig søde Emily et stort tillykke. Sjovt at tænke på, at i begge to stadigvæk har så stor succes på trods af de seneste års VILDE fart vedr. hhv. øko/bæredygtige/grønne plejeprodukter og influencer/blogger verdenen. Så flot!
    RC kan redde det ydre, og du redder det indre. Tak for 10 år til jer begge to – mere af det!

  505. Tillykke med fødselsdagen og tak for at være så rart, klogt og pænt et digitalt bekendtskab. :)
    Sikke en fin præmie – krydser fingre for måske at blive den heldige vinder, så jeg for første gang kan få mulighed for at prøve Rudolphs produkter.

  506. Stort tillykke med din blog, som jeg trofast har fulgt med i – i hvert fald de sidste 8 år. Jeg bruger den både privat men har også inddraget den i flere faglige henseender gennem mit studie på Københavns Universitet. Meget inspirerende!

  507. Stort tillykke med din fine blog Emily! Det er kun blevet hyggeligere at følge dig efter Kurt er kommet til en måneds tid inden min egen lille prop kom ud ?

  508. 10x tillykke med blog fødselsdagen! Synes kun det bliver hyggeligere med baby og glæder mig til at se, hvordan det hele udvikler sig.

  509. Wauw en flot gave! Og tillykke med de 10 år, godt gået. Og igen tak, ser frem til mange år endnu :-)

  510. Stort tillykke emily! Både med din fødselsdag på bloggen (min absolutte favoritblog) og med din titel som mor (jeg fik en lille søn dem dage inden dig, så det har været ekstra hyggeligt at følge med under graviditeten og her efter fødslen). Elsker din blog ???

  511. Tillykke med fødselsdagen til bloggen! Det har været dejligt at følge med de sidste 10år og bevæge sig fra kvinde til også at være mor sammen med dig og bloggen ❤️

  512. Juhu, stort tillykke med den runde fødselsdag (og jubilæum) til både fru rudolph og bloggen her.

  513. Kæmpe stort tillykke med den første runde fødselsdage – det er vildt, at det i 10 år har været en fryd at følge med i stort og småt med dig! :-)

  514. Ååh hvor lækkert!! Jeg har aldrig haft nogle Rudolph produkter, er så dårlig til at investere på egne vegne.. mine børn har selvfølgelig haft flere lækre sager ? mit trætte 27-årige tobarnsmorfjæs ville elske det! ❤️ Tillykke begge to.

  515. Stort tillykke til både dig og til Rudolph Care?.
    Tak for en fantastisk blog, som jeg nyder at læse.
    Wow – sikke en flot præmie. Krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder❤️

  516. Stort tillykke med bloggens 10 års fødselsdag – og også tillykke til Rudolph. Jeg nyder at følge med her, så tak for det!

  517. Tillykke med fødselsdagen. Jeg elsker simpelthen Rudolph care og ville så gerne vinde?❤❤?????

  518. Stort tillykke med den runde fødselsdag! Og også et stort tillykke til os læsere, som er så heldige at få del i dit liv, Emily – gennem nu 10 år. Jeg nyder virkelig at læse med, og synes du er utrolig inspirerende ?

  519. Stort tillykke med det hele! Jeg elsker solcremen fra Rudolph, men har aldrig prøvet deres hudpleje. Krydser fingre af al magt!

  520. Stort stort tillykke til bloggen. Til trods for mine kun 20 år, har jeg fulgt med i de sidste 5 år, og jeg elsker dit univers! Skål for 10 år til dig?

  521. Stort tillykke med de 10 år – jeg glæder mig til 10 år mere med både læsestof og hudpleje <3

  522. Stort tillykke søde Emily. Det er altid så mega hyggeligt og rart at følge med hos dig :)

  523. Hip hip hurraaaaa! ??
    Stort tillykke med de 10 års fødselsdage til både verdens bedste blog og de skønne Rudolph Care ??????

  524. Dét her er da den vildeste konkurrence! Hold nu op altså, det er en pakke jeg så gerne vil vinde. Kæmpe stort tillykke med de 10 år på bloggen, som jeg holder meget af at følge med i og som har været med til at introducere mig til alle mulige skønne ting, herunder også Rudolph Care. Det er en fornøjelse at følge med i dit skønne univers og jeg kan stadig huske da jeg opdagede din blog igennem Kias i sin tid og brugte en hel aften på at læse ALLE indlæg fra start til slut. Din blog er en af de få jeg stadig har lyst til at følge med på, fordi dine indlæg altid er skarpt formulerede og du formår at formidle alt fra beauty til tungere emner som sorg på en måde hvor alle kan være med. Så tak for det og endnu en gang tillykke med de 10 år.

  525. Hurraaaa! Tillykke 1000 gange! Jeg har fulgt med de seneste 8-9 år. Sådan et dejligt univers❤️

  526. Hip hurra for både din skønne blog og lækre produkter! Jeg har brugt de samme Rudolph produkter gennem flere år og ville elske at blive forkælet med denne gave. Særligt fordi konkurrencen faktisk slutter på min egen fødselsdag ;-)
    Det er i sandhed en uge, der er værd at fejre!

  527. Stort tillykke til dig og dit hyggelige skønne univers her på internettet!
    Hurraaah og solskin herfra! :-)

  528. Kære Emily ? Stort tillykke med din fine blog, som jeg elsker at følge. Din blog er nemlig særlig fordi, at du holder på sådan en naturlig måde, som jeg sætter stor pris på.
    Jeg føler, at jeg kender dig og var lige ved at glemme, at du jo ikke kender mig, da jeg så dig i Klitmøller sidst. Var næsten på vej over til dig i surfbutikken på hjørnet med en “tak-for-sidst”-agtig følelse. Det må jo være fordi, at du skriver og inspirerer så godt, at det kan mærkes helt her oppe i Thy. Held og lykke til dig og din fine, lille familie. Ser frem til forsat at følge Jer. Knus fra Thy ??

  529. Hip hurra og stort tillykke med fødselsdagen til både Rudolph Care og bloggen ?⭐️????

  530. Stort tillykke med de ti år til bloggen! Jeg har trofast fulgt med næsten lige fra starten og bloggen er en af de eneste jeg stadig læser og finder utrolig meget inspiration ved! Tak for en kanon god blog. Knus??

  531. Kæmpe tillykke til yndlingsbloggen og til yndlingsprodukterne. Ser frem til mange år endnu med jer allesammen ;)

  532. Et kæmpe Hip og så et STORT HURRA med dit fine jubilæum – Glæder mig til at fortsætte med at følge dig i endnu et årti <3 og måske endda længere endnu

  533. Åh, det er da nok den lækreste gave LÆNGE. Stort tillykke med fødselsdagen og tak for at have holdt blogfanen højt i så mange år :)

  534. Hip hurra og tillykke ! Sikke en lækker fødselsdagspakke og stort tillykke med de 10 år. Håber der kommer 10 gode år både til Rudolph Care og til Emilys blog ! ????

  535. Kæmpe tillykke – jeg har læst med længe, så det siger også noget om, at jeg er blevet 10 år ældre. Det er kun positivt, for voksenlivet er også spændende at læse med om!

  536. Enormt stort tillykke med de 10 år til både dig Emily og til Rudolph Care! Må I tage endnu 10 år i det grønne og lyslilla skær.

  537. Kæmpestort tillykke med din fine blog, Emily. Bloggen her er min absolutte yndlings og jeg nyder at læse med <3

    Klem Caroline

  538. Vildt at den allerede fylder ti år! Jeg har været “med” fra start og nyder de meget relevante emner du bringer op og nårh ja, hyggen din blog emmer af!
    Kæmpe tillykke og ikke mindst også med Kurt!????

  539. Skønneste Emily, hjerteligt og varmt tillykke med de 10 år her på dit enormt hyggelige domæne. Jeg er vild med alsidigheden i dit indhold og bliver ofte inspireret til det gode liv i dine skriblerier. Lige for tiden er det inspirerende at følge med i jeres nye liv som familie med Kurt, da vores familie i lørdags blev udvidet med den fineste lillesøster. Tak for inspiration og ærlige ord – det sætter så mange gode tanker igang om altid at være tro mod sig selv og den man er!
    Jeg er ikke altid så god til at lytte til mig selv, men kommer i stedet nemt til at sætte alle andre først. Derfor ville jeg føle mig meget priviligeret ved at vinde, da der ville være en gave, hvor jeg ville kunne sætte lidt fokus på mig selv og mit velbefindende (ikke mindst ovenpå fødslen af lillesøster).

  540. De skønneste produkter at fejre og både Rudolph Care og din blog Emily er fantastiske. Jeg har fulgt jer siden start og vil elske at vinde ???

  541. Stort tillykke til Rudolph Care og til bloggen! Jeg er vild med begge og ville elske at vinde de skønne produkter❤️

  542. Tillykke med både blog og din evne til at holde bloggen interessant og uden for mange upersonlige reklamer. Du er skøn at følge og en af de få, hvor man virkelig kan mærke personen bag ?

  543. Stort tillykke med fødselsdagen til både bloggen og Rudolph Care! Glæder mig til at følge med de næste (forhåbentligt) mange år! Hurra og kram fra mig ???

  544. Hip hip hurra. Tillykke til dig og tillykke til seje Rudolph Care. To fantastiske “sjæle” – fantastisk samarbejde. I minder meget om hinanden… Elegante, trofaste og stilrene?

  545. Stort tillykke til både dig og Rudolph Care! Tak for en masse inspirerende læsestof gennem tiden fra en trofast følger.

  546. Stort tillykke til bloggen og Rudolph Care. Jeg hørte i Helt Ærligt, Mor at Andrea havde startet Rudolph Care under sin barsel med sin datter. Jeg er selv på barsel med min søn på 3 måneder, og jeg tager i den grad hatten af for Andreas drivkraft og overskud. Det er godt nok sejt. Tak for en fantastisk konkurrence, og tillykke med lille Kurt❤️

  547. Hurra, hurra, hurra! Tillykke med jeres skønne 10-års jubilæum til Emily Salomon Blog & Rudolph Care og fortsat mange vidunderlige oplevelser.:-)

  548. Hurra hurra hurraaaa! Et stort tillykke til dig og bloggen og Rudolp Care :-) At kunne gå ind og læse nogle af dine skønne indlæg i løbet af ugen er små hverdagsglæder for mig!

  549. Tillykke med den runde fødselsdag. Jeg elsker Rudolph produkterne, har ellers sværget til andre produkter for en årrække, men har skiftet til Rudolph. Og det er store sager, sådan at skifte – det plejer jeg ikke at gøre. Men nu hænger jeg fast ved disse skønheder.

  550. Stort tillykke med de 10 år, både til dig og Rudolph Care. Du gør et fantastisk stykke arbejde. Jeg glæder mig til at følge med de næste 10 år ?

  551. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg nyder at følge med i dit liv, og jeg glæder mig til at følge med, når bloggen lige straks rammer teenage-alderen.

  552. “Hip hurra det er bloggens fødselsdag. Det var i dag den kom frem og sag’ “sig nu pænt goddag til miiigg”” ???❤️ Tak for mange års god inspiration!

  553. “Forleden dag” var det Emily’s fødselsdag, hurra hurra hurraaaa!
    Du har jo bare den bedste blogs og skriver både om stor og Kurt
    Og helst med dejlig kaffe og kanel brød til. ????????
    Stort tillykke til dig, til din blog, og selvfølgelig den lille 8 uger ?Kurt

  554. Kære Emily,
    Stort tillykke med bloggens fødselsdag – jeg følger dagligt med i det fine, drømmende og ærlige univers ?? Tak for dens fine indhold

  555. Stort tillykke med de 10 år! ❤️
    Jeg er kæmpe fan både af bloggen og af produkterne, skøn konkurrence! ?

  556. Stort tillykke og godt gået med de 10 år ??? Krydser fingre for at mit efterår bliver forskønnet med denne fantastiske præmie ??

  557. Tillykke med fødselsdagen til dig og blokken ? jeg har efterhånden fulgt med længe og den er stadig lige hyggelig at følge.

  558. Kæmpe tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg har læst med i mange år, og nyder det stadig ?? Hurraaa

  559. Stort tillykke med bloggens 10`ende år?
    Jeg ser frem til mange flere år med hyggelige indlæg?

  560. Hip Hip Hurra og et kæmået stort tillykke med fødselsdagen.
    Håber det er mig der bliver forkælet, for jeg er vild med Rudolph Care.??????

  561. Hurra og tillykke med de 10 år ?? Både til dig og til Rudolph Care.
    Næsten lige “klækket” og vupti – så er 10 år gået. Det samme gælder (desværre) børn. Det føles næsten som i går min datter kom til verden og nu er hun 19 og på vej på egne eventyr. På én gang dejligt og præcis som det skal være og så alligevel lidt vemodigt.

  562. Hip hip hip hip hip hurraaaaaa! Kæmpe tillykke med de 10 år :) …..og jeg kan godt forstå du bliver ved med at anbefale Rudolphs, for det er også bare nogle fantastiske produkter – er fan af blog og produkter :)

  563. Juhuu elsker Rudolph Care og har gjort det siden det hele startede – stort tillykke med fødselsdagen og gazellen ?

  564. Hip hip hurra og stort tillykke med fødselsdagen ???? må det blive fejret med med masser af kage ?

  565. Rigtig hjertelig tillykke til både dig med bloggen og til Andrea og resten af holdet bag med Rudolph Care ????
    Elsker både dine nye indlæg og at se tilbage indimellem og blive inspireret af selv de tidligere indlæg.

    Ville elske at prøve flere og andre end de produkter jeg allerede har (haft) igennem årene.

  566. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen til begge to :) Jeg har både nydt at følge bloggen og anvende Rudolph Cares produkter i en håndfuld af årene og ser frem til forhåbentlig at kunne fortsætte med dette fremadrettet

  567. Hip hurra, og tillykke med bloggens fødselsdag. Jeg nyder sådan at følge med, og jeg glæder mig til flere gode blog-år ???

  568. HIP HIP HURRA! Stort tillykke med 10-års fødselsdagen! ?????
    Din blog er en af mine absolutte favoritter, og jeg har fulgt med lige så længe jeg kan huske!

  569. Stort tillykke med fødselsdagen ???? ??? Jeg har fulgt med siden 2010 og hænger stadig ved ??

  570. Ej, en fin præmie! Den drømmer jeg om. Kæmpe tillykke med bloggens fødselsdag – jeg synes du er et meget inspirerende menneske

  571. Tillykke med de 10 år, så sejt gået! Elsker at følge dit univers, og er stor fan af Rudoph Care (deon er top)!!

  572. Hip hurra ?
    Efteråret er over os, og min hud kan mærke det. Jeg er allerede rigtig glad for Rudolph produkterne, så de vil være en stor hjælp!

  573. Wauw en fin konkurrence <3 Stort tillykke til dig og Rudolph. Jeg stornyder, at følge med i stort og småt og har næsten tjekket ind hver eneste dag siden 2011.

  574. Tillykke til dig og bloggen søde Emily, jeg har læst med så længe jeg overhovedet kan huske og bliver altid så glad hver gang der kommer nye indlæg <3

  575. Kæmpe stort tillykke med bloggens fødselsdag ????? Jeg har efterhånden fulgt med længe, og ser frem til mange flere år med inspirerende indlæg ?

  576. Stort tillykke med fødselsdagen og hip hurra – både til bloggen og også i år for Rudolph Care <3 Da jeg er jordemoder, er jeg især vild med din fødselsberetning og alt hvad du har delt omkring din graviditet og forberedelse til forældrerollen. Meget meget fint. Bliv ved med at gøre det kæmpe lækre arbejde, som vi andre gladeligt følger med i <3

  577. Hurraaaa for Urt og Rudolph ???? Stort tillykke med Jeres jubilæum, hver især og TAK for at sætte kemifri selvforkælelse på dagsordenen ???

  578. T I L L Y K K E ???? krydser fingre, er kæmpe fan og storforbruger, så det ville være tiltrængt personligt og økonomisk med en skøn gave.

  579. Sikke en skøn konkurrence! Og stort tillykke med de 10 år, både til bloggen og Rudolph Care :-D

  580. Stort tillykke til både bloggen og Rudolf Care ? Jeg er trofast fan af begge og kan ikke forestille mig at stoppe ??

  581. Stort tillykke til både dit og RC’s smukke univers! Begge har I været årsag til, at jeg har fået endnu mere inspiration, æstetik og god grøn energi ind i min hverdag. Tak for jer <3

  582. Tillykke med de 10 år- jeg er stor fan af Rudolph Care produkter og er glad for at følge dig

  583. Kære Emily, ?
    Kæmpe tillykke med fødselsdagen. Jeg håber du havde den bedste dag med din skønne familie. At den var fyldt med kærlighed, omsorg, glæde, samt massere af lækkerier ?
    De aller bedste hilsner ?

  584. Stort tillykke med bloggens fødselsdag? jeg har længe læst og kigget med hos din skønne blog. Sikke en lækker præmie, der helt sikkert vil gøre hverdagen lidt mere eksklusiv

  585. STORT tillykke med fødselsdagen og den fantastiske blog, – som jeg nyder at følge. Skøn præmie :)

  586. Tillykke med bloggens runde fødselsdag, det er meget inspirerende at følge med. Mvh. Marlene W

  587. Hip hurra, tillykke og tak for rar og positiv inspiration i alle disse år ? Denne præmie vil være en drøm for mig at vinde.

  588. Sikke en fornem fødselsdagskonkurrence! Tillykke til jer begge, det er dejligt at seje kvinder som jer får lidt taletid ????

  589. Kæmpe tillykke! <3 Både med bloggen og med alt det gode der sker i dit liv. Jeg vil glæde mig til de næste 10 år!

  590. Tillykke til den mest elskelige feel-good-blog???? Hverdagsluksus at læse med og nyde godt af alle de gode anbefalinger:)

  591. Kæmpe tillykke til jer begge to. Jeg har vist været med fra start – heldigt for mig.

  592. Stort tillykke med det flotte 10 års jubilæum ? jeg hepper på 10 år mere ????

  593. Tillykke til både den bedste blog og Rudolph Care med de bedste produkter! ?? Det er altid en fornøjelse af følge med her! ?

  594. Tillykke med de 10 år og den dejlige blog – tillykke til alle! tak for de hyggelige og inspirerende indlæg, og alt der følger med det. Glæder mig til at læse flere. Rudolph’s exceptionelt lækre produkter ville jeg ønskede at bruge på min eftersårskrop. knus xx

  595. Stort tillykke med fødselsdagen! Jeg har ikke været med helt fra starten, men næsten. Og jeg elsker de produkter – bruger flere af dem når jeg virkelig skal forkæle mig selv!

  596. Stort tillykke med de 10 år – både til min yndlingsblog og mit yndlings skønhedsmærke. Det er altid inspirerende, hyggeligt og lærerigt at læse med, og jeg glæder mig til alle de kommende år ??

  597. Stort tillykke med bloggens fødselsdag!?? Og til Rudolph Care. Jeg har efterhånden fulgt med i 6 år, og jeg holder sådan af de fine og inspirerende indlæg – tak?

  598. Stort tillykke med bloggen (og til Rudolph Care) ? Din blog har været mit fri- og inspirationsrum fra mine år på gymnaisium, gennem min universitetsuddannelse og til nu hvor jeg er færdiguddannet, har fuldtidsarbejde og er “ægte” voksen. Tak fordi jeg har måtte være med på din rejse og fordi du har været med på min.

  599. Kære Emily ,
    Du og bloggen ønskes et kæmpe stort tilykke med de 10 år. Jeg har fuldt med næsten helt fra begyndelsen, og jeg har altid været inspireret af dit univers. Du formår at blande mode, beauty, kultur og æstetik med afstikkere til et aktivt hverdagsliv. En blanding jeg i den grad kan identificere mig med. Jeg glæder mig til til endnu mere inspiration, både når det gælder en mere bæredygtig tilgang til livet, moderskabet og alt der i mellem.
    Kærlig hilsen Laura

  600. Mange gange tillykke med de 10 år! Jeg nyder at følge med i alt herinde og bliver ofte inspireret. <3

  601. Hurra og tillykke! Det er lige gået op for mig at jeg har fulgt med fra start, altså fra jeg var 17 år gammel (!!!) – din fødselsdagsfejring fik mig til at reflektere lidt over de sidste 10 år af mit eget liv, sådan en fin reminder.

    Tak for den fine blog og det fine arbejde du ligger i den.

    Hilsen Frida

  602. Tillykke! Jeg har fulgt med i mange år, og det er dejligt at se, hvordan alting er lykkedes for dig :-)

  603. Jeg kan så tydeligt huske, da jeg første gang faldt over din blog i starten af 2010. Jeg læste alle indlæg på en eftermiddag. Trofast læser siden da – og altid med stor fornøjelse. Tillykke med fødselsdagen og hep for 10 år mere!

  604. Tillykke til jer begge ?? Jeg elsker fødselsdag og hvor ville det altså bare være skønt at kunne fejre min egen fødselsdag (idag) med sådan en ekstra gave ?? Det er sådan nogle lækre produkter ?

  605. Kæmpe stort tillykke med 10-års fødselsdagen! Jeg har stornydt at følge med de sidste mange år og oplever nærmest daglige inspirationsboost fra denne blog og din instagram – stort tak for det. Jeg fejrer gerne 10 år mere!

  606. Kære Emily. Stort tillykke med de 10 år som en fantastisk blogger! Jeg har læst med helt fra starten, dengang gik jeg i gymnasiet, og så utroligt meget op til dig. Nu er jeg lige blevet mor som du, og ser stadig ligeså meget op til dig, og lader mig ofte inspirere af din livsstil, indretning, smag i bøger og ikke mindst din hang til krystaller og det lidt “urtede” ;-) <3
    Stort hurraaaaa og må du aldrig stoppe med at blogge!!
    Kh Agathe

  607. 10 år er ingen alder. Glæder mig til at følge dig og din familie de næste ti år ?❤️?? Stort tillykke ????

  608. Kæmpe stort tillykke til både dig og Rudolph! Bedste hilsener en læser der har været med alle årene! Kan i hvert fald huske pigekollektivet, pandehåret og meget mere! :-)

  609. Hurra for bloggen! Og hurra for dig fordi du laver de fineste indlæg som både inspirerer og gør glad. Kære blog, bliv ved med at være lige som du er :)

  610. Fra en træt mor til en anden (måske træt?) mor: stort tillykke med moderskabet og bloggens fødselsdag! Håber på 10 år mere ? Og stort tillykke til Andrea og resten af Rudolph-teamet også ??

  611. Stort tillykke til både den dejligste blog og Rudolf Care? 10 år er jo ingen alder – tag gerne 10 år mere begge to! Sikke en skøn konkurrence?

  612. Stort tillykke til både den dejligste blog og den lækreste produktlinje? 10 år er jo ingen alder – tag endelig 10 mere begge to! Sikke en skøn præmie det ville være at få?

  613. Stort tillykke til det fineste univers, som jeg håber fortsætter længe endnu ? Bliver altid inspireret, hvad enten det er til mad, drinks eller bare når øjnene trænger til at se på noget æstetisk og fint. Tak fordi du deler ?

  614. Med min besked nærmere vi os 900 beskeder fra håbefulde, fingrekrydsende Rudolph Care-fans! Det kunne være så lækkert og luksuriøst med sådan en kurv til efteråret! :) Kh Maria

  615. Stort tillykke med fødselsdagen – jeg har fulgt med lige fra starten, det er skørt at tænke på.

  616. Kære Emily, Kæmpe stort tillykke med din fantastiske blog herinde på siden og på instagram <3 Jeg har fulgt med de sidste 8-10 år og stor nyder at klikke rundt og dagdrømme i dit fine univers :) Tak for evig inspiration, på både store og små områder, lige fra hundekærlighed til bæredygtige hverdagsmuligheder <3 Knus Ida

  617. Juhuuu, stort tillykke til Rudolph Care & og bloggen her. Jeg har elsket at følge dig og Penny igennem årene, og ville være fortabt uden Rudolphs ‘Hint of Summer’ i de kolde vinter måneder! Ser frem til 10 år mere med jer begge ??✨

  618. Wauw Rudolph Care produkter er smukke på grønkål?? Stort tillykke med bloggens fødselsdag????

  619. Yndlingsprodukter og yndlingsblog gennem det sidste årti?? Stort tillykke med fødselsdagen??

  620. Hip hip hurrra! For kærlighed til det grønne, til det pelsede, til det litterærere, til det forfængelige og det, der starter med K og ender på Urt?

  621. Kæreste Emily
    Sikke en skøn gave. Jeg håbe, jeg vinder, for så vil jeg forære den til min veninde, som trænger gevaldig til at blive forkælet?

    Fortsat dejlig dag til dig og dine.

    Kh
    Camilla

  622. Hip hurra for dig og Rudolph Care. Jeg er én af dem, der har brugt deres produkter i efterhånden mange år. Helt siden jeg som ung studerende i Aarhus sparede sammen til at smutte i Naturskøn og tankede skønhedslageret op. Og i dag er det de selvsamme produkter, der står på min badeværelseshylde.

    KRAM ?

  623. Stort og kærligt tillykke til jer – med ønsket om fortsat skøn læsning og næring til både krop og sjæl.

  624. Hip hip hurraaa! Må begge fejringer være helt i top ?? Rund fødselsdag kan ikke få for lidt – det vil enhver 10-årig stemme i koret ?

  625. Kæreste Emily; stort tillykke med bloggens 10 års fødselsdag. Egentlig fortjener du en gave i dén anledning. Men hvem kan modstå Rudolph Cares spændende univers?

  626. Emily – Lad dig smykke
    med et stort tillykke
    til din blog, der stadig kan henrykke
    10 år – det er nemmelig temmelig flot et stykke. ;-)

  627. Kæmpe tillykke med bloggen <3 Man bliver pludselig mindet om hvor længe man egentlig har fulgt dig <3

  628. Hip hurra for dig, Rudolph Care og alle andre som nogen gange føler sig som en 10-årig indeni ???

  629. Tillykke til dig – og dejligt du deler din blogs fødselsdag med os med en SÅ lækker konkurrence! Og hey, også tillykke til Rudolph Care! Jeg synes Rudolph-universet er helt igennem sympatisk og hylder kvinden på en sund måde, så jeg håber, at kunne prøve lidt flere af deres produkter :)

  630. 10år med skønhed, elegance og foryngelse krydret med alltime lækkerhed. Min trætte barselshud sukker efter Rudolph. Hip hip hurra for Rudolph (og fordi produkterne findes!)

  631. Stort tillykke til og med bloggen. Tak for mange spændende og hyggelige timers læsning :-) Ser frem til de næste 10 år ;-)

  632. Kæmpe stort tillykke til din skønne blog (og Rudolph Care). ?????????. Nyder så meget at læse med!

  633. Stort tillykke med fødselsdagen, kæreste Emily <3 Og hold da op, du forkæler os! Som om 10 års indlæg med evig inspiration, sød hund (og nu baby!), dejlig mad, tips til bæredygtighed og læbestift, dit smukke ansigt etc. ikke var nok. På SU og med store udgifter til medicin og udgifter, der hører sig med at være kronisk syg, er det ikke mange penge, jeg har til selvforkælelse for tiden. Så sådan en vild pakke med lækre, milde, naturlige produkter ville være helt fantastisk. Jeg krydser alt, hvad krydses kan.

  634. Hip hip hurra,
    Du blev 10 år ida (igår)
    Mode, litteratur og hunde
    Det er så skønt at man vil blunde!
    På trods og heldigvis for denne rim
    Vil Rudolph Care gøre mig så fin
    Så fremover rime vil jeg ej,
    i hvert fald ikke offentligt, nej nej

    :)

  635. Stort tillykke med 10 års fødselsdag både til bloggen og til Rudolph Care. Lægger et lod i puljen til de skønne produkter.

  636. Wooow, Jeg synes det virker helt uvirkeligt at det er 10 år! Jeg kan tydeligt huske at jeg læste din blog da jeg gik på efterskole og har ellers tjekket op siden, et par gange hver uge.. det lyder jo helt vildt! Min kæreste synes også det er skørt, men jeg forklare mig med at det er ligesom veninder der skal plejes ?? Kæmpe kæmpe tillykke. Jeg nyder at følge med igennem stort og småt, forhåbentlig 10 mere!

  637. Hip hurra det’ jeres fødselsdag
    det er i dag den dag I kom frem og sa’
    Vi kommer langvejs fra
    si’ nu pænt goddag til mig (os ?)
    Stort tillykke og tak til jer begge for at bidrage til gode stunder i hverdagen!

  638. Hip hurra og tillykke med bloggens fødselsdag! Nyder meget at “komme forbi”, så jeg håber på mindst 10 år mere! Knus!

  639. Kære Emily.
    Stort Tillykke både med din fine blog og med Rudolph Care. Jeg håber, at vi er så heldige, at du bliver ved med at dele og skrive mange år fremover. Jeg er blevet afhængig og har læst med siden 2011. TAK.

  640. Stort tillykke til 2 skønheder, der på ingen måde bærer præg af 10 år på bagen ??❤️ Måtte I begge tage 10 år mere ????………….

  641. Tillykke med fødselsdagen til en fabelagtig blog ??? Har fulgt med nærmest fra starten og er stadig lige begejstret ?
    Glæder mig til at følge din skønne blog i fremtiden ?

  642. Stort tillykke med bloggen! Jeg fylder 25 år 3/10, så jeg kunne godt bruge en bette ekstra ting. Kram herfra

  643. Kæmpe stort tillykke med den flotte fødselsdag! Jeg har fulgt med de sidste mange år, og det er altid en fornøjelse at tjekke ind her og læse dine gode indlæg.
    Kh Louise

  644. Kæmpestort tillykke, og sikke dog en fantastisk konkurrence! Jeg krydser fingre alt hvad jeg kan, har simpelthen brug for skøn pleje til disse koldere måneder med en hud som ikke helt vil som jeg vil <3 varme klem herfra morgenkvisten

  645. Hurra og tillykke til både dig og Rudolph Care. Lækre pakker hele vejen rundt :-)

  646. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagsdagen, Emily! Jeg kan forestille mig, at den aller bedste gave kom tidligt i år, da jeres søde lille dreng kom til verdenen. Jeg håber, du nyder den første fødselsdag som mor og bliver forkælet med god mad, kage (!), sang og massevis af kærlighed af din lille familie. Og din store, og dine venner – og Penny! Tak for at dele dine tanker, hverdagsglimt, erfaringer og æstetiske sans herinde ☺️

  647. Stort tillykke med fødselsdagen!

    Min mormor har den smukkeste hud og næsten ingen rynker, selvom hun lige er fyldt 79 år. De sidste år har hun sværget til Rudolph Care, så det vil jeg også begynde på og sådan en fin gave ville være et fantastisk udgangspunkt.

    Kram

  648. Stort tillykke med de flotte 10 år – både til din skønne blog og til Rudolph’s skønne produkter. Tak for en masse inspiration. Jeg glæder mig til at følge med de næste mange år :)

  649. Verdens største tillykke til både bloggen og Rudolph Care! 10 år wauw! Begge store inspirationskilder til hverdags lækkerhed! Knus!

  650. Tillykke med de 10 år du har blogget – og mange tak for mange timers underholdning, inspiration og eftertænksomhed! :) Jeg glæder mig til at læse med og håber på endnu flere fødselsdagsfejringer på din fine blog :) <3
    Jeg har fulgt med i omkring 6 år, vil jeg tro <3

  651. Kæmpe stort tillykke til både dig og bloggen og Rudolph Care! Det kunne dælme da være dejligt at vinde disse produkter, inden en måske hårdere tid med en lille nyfødt om en to måneder <3

  652. Wauw ?
    Stort tillykke med fødselsdagen og TAK for den bedste, rareste og fineste inspirationskilde de sidste 10 år ??

  653. Love the style, mood and esthetics of your blog, keep up with the good work for at least next 10 years to come :-) Congrats and all the best!!! Greetings from Estonia with a nasty climate, thus could use some pampering products for my poor skin :-D

  654. Stort tillykke med fødselsdagen til bloggen! Jeg har læst med i mange år og din blog er den jeg mest trofast følger med på.
    Sikke en lækker fødselsdagskonkurrence, krydser fingre for at jeg er heldig :-)

  655. Tillykke med det Emily! Elsker simpelthen din æstetik, og Rudolph Care passer perfekt ind her <3

  656. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen:-) og tak for skøn læsning her altid:-)

  657. Hip hip hurra ???
    Nyder at læse med i dit skønne univers, som er virkelig inspirerende. Fantastisk gave du forkæler os med ??❤️

  658. Hip hip hurra, tillykke med de runde 10 år, jeg glæder mig til at du tager 10 år mere ?????
    Sikke en drøm af en præmie man kan vinde, der skal vist krydses både fingre og tæer ??????

  659. Tillykke til jer begge — både Rudolph og Emily <3. Lyder som et godt makkerpar skal jeg selv sige det. Et godt makkerskab på den grønne og lyslilla front! Håber at jeg kan smide sådan et par favoritter ind på badeværelseshylden!

  660. Hold lige på hat og briller for en konkurrence ?
    Tillykke med fødselsdagen, og tak for altid at være inspirerende. Jeg elsker dine “weekend-tid”, dine hippievibes og den energi, som du sender ud ?

  661. Stort tillykke med fødselsdagen, kære Emily. Jeg nyder at følge med og glæder mig til at se, hvad de næste år bringer. Fortsæt det gode arbejde – det er højt værdsat her på den anden side af skærmen.
    Hip hip hurra

  662. Hip hip hurra og stort tillykke med de første 10 år! Glæder mig til de næste 10, det kan kun blive godt <3

  663. Sikke en lækker konkurrence:)
    Og tillykke med de 10 års jubilæum. Altid et rart og aktuelt univers at følge – elsker altid at følge med.

  664. Kæmpe stort tillykke med de 10 år til Rudolph Care OG din skønne blog. Jeg nyder at læse hvert et indlæg og elsker især den grønne retning, som bloggen har taget ? Som studerende ville det være en DRØM at modtage ti produkter fra Rudolph Care, da det bestemt ikke er noget, mit SU-budget tillader mig at købe ✨

  665. Hjertelig tillykke med den runde fødselsdag! ? Jeg har elsket at følge med de sidste 5 år på vejen, nu med min lille datter, Emily, på 2 år og en lille blypper på vej i maven. Det ville være fantastisk at vinde sådan en lækker produktserie til lidt selvforkælelse af den gravide krop.

  666. Stort, klingende og rungende tillykke med fødselsdagen. Og en tak for at have ladet os følge dit æstetiske univers så længe! Jeg glæder mig til de næste mange år. På sådan en efterårsdag drømmer jeg om æble-kanelkage, kaffe og gennemfugtet hud ;)
    Hurra og god dag! <3

  667. Stort tillykke med fødselsdagen Emilysalomon.dk <3
    Jeg har fulgt med, hvertfald halvdelen af årene og jeg glæder mig til mange flere!

  668. Hip hurra og tillykke med fødselsdagen ? jeg ser frem til endnu mere hverdagsglæde, inspiration og finurligheder fra bloggen i fremtiden.

    Denne præmie ville netop give ekstra luksus i hverdagen, så jeg krydser fingre for, at det bliver mig, der kan booste mig gennem efteråret ??☘️??

  669. For dælen en super fin gave… den må så gerne flytte ind hos mig.
    Tænker at vi vil være “a match made in heaven” med min modne hud og de lækre sager.

    Kæreste Emily, endnu engang KÆMPE tillykke med din fine og inspirerende blog.
    <3

  670. Stort tillykke til både dig og bloggen, samt Rudolph Care! Det ville være skønt at vinde konkurrence og kunne forkæle sig selv med nogle lækre produkter <3

  671. Kære Emily

    Stort tillykke til dig og din fabelagtige blog! Jeg har fuldt med en del år efterhånden, og jeg nyder dine skriblerier og inspiration. Jeg ser frem til endnu flere gode år med inspirerende og hyggeligt læsestof fremadrettet ???

  672. Stort tillykke! Det er så hyggeligt at følge med hos dig. Tænker på dig mindst en gang om ugen, når jeg bager “dine” koldhævede boller. Det er den bedste og nemmeste opskrift. Jeg stemmer for at du tager 10 år mere :-)

  673. Jeg har i mange år både været utrolig glad for Rudolph Care og din blog ;-) Stort tillykke med de 10 år!

  674. Stort tillykke med den skønneste blog. Tak for evigt rare indlæg, som altid giver mit sind et positivt pust. Hurra for bloggen og dig !

  675. Hvor generøst at uddele gaver, når man selv er den, der har noget at fejre! Stort tillykke med det flotte jubilæumsår – både til dig, bloggen og Rudolph Care

  676. Tillykke med fødselsdagen til bloggen og Rudolph Care ?? Det er dejligt at have opdaget din blog, den rummer lige dele af alt det man lige selv går og rumsterer med i sit hovede. Tilføjelsen af et barn er jo bare hyggeligt, især når det er en del pr siden Lan selv havde sådan en lille en.
    Jeg var hurtig ude og prøve de nye produkter fra Rudolph Care og flere hænger stadig ved her 10 år efter. Så de må jo kunne noget.

  677. Stort tillykke med den flotte alder på bloggen. Det har været en fornøjelse at følge dig i mange år

  678. Stort tillykke! Det har været en fornøjelse at følge dig.
    Ps. Jeg vender ALTID tilbage til din kanelsnegle- og de nemme koldhævede bolleropskrifter ❤️

  679. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen både til bloggen og Rudolph Care. Hvor er det flot og sejt at holde ved og fast i så mange år. I dag har jeg også skrevet tillykke til en kammerat. Ikke at han har fødselsdag, men han har gået Caminoen. 800 km. Det krævede et tillykke og de mest festlige emojis jeg kunne komme i tanke om. Han har også holdt fast og ved igennem Spaniens landskab og endte sin færd ved kirken i Santiago de Compostela. Jeg håber dog ikke I ender Jeres færd, for folket har brug for lækker pleje og dine flotte tekster og billeder til :) Håber I tager 10 år mere! Tillykke <3

  680. Stort tillykke med 10 fabelagtige år til både bloggen og Rudolph Care! Og skål for de næste 10 :)

  681. <3-lig tillykke med den runde fødselsdag til begge – jeg elsker at følge med her, og hvem kunne ikke bruge lidt efterårsforkælelse til kroppen :) Knus

  682. Kæmpe tillykke med bloggens fødselsdag. Jeg elsker at følge med i det univers, du har bygget op, hvadenten om det drejer sig om baby, bryllup, Penny, små ting, (grøn) livsstil eller guides til oplevelser rundt omkring. Jeg glæder mig til mange flere indlæg???????

  683. Weee stort tillykke med fødseldagen! ??????? (nu håber jeg man kan se de fødselsdags-emojis som hører sig til ?)

  684. Stort tillykke med med de 10 år. Det er en fornøjelse at læse med og få et lille indblik i jeres nye familieliv. Her kunne jeg godt bruge lidt lækkert at blive forkølet med da jeg pt er på barsel med nr 3 en lille søn på 6 måneder

  685. Hjertelig tillykke med bloggens ti år flotte Emily. Håber vi får lov at følge dig og din fine familie mange år fremover ???

  686. Stort tillykke med jubilæum og fødselsdag ?? I fortjener om nogen begge en fejring til op over begge ører, ikke kun for at gøre en forskel men for at udrette noget, som betyder noget for mange! Kæmpe hurra og stort tillykke ??

  687. Stort tillykke med bloggens 10år – den er absolut en af mine yndlings. Jeg ville elske prøve Rudolph Cares produkter, har nemlig aldrig prøvet dem.

  688. Kæmpe tillykke med fødselsdagen og jubilæet! Og tak fordi vi må følge med, blive inspireret og underholdt! Håber du blive ved mange år endnu ???❤️

  689. Sikke en konkurrence!
    Stort tillykke med 10 års fødselsdagen for både bloggen og Rudolph Care! Elsker at finde inspiration på både din blog og instagram – Glæder mig til mange flere indslag!

  690. Tillykke med jubilæet til både Rudolph Care og dig søde Emily! Jeg nyder at læse med og håber at kunne fortsætte mange år i fremtiden. Hip hip hurra! Knus

  691. Hjerteligt tillykke med den runde fødselsdag. TAK fordi du vil dele din hverdag med os læsere. Du udfører et beundringsværdigt stykke arbejde!

  692. Stort HURRA og kæmpe tillykke med fødselsdagen skal der lyde til bloggen og til Rudolph Care! <3 Dejlig konkurrence!

  693. Gratulerer med de 10 år! Rudolf Care har jeg stadig til gode, at stifte bekendtskab med, til gengæld føler jeg næsten at jeg kender dig lidt Emily, da jeg efterhånden har fulgt bloggen gennem en årrække – tak for mange fine og finurlige indlæg. Krydser fingre og håber på, at denne lille overspringshandling (er på job) lønner sig? Hav en dejlig efterårsdag☺️

  694. Stort tillykke med det flotte årti! Må vi fejre mange flere af dem.
    Om under en måned bliver jeg 30, og jeg tænker, at dette kunne være den største gave til min hud ❤️

  695. Kære fine blog
    Jøsses, hvor er du blevet stor. Flot klaret! Håber du bliver fejret med manerer (og med manerer, mener jeg kage med romessens) ? ?

    Følgende skal helst synges blidt (ligesom Sting gør):
    I dag er det bloggens føssesesssdaag
    Mer’ smør, mer’ smør, mer’ smør
    Hurra for Kurt og urt og surt
    Og alle dine boller smurt
    Du er en dejlig blog og noget med….croissant

  696. Stort tillykke med fødselsdagen og de ti år! Hvor er det stort og vildt og tusind tak for at have delt stort og småt, op- og nedture med os så længe. Jeg nyder virkelig at følge med og ser frem til ti mere! <3 Kæmpe fødselsdagskram!

  697. Kæmpe tillykke med bloggen og selvfølgelig også til Rudolph Care ! Og tak til dig, Emily, for en skøn blog, som jeg har fulgt fra starten! Så dejligt at se hvad det har bragt med sig for dig! :)

  698. Stort tillykke til jer begge! Jeg kan afsløre at både emilysalomon.dk og Rudolph Care er et kæmpe hit hjemme hos mig :)
    Jeg krydser fingre.

  699. Et stort tillykke med fødselsdagen til jer begge. Og sikke en flot præmie, den ville jeg elske at vinde ?

  700. Hvor er det vildt, at jeg har fulgt dig i 10 år – kæmpe stort tillykke med det :)

  701. Hjertelig tillykke med bloggens 10-års dag! <3 Jeg har fulgt den i mange år og får altid en masse inspiration herinde fra <3 Også et stort tillykke til Rudolph Care! Sikke nogle lækre produkter man kan vinde!

  702. Tillykke med jubilæet til både dig med bloggen og Rudolph Care! Jeg nyder dagligt at følge med på både Instagram og bloggen, så tak for altid godt indhold!

  703. Jeg er en af dem, der har læst bloggen fra ende til anden. Og taget noter :D Jeg er så glad for udviklingen og stemningen. Tak for det og tillykke med de 10. Pis’stærkt gået!

  704. Tillykke med de 10 år til Rudolp Care og til dig Emily og din blog! To hverdagsfavoritter, der begge inviterer og inspirerer til nærvær, rolige stunder og selvforkælelse. Hurra!
    Kh

  705. Tillykke med fødselsdagen og bloggens jubilæum! Jeg har læst med fra start og glæder mig til følge med fremadrettet:-)

  706. Stort tillykke med de 10 års blogning. Jeg har med stor fornøjelse læst med næsten fra starten, og ser frem til mange gode og hyggelige læseoplevelser fremover også <3

  707. Joyeux anniversaire, joyeux anniversaire, joyeux anniversaire emilysalomon.dk, joyeux anniversaire :)

  708. Tillykke til den eneste blog, jeg stadig tjekker jævnligt! Jeg er blevet inspireret af dig og dine skønne indlæg siden mine teenageår! Også et tillykke til et af mine absolut yndlings skønhedsbrands ! <3

  709. TILLYKKE, TILLYKKE, TILLYKKE!!
    Det er smaddergodt gået af både bloggen (læs: DIG!) og Rudolph Care! Jeg er stor fan af jer begge – og jeg ville top-elske at kunne forkæle min post-barselsmærkede hud med de skønne produkter!

  710. Tillykke til den bedste følgesvend i de sidste mange år! Det er altid en fornøjelse at følge med <3

  711. Stort tillykke til dig, til din blog, til Rudolph Care med deres 10 årige skønhedseventyr og ikke mindst med deres udnævnelse til Børsen Gazelle-virksomhed 2019! Jeg er vild med dit mix af par-aktiviteter, sport, mad, mode og nu også mor-liv. Bliv endelig ved! Hilsen fra en fellow Rudolph Care-fan <3

  712. Ååh, elsker de produkter! Stort tillykke med fødselsdagen til både bloggen og RC <3

  713. Tillykke til bloggen med de 10 år?
    Har fulgt med længe og da vi er nogenlunde jævnaldrende føles det lidt som at vokse op sammen☺️

  714. Kære Emily,
    Stort tillykke med de 10 år. Jeg ville elske at vinde de fine produkter fra RC :)
    Jeg har længe fulgt med på din blog, siden 2012 vidst nok! (Dér var jeg kun 14 år gammel,nu er jeg snart 22… hehe)
    Kram fra mig

  715. 10 år – hvilken fabelagtig rund dag for en blog. Tak for altid godt indhold, og så fantastisk at se dig som mor – det klær dig virkelig godt. :-)

  716. Fantastisk konkurence! :) Kæmpe stort tillykke med de 10 år både til bloggen og til Rudolf Care.

  717. Stort tillykke til dig og din fantastiske blog!
    Sikke en “fødselsdagsgave”, som jeg ville være lykkelig for at vinde :)

  718. Stort tillykke med fødselsdagen, det er altid skønt og hjertevarme at følge med hos dig ❤️

  719. Kæmpe stort tillykke med de 10 år – Både til din skønherlige blog og til Rudolph Cares fantastiske produkter ✨

  720. Stort tillykke med fødselsdagen ?? Tak for en fin, ærlig og hyggelig blog, der tager os med på din rejse. Glæder mig til at følge med på sidelinjen ????

  721. Æjh, jeg ELSKER Rudolph Care, og bruger både rens og solcreme derfra hver morgen ❤️ ofte sniger jeg mig også ind i Matas, og prøver parfumen :P
    HURRA for skønne Rudolph Care! Jeg krydser fingre ?

  722. Hip hip hurra. Jeg er ligesom dig bruger og stor fan af disse vidunderlige produkter. Vil elske at vinde denne skønne præmie ???.

  723. Stort tillykke til begge ? Håber I bliver ved minimum 10 år endnu. Og at min højgravide krop kan nyde godt af de skønne produkter.

  724. Stort tillykke med 10-års jubilæet til både dig og Andrea ? det er hyggeligt at følge med i dit liv, og især efter lille Kurt er kommet til ❤️

  725. Kæmpe stort og hjerteligt tillykke til både bloggen og Rudolph care.. Det er skønt at følge med<3

  726. Stort tillykke med den runde fødselsdag ? det har været en fornøjelse at være med undervejs ?

  727. Kære Emily
    Stort tillykke med dit 10-års jubilæum ???? du og jeg deler den samme kærlighed til efteråret, og hvert år henter jeg hygge-inspiration hos dig ?

  728. Tak fordi du deler!
    Og stort tillykke, håber du får en dejlig dag?

    Jeg glæder mig til at vinde ;)

    Vh Sofie

  729. Tillykke til bloggen og Rudolph Care som begge er to ting som jeg elsker at følge, bruge tips fra og selvfølgelig også produkter fra. I er begge en kæmpe inspiration i hverdagen ????

  730. Stort tillykke med de 10 år! ???
    Jeg glæder mig til 10 år mere med yndlingsbilleder og fif fra Emily på insta og lækker hudpleje fra Rudolph Care i ansigtet ??

  731. Tillykke med blogfødselsdagen. For mig personligt er den også en rejse i mit eget moderskab, jeg har fulgt bloggen fra starten, hvor jeg samtidig selv var helt nybagt mor og ret famlende i al ting (og boede i dit nærmiljø på Amager). Nu er jeg mor til en på 10 (og en på 4) og der er stadigvæk fantastisk vildt og fantastisk dejligt (og jeg bor stadig på Amager)- så tak for inspiration og refleksion i alle årene.

  732. Tillykke til dig og din skønne blog Emily, og tak for at dele din hverdag, tanker og tips med os andre. Og også stort tillykke til Rudolph Care, og tak for alle de skønne produkter og følelsen er luksus man for lov at mærke hver dag ?? hip hip hurraaaaa

  733. STORT tillykke med fødselsdagen og din nye titel som mor. Det er dejligt at kunne følge med ?

    Tillykke til Rudolph Care med jubilæet! Krydser fingre for de lækre produkter ????

  734. Laber præmie ?? STORT tillykke med bloggens fødselsdag, jeg har fulgt med i hvert fald halvdelen af levetiden med STOR fornøjelse og satser på mindst lige så mange gode år endnu ?

  735. Tillykke med bloggens og dit 10-års jubilæum! Jeg elsker at følge med i dig univers, fordi du skriver om så meget forskelligt. Og så elsker jeg din tilgang til bæredygtighed og et mere naturligt liv ?

  736. Wauw 10 års jubilæum, sejt gået! Glæder mig til fortsat at følge med ? Stort tillykke!
    Min gravide, ømme krop ville elske noget forkælelse ???

  737. Hurraaaaa og kæmpe tillykke med den velskrevne, fine blog! Det er en fornøjelse at følge med :)

  738. 10 år, en milepæl! ? Jeg har fulgt med lige så længe, jeg kan huske – og fortsætter troligt de næste ti år frem ??
    Dine hudplejetips/produkter er jeg ofte tyet til, og mange af dine anbefalinger er røget ned i min indkøbskurv bl.a. Madara, som jeg har været SÅ glad for. Nu må tiden være inde til, jeg også udforsker Rudolph Care’s produkter ?

  739. Stort tillykke til både dig og Rudolph Care ??? fantastisk blog og fantastiske produkter ? Dem kunne kommende mama her godt bruge at vinde til lidt selvforkælelse, nu hvor alle pengene går til babystuff ???

  740. Jeg synger højt og skingert (og så pænt jeg nu engang kan): TILLYKKE med de 10 år til denne skønne blog og til Rudolph Care, hurra hurra hurraaaaaaa ? jeg glæder mig allerede til at fejre 11 års jubilæum! Tak for gode indlæg og daglig inspiration.

  741. Tillykke med fødselsdagen på bloggen. Jeg elsker at læse med, som jeg efterhånden har gjort i virkelig mange år:)

  742. Stort tillykke med fødselsdagen – jeg har også trofast fulgt med næsten siden start. Det har været med stor inspiration fra dig, at jeg har fundet frem til mine skønhedsrutiner – og stadig bliver inspireret ? Tak!

  743. Stort, stort tilykke. Har ikke kunne følge med i alle ti år. Men kan fortælle at su rammer et bredt publikum. Er kun 19 og ved faktisk ikke helt hvorfor jeg følger med, andet end at jeg ikke kan lade være. ?? hip hip hurra!

  744. Hurra for bloggens runde fødselsdag! Gid at sådan en stor begivenhed må blive fejret med dejlig kage, varm kakao i koppen og et lunt tæppe i disse efterårsdage. Lad der være fest og glimmer og masser af lykønskninger i håbet om at bloggen får minimum 10 år mere på bagen. Hurra og tillykke til bloggens indehaver og skribent, men også til alle os der trofast læser med! ??

  745. Hip, hip, hurra. Et stort tillykke med bloggens fødselsdag ?? Krydser fingre for at vinde den skønne konkurrence ✨? .

  746. Stort tillykke med den runde dag! ??? Og sikke en lækker konkurrence at stable på benene i dagens anledning! ?

  747. Dagen i dag er jer vel forundt og første gang i fylder rundt! Med flag og gaver i an li’, stort tillykke i fylder ti. Med smil og glæde og søde ord, i fryder og pynter på denne jord! ❤️

    Stort og varmt tillykke med de 10 lys i lagkagen ??

  748. KÆMPE tillykke til både bloggen og Rudolph Care. To af de bedste ting, der findes ❤️???

  749. Hip hip hurraaaaaaaa!

    Stort tillykke til yndlingsbloggen med de fine 10 år – og til det fantastiske Rudolph Care (som min SU-pung brænder efter at købe mere af….) MEN jeg elsker at følge med i dit rolige og finurlige univers – glæder mig til 10 mere ??

    Knus S

  750. Hurra og tillykke for favorit hudplejemærket over dem alle og ynglings mama blogger???
    Det bliver ligesom bare kun bedre med tiden og jeg er vild med både dig og Rudolph Care?

    Stort kram fra en twin-mom to be??

  751. Stort tillykke til både din blog og Rudolph Care ? Elsker at følge med og elsker RC ??

    Knus

  752. Stort tillykke med de 10 år til både Rudolph Care og dig, Emily – jeg elsker at følge med her ❤️

  753. Årh, verdens bedste konkurrence og præmie ?✨?
    Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen – både til bloggen og til Rudolph Care ?
    Jeg elsker at følge med hos dig søde Emily og har især haft stor glæde af det de sidste år, hvor jeg ligesom dig har oplevet ufrivillig abort og sidenhen er blevet gravid med en lille dreng, som ligesom din ikke voksede helt som han skulle, men nu ligger han lunt i svinget og termin om 8 dage ? TAK for at være så ærlig og givende på din blog – det har hjulpet mig meget at kunne spejle mig selv i dig ??

  754. Hurra, stort tillykke med fødselsdagen til både bloggen og fantastiske Rudolph Care ?? Ser frem til 10 år mere ?

  755. ❤️-tillykke med de 10 år!!
    Elsker at følge med på din Instagram!
    Rudolph Care er en af mine yndlings produkter og ville elske at vinde ☺️

  756. Nøj for en fin gave! Tillykke med fødselsdagen og med at være oprigtig, sjov og inspirerende! ????‍♀️??‍♀️⛷?????

  757. Kæmpe tillykke med fødselsdagen! Nyder bare sådan at følge dig? Kærlig hilsen en snart førstegangsmor?

  758. Stort tillykke med den runde fødselsdag ??? Du er en fantastisk formidler og deler interessante emner på domænet. Bliv endelig ved med det! Jeg vil dele præmien med min mor og min storesøster, så vi alle tre kan få glæde af de gode produkter og føle lidt grøn og lyselilla luksus??

  759. Kæmpe stort tillykke med dit 10 års blog jubilæum. Har været en fastlæser igennem de sidste 8 år er det efterhånden blevet til, og idag er det stadig en af mine yndlingsblogge at læse – elsker dit univers som spænder fra alt det lidt urtede til mere luksuriøse og nu fyldt med en dejlig baby – det er lige mig
    Keep up the good Work ☺️☺️☺️

  760. Stort tillykke til begge de to flotte og kreative universer! I er inspirerende og giver mig troen på, at man kan opnå sin drømme, hvis man tror på det. Det er de sidste 10 år tro beviser på ?

  761. Stort tillykke til en helt fantastisk blog med plads til fordybelse og inspiration, samt tillykke med 10 års jubilæum for nogle virkelig skønne produkter ???

  762. Tillykke til mit favorit skønhedsprodukt! Jeg tænker tit på Andrea, der blev tjekket for kemi i kroppen, da hun var gravid med Isolde, og at det var startskuddet for det hele. Det betyder meget, når man nu selv er gravid.

  763. Stort tillykke til både Rudolph Care og dig Emily?????
    Jeg er også vild med Rudolph Cares produkter og elsker at de formår at skabe et produkt der forener det naturlige valg uden unødig kemi med velduftende lækkerhed?? Og så er de til og med svanemærket.. What’s not to like❤️???

  764. Kæmpe stort tillykke til både Rudolph Care og dig ?????? (Også til Kurt, for at have fået de sejeste forældre!)

  765. Stort tillykke ☺️?? Du er så inspirerende, at følge ☺️ Glæder mig til mange flere år, og tak fordi du deler ud af dit liv ?

  766. Stort tillykke med bloggen!!?
    Har altid Elsket at følge med, Og især også nu, da min lille Alfred kun er 2 uger yngre end din lille Kurt. Glæder mig til at følge med mange år endnu???
    Og stort tillykke til Rudolph Care også – som bare er for lækkert ! Skønt med ultra lækre produkter man også har kunnet bruge som gravid?

  767. Stort tillykke med fødselsdagen oktober er en dejlig måned at fylde år i – fylder selv 40 år den 14. ??

  768. Kæmpestort tillykke! Jeg husker tydeligt dengang du lagde din opskrift på chocolate chip cookies op, og det er dem jeg altid laver til begivenheder. De er addictive, og kommer også på bordet til min 25-års fødselsdag på fredag. ;-)

  769. Stort tillykke!!!!
    Jeg har fulgt med længe, (helt ærligt var Penny årsagen til dette i starten ;)), og nu hvor der er kommet en 10 måneder gammel border collie i familien, så håber jeg at du fortsætter med en Penny-julekalender igen i år <3 og gode tips. Dit rolige og venlige sind skinner igennem alle dine posts. Hurra hurra hurra!

  770. Stort tillykke med dit og Rudolphs jubilæum ????❤️Altid inspirerende indlæg. Krydser fingre for at vinde sådan et overlevelseskit. Kh læser siden 2010

  771. What altså, 10 år kæft du holder dig godt. Bliv ved med det og spred alt dit gode humør ?? Stort stort tillykke

  772. Tillykke til både bloggen og produkterne! ❤? Jeg har ikke været med fra start men nydt at følge med de sidste par år, og længe nok til at vide at jeg i hvert fald godt gad prøve et par af de produkter!???

  773. STORT tillykke til både blog og byens bedste body balm ??? Det ville være en fantastisk gave at vinde for endnu en fødselar lige her ?

  774. Stort tillykke med bloggens 10 års jubilæum! Og tillykke til Rudolph Care som jeg også selv sværger til! Det ville være fantastisk at vinde de lækre produkter på fredag, hvor min datter også fylder 1 måned ? Og så lige et stort tillykke med lille Kurt!

  775. Kæmpe tillykke til bloggen ?? Er kæmpe fan og har været det længe. Jeg syntes du gør et fantastisk stykke arbejde og du er mega inspirerende for mig, da jeg netop har fundet ud af at jeg selv er gravid.
    Tak for dit univers!

  776. Kæmpe tillykke til den skønneste blog ?? Jeg elsker at følge med og håber på mange flere år i det her fantastiske univers ?

  777. Hip hurra og grønne greetings til både blog og balsamerings dronning????
    At holde sig relevant og inspirerende i så mange år er en kæmpe bedrift af begge og det fortjener den største fejring.
    Kæmpe tillykke, I er for seje?????

  778. Stort tillykke med fødselsdagen! Er forholdsvis ny læser på din blog, men er især blevet flittig læser nu hvor jeg selv er højgravid og du er hamrende inspirerende. TAK ?

  779. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg følger med glæde med endnu flere år. Det har været fantastisk og jeg føler, at jeg får så meget ud af at følge dig som person! Det er en kæmpe glæde og sikke en dejlig konkurrence!! Jeg krydser fingre ????

  780. Stort tillykke med de 10 år. Første blog jeg begyndte at føle fast, og stadig følger. Håber du tager 10 år til ??????

  781. Tillykke med fødselsdagen ? Både bloggen og kvinden bag er for skønne ?.
    Tænk at vinde denne fødselsdagspræmie, den ville jeg dele med min BFF, der pt. er lidt mor-træt ala en vis anden ?
    Hurra for dit lille helt særlige univers ♥️

  782. Stort tillykke med jubilæet! Jeg nyder at følge med i både stort og småt og du har det fineste univers her på din blog. Jeg håber du bliver ved i 10 år endnu ;)

  783. Wow, en konkurrence ?
    Stort tillykke med bloggens fødselsdag og tak for gode boganbefalinger, bæredygtige tips og god inspiration!
    Så er der bare tilbage og krydse for, at de skønne produkter kunne få mig og min hud blød og sund igennem den kommende vinterens kulde.

  784. Stort tillykke til jer begge. Jeg nyder at følge med på bloggen og vidste ikke at du havde haft bloggen i hele ti år. Synes det er inspirerende at følge med og nyder at se dine storys fra hverdagen, og nu med lille Kurt. Jeg skal selv være mor for første gang i oktober, så min interesse for din blog er helt automatisk blevet større. ??
    Derudover er jeg som noget nydt begyndte, at bruge nogle af Rudolph Care produkterne i min graviditet.
    Bla fordi at en gammel pigmentskade lige mellem mine øjenbryn er blevet godt stor under min graviditet. Og faktisk så har flere bemærket at pigmenteringen/farven er blevet mindre efter brug af Rudolph Care ansigt skrub.. Det så skønt ! Alt godt herfra????

  785. Hurra og stort tillykke for en super blog! Elsker Rudolphs produkter og håber virkelig på at vinde denne lækre præmie.

  786. Stort tillykke med de 10 år på bloggen ???. Det er en fornøjelse at følge med på sidelinjen ??. Kh fra en brunelskende læser

  787. Stort tillykke med fødselsdagen, tænk at det allerede er 10 år siden jeg forelskede mig i Rudolph Care, glæder mig til de næste 10 år ?

  788. Tillykke med bloggen? hurra hurra hurra! Lidt selvforkælelse ville være overdrevent lækkert her i graviditets uge 40 ? Held og lykke til alle herinde, simpelthen så lækker en præmie ?

  789. Stort tillykke med den fantastiske blog – så mange gode indlæg, der altid vækker glæde og begejstring og forhåbentlig vil gøre det langt ud i fremtiden ??

  790. Sikke en lækker konkurrence. Stort tillykke med de 10 år til begge. Har læst med længe hos dig Emily, og du er meget inspirerende på alle fronter! Ville heller ikke være dårligt at vinde det på sin 22 årige fødselsdag??

  791. Kære begge.
    Tillykke med fødselsdagen og jubilæet, I er på en måde det perfekte match. Begge sarte, ret lyserøde, rene, gode, pæne, søde og plejende ?

  792. Ih en dejlig præmie! Stort tillykke med jubilæumet kære Emily, jeg er en trofast følger og lapper alt du skriver om i mig ???

  793. Uhhhh lækker fødselsdagskonkurrence ?. Kæmpe tillykke til både dig og Rudolph Care ???

  794. Stort tillykke til Emily og Rudolph Care! Kvalitet, bæredygtighed og æstetik er fabelagtige fællesnævnere?

  795. Kæmpe tillykke med fødselsdagen ? Om et par uger bliver jeg mor for første gang, så jeg elsker at følge med her på bloggen – ligesom jeg elsker Rudolphs produkter ???

  796. Kære Emily. Stort tillykke med bloggens 10 års fødselsdag. Jeg nyder virkelig at læse og følge med herinde og på instagram. Krydser alt jeg kan krydse for at vinde denne mega lækre konkurrence, Rudolph Care er bare toppen af poppen når det kommer til hudpleje! Hilsen Astrid

  797. Stort tillykke til både bloggen og skønne Rudolph Care! ???? Virkelig dejlig konkurrence ?

  798. Stort tillykke med bloggens 10 års jubilæum! Jeg elsker at læse med hos dig – særligt efter jeg selv er blevet mor for 28 dage siden. Så også et kæmpe tillykke med lille Kurt! Jeg ville elske at vinde de lækre produkter i anledning af Rudolph Cares 10 års jubilæum :-D Er helt vild med deres produkter! Ps. på fredag er min datter præcist en måned gammel, så det ville være en skøn “fødselsdagsgave” ;-)

  799. Kæmpe tillykke med den runde fødselsdag – både til bloggen og til Rudolph Care ? Jeg har læst med i maaange år, næsten helt fra start, vil jeg tro, og har altid nydt at læse dine ord og har fået så meget inspiration fra dig. Håber du vil fortsætte i mange år endnu! Hurraaa!

  800. Kæmpe stort tillykke med bloggen og med alle os læsere der gerne snupper 10 år endnu (og tillykke med pølsen da også!)❤️??

  801. Stort tillykke med de 10 år til en skøn blog! “? Jeg nyder at følge med i de skønne indlæg, der altid vækker glæde og begejstring, og som helt sikkert vil gøre det langt ud i fremtiden ?

  802. Tillykke med de 10 år med bloggen! Tak fordi vi må følge med i dit liv og fordi du viser både de smukke ting ved livet og de svære. Især tak for ærligheden omkring PCO og barnløshed ❤️ Det betyder meget når man selv lever med det? så tillykke med bloggen, de 10 år og selvfølgelig din lille fine Kurt ?

  803. Kæmpe tillykke med bloggens fødselsdag!

    Din blog er (helt oprigtigt) blevet min absolutte favorit over de sidste par år. Din æstetik, refleksioner, ærlighed og ægthed gør det inspirerende at læse med. Det føles ofte lidt som et varmt kram at læse med herinde, når du enten direkte eller indirekte minder om selvkærlighed og det at nyde det nære, livet og hverdagen.

  804. Hurra for bloggen og hurra for Rudolph Care, og hurra for jer skønne kvinder, som står bag! ???

  805. Tillykke med fødselsdagen til dig og dit fine univers, jeg elsker at følge med både her og på Instagram ? Også tillykke til Rudolph Care – der findes ikke bedre ?

  806. Hurraaa og tillykke til både blog og cremer ? Jeg håber, at alt bliver fejret (evt med snask fra det der bageri på Gl. Kongevej), for det har I da fortjent. 10 år Niller, 10 år (jeg ved godt det er syv, men det citat holder stadig, 20 år senere ?)

  807. Kære søde Em❤️
    Et kæmpe tillykke herfra. Du inspirer mig og jeg er så glad for at følge med på din blog. Drømmer om at møde dig en skønne dag.

    Kunne være den vildeste gave at få sådan en Rudolph pakke med selvforkælelse. Så vil jeg dele den med min mormor hun eeeelsker også rudolphs produkter.
    Knus herfra

  808. Stort tillykke med din blogs fødselsdag, 10 år det er jo STORT ?
    Elsker at følge med i dit hyggelige liv❤

  809. Kæmpe tillykke til bloggen og ikke mindst dig som driver den ❤️ En trofast ven, som jeg håber på selskab af i endnu 10 år – og flere til, med en masse gode historier og inspiration ?

  810. Kære Emily ?
    Jeg har efterhånden fulgt både din blog og ligeledes Rudolph Care i en del år, og er svært glad for begge dele. Jeg nyder at følge med i dit rare, smukke og rolige univers – så hurra og tillykke til dig og din blog (og til Rudolph Care, selvfølgelig). Jeg krydser fingre ?

  811. Stort tillykke til to stærke, seje og vildt inspirerende kvinder, brand, blog! Ser frem til 10 år mere i jeres selskab ✨??❤️

  812. Hurra og stort tillykke med den første runde fødselsdag ??
    Jeg er stor fan af både Rudolph care’s lækre produkter og denne skønne og ærlige blog??

  813. Kære Emily,
    Et stort tillykke med med 10-års jubilæum til både Rudolph Care og bloggen ?? Jeg elsker at følge med i bloggen og håber at jeg kunne være den heldige vinder af disse lækre produkter. Jeg krydser ihvertfald fingre ???

  814. Stort tillykke med de 10 års blog jubilæum Emily, og også et tillykke til Rudolph Care ??? Jeg elsker at følge med herinde, og produkterne er jeg helt forelskede i!!

  815. Stort tillykke med 10-års jubilæet Emily (og Rudolph Care)
    I en svær tid, er det dejligt at følge med på din blog og blive inspireret af din livsenergi. Tak for det❤️

  816. Hjerteligt tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg har fulgt med de sidste 8 år, og din blog har gennem alle årene været sådan et fint og inspirerende univers. Og jeg er rørende enig med dig angående Rudolph-produkterne – det er også mine absolut yndlings produkter ⭐️ Så jeg krydser fingre!

  817. Stort tillykke til både blog og samarbejdspartner!
    I klæder nu hinanden meget godt, selv med 10 år på bagen ??‍♀️?

  818. Sikket skønt jubilæum i kan dele! Tillykke til både dig og Rudolph Care! Jeg nyder virkelig at følge med på både Instagram og bloggen, så tak for altid godt indhold gennem alle 10 år ????

  819. Kæmpe stort tillykke med 10 års fødselsdag!! Jeg blev ny følger her i mens du var gravid med Knud og må sige det er en sand fornøjelse at følge med!! Du er simpelthen SÅ skøn!
    – så er jeg stor fan af Rudolph Care og ville elske at vinde denne lækre konkurence ???

  820. Kæmpe stort tillykke både til bloggen her samt til Rudolph Care med de 10 år – det er meget fortjent! Elsker at følge med ?

  821. Et stort tillykke med fødselsdagen til min yndlingsblog og også et lille kip med flaget til mine yndlings skønheds-produkter.
    Glæder mig til mindst 10 år mere i selskab med dig, Kurt, Penny og lidt Hr Vang :-)

  822. Hurra! Tillykke til dig og til Rudolph Care. Ville stornyde at kunne bruge produkterne morgen og aften, når jeg tager lidt alenetid eller laver hjemmespa med min lille datter – alenetid bliver det nok ikke så meget til;)

  823. Stort tillykke til bloggen! Det er (stadig) så spændende at følge med og se, hvordan bloggen har udviklet og ændret sig med sit ophav, fra mode, madopskrifter og lyserøde briller til bæredygtighed, moderskab og ja, stadig det skønne lyse(røde) lys, du kaster over hverdagen ???

  824. Hip hip tillykke med de 10 år! Tak for altid at komme med indhold, jeg aldrig bliver træt af og som jeg trofast lapper i mig. Nuanceret, reflekteret og inspirerende. Bliv ved ikke bare 10 år mere, men for evigt. Tak! ?

  825. 10 år klogere. 10 år rigere på erfaringer og oplevelse! Du har formået at holde fast gennem 10 år med spændende læsning, indspark og altid en positiv ånd. Jeg har enkelte gange skrevet til dig, og hver gang har du svaret tilbage. En bedrift i sig selv – da jeg tænker, at du modtager henvendelser hver dag. Jeg glæder mig til at følge dig de næste 10 år. Stort tillykke med jubilæet. Det er meget fortjent.

  826. Tillykke med fødselsdagen og tak for altid gode indlæg? krydser fingre for, at den skønne pakke bliver min???

  827. ?HIP HIP HURRAAAAA ?Jeg forstår jo på ingen måde, at der allerede er gået 10år. Det har virkelig været en fornøjelse ? En jævnaldrende online veninde er ikke at kimse af.

  828. Kære Rudolph Care
    Tillykke med din fødselsdag
    – 10 år og du er stadig firming perfecto

    Måske vi kunne tænke,
    At du uden blinken har brugt din acia anti ageing.

    Vi er mange der har dig kært
    Og hvad vi ikke har lært,

    Fugt og skrub,
    Det har vi alle brugt

    Og med body balmen,
    Er der ingen falmen

    Facial oil og acia bær,
    Det gør det bare mer blær

    Så se vores hud den skinner
    Som om vi alle er vindere

    Her er ingen hormonforstyrrende kemi
    Og det er det vi allerbedst kan li

    Vi må også huske at nævne
    At vi alle er svævende

    Over at økologi og bæredygtighed
    er svaret på din næstkærlighed

    Kindkys fra mig ??

  829. Jubii ??? De første 10 år er allerede gået ?? – flere af dem tak ?? hurra for både bloggen og Rudolph Care ???

  830. ?-lig tillykke med den runde fødselsdag til både bloggen og Rudolph Care ???
    Har længe fulgt din skønne blog og også begyndt at snuse til produkterne fra Rodolph Care.
    Ville være SÅ fantastisk at vinde produkterne netop nu – i min første uge på barsel med fokus på mig???‍♀️?????
    Hurra for jer!

  831. Stort tillykke med bloggens 10 år fødselsdag. ?????? Tak fordi du deler, jeg ser frem til endnu flere gode år ????

  832. Tillykke til en af de bedste blogs! Jeg ville altså elske at vinde på fredag hvor jeg også fylder 30 :)

  833. Kæmpe tillykke med fødselsdagen ? Det ville glæde mig at vinde i den her kolde tid ⭐️?

  834. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen, Fylder selv år d. 18.10 så det ville være en perfekt fødselsdagsgave til mig selv ❤️

  835. Hurra og tillykke med 10-års jubilæet til Rudolph Care – og til bloggen selvfølgelig ;) ?

  836. Hip hip hurraaa og kæmpe stort tillykke med 10års jubilæet til din skønne blog og til Rudolph Care og deres skønne produkter!

  837. Tillykke med fødseldagen til den hyggeligste blogs – håber dagen bliver som bloggen i den reneste form, med pæn natur, god mad – måske boller og kakao (for det er ægte hygge) og kærlighed ❤️

  838. Hurra for nærværende indlæg, stof til eftertanke, kærlighed til moder jord og alt det gode i livet. Tillykke til både dig Emily, og selvfølgelig Rudolph Care! Jeg krydser fingre for at min krop der blev mor for 6 måneder siden, skal forkæles med mit favorit beautybrand!

  839. Kære Rudolph Care
    Tillykke med din fødselsdag
    – 10 år og du er stadig firming perfecto

    Måske vi kunne tænke,
    At du uden blinken har brugt din acia anti ageing.

    Vi er mange der har dig kært
    Og hvad vi ikke har lært,

    Fugt og skrub,
    Det har vi alle brugt

    Og med body balmen,
    Er der ingen falmen

    Facial oil og acia bær,
    Det gør det bare mer blær

    Så se vores hud den skinner
    Som om vi alle er vindere

    Her er ingen hormonforstyrrende kemi
    Og det er det vi allerbedst kan li

    Vi må også huske at nævne
    At vi alle er svævende

    Over at økologi og bæredygtighed
    er svaret på din næstkærlighed

    ??Kindkys fra mig ??

  840. Kæmpe tillykke til jer begge ?? Og mega sejt klaret! Det er ikke altid let at gå forrest eller tale højt om tabu/følsomme emner, hvad end det så angår miljø, fertilitet, kemi, klima og kærlighed. Fortsæt det gode arbejde ??Jeg er stor forbruger af jer begge to (den ene tager min fritid og den anden mine penge ??). Og jeg har selv 28 års jubilæum (det lyder næsten flottere end fødselsdag) på fredag, så jeg fejrer lige med ??

  841. Hurra og tillykke med de to flotte 10 års jubilæer ? Jeg elsker både at følge med her og mine favoritprodukter fra Rudolph Care – Og med termin lige om lidt kunne det være en fantastisk redningspakke!

  842. Hurraaa! Stort tillykke med 10 års skriverier og inspiration online. Du er min yndlingsblogger og nyder at følge med. Husker da jeg begyndte for 8 år siden hvor du skrev om dating – se, hvor vi er nu. Hurra! 10 år mere????

  843. Stort tillykke med fødselsdagen, både til de fineste produkter og den fineste blog! Og til mig, som nu har nået en alder hvor anti-age er nødvendigt, gisp!

  844. TILLYKKE med bloggen! <3 Jeg har fulgt den fra sin spæde begyndelse, da jeg gik på efterskole, og følger den stadig nu på universitetet – den er fortsat yderst relevant og den skønneste blog, jeg ved. Jeg har selv fødselsdag på lørdag og ville simpelthen elske at vinde så lækre produkter i før-fødselsdagsgave <3

  845. Hip hurra! Stort tillykke til bloggen og Rudolf Care <3
    Jeg har fulgt med på bloggen i et par år efterhånden og jeg er i sær begejstret for alt snak om bæredygtighed og det "grønne". Store som små ting og din tilgang til emnet er meget inspirerende. Der er både bloggen og Rudolf Care fantastiske ambassadører???? og WOW en lækker præmie!

  846. Kæreste jer,
    Kæmpe tillykke, både til dig og til Rudolph Care! Jeg har fulgt med siden de skønne sennepsgule tider i pigekollektivet og sikken fornøjelse det har været – og stadig er, ikke mindst.
    Jeg kan desværre ikke dele tidslommer med RC, da jeg endnu har deres univers til gode. Det ville derfor være en kæmpe gave at kunne forkæle sig selv og ens nærmeste med alle de skønne produkter, jeg blandt andet har hørt så godt om her på bloggen.

    God dag :)

  847. Kæmpe tillykke med de 10 år til Rudolph Care ??? Som gravid tænker man virkelig over hvad man kommer på sin hud, og det er med SÅ GOD samvittighed, at jeg smøre løs med Rudolph Cares produkter ?

  848. Kære Emily. Hjertelig tillykke med bloggens fødselsdag. Har fulgt dig længe og det fortsætter jeg med. ???? krydser så meget fingre for denne vildt lækre præmie. Ville elske at give mig selv lidt ekstra Forkælelse i en indimellem travl hverdag med mand og børn. ?KH. Tanja

  849. Juhuuuu og tillykke! Til Rudolph, Emily og mig selv med graviditet efter laaaaang tids forsøg og tro på, det aldrig ville ske.
    Jeg har selv lige opdaget Rudolph Care og er blevet rigtig glad for at sylte maven ind i gode sager med dejlig (neutral, som saaart gravidnæse også kan li’) duft! Kh Sofie

  850. Tillykke til dig, og til bloggen! Stort hurra for (forhåbentlig) mange flere af den her slags jubilæer<3 hip hip!

  851. Det er nok den skønneste konkurrence, jeg har deltaget i! Stort tillykke med de ti år ❤️

  852. Hip hip hurraaaa og et kæmpe stort tillykke med de 10 år! Tak til Rudolph Care for altid at have leveret de bedste produkter til min hud og mit hår, og tak til dig Emily for at have skabt en fantastisk og inspirerende blog gennem så mange år.

    Jeg krydser fingre for at blive den heldige vinder, da min krop i den grad kunne trænge til lidt ekstra forkælelse nu hvor jeg er gravid :-)

    Knus!

  853. Tillykke tillykke – fantastisk konkurrence med super lækre produkter?????

  854. Kæmpe tillykke til de lækreste produkter ???? de har reddet min (følsomme) hud mange gange, så ser frem til 10 år mere! HURRA for Rudolph Care ✨

  855. Hip hip hurraaaa! Kæmpe stort tillykke med 10 års lækker smørelse til huden og lækker læsning i fritiden (og på arbejdet! ;)). Er rigtig glad for både Rudolph og Emily, og I må meget gerne fortsætte 10 år mere – stort tillykke!

  856. Hip hurra! Stort tillykke både til bloggen og Rudolf Care!
    Jeg har efterhånden fulgt med et par år og jeg er i sær begejstret for skriv omkring bæredygtighed/alternativer og generelt bare det “grønne”. Din tilgang til emnet er så fin og meget inspirerende. Der er både bloggen og Rudolf Care fantastiske ambassadører! ????
    og WOW en lækker præmie!!!

  857. Stort tillykke til min all time favourite, din blog! Jeg har fulgt med siden begyndelsen og nyder virkelig at kunne følge med på sidelinjen og lade mig inspirere af dit fine væsen. Hip hip hurra! Knus

  858. 10 år! Hvor er det vildt og flot at din blog stadig lever. Jeg har fulgt med længe og jeg bliver til stadighed imponeret over, at du udvikler dit univers over tid, men samtidig formår at holde fast i den samme hyggelige Emily-atmosfære ❤️

  859. Stort tillykke med den runde fødselsdag til to power kvinder, som jeg sådan beundrer. Mon ikke I nyder dagene med rigeligt selvforkælelse ?????‍♀️?????

  860. Hurra og tillykke med de to flotte 10 års jubilæer ? Jeg elsker både at følge med her og mine favoritter fra Rudolph Care – Og med termin lige om lidt kunne det være en fantastisk redningspakke mod den forventelige søvnmangel!

  861. TILLYKKE med en flot bedrift, til både bloggen og Rudolph ??? Og sikke en konkurrence ??????

  862. Hip hip hurraaa! Kæmpe stort tillykke – 10 år med lækker smørelse til huden og lækker læsning i fritiden (og på arbejdet ;)). Jeg er rigtig glad for både Rudolph og Emily, så fortsæt gerne 10 år mere. Det viser tegn på både bæredygtig hudpleje og en bæredygtig blog, der ikke bare kommer og går. Endnu engang tillykke :)

  863. (Endnu engang) TILLYKKE med din dejlige blog, som er så inspirerende at følge! Og ligeså et stort tillykke til Rudolph Care (og Andrea), som også er inspirerende – I er begge nogle virkelig seje kvinder. Super lækker præmie, som jeg krydser fingre, alt hvad jeg kan, for at være den VILDT heldige vinder af???

  864. Tillykke med den runde fødselsdag!
    Jeg (og min runde tunge krop) kunne godt trænge til netop dén forkælelses-pakke. Krydsede fingre og stort tillykke ????

  865. Kæmpe stort tillykke med 10 fantastiske år. Det har været en fornøjelse at følge med på rejsen og særligt her det seneste år ☺️??
    Og sikke en måde at fejre på – med økohudpleke baseret på olier og kål ? Jeg glæder mig til at følge med de næste mange år.

  866. Hip hurra! Kæmpe tillykke til både blog og Rudolf Care ?
    Jeg har efterhånden fulgt med et par år og jeg er især begejstret for emner omkring bæredygtighed, natur og generelt alt det grønne. Din tilgang til hele emnet er så fin og meget inspirerende. Der er bloggen og Rudolf Care fantastiske ambassadører – så godt gået ???

  867. Stort tillykke til yndlingsbloggen! Er en af dem, der er gået rundt om Rudolph Care som katten om den varme grød lidt for længe – har ikke prøvet deres produkter endnu. Er sikker på, det at vinde denne præmie ville være begyndelsen på en kærlighedsrelation. Krydser fingre og håber!

  868. Hip Hurraa – og stort tillykke med bloggens fødselsdag! Må den holde lige så mange år endnu og være lige så skøn, som den allerede er ?

  869. Kæmpe fan af din fantastiske blog og Rudolph Care’s produkter – perfect match? Stort tillykke med de 10 års jubilæum og jeres begge succes – keep on doing the good work!??✨?

  870. Stort tillykke med bloggens 10 års fødselsdag! Det er en fantastisk blog, som jeg nyder at følge med i. Jeg glæder mig til de næste ti år. ????

  871. Hip hurra! Stort tillykke med fødselsdagen i dag ?? Jeg håber, at du tager 10 år mere! Fødselsdagsknus ?

  872. Syort tillykke med fødselsdagen, og med 10-års jubilæum til dig og Bloggen og ikke at forglemme Rudolph Care ?? Ja må I leve ?

  873. Hip hip hurra og KÆMPE tillykke til både Rudolph Care og dig Emily. Jeg ser frem til 10 år mere, hvor jeg kan følge med her på siden ????? Og forhåbentlig kan jeg forkæle mig selv med nogle lækre produkter, mens jeg læser med her ☺️?

  874. Kæreste Emily. Tillykke med at du har været i gang i 10 år! Det må være stort ?
    Godt gået ??
    Jeg håber på 10 år mere med dig og Rudolph ???

  875. Jeg håber at vinde denne fødselsdagspræmie, så jeg kan forkæle mig selv. Jeg skal nemlig inde for de næste 2 uger bringe en baby til verden til hans første fødselsdag! The waiting game is on ???

  876. Stort tillykke med de 10 år til både Rudolph Care og dig, Emily ???

    Det må være en af de bedste fødselsdagsfejringer. Udover dem, hvor der hører kage til, selvfølgelig ? ?

  877. Stort stort tillykke med fødselsdagen både til blog og Rudolph care :D
    (også lidt crazy at tænke på at jeg har fulgt med i så mange år – 10 GODE år selvfølgelig!)

    Knus

  878. Kæmpe tillykke med 10 års jubilæet
    ????? Ville ønske jeg havde fulgt dig i alle 10år for jeg knuseelsker at følge dig ? ? Det tog mig dog nogle år at få øjnene op for blogs og dermed også dig. Men hellere sent end aldrig og heldigvis tager du selvfølgelig 10 år mere ?
    Sikke en lækker konkurrence du har fået stablet på benene, krydser fingre for at jeg vinder ?☺️

  879. Kære vidunderlige blog og Rudolph Care. Stort tillykke med fødselsdagen til jer begge. Må I få flødeboller og flag i lange baner. Kærlig hilsen en beundrer ❤️

  880. Tillykke med det flotte jubilæum og tak for den mest inspirerende, autentiske og velskrevne (og mest hundeglade!!!) blog i blogland <3

  881. Stort tillykke med 10 års jubilæum ??❤️ Har trofast fuldt med igennem tiden. Håber at vinde – har endnu ikke fået æren af at prøve Rudolph Care produkterne ??‍♀️

  882. ???? i Vendsyssel siger vi: hip hip hurra, hip hip hurraaaa og så suset fra Vesterhavet: shuuuuuuuuuu ??

  883. Stort tillykke til Rudolph Care! ? Ren luksuspræmie, der ville den perfekte pampering op til mit snarlige bryllup ?

  884. Hurraaaa og kæmpe tillykke både med blog og til Rudolph care! Glæder mig til at følge med hos jer begge de næste 10 år :)

  885. STORT Tillykke!!?? Jeg elsker jeres produkter. De gør en stor forskel i hverdagen så man ved huden er iorden. ? ville elske at vinde alle de lækre produkter ?

  886. Kæmpe stort tillykke med din fine blog ???? Og også tillykke med lille søde Kurt ?

  887. Stort tillykke til Rudolph Care! ? Den perfekte luksusgave der ville være den ultimative treat forud for mit snarlige bryllup ?

  888. Hurra, hurra – sikke en flot fødselsdag og sikke en flot konkurrence! Jeg kan godt huske, da det hele begyndte (hvilket nok betyder, at det ikke er helt skævt at begynde at tænke på min hud som moden) – et prisværdigt projekt med masser af etos, og det er det stadigvæk. Hip hip og hep hep herfra ??????

  889. 10 år med mit yndlings-skønhedsfix.
    10 år med livstil og mode i Emilys biks.

    Studiekroppen trænger til forkælelse og zen,
    mon ikke Rudolph Care sendes i min retning hen ?✨???

  890. Hip hip HURRA?
    Stort tillykke med bloggens store dag??
    Det er som altid en fornøjelse at følge med i både bloggens og dit livs udvikling?? Glæder mig til endnu flere dejlige indlæg fra din sode af??

  891. Stort tillykke til begge – der er mine favoritter i hver jeres felt ? Glæder mig til 10 år mere!

  892. Hip hip hurraaaaa og stort tillykke til både Rudolph Care og Emily?????? Jeg er VILD med produkterne fra Rudolph Care, så det ville være en fantastisk præmie til mig selv og min højgravide krop ???✨

  893. Længe leve de grønne og sunde hudplejeserie, og især denne darling. Love it! Tillykke med de første 10 år… And for generations to come ??✨

  894. Stort tillykke med 10 år til den bedste blog og de bedste produkter! Uden sammenligning!

  895. Fra en fellow-mon vil jeg bare sige wauv for en lækker konkurrence. Det er virkelig de små ting, såsom lækker hudpleje, som gør forskellen når man ikke har sovet i, hvad der føles som, 100 år (men som egentlig er 16 mdr., for at være helt præcis ?).
    Kæmpe tillykke med fødselsdagen til bloggen, som bare bliver bedre og mere inspirerende! ??

  896. Tillykke tillykke med 10 år på bloggen og 10 år med skønne Rudolph Care produkter ????‍♀️

  897. Hjertelig tillykke med fødselsdagen ????du er blevet endnu smukkere af og blive mor❤️

  898. Stort tillykke til dig og Rudolph <3
    Det ville godt nok være en lækker præmie at vinde!

  899. 10 stærke år til bloggen og til Rudolf Care. Sikke en god begyndelse – med ønsket om mange flere gode år, hvor jeg kan læse med ??? Stort tillykke!

  900. Stort tillykke til både bloggen og Rudolph Care. Så dejligt at følge med i din hverdag og finurlige indlæg. Tak for dig ?

  901. Stort tillykke med bloggens 10-års jubilæum! Det er virkelig beundringsværdigt det du helt selv har fået stablet på benene gennem 10 år ❤️
    Jeg krydser fingre for et godt lod i din mega seje fødselsdagspræmie ??

  902. Hjertelig tillykke med fødselsdagen både til bloggen og Rudolph Care. Håber I bliver fejret på bedste vis
    Kys og klem
    Emily

  903. Stort tillykke med fødselsdagen! Tak for hyggelige, inspirerende og ærlige hverdagshistorier ???☀️

  904. Tillykke til både blog og Rudolph ??
    Elsker at følge med og er særligt glad for de små afbræk jeg får i arbejdsløsheds-hverdagen lige for tiden ??
    Så tak og endnu en gang tillykke ?

  905. Kæmpe tillykke med bloggen og tak for at lade os følge med i alle disse år! Det er en stor fornøjelse – også at have fulgt din graviditet på sidelinjen løbende med min egen! Kram❤️

  906. Kæmpe gigantisk mega tillykke til både du og dit skønne, ærlige, naturlige, dejlige og varme blog univers.
    Tillykke til et virkelig lækkert og også naturligt brand ?❤️.
    Jeg har fødselsdag i morgen og er lidt over halvvejs i en graviditet – så min krop og jeg savler ved tanken om de skønne produkter.
    Kram mig

  907. Stort tillykke og hold da op en lækker præmie. Med en hverdag med fuld fart på med 3 drenge under 3 år kunne det være en kærkommen anledning til at snige lidt selvforkælelse ind.

  908. Tillykke til både dig og Rudolph Care! Jeg nyder at følge med på både Instagram og bloggen, så tak for altid godt indhold gennem 10 år. Rudolph Care produkterne er absolut også mine favoritter ?

  909. Tillykke til Danmarks hyggeligste blog! Lad endelig gaven regne ned over min grå-småbørnsramte-jeg-mangler-søvn-og orker intet-hud ??

  910. Der er god grund til fejring! Ti år for både dig og Rudolph Care. I er sgu seje og forbilledlige. Keep up the good work! ?

  911. Rigtig glædelig fødselsdag, kære Emily?? Første runde fødselsdag – hurraaaa og kæmpe tillykke?Nyder at følge med og er selv fan af Rudolph Care???

  912. Tillykke til den bedste blog fyldt med gode anbefalinger, hyggeligt læsestof og billeder af verdens sødeste penny og nu også ??

  913. Stort tillykke fra en forholdsvis ny men meget begejstret og flittig følger! Holder meget af dit alsidige, hjertevarme og inspirerende univers!✨?Det er heller ikke længe siden, jeg opdagede Rudolph Care, og jeg må uden tvivl sige, at min hud aldrig har været så blød efter rens med deres produkter ?

  914. Kærligt og kæmpe tillykke med fødselsdagen!
    Jeg hopper lidt fra og til blogs generelt, men vender troligt tilbage til din blog hver gang. Du videreformidler en helt bestemt stemning, som jeg aldrig bliver træt af, smukke billeder og nu også den smukkeste søn <3
    Kh

  915. Hip hip hurraaaaaa for blog, Rudolph Care og ikke mindst den bedste konkurrence ever ?

  916. Stort tillykke med din fine blog? Jeg nyder at følge med i dit univers – og det er kun blevet hyggeligere efter lille Kurt er kommet til!

  917. Tillykke med fødselsdagen :) Og tak for en dejlig blog som giver en masse god inspiration til både mit hår, hud og til at leve mere klimavenligt :)

  918. Kære Emily. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen – og tusind tak for en hyggelig blog, der får én til at sætte pris på og dyrke de små og lækre ting i hverdagen ???

  919. Hurra hurra, sikke en gave at fejre fødselsdag med! ?? Jeg håber at de næste år bliver lige så ‘begavet’, som det har været ind til videre, så vi alle bliver lidt klogere ??

  920. Verdens største tillykke til en sjov, lærerig og inspirerende blog. Tak fordi du lukker os ind i din hverdag og deler ud af alt fra skønhedsprodukter til ammeproblemer ??

  921. Stort tillykke med bloggens 10 års fødselsdag! Håber vi får endnu 10 dejlige og inspirerende år med både dig og Rudolph Care ???

  922. Tillykke med bloggens fødselsdag ?? Jeg har fulgt med fra starten, og jeg nyder at følge med og er vild med den udvikling, bloggen har taget ?

  923. Et stort efterårs-tillykke skal lyde herfra! Sikke en herlig årstid at fejre fødselsdag i – i det tidlige efterår fejres jo også høsten og dens udbytte, så hvorfor ikke også slå et slag for naturen og frugtbarheden. <3 Tak for at være min yndlingsblog, har fulgt dig siden 2016 hvor jeg gik i 3.g.

  924. Stort hurra og tillykke med de 10 år til to stærke og seje kvinder, der på hver sin vis bringer lidt glæde og velvære i min hverdag ????

  925. Tænk at vinde alle disse farvoritsager
    – det er næsten bedre end fødselsdagskager
    Åh, jeg vil ønske det bliver mig, der vinder
    – og ikke en af de andre kvinder
    Tillykke med de mange år
    – jeg vil altid smøre acai body lotion på mine lår
    Stort hurra for bloggen og Rudolp Care
    – at jeg vinder vil kun være fair
    ??✨❤️

  926. Hip hip hurra ??? Stort tillykke med bloggens fødselsdag. Har læst med i mange år, og gør det glædeligt fremover. Tak for dig!

  927. Stort tillykke!! Hvor er det sejt at bloggen kan fejre hele 10 år and still going strong!

  928. Hip hip hurraa! Stort tillykke til jer ???? fantastiske produkter og fantastisk blog ?

  929. Et stort hurra og tillykke skal der lyde til din fine fine blog. Det er så rart at følge med og din ærlige måde at skrive på, giver fornemmelsen af at være “tæt” på! At du så nu også har en guldklump og deler dine erfaringer på det område, gør bestemt ikke noget :-) Kh.

  930. STORT TILLYKKE med 10 års jubilæet til både bloggen og Rudolph! ??? Ser frem til de næste 10! ???

  931. Stort tillykke til dig og din fine, velskrevne blog ?. Jeg ser frem til de næste 10 år ?

  932. ❤️-tillykke med fødselsdagen og de mange inspirerende tanker og posts✨ du er en stjerne og elsker også at følge dig som mor ?
    Virtuel krammer til dig (og Kurt)

  933. Jaaa stort tillykke med dagen – både til bloggen og Rudolph Care ❤️ Tænk at 10 år er gået, som tiden dog flyver! Jeg glæder mig til yderligere 10 skønne år ??❤️

  934. Kære Emily

    ?-lig tillykke med fødselsdagen ? Jeg elsker at følge dig og har fulgt med i mange år ! Jeg selv er også helt tosset med Rudolph ???✨ Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg dele med min sejeste søster ❤️

  935. Tillykke! Vildt at der er 10 år siden, bloggen havde sin spæde start.
    Det vil også siger, at jeg har fulgt med i næsten halvdelen af mit liv, det er alligevel ret vildt at forestille sig.
    Tak for evigt gode råd, tips og skønne indlæg???

  936. Stort tillykke med bloggen. Du inspirer så mange af os, og alt er kun blevet bedre med årene. Tak fordi du deler de ikke så pæne ting, de hårde ting – og de helt vidunderlige ting. Vi nupper gerne 10 år mere med dig! Kram og champagne skål herfra

  937. Kæmpe stort tillykke??? wauaw en skøn konkurrence, vil så gerne dele med min veninde Christina

  938. Stort tillykke – til begge ??❤️ Krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder ??

  939. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen! Elsker at følge med i dit liv, især livet som nybagt mor, da jeg lige nu selv prøver på at blive det! Hurra ?

  940. Et stort tillykke og et højt hurra skal lyde til både dig og Rudolf Care. Tak for evig inspiration og tak for minde mig om, at passe på mig selv og nyde de små skønne øjeblikke. ✨ Jeg elsker at følge med i dit fine univers, og jeg ser frem til at følge med i årene der kommer. ?

  941. Stort tillykke med fødselsdagen, til både Rudolf Care og bloggen ? er vild med begge dele!

  942. Om jeg vinder eller ej så skal du ha’ kæmpe tillykke med de ti år. Det er sgu en bedrift. Jeg læser ikke mange blogs men din har jeg fulgt næææsten helt fra begyndelsen. Hurra!

  943. Hip hip hurra og tillykke med de 10 ønskes herfra det skønne Nordjylland
    Husk
    Vi lever kun engang
    – forkert
    Vi dør kun en gang, men vi lever hver eneste dag ??

  944. Hold da op, en lækker gave at vinde?? Jeg er selv storforbruger af Rudolph Care, og synes det er lækkert og simpelt at pleje huden med produkterne.
    Stort tillykke med dine 10 år som blogger – du skriver så nærværende og fint❤️
    Og så klæder det dig at være blevet mor?

  945. Kæmpestort tillykke til måde Rudolph Care og en helt fantastisk blog ✨ det er inspirerende at følge med i dit lille univers, og jeg ser frem til mange års fremadrettet læsning ?

  946. Hurra for den fineste blog! Jeg elsker at følge med i dit univers og har gjort det længe!! Jeg vandt faktisk min første konkurrence(!) her på bloggen efter at have skrevet om lykke i hverdagen og jeg er ligesom dig kæmpe fan af Rudolph Care! Ville elske at vinde ❤️❤️

  947. Hip hurra og kæmpe stort og ❤️-ligt tillykke til både dig med bloggen og til Rudolph Care. Hvor er det stærkt gået!

    Jeg håber virkelig, jeg bliver den heldige. Min trætte mor-hud kan nemlig også godt trænge til en kærlig upgrade ? Og hvad er mere perfekt end de fine, potente produkter fra Rudolph Care?

  948. Kæreste Emily! 10-året for blogging understreger dine kompetencer til at definere, skabe og udvikle et univers, hvor der fortsat er genkendelighed og personlighed. Hjerteligt tillykke med jubilæet! Trine

  949. Kææææmpe stort tillykke med dagen ? Må den være fyldt med smil og kage!

  950. Stort tillykke skal det lyde til både Rudolph Care, men i særlig grad dig – Emily. Tak for at dele ud af dine tanker og skabe relevant og vedkommende indhold?

  951. KÆMPE stort tillykke med fødselsdagen! ?? Sikke et jubilæum at kunne fejre ? Jeg ønsker alt held og lykke fremover til såvel bloggen (håber på mange flere år endnu) og til din nutti familie ☺️

  952. Hjertelig tillykke med din skønne blog, som jeg bliver mere og mere fan af. :)
    Jeg elsker dine lyserøde briller ligeså meget, som at du også deler de sværere ting herinde. :)

  953. TILLYKKE til både Rudolph og Emily ❤️ Sikke dog en vild konkurrence, som jeg ville eeeeelske at vinde. Er helt vild med Rudolph Care men har sjældent råd til at købe det. Jeg holder af at følge “jer begge”. Kh Mathilde

  954. Stort tillykke med fødselsdagen til Rudolph Care. Skønne produkter, som jeg virkelig ønsker mig flere af. Også tillykke med din blog Emily, er vild med at følge med. ?

  955. Juhuuu sikke en lækker præmie! Jeg håber jeg vinder så de smørfede og sndrr topspækkede produkter kan få min hud godt gennem efteråret???

  956. Tillykke tillykke til den bedste og fineste blog fra en trofast følger! Ser frem til de næste 10 år. Hurra!??

  957. Stort tillykke med fødselsdagen til både dig og Rudolph Care. Du er min absolut favorit blogger – jeg har fulgt med lige fra starten af – og det bliver jeg ved med! <3

  958. Tillykke med 10 års fødselsdagen ???? Glæder mig til at følge med de næste 10 år også og følge jeres lille familie ;)
    Det er jo den skønneste konkurrence ;) ???

  959. Hip hip, hurraaaaa? Stort tillykke med den runde fødselsdag! Tak for en god og inspirerende blog, Emily! Og tak for de lækre produkter, Rudolph Care ?

  960. Stort tillykke med din blog, Emily. Tak fordi du deler ud af grønne fif, personlige fortællinger og generelt bare varme og god energi.

  961. Selvfølgelig et stort tillykke med din blog og de mange emner og tanker den allerede har delt med os alle. Ligeledes et stort tillykke med et fantastisk produkt, som har været fast inventar i toiletskabet siden jeg prøvede det første gang. Har en enkelt gang været forbi en anden shampoo, men måtte jo indse, at Rudolph Care produkter bare er virkelig gode og gik straks tilbage igen (også selvom jeg ikke var færdig med den anden shampoo ☺️)

  962. Sikke en skøøøn konkurrence!! ? Elsker deres produkter, lige så meget som jeg elsker at følge med på bloggen – STORT tillykke!! ??

  963. Ååååh hvilken præmie❤️❤️ Stort tillykke med fødselsdagen- 10 år, det er stort. Snup gerne 10 år mere?? Hurraa

  964. Hurraaaaa og stort tillykke med 10 år til jer begge! Min trætte morhud ville også sætte pris på dem!

  965. Åh en vidunderlig luksuskonkurrence ??KÆMPE TILLYKKE med de 10 år til den bedste blog ever og til de skønneste hudplejeprodukter?? Tager gerne 10 år til med begge ❤?

  966. Tillykke med jer begge to! ? Vildt det er ti år siden jeg prøvede det lille acaibær som creme for første gang! I holder stadig 100 begge to.. Vil vildt gerne prøve de nye med kål ??⭐️

  967. Kære Emily
    Tillykke med de 10 år, og tak fordi du deler hjertevarme og eftertænksomhed.
    ?

  968. Tillykke med de 10 år. Det er virkelig et flot jubilæum at nå!
    Jeg har ikke fulgt dig så længe. Faktisk mest siden du blev gravid med lille Kurt, men jeg elsker kombien af mode, skønhed og babyliv. Og så føler jeg en særlig forbindelse, da jeg tilfældigt endte på samme fødestue, som du også fødte på. Der var i øvrigt også Rudolph Care-produkter…. men hvor vil det være fedt at have sine egne. ?

  969. Stort tillykke med de 10 år☀️?? Jeg ser frem til at læse med i de forhåbentligvis næste 10?

  970. Kæmpe velfortjent tillykke! Det er virkelig inspirerende, at se at man kan leve af det man elsker. Du gør et fantastisk stykke arbejde og jeg elsker at følge med i dit univers. Jeg får altid et smil på læben og en varme indeni, når jeg kigger forbi. Bliv ved med at inspirere andre, om det er her eller ude i den ‘virkelige’ verden, for du gør det godt! Virkelig lækker konkurrence – jeg er meget vild med Rudolph Care’s produkter. Min hud tager så godt imod dem! Jeg er igang med at skulle flytte til USA og så er der lidt langt til RC produkterne – så hvor ville det være skønt, at have et lille lager! De kærligste hilsner M

  971. Stort tillykke med fødselsdagen :-) Jeg er (relativt) ny læser og er gået i gang med at læse nogle af de gamle indlæg – det er næsten som at finde en ny yndlingsserie på Netflix, og opdage er der ligger 10 sæsoner og venter! ;-)

  972. Tillykke til jer to, nyder at følge dig Emily, du er helt unik, og elsker duften fra Rudolph Care produkterne. Den der følelse af velvære jeg får, især når jeg kommer signature notes på halsen, elsker det?

  973. Stort tillykke med de ti år! ✨✨✨ Jeg ser frem til de næste ti år med både Emily og Rudolph Care!!

  974. To X 10 års fødselsdag ?? Hurra og tillykke. Mega sejt gået ? Du har virkelig formået at ramme noget med din blog, og videreudvikle det. Super nærværende og inspirerende.

  975. Hip Hip Hurrra…?? 10 år, når man laver et produkt som er rigtig godt, og bliver ved med at være relevant som både din blog og RC produkterne er. Er der stadig mange gode år i vente! Jeg glæder mig i hvert fald ♥️

  976. Kæmpe tillykke til Rudolph Care!??? Noget af det lækre ved produkterne er, at min kæreste altid komplimenterer, hvor dejligt jeg dufter, når cremer/sæber (i de gode ?perioder) sniger sig ind i beautyrutinen?? Der er mange af produkterne, jeg drømmer om at prøve, samt at kunne give et par stykker væk til nogle jeg holder af❤️
    Sidst, men ikke mindst, stort tillykke med din smukke og inspirerende blog, som ikke minder om nogen andre, jeg følger!✨

  977. Hip Hurraaaaa og stort tillykke! Vi glæder os til mange flere gode læsestunder i årene, der kommer ???

  978. Stort tillykke med din fantastiske blog ????? Du er en fornøjelse at følge og meget inspirerende ??❤️

  979. Tillykke til verdens bedste Ruloph Care, som jeg over årene har udviklet et seriøst afhængighedsforhold til. Startede under min første graviditet, men har ikke kunne slippe det efterfølgende. Ansigtolien er min absolutte favorit, men jeg hungrer også efter, at få lov at prøve de nye produkter. Hurra for Andrea E. Rudolph, der har rykket mig fra discount til ægte kvali. Min hud skylder dig Big time.

  980. Stort tillykke med 10 års-jubilæet!✨? Jeg har først opdaget bloggen for nylig, men bedre sent end aldrig? Og sikke en skøn konkurrence! Min gravide krop har simpelthen været så glad for mommy&me, så mon ikke andre lækre produkter fra Rudolph care kan skabe ligeså stor glæde???

  981. Stort tillykke med din helt fantastiske blog, som jeg elsker at følge!! ? Jeg er ikke den store “blog læser” og din blog er nu også den eneste jeg læser, og det er med gode grunde. Skønt, nede på jorden og inspirerende. Tak for det ?Også et stort og flot tillykke til Rudolph Care med endnu et år, med skønne produkter??

  982. Kæmpe tillykke til jer begge✨
    Jeg har fulgt med fra starten og glæder mig til de næste 10 år ?
    Flot præmie, som jeg meget gerne vil vinde ??

  983. Kæmpe tillykke med de 10 år med bloggen – det er virkelig godt gået☺️?? dejligt at følge dit liv og forandringerne som det også bringer – ikke mest lille Kurt og dit moderskab?

  984. Kæmpe tillykke med de første ti år! Både til dig, Emily, og til Rudolph Care. Jeg er sikker på, I tager mindst ti mere. Hurra!

  985. Stort tillykke!
    Håber jeg kan vinde produkterne til min hustru så hendes barsel bliver endnu bedre!

  986. Havde først skrevet en lang tillykke-hilsen til Rudolph Care, men nu går det jo op for mig, at der er flere der skal fejres. Tillykke til både bloggen, Rudolph Care – og dig Emily. Tak fordi vi har måtte følge dig tæt i så mange år. Det har været et kæmpe fornøjelse.

  987. Stort tillykke til din fine, fine blog ???Ville ønske, at jeg havde opdaget din blog for 10 år siden, men jeg er klar på 10 år frem ?

  988. Kære Emily,
    Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen! Jeg håber, du bliver fejret ligesom du drømmer om med din søde familie, og at du bliver forkælet med babynus, solskin og lækkert bagværk ?

  989. Stort tillykke med din skønne blog – og stor tillykke til Rudolph Care og de lyslilla herligheder ? Jeg hepper på 10 år og mange flere til jer begge to ?

  990. Tillykke med fødselsdagen til bloggen og ikke mindst din personlige succes med at vælge et arbejdsliv, hvor du er helt din egen chef!

  991. Et kæmpe tillykke herfra!
    Din blog er et skønt realistisk pust i hverdagen og jeg elsker at følge med.

  992. Stort tillykke med bloggens fødselsdag ? Elsker at følge med i det univers du har skabt herinde ??☀️

  993. Kære Emily og Andrea,

    Stort tillykke med jeres store succes! Hårdt arbejde betaler sig altid og jeres rejse dertil, hvor I er i dag, er en stor inspiration! I er nogle kvinder, som jeg ser op til og beundrer for altid at være tro mod jer selv og udvise stor styrke samtidig med, at I udstråler ro og varme. Tak for jer ?

  994. Et kæmpe tillykke med de 10 år på bloggen! Det er virkelig noget at fejre!
    Jeg har nydt at følge med i dit hyggelige univers og har siden jeg opdagede din granola opskrift aldrig lavet andet end den ❤️

  995. Hjertelig tillykke med bloggens og Rudolph Care’ 10 års fødselsdag ?
    Sikke nogle skønne produkter der er på højkant, de ville være virkelig lækre at gå efteråret i møde med ????

  996. Hip hip hurra og stort tillykke med de 10 år til både bloggen og Rudolph Care ✨✨✨

  997. Wauw. Sikke et flot arsenal af produkter, synes det er ret fantastisk hvad der er sket på fronten for bæredygtige produkter de sidste 10 år. Tillykke til dig og til Rudolphcare. Glæder mig til de næste ti år. ????

  998. Stort tillykke til både blog og produkter? Og tak for de fine påmindelser her på bloggen om taknemmelighed, varme, gavmildhed og omsorg for os selv, hinanden og vores Jord?

  999. Kære Emily. Stort tillykke med de første 10 år – tak fordi du deler så mange fine og flotte stunder. Du har skabt et så smukt og inspirerende sted. Hurra for både Rudolph Care – men især dig?

  1000. Kæreste Emily. At bloggen fylder 10 år er ingen smal sag. Og hvor er det fint at følges ad samme vej med Rudolph Care (hvorfor tror jeg at du arbejder for dem?) Må de næste 10 år være lige så udviklende og fine som de første. Balloner og champagne er den helt rigtig måde at fejre det på ???? Vh Cæcilie

  1001. Kæmpe stort tillykke med jeres fælles 10 års jubilæum! Jeg har fulgt med på sidelinje alle årene og jeg elsker når seje, autodidakte mennesker med kant slider sig til succes! Fantastisk inspirerende kvinder!
    Jeg har selv 10 års cand.pharm jubilæum om 24 dage, og jeg vil elske at vinde denne fantastiske gave – en fejring af at jeg selv synes, at jeg gør bare en lille forskel for andre mennesker hver eneste dag!
    Kage-kram og hurra-knus
    Merete

  1002. Stort tillykke med fødselsdagen, søde Emily ✨ Det er så hyggeligt og inspirerende at følge dig, da vi deler mange samme interesser – naturen, vores miljø og rejser til smukke lande!

  1003. Stort tillykke med fødselsdagen af den smukkeste og fineste blog! Jeg er så vild med alle de hyggelige og feminine indlæg, hvor det altid er kræset for detaljen! 2009 var et godt år med både fødslen af Emilysalomon.dk og skønne Rudolph Care ??❤️✨

  1004. ? STORT TILLYKKE ?
    ? Til jer begge ?
    ????????????????
    Håber på masser af skønne og rare ting fra jer begge????????
    ? TILLYKKE ?

  1005. Stort tillykke til bloggen ✨☘️ Det er både inspirerende og hyggeligt at følge dig, da vi deler mange samme interesser – naturen, vores miljø og skønne vandreture til smukke lande!

  1006. Titusind gange tillykke, til både dig og den fineste blog, og til skønne Rudolph Care ??

  1007. Virkelig lækker konkurrence ??
    Stort tillykke med din fremragende blog og er stort tillykke til Rudolph Care ?

  1008. Hip hip hurra – tillykke med bloggens 10 år ? Nyder at læse med herinde og inspireres af dine velskrevne indlæg om stort og småt.
    Ovenpå graviditet og fødsel trænger min krop til lidt kærlig opmærksomhed og kan ikke komme i tanke om noget bedre til dette, end Rudolph Cares lækre produkter ❤️

  1009. Kæmpe tillykke og kæmpe TAK for at du bliver ved med at vande og passe din lille oase herinde på bloggen <3

  1010. Stort tillykke til Rudolph Care og til bloggen. Ser frem til endnu mere skøn læsning og ditto produkter ?

  1011. Tillykke med fødselsdagen til det varmeste, blideste, mest inspirerende og bæredygtige rum på nettet. Tak for inspiration, motivation og glæde.

  1012. Tillykke med fødselsdagen til det varmeste, blideste, mest inspirerende og bæredygtige rum på nettet. Tak for inspiration, motivation og glæde.

    Også en varmt tillykke til Rudolph, som var de første til at gøre det muligt og lidt sjovere at forkæle sig selv til trods for et hav af allergier. Længe leve indsatsen for bedre produkter og en bedre verden.

  1013. Åh, kæmpe tillykke fine E med dine fabelagtige skriverier og bloggen.! Kh fra en trofast læser.?

  1014. STORT tillykke med de 10 år til både bloggen og Rudolph Care. Glæder mig til mange flere skønne indlæg fra dig?

  1015. Stort tillykke til dig, Emily – med bloggens fødselsdag og din “nye” titel som mor!
    Du nævner selv morbetrækket, det er også lidt slidt i kanterne her på 12. år, rigtig blødt på kroppen tilgengæld, meeen det kunne godt trænge til en kærlig hånd. Så jeg krydser fingre for at få fat i de lækre produkter fra den anden fødselar <3

  1016. Kæææmpe tillykke med fødselsdagen og jubilæet, både herinde og hos Rudolph Care. Jeg nyder virkelig at læse med herinde (især de grønne tiltag), ser frem til mange skønne indlæg ??

  1017. Stort tillykke med bloggen fra en trofast læser! Kunne viiirkelig godt bruge nogle lækre produkter midt i min 2. Graviditet! Krydser fingre, hurra herfra

  1018. For søren da, hvor det hele passer sammen! Stort tillykke med fødselsdagen til jer begge! :)

  1019. Hip hurra – tillykke med fødselsdagen og de 10 år. Har fulgt med siden bloggen blev fremhævet i min farmors ugentlig kig-ind blad. Altid inspirerende og hyggeligt ?? Knus

  1020. Tillykke med fødselsdagen! Jeg elsker at følge med i dit kærlige, aktive og grønne univers :)

  1021. Et forsinket Tillykke til dig og din inspirerende blog ???? Det var ikke så længe siden jeg fandt din blog/instagram og blev helt “solgt” med det samme, synes simpelthen du inspirerer og skriver så fornuftigt ☺️ Og desuden Tillykke til Rudolph Care med de 10 år! ?

  1022. Stort tillykke, det første runde er specielt. Ingen mennesker skinner alene. ♥️♥️♥️

  1023. Kæmpe tillykke med en skøn, livsbekræftende og tilstedeværende blog og ikke mindst verdens bedste produkter fra Rudolph Care.

  1024. TILLYKKE TILLYKKE!
    Wuhuu glæder mig til mere god læsning i fremtiden – og måske lidt selvforkælelse i form af skønne produkter ??????

  1025. Tak for at have din blog, du inspirerer mig meget i min hverdag. Jeg tror snart jeg selv vil gøre noget for at hjælpe andre med at blive mere klimabevidste, og ikke kun leve klimabevidst selv. Der er du god inspiration! <3

  1026. Tillykke I seje kvinder. Må min lille Ronja Røverdatter på 6 måneder blive ligeså sej, sød, selvstændig og selvdrevet. Hurra!

  1027. Stort tillykke med fødselsdagen ?? Jeg ser frem til endnu flere år med god og inspirerende læsestof ?

  1028. Wow, 10 år. Jeg har fulgt med helt fra start, så føler mig pludselig lidt gammel, ha ha. Kæmpe tillykke med det hele – jeg glæder mig til 10 år mere ?

  1029. Stort hjerteligt tillykke til begge jubilanter. Begge er I stor-favoritter hos mig ❤️

  1030. Altid inspirerende og hyggeligt på en dejlig intim måde! Hurra for det! Og også fødselsdagen! ?

  1031. Hip hip hurra og stort tillykke med bloggens 10 år??? Det er altid super hyggeligt at følge med, og du gør det mega godt?

  1032. Stort tillykke med bloggis – 10 år er mega sejt! Apropos fødselsdag så prøv at tænk, at næste år skal du (og jeg selv, ditto rimelig nybagt mor) holde børnefødselsdag for første gang + skabe en masse sjove/hyggelige/magiske fødselsdagstraditioner i vores hjemmelavede familier – DET glæder jeg mig helt vildt til?

  1033. Kæmpe tillykke til dig og bloggen, som er noget af det skønneste og mest inspirerende at følge ♥️??
    Og også stort tillykke til de skønneste danske produkter der findes??

  1034. Fabelagtig fødselsdag, hurra hurra for jer begge! Hvor er det sejt gået i alle 10 år! Elsker at følge med her på bloggen og på Instagram, og Rudolph Care er fast inventar på min badeværelseshylde. Kunne ikke drømme om en mere fantastisk fødselsdagspræmie – håber den lander hos mig ?

  1035. Kæmpe tillykke ❤️ Det er altid en fornøjelse at følge med! Jeg glæder mig allerede til 10 år mere!

  1036. Et lille digt
    På din vej jeg sender
    Et hip hip hurra
    Det skal du have
    En lagkage li’ så
    Jeg ved der kommer en gave
    Så det hele skal nok gå

    Bedste hilsner og et stort tillykke
    Annette?

  1037. ?Big congratulations and a lot of happiness and days full sun your way. Love your blog and the positive energy you spread ?☀️

  1038. Kæmpe HURRRRRRRA!
    Tillykke med de 10 år ? Første ‘runde’ fødselsdag – og rigtig mange flere til at komme! ? Selv har jeg fødselsdag i næste uge – Wup wup ?????????? Mere af den slags (og så med en crem, der gør man holde det ‘unge’ look ???

  1039. Stort tillykke med de 10 år ?og med nye produkter i Rudolph familien? – glæder mig til at prøve dem.

  1040. Tillykke til Rudolph Care og til yndlingsbloggen <3 Det er ikke sjældent, at jeg har siddet med et eller andet RC produkt smurt tykt på og læst dine herlige indlæg. Dét går aldrig af mode.
    Jeg har selv fødselsdag d. 5. oktober, og ville slet ikke være ked af sådan en gave !!

  1041. Hurra! Og kæmpe stort tillykke. Hvor er det godt gået ?? Min rimelig trætte gravide krop ville elske lidt ekstra selvforkælelse.

  1042. Stort tillykke med 10 års fødselsdagen! Fantastisk blog OG fantastisk konkurrence?!

  1043. Stort stort tillykke med de 10 år! Jeg må have fulgt med i 8-9 år så, hvor går tiden hurtigt! Hvor har det været spændende at følge dig undervejs så længe. Jeg startede med at læse en masse blogs til nu at holde fast i et par få, hvor din blog er en af dem, da du inspirerer mig både mht. den grønne livsstil nu, men livsnydertilværelsen, hvor du sætter pris på alt som småt og stort og har et perspektiv, som jeg også deler, selvom vi lever komplet forskellige liv :) I tråd med dette, synes jeg, at det er en perfekt give away, RC går så fint i tråd med hvad du står for; kvalitet, velvære, ansvarlig, luksus og etisk :)

    Dbh,
    AK

  1044. Tillykke! ??
    Hvilken fantastisk fejring og hvilken vidunderlig gave. ??? Elsker at følge med, særligt nu hvor din familie har udvidet sig på aller smukkeste vis ❤️?

  1045. Kære Emily! Stort tillykke med fødselsdagen/jubilæum – sikke en milepæl. Jeg nyder at følge med i dit skønne ærlige univers. Og sikke en god dejlig præmie til din fødselsdagskonkurrence ?

  1046. Hip hurra og stort tillykke med den runde fødselsdag. Sikke en lækker forkælelses præmie, som jeg ville elske at vinde ??☀️?❤️???

  1047. Tillykke tillykke ? Til verdens sejeste og mest troværdige blogger/influencer – eller hvilken term der nu skal bruges ☺️ Andre blogs kommer jævnligt på pause, men din hænger ved, og forbliver relevant og interessant. Bliv ved, du er sej! ?

  1048. Stort tillykke med de 10 år. Du er en af de bloggere, jeg har fulgt i aller længst tid. Lige fra de allerførste par år, hvor jeg også selv var ung og studerende på Amager – og ofte genkendte de lokale spots på dine fine fotos. Tak for inspiration gennem alle årene :-)

  1049. Tillykke til dig og Rudolph Care med jeres flotte jubilæer… I er blevet smukkere og bedre med årene, om det er Rudolphs produkter eller den der mor-glød det ved jeg ikke – men du stråler! ?

  1050. Tillykke og jeg krydser fingre. Kunne godt bruge lidt lækkert til en træt barslende mor her

  1051. Sikke dog en overdådig konkurence! Kæmpe tillykke med bloggen – jeg må tilstå at jeg efterhånden følge mest med på IG, men jeg er så glad for at du igennem de sidste 10 år har delt så gavmildt ud af dit liv. Du er altid en dejlig positiv inspiration i min hverdag. Tak for det og tillykke ?

  1052. Fantastisk konkurrence ☺️
    Stort tillykke med bloggen – har med glæde fulgt med i mange år. ?

  1053. Hej søde Emily – stort tillykke til både dig og Rudolph Care! Er trofast bruger af både domænet her og de lilla produkter, der dufter så dejligt. Håber på 10 år mere. Klem

  1054. Hip hip hurraaaa til både dig og din dejlige blog og ikke mindst til Rudolph Care. Og wauw for en skøn konkurrence ✨?

  1055. ?HIP HURRAAA ? Tak for en masse gode indlæg gennem de sidste 10 år. Tillykke med fødselsdagen ?
    Vinder jeg, giver jeg det til min kæreste, da hun er glad for Rudolph Care.

  1056. Et stort tillykke skal der lyde til både dig, Emily – og også Rudolph Care.
    I fortjener alle en masse fødselsdagsfejring for al den inspiration I giver videre til mange kvinder.
    Jeg følger gladelig din blog, og glæder mig til at læse dine tekster hver eneste gang? Ligesom Rudolph Care også følges på sidelinjen og jeg i forvejen bruger alle produkterne. Det vil være så luksus at vinde denne pakke ☺️
    Hip hip hurraaa

  1057. Tillykke med flot og solidt arbejde gennem mange år ?? Ser frem til endnu flere!

  1058. Stort tillykke med de 10år – det er den mest fantastisk Kombination af din skønne blog og Rudolph Care – håber meget min krop kan blive forkælet med den skønne præmie :)

  1059. ??Tillykke til jer begge. Har fulgt dig i mange år, men aldrig prøvet Rudolph Care. Måske er det nu? Jeg ser ihvertfald frem til 10 år mere. Skal jo følge med i Kurts liv og levned??

  1060. Sikke en drøm at få muligheden for at vinde dem – tænk om den kunne gå i opfyldelse ?✨??Kæmpe stort tillykke Emily og endnu en gang tak for at give indsigt i dit hyggeligste lille univers, som stadig – efter ti år, hurra! – bliver ved og ved med at inspirere og sprede glæde ☺️

  1061. Kæmpe tillykke med den flotte fødselsdag! Syntes du gør det så godt? Føler altid der er et personligt tvist, selv på de indlæg der bare handler om en ny nederdel.?

  1062. Stort tillykke med fødselsdagen og med jubilæum ?? Jeg sætter stor pris på bloggen og har fornylig opdaget, hvor skønne Rudolph Cares produkter er ?

  1063. Kære Emily
    Kæmpe tillykke med de 10 år og en fantastisk blog som kun bliver bedre og bedre med alderen – som med alt det bedste i livet, ikk? ? Glæder mig til at følge med i årene fremover!
    God vind og skønt efterår til dig ????
    Kh Anne

  1064. Stort tillykke ? Jeg har fulgt dig i cirka 7 år og nyder stadig rigtig meget at følge med!! Forsæt endelig mange år endnu ??☺️

  1065. Stort tillykke med de 10 år som blogger. Jeg har fulgt med i mange år – de første havde jeg selv helt små børn, og drømte om lidt af den frihed du viste med dine fine indlæg. Nu er mine børn blevet store – og jeg drømmer mig lidt tilbage til den babyboble, jeg nu kan nyde på din blog -ja sådan er livet så forunderligt:) Nyd hver dag – og hver epoke i livet. Held og lykke i det fremtiden bringer for dig.

  1066. Tillykke tillykke til både bloggen og Rudolph Care med den runde fødselsdag! Det må fejres! ? Hip hip hurra ?

  1067. Kæmpe stort tillykke til en af mine ultimative favoritblogs (og dertil og blogger). Glæder mig allerede til ti år mere med skønne posts, baby billeder og dejlig inspiration ♥️.
    Kram herfra!

  1068. Stort tillykke med fødselsdagen! ?? Jeg har efterhånden fulgt med i en del år, og nyder fortsat dine fine indlæg. ?

  1069. Emily! Du er min all-time favorit person at følge. Jeg beundrer din måde at skrive på og ligeså de udvalgte emner du skriver om. Du skal selvfølgelig have et kæmpe stort hurra for at levere den bedste blog?? Tak, fordi du er, som du er.
    Bedste fødselsdagshilsen Camilla

  1070. Stort tillykke med bloggen. Har kigget med i omtrent 8 år… Jeg nyder at følge den naturlige udvikling bloggen konstant er i.. Tusind tak for masser af god inspiration og gode fif… Og ikke mindst stort tillykke med lille Kurt. Hilsen hende med en lille Villy (synes lidt de to navne ender i samme kategori/æra)

  1071. Stort tillykke med 10-års fødselsdagen til både bloggen og Rudolph Care! Ligesom du sværger jeg til de lyselilla produkter, så jeg krydser både fingre og tæer for at vinde de lækre produkter <3

  1072. KÆMPE tillykke med de flotte 10 år?? Det er altid en fornøjelse at følge med i dit fine univers?

  1073. Stort tillykke med de 10 år! Tror at jeg har fulgt med i godt og vel 8 af dem og har nydt det i fulde drag. Tak skal du have! Håber at du bliver ved ???????

  1074. Stort tillykke med din ??dag, det er en stor glæde at følge med i dit/jeres liv – du inspirerer, fascinerer og dit positive mindset smitter.

  1075. Mægtigt stort til lykke! Det er så dejligt, alle de gode ting, der kommer din vej. Det første indlæg, jeg læste (for rigtig mange år siden), var et oprids af de mere eller mindre trælse mandetyper, du havde datet – og nu har du drømmemanden og drømmepølsen❤️ + stadigvæk yndlingsbloggen, så tak fordi du forsætter med at dele ud af interessante og vedkommende sager. Hurra!

  1076. Kæmpe stort tillykke til den bedste og eneste blog jeg, som jeg trofast har fulgt siden den startede. Og skøn konkurrence!

  1077. Stort tillykke med fødselsdagen – Emily og Rudolph :-))) Jeg har fulgt med siden start og synes det er helt vildt, at der allerede er gået 10 år……..

  1078. Gratulerer så mykje med jubileet og spesielt velkommen til Kurt på bloggen ? Og for en fantastisk premie! ?

  1079. Kære Emily, kære Rudolph Care. 10 år med både skønhedsartikler til både indeni og udenpå. Kæmpe tillykke med de 10 år, både med bloggen og med brandet. Tak for både at bidrage med bevidst bæredygtighed, sensationel skønhed og ikke mindst en masse GIRLPOWER. I er kæmpe forbilleder og jeg ønsker jer held og lykke med de næste 10 år ??
    Venlig hilsen Nanna.

  1080. STORT tillykke med din inspirerende blog! Jeg ser frem til mange flere år ?Og total yndlings produkter ? Jeg krydser ????

  1081. Hjerteligt tillykke med din fødselsdag, fine Emily – og ikke mindst tillykke med Kurt også ?❤️??
    Som en fellow mom på barsel, er Rudolph Cares facial mist min lifesaver om morgenen, hvis natten har været hård! Et par spray af den og en stærk kop kaffe og jeg er max klar til at tumle videre med min 7 mrd. Lille baby Hallie ❤️

  1082. Stort tillykke ? Det er altid en sand fornøjelse at læse dine velskrevede blogindlæg. Keep up the good work ??

  1083. Stort tillykke med de 10 år!
    Sikke en skøn konkurrence. Den kunne min hud godt bruge, især nu hvor vi går den kolde tid i møde. Kh en trofast læser (næsten igennem alle 10 år ;-))

  1084. STORT tillykke til en fantastisk varm, smuk og indholdsrig blog samt til RC og deres skønne produkter ?

  1085. Kæmpe stort tillykke – tak fordi du åbner op og lader os følge med. Du er så inspirerende, nyder at følge med (det må jeg bare sige altså) ☀️

  1086. Også tillykke herfra ❤️ Elsker at følge med hos dig herinde og jeg elsker virkelig også Rudolph Cares produktet. Den bedste hverdagsluksus ?‍♀️

  1087. Tillykke med det hele – og tak for en læse- og følgeværdig blog og ikke mindst vild konkurrence :-)

  1088. Iiiiiiii dag er det Emily & Rudolph Care’s fødselsdag, hurra hurra hurraaaa!

    Kæmpestort tillykke med begge jeres fine universer af gennemført æstetik og selvforkælelse. I er en kæmpe inspiration og fortjener mindst 10 år mere.

    Masser af kærlighed og håb om drømmepræmien ✨

  1089. Jeg stemmer for 10 år mere! ❤️ Rigtig stort tillykke til en fantastisk blog, som jeg troligt følger ???

  1090. Stort tillykke med de 10 år. Jeg glæder mig til at følge med de næste 10 år ???

  1091. Kæmpe stort tillykke med de 10 år – utroligt egentlig. Tænk at Kurt også bliver 10 år en dag ? Hos mennesker aftager synet fra 10års alderen, men bloggen ser skarp ud og jeg er sikker på den bliver ved med at have et skarpt blik for hvad der er dejligt at læse om ?

  1092. Stort tillykke til den skønneste og hyggeligste blog ? Jeg begyndte at læse med, da jeg selv lige var startet på KU og sidder nu her 10 år efter og er for længst færdiguddannet, med fast job og er også blevet mor. Dengang læste jeg mange blogs dagligt, men nu er din en af de få, jeg stadig har lyst til at læse med på ?

  1093. HIP HIP HURRA for en flot fødselsdag – både til dig og til Rudolfcare⭐️ Jeg nyder sådan og har i mange år nydt at følge med og blive inspireret herinde. Jeg bruger mange af dine råd – specielt i forbindelse med min nuværende graviditet! Det er dejligt at have nogle at søge til, når det hele er lidt forvirrende, eller man savner et fællesskab, hvor man ikke føler sig helt alene i det hele.
    Jeg glæder mig til mindst 10 år mere, og så krydser jeg alle mine fingre for, at en (noget træt?) gravid studerende, som ellers aldrig ville kunne komme til at prøve det, må have lov til at prøve alle de fantastisk lækre produkter, det ville være det absolut vildeste! ????

  1094. Tillykke til to grønne heltinder. Det er en fornøjelse og stor inspiration at følge med i dit og Rudolph Care’s unikke og nærværende univers ? Tak for jer ?

  1095. Stort tillykke med bloggens 10 års fødselsdag ? Så hyggeligt at følge med hos dig ☺️

  1096. At holde fødselsdag sammen med så fint et følge, som de ti skønne produkter er ingen sag! Et fælles tillykke skal der lyde, især til de to kæmpe seje og meget beundringsværdige kvinder bag hver deres succes og hjertebarn – Emily, Andrea: I sætter den vildeste dagsorden for jeres respektive brands, og det er så stærkt at følge med på sidelinjen. Om det er med Mommy & Me balm i hånden (og én i tasken og én på natbordet!) i mine egne to graviditeter, eller med glædestårer i øjnene over hjertevarme og oprigtige blogposts, så kan begge dele bare ‘make my day’. Tillykke tillykke, ti gange tillykke!?

  1097. Hurra hurra hurra Ønsker jer alle et stort tillykke og glæder mig til at følge med i years to come. Tak??

  1098. Tillykke, tillykke smukke og seje Emily.
    Du og denne blog spreder så god energi.
    Mange tak for det ??????

  1099. Stort tillykke med fødselsdagen til det hyggeligste og varmeste univers! ?
    Det er simpelthen den skønneste blog og Instagram, at følge! Positiv og personlig. What’s not to like ?
    Så hip hurra og tillykke – forhåbentligt bliver der endnu 10 skønne år i dette univers!

  1100. Stort tillykke med de 10 år – det er altså vildt! Og ret vildt at jeg har fulgt med på din blog ligeså længe.. Jeg krydser fingre for denne alt for lækre præmie.

  1101. T I L L Y K K E ?
    Både til den fantastiske blog og de skønne cremer mm :-)

    Tak for at vi må følge med

  1102. De største tillykke med jubilæ’erne. Det er en fornøjelse at være med på følger-holdet! Kærlig hilsen en stor fan!

  1103. Stort tillykke med bloggen – godt arbejde! ?? Det er en af de få blogs jeg får noget ud af, at følge med i ?? Jeg håber du napper 10 år mere.

  1104. Stort tillykke med jeres fødselsdag(e). Jeg ville elske at vinde et sådan sæt. Og skulle det ske at det var mig, der blev udtrukket på fredag, ville det være ekstra win-win, da min søn fylder fem den dag???☀️

  1105. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen og jubilæum! Hurra for jer ? og sikke en skøn konkurrence. Krydser fingre ??

  1106. Hip hip hurra og stort tillykke med de 10 år, både til dig søde Emily med din fine blog og til Rudolph som har nogle af de bedste hudplejeprodukter ☺️???

  1107. Stort tillykke med din fine blog?????. Er vild med dit univers? Og er kun blevet vildere med det efter jeres lille Kurt er kommet til?

  1108. Et kæmpe tillykke til Rudolph Care med de 10 år og ikke mindst din blog. Elsker at læse med ?????

  1109. Hurraaa med bloggen og dig for dine meget skønne og ærlige beretninger om livet som nybagt mor ligesom undertegnede! Og hurra for dage med søvnmangel, fedtet hår, gylp, ømme knapper og meget kold kaffe, men stadig det hele værd fordi man har bragt sit ynglingsmenneske til verden? hurra for alle de seje kvinder derude?

  1110. Sikke en skøn konkurrence!! Stort tillykke med bloggen Emily og tillykke til skønne Rudolph Care, jeg er stor fan af både bloggen og produkterne?

  1111. Hip hip hurra og tillykke med de 10 år – og i øvrigt også med sødeste lille Kurt ❤️??

  1112. To fejringer af de største inspirationskilder i branchen. Kæmpe tillykke med succesen, livet og evnen til at nå ud til folk på en naturlig, givende og ærlig måde! Nyd den runde fejring??

  1113. Hip hip hurra og stort tillykke! Jeg er SÅ glad for Rudolph produkterne og ville nærmest gi’ min højre arm for at vinde den her konkurrence ? krydser alt! ❤️

  1114. Det er jo den vildeste præmie! Kæmpestort tillykke med de 10 år – og med yndlings-Kurt også ❤️?? (Ved ikke om jeg er kommet til at sende en kommentar allerede, men jeg kan ikke finde den ?)

  1115. Stort tillykke og så dejligt at følge med i dit varme og kærlige univers – nu også med lille Kurt! ❤️

  1116. Kæmpe stort tillykke! Jeg er fuld af beundring for, hvad RC har bygget op på kun 10 år. Fantastisk! Og at I samtidig gør det hele på “den grønne og bæredygtige måde” gør bsre beundringen endnu større. ????????

  1117. Stort tillykke med de 10 år ?Har fulgt dig næsten alle årene og nyder de små åndehuller din blog giver mig i hverdagen ??

  1118. Tillykke med fødseldagen til din skønne blog! Jeg elsker sådan at følge med på dit fine domæne. Tak for at være så inspirerende med hensyn til at få det bedste ud af det, som den enkelte dag har at byde på. Den flotte gave fra Rudolph Care kunne bestemt give hverdagen et pift!

  1119. Stort tillykke med jubilæet. Jeg har fulgt med fra starten – dengang var jeg femten. Tak for altid vedkommende læsning og yndige billeder. Og tillykke til Rudolph Care, som ligeledes har været en guilty pleasure for mig, selv da jeg var på SU og absolut ikke burde købe dyre hudplejeprodukter :)

  1120. Stort tillykke med blog fødselsdagen og stort tillykke Rudolph Care- deres produkter er bare gode!

  1121. Stort tillykke med de 10 års fødselsdag til 2 skønne kvinder! Mødre, business kvinder, nogens koner, nogens familie og 2 kvinder der er noget for andre. Stort tillykke!
    Det er dælme flot hvad I har opnået..

  1122. Stort tillykke med fødselsdagen! Din blog er den første blog jeg overhovedet begyndte at følge og følger med glæde stadig med ? Det er virkelig hyggeligt! Kh Caroline – PS. Elsker!!! Rudolph Care ✨✨✨

  1123. Tillykke med bloggen, og sikke en fin konkurrence med lækre produkter ? noget en (træt) mor krop godt kunne bruge at vinde, når man nogen gange i farten glemmer at passe på sig selv også, og ikke bare det lille vidunder man giver al sin opmærksomhed ??‍♀️???

  1124. Stort tillykke til både dig (og din blog) og Rudolph Care????? Jeg er stor fan af jer begge to og har haft et stor forbrug af jer i en del år efterhånden? Glæder mig til de næste 10 år???❤️

  1125. Hip hurra og stort tillykke med bloggens – og Rudolph Cares – 10 år! ????
    Skøn konkurrence og blog

  1126. Tillykke med det ene og det andet ?
    Nyder at følge med i det fine og inspirerende univers du har bygget op, og nyder ligeså at forkæle hud og øjne med Rudolphs grønne produkter og fine lyslilla emballage.
    Alt godt ✨

  1127. Jeg elsker også Rudolph Care og din blog – stort tillykke ??? Krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder ???

  1128. 10 år – Wauu allerede – stort tillykke
    Tak for dine fine billeder, historier og inspiration ❤️

  1129. Kæmpe stort tillykke med de ti år! ??? Det er så stort, jo! ????

    Og virkelig den lækreste konkurrence nogensinde ??? ?

  1130. Tillykke! stort tillykke gamle ven.. Hvor er jeg glad for at kende dig :-) Du fylder mit liv med ærlighed og gode tips og generelt bare masser af smil på læben! Så tak for dig. Må du drukne i positivitet, kager, gaver, blomster, eco friendly gaver, masser af kærlighed og andre dejlige ting på din fødselsdag – og resten af året i øvrigt også! <3 Og må jeg drukne i Rudolph care.. som ps: koster det samme som jeg får i SU :-D Holy… ! Hej fra mig

  1131. Kæmpe tillykke med din fantastiske blog og tillykke til RC med deres mega lækre produkter! Seje kvinder. Gid det var mig der vandt ??

  1132. Kæmpe tillykke med bloggens fødselsdag! Begyndte at læse med da jeg startede i gymnasiet i 2010, hvor du hjalp mig (og en masse andre piger på skolen, at dømme efter computerskærmenes åbne lyserøde faner) gennem en del kedelige matematik timer ❤️

  1133. ??? tillykke!
    Jeg kan huske jeg fandt din blog mens jeg var gravid (og havde sådan en ‘du blir bare liggende helt stille’ kvalme…) Han er lige blevet 7, det jo helt abstrakt med den tid. Og hygligt! Især fordi, at jeg ikke bor i Dk så det er rart at komme rundti kbh’s gader og på fælleden (bevar fælleden for hulan!!) og se hvad der rører sig af stort og småt hjemme i kongeriget.
    Jeg krydser virkelig fingre for at vinde, bare det at ku være typen der har en hel serie haha, sguda sejt.

  1134. Kæmpe tillykke med fødselsdagen til min yndlingsblog og mit yndlings mærke.
    Håber der kommer endnu flere gode blogindlæg til inspirerende grøn miljø og bare små pauser fra hverdagen :)

  1135. Stort tillykke med de første 10 år???
    Har nydt godt af dine anbefalinger lige fra opskrifter, brunch steder til rejsetips – og især de skønne danske mærker du tit viser i både tøj og hudpleje (jeg bor i San Francisco og alle der kommer på besøg “skal” medbringe Bülow lakrids og Acia Facial Oil)
    Kh Stine

  1136. Stort tillykke med de første 10 år?Tak for inspiration på dagligbasis og dine fine skriv?

  1137. STORT tillykke med bloggens fødselsdag – sikke tiden den går!!!
    Jeg elsker at følge med i stort og småt og ser frem til mange flere hyggelige stunder og afbræk fra hverdagene med fart over feltet!
    Hip hip hurraaaaaaa :-)

  1138. Yaaaaaay – stort tillykke til både Rudolf Care og denne smukke blog! Begge må endelig blive ved med deres fabelagtige arbejde ???

  1139. (Skal synges)

    For i fortjener en harmonikaseng. En harmonikaseng med spejl i. Så i kan ligge og spejle jer, fordi i er så dejlige!

    Hip Hip ?

  1140. HURRA ? dig, Emily, og HURRA ?til Rudolph. Tak for at I begge gør jeres så godt, og hvor fint at I kan fejre jubilæum sammen! ?
    “Det er så yndigt at følges ad…”, hva! TILLYKKE ?✨???

  1141. Stort tillykke til en fantastisk og inspirerende blog og til de lækreste produkter, man kan forestille sig ??

  1142. Hip hip hip hurra til Jer begge???
    Jeg nyder hvert et ord der skrives og hver en håndfuld der smøres i ansigtet eller kroppen ? ~ så derfor kæmpe hurra og tillykke med fødselsdagen.
    Jeg vil elske at gå på barsel fredag med en ekstra barselsgave og i ro og mag kunne læse bloggen og forkæle mig selv med produkterne?
    Hurra

  1143. Hårdt arbejde betaler sig og du har virkelig gjort det godt??? Mega seje dig!
    Kæmpe tillykke og rigtig meget held på din vej i fremtiden?

  1144. Kæmpe tillykke med de 10 år ??? jeg nyder sådan at følge med i dit univers – både fordi jeg altid får en zen-følelse i kroppen når jeg besøger domænet??, men også fordi jeg venter mit første barn om tre måneder?❤️ hurra hurra for dig og bloggen? Kh M

  1145. Et kæmpe hurraaaa og TJU-BANG for den dejligste blog ? Nok den jeg læser mest fra.
    Tak for dig, dine inspirerende billeder og troværdige, inspirerende og velundersøgte oplæg.
    Kæmpe stort tillykke søde Emily ?

  1146. Kæmpe tillykke med den skønne blog! Jeg elsker at følge med, og synes det er fedt, at du også deler mere personlige emner, såsom din fødselsberetning.

    Og hurra for Rudolf Care – det er og bliver mine yndlings produkter! For mig er det et must, at produkter er uden skadeligt kemi, men jeg elsker også den velvære, du oplever, når du bruger produkterne – de er definitionen på hverdags luksus!

  1147. Hjerteligt tillykke med fødselsdagen og milepælen til begge?
    Vildt at tænke på, at jeg har fulgt den samme blog i 10 år og stadig se frem til hvert et indlæg! Fortsæt endelig det fantastiske “arbejde”.

  1148. Kæmpe stort tillykke med din fødselsdag ?? Håber dagen blev lige som du ønskede med masser af nærvær, knus, hilsner og naturligvis skønne gaver der giver dig flash back til dagen når du ser bruger din gaver ??♥️

    Med smiledende fødselsdags hilsner fra Dorthe

  1149. Fødselsdag er en dag man SKAL fejer!
    1 år er gået med travlhed og pligter, DERFOR fortjener i en stort fødselsdag fest, stort tillykke med alt de er opnået og lykke til det nu år !

  1150. Stort tillykke med de 10 år til bloggen og til Rudolf ?? Må de næste 10 år blive mindst ligeså gode og inspirerende! ?

  1151. Tillykke med fødselsdagen til jer begge! Tak for god læsning og fine produkter, håber I får fejret det runde hjørne med manér!

  1152. Stort tillykke med de 10 år både til bloggen og til Rudolf ?? Må de næste 10 blive ligeså gode og inspirerende ?

  1153. Stort tillykke til jer begge❤️
    Tak for din positive tilgang til livet, og tak for at dele så meget af dig selv!
    Og hold da op, det ville være den vildeste præmie at vinde???

  1154. Stort tillykke med fødselsdagen! For 10 år siden var jeg på vej til Paris på udveksling og fulgte med her, da jeg opdagede en fellow litteratur-, mode- og Pariselsker. Efter 10 år føler jeg helt, jeg kender dig, og dine vaner har nok også påvirket mine. Rudolph-produkterne (og hudpleje i det hele taget) kastede jeg mig dog først over ret sent, men nu er jeg fan! Ih, hvor ville sådan en efterårs-forkælelsespakke passe min knastørre hud godt. Stort tillykke med jubilæet til både blog og beauty-virksomhed ?

  1155. Sikke en herlig konkurrence. Stort tillykke til både dig og Rudolph Care med de første 10 år – jeg glæder mig til 10 mere ?⭐️? kram

  1156. Hip hip hurraaaa. Stort tillykke med både bloggen og Rudolph Care. Jeg elsker at følge med, så bliv endelig ved. Og sikke en skøn, skøn konkurrence, som jeg vil dele med min søde mor, der trænger til forkælelse. Hav en dejlig dag. De hyggeligste hilsner fra Rikke ☺️✨

  1157. Konfettiregn og regnbuer – glimmer og candyfloss! Må det alt sammen regne ned over dig som tillykke med dig og alt det fine du gør!

    Håber, jeg vinder din fine konkurrence!

  1158. Stort tillykke til både bloggen og Rudolph Care! Jeg er kæmpe fan af begge!

  1159. Stort tillykke med bloggen ? det er hyggeligt at følge dig på både bloggen og instagram.
    Selvfølgelig også tillykke til Rudolph Care og deres gode produkter ?.

  1160. Tillykke, og tak for dit dejlige, inspirerende univers, der beriger mit insta-feed hver dag?

  1161. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Det er inspirerende at følge dig, og at følge med i hvordan du holder dit content aktuelt og vedkommende altid. ????

  1162. Tillykke med de 10 år!! Jeg har fulgt med i mange af årene og synes det er så skønt at se den udvikling den har gennemgået – og ikke mindst at følge dit liv lidt på sidelinjen (især tilføjelsen af drømmemanden og Kurt har været så fint at følge:).

  1163. Stort tillykke med bloggens runde fødselsdag, håber den blev fejret med god chokolade og kaffe! Min hud kunne godt bruge lidt ekstra kærlighed henover efteråret og vinteren med Rudolp Care :).

  1164. Hip hip hurra og mange gange tillykke med din fine blog! ?elsker at følge med, blive inspireret og nyder altid dine fantastiske vinkler på forskellige emner ?

  1165. Kæmpe tillykke til både bloggen og Rudolph care?? Og tak til begge fødselarer for viden og inspiration til økologi, bæredygtighed og lækre produkter uden kompromis ???

  1166. Varmeste tillykke med det runde hjørne til både din mega inspirerende blog og de mest fantastiske produkter? Må de næste 10 år blive ligeså berigende!

  1167. Tillykke med de 10år ❤️ Både til dig og Rudolph ? Det er de lækreste og mest luksuriøse produkter jeg kender! ⭐️??

  1168. Jeg har fulgt med så længe jeg kan huske, og jeg er vild med at kunne se, at dine smil er blevet bredere med tiden :) Du har lært mig en del om mig selv, om det med at dårlige tanker godt kan vendes, at det ikke behøver være så kompliceret det hele, og at la vie sgu egentlig ER en rose, når det kommer til stykket. Tak for det!!

    I den boldgade har jeg også lært at trykke mere på acceptknappen og trække på skuldrene, når min hud bryder ud i skønsang i form af tørre plamager, teenagepletter og smilerynker, men det føles så godt at smøre noget lækkert på den. Nom, der kunne Rudolph gøre godt!

    Tillykke til jer begge <3

  1169. Kære Emily
    Du ønskes et kæmpe STORT tillykke med de 10 år ??? Du kan være enormt stolt af dit arbejde, der virkelig rør og når ud til mange mennesker, hver evig eneste dag. TAK for det!

  1170. Stort tillykke til jer begge ? Dejligt når en konkurrence/samarbejde går op i en højere enhed og sådan matcher så fint #match!

  1171. Tillykke både til bloggen og til Rudolph Care. Jeg synes at der er flere ligheder imellem bloggen og produkterne – Ærlighed, stor passion omkring det I laver/tror på og en venden tilbage til det naturlige, tre ting jeg sætter stor pris på hos begge – bliv ved med det. (Og også et tillykke med jeres baby Kurt). ??? ????

  1172. Halleluja og hurra!! Tillykke med fødselsdagen til bloggen og til Rudolph Care?. Jeg ønsker bloggen alt det bedste med mange spændende indlæg i fremtiden og så ønsker jeg at Rudolph Care også kan glatte mine træthedsrynker ud, som helt sikkert dukker op, når der flytter en baby ind her inden ca 3 ugers tid❤️

  1173. Skøn konkurrence! Stort tillykke med de 10 år ? Nyder at følge med. Stort knus ❤️

  1174. Stort tillykke. Det er så hyggeligt at følge med, særligt har jeg nydt at vi næsten har fulgtes ad med graviditet og baby.

  1175. Stort, stort tillykke med både dine fine blog og til Rudolph Care, må jeres dage blive fyldt med den skønne efterårssol ?

  1176. hip hip hurra!!! og et kæmpe tillykke med et flot jubilæum, både til dig og bloggen, men også til rudolph care. jeg glæder mig til at kunne følge med i endnu 10 år ??

  1177. HIP HIP HURRAAAAA for to* 10 års jubilæum! 10 års rigtig god læsning og pleje til huden – så dejligt :)

  1178. Åh kæmpe tillykke til både dig og Rudolph. 10 år er lang tid, men samtidigt ingen tid. Håber I begge fortsætter i mange år endnu. Jeg holder enormt meget af at følge med her på domænet – og nyder mine Rudolph produkter hver dag. ???

  1179. hip hip hurra!!! og et kæmpe tillykke med et flot jubilæum, både til bloggen og til Rudolph care! Tak for 10 års rigtig god læsning og 10 års god selvforkælelse i form af hudpleje! Tillykke, tillykke tillykke ??????☺️????

  1180. Stort tillykke med bloggen og selvfølgelig også til Rudolph Care! ? Lækker præmie ?

  1181. Stort tillykke med bloggens 10 år! Det er virkelig godt gået, håber du tager minimum 10 år mere ???❤️??

  1182. Kæmpe tillykke til Rudolph Care og de fantastiske produkter og tillykke til os fordi vi blev gjort opmærksomme på hvor mange skadelige stoffer, vi alle har rendt rundt med i kroppen og hvor vigtigt det er at tænke sig om. Andreas undersøgelse som blev lavet af Greenpeace satte virkelig nogle tanker omgang hos mig om, hvad jeg egentlig putter på kroppen.også på ting, jeg troede var gode. Så tak for det og den opmærksomhed det gav. De produkter er fantastiske??

  1183. Hej Emily,
    Hjertelig tillykke med bloggens fødselsdag. Hvor er det godt gået. Er sikker på at du er gået igennem alt muligt med bloggen, men jeg er så taknemmelig for at du har holdt ved. Jeg kan spejle mig selv i alt du skriver, og du tager spændende og nødvendige emner op samtidig med at du giver plads til hverdagens almindeligheder. Elsker at åbne dig blog og hygge med en kop varmt at drikke. TILLYKKE igen, og jeg håber at følge dit geniale indhold i mange år fremover.

    Kærlig hilsen, Louise

  1184. Kæmpe stort tillykke med de 10 år til Rudolph Care og din skønne blog – begge dele er en fast del af min hverdag ?

  1185. Tillykke! ? Tak fordi du lukker os ind i dit univers. Vi er mange, der nyder at følge med. ☺️

  1186. Stort tillykke og tak for at skrive på en måde, som altid rammer helt rigtigt ☀️??

  1187. Stort tillykke til bloggen der leverer både underholdning og inspiration ?? Må de næste 10 år blive lige så vanedannende læsestof ?✨☕️???????

  1188. 10 år, hvor er det vildt. Jeg synes lige, at I begge dukkede op.

    Jeg håber, at I begge vil fylde min hverdag med lidt hverdagsglamour i mange år endnu!

    En omgang Rudolph-forkælelse ville være skønt til min kommende barsel (som endelig starter om en uge, yay!)

  1189. Stort tillykke med fødselsdagen og tak for en altid ærlig, rar og inspirerende blog.
    Jeg bliver nødt til lige at kommentere, hvor godt de lækre, lyslilla produkter gør sig på grønkålsblade!

  1190. Kæmpe tillykke med fødselsdagen! – det er jo helt fantastisk at det så er os der får gaver :-)
    Held og lykke til alle.

  1191. Stort tillykke med fødselsdagen til den bedste blog ??? Tak for at berige hverdagen med fabelagtig læsestof – ser frem til mange år endnu ??♥️

  1192. Ih altså, stort tillykke med fødselsdagen! Jeg er sikker på at min trætte mor krop ville blive glad for skøn forkælelse??

  1193. Stort tillykke med fødselsdagen! sikke en skøn konkurrence, som jeg ville elske at vinde ?????

  1194. Hurra ? Stort tillykke med din skønne blog. Elsker at følge dig både her og på Instagram – keep up the good work ❤️

  1195. kære Emily. tillykke med din blog og med dit barn, begge store bedrifter fyldt med kærlighed

  1196. Hej Emily Salomon

    Jeg er forholdsvis ny, men nu fast tilhænger af dit blogunivers. Jeg er selv gravid med min første datter og venter til november, ligesom jeg er kæmpe fan af Rudolph Care produkterne ?
    Så hjertelig tillykke med din blog & til RC! ? Det er helt fantastisk at følge med i dit åbne og varme univers.
    Thanks for sharing ??

  1197. Kære Emily,
    Stort tillykke med bloggen og 10 års dejlige og hjertevarme skriverier. Tak fordi du deler med os ❤️ Knus fra en læser, der har læst med siden 2012…

  1198. Hip hip hurraaa til både bloggen og Rudolph Care – tak for 10 gode år, lad os få uendeligt flere med alt det gode i begge bringer??❤️

  1199. Gigamega tillykke!!! ? Til både du&blog som jeg ELSKER at følge med i og blive inspireret af altid, og til mine yndlings (og studie-pung-tømmende) Rudolph Care! ??

  1200. Tilllykke til Rudolph Care – godt gået og dejligt med et brand som udvikler både sig selv samt nye produkter.
    Tillykke til jer – det lille 3-kløver – også godt gået. Intet slår at blive mor.

  1201. Stort tillykke med den evigt-inspirerende blog! Må den have mange flere år foran sig ?

  1202. Gigamega tillykke!!! ? Til både du&blog som jeg elsker at følge med i og blive inspireret af altid, og mine yndlings (og studie-pung-tømmende, jeg krydser ?) Rudolph Care ??

  1203. Stort tillykke til både dig og Rudolph Care <3
    Jeg har virkelig nydt at følge med herinde de sidste (næsten) 10 år.
    Jeg glæder mig til de næste 10 :D

  1204. Kæmpe tillykke til dig og Rudolph, min yndlings blog og yndlings mærke. Det ville glæde mig at vinde denne gave ??

  1205. Tillykke med bedriften, længe leve 10 år med udtryk af din kreativitet og de fineste opfordringer til os andre ?

  1206. Tillykke med de 10 stærke? Sådan er boost kunne mit trætte efterårs-mor-fjæs godt trænge til ????

  1207. Kæmpe stort tilykke til dig og bloggen. Jeg har fulgt med alle årene fra den gang høje YSL sandaler med sokker i var “the thing” og Alexa tasken var en fast følgesvend❤️
    Jeg glæder mig til mange flere år!

  1208. Tillykke til både din skønne blog og Rudolph Care. Både blog og produkter er favoritter hos mig:-)

  1209. Stort tillykke! Min trætte mor hud efter 1,5 år med minimum af søvn vil eeeeelske at blive forkælet ❤️

  1210. Kæmpe tillykke til en Blogger med en bolig jeg har fuldt i rigtig mange år, måske endda kort tid efter den blev sat i værk. Tillykke og dejligt at læse med ?

  1211. Stort tillykke med fødselsdagen, både til blog og produkter. Og hvor er det en fin fødselsdagsgave til en af dine læsere.

    Kram og god karma fra Nordjylland

  1212. Tillykke med din skønne blog….elsker du haft den så lang tid….du fortjener den største guldmedalje.

  1213. Stort tillykke med fødselsdagen <3 Jeg elsker den udvikling bloggen har taget over de sidste par år, og glæder mig til at følge den videre færd. Rudolph Care er en favorit herhjemme, og den ultimative hverdagsforkælelse.

  1214. Kære Emily og Rudolph Care,
    Stort tillykke med jubilæet. ???
    Tænk at der er gået 10 år – det sætter ens egen tid og tidsfornemmelse i relief.?
    Men jeg takker for nogle seriøst gode produkter og en helt vildt fin og anbefalingsværdig blok. Herinde føler man sig hjemme – som at tale med en gammel veninde om stort og småt.???? Har ikke været med herinde fra starten, men bliver helt sikkert hængende. ?
    Venligste hilsner
    Kathrine

  1215. ❤️-ligt tillykke og hurra til bloggen og Rudolph Care???? Tak for en sindssygt god blog, som jeg er trofast følger af! Knus

  1216. Hold nu magle! 10 år ? Kæmpe tillykke til bloggen og Rudolph Care. Hvor er det sejt gået ???

  1217. Stort tillykke med fødselsdagen og med 10-års jubilæum! Jeg har desværre ikke fuldt med i alle 10 år. Men jeg har nydt at følge med på din skønne og inspirerede blog de sidste 3-4 år ?????

  1218. Juhuu TILLYKKE til jer begge! Hvor er det bare sejt gået at bloggen stadig eksisterer i dag, jeg har fulgt med fra den spæde start :-)
    Elsker Rudolp Cares produkter, så krydser alt hvad jeg har <3

  1219. Det største tillykke med de 10 år! Det er meget inspirerende at følge med ☺️??

  1220. Stort tillykke med fødselsdagen og de 10-års jubilæum. Jeg har desværre ikke fyldt med i alle 10 år, men jeg har nydt at følge med på din skønne, inspirerede og late æstetiske blog de sidste 3-4 år ?????

  1221. Ih, sikke en fin konkurrence! Jeg har fulgt med, både på bloggen og i Rudolph Cares liv, lige siden starten og er kæmpefab af begge dele. Stort tillykke til jer! 10 år mere!

  1222. Kære Emily
    Stort tillykke med din blogs 10 år! Jeg har fulgt dig i rigtig mange år efterhånden og elsker at læse dine indlæg. Jeg er selv lige blevet mor næsten samtidig med dig, dine indlæg har derfor passet så fint til den slags læsestof jeg har lyst til at læse. Jeg kunne i den grad godt bruge nogle fantastiske produkter til lidt forkælelse til min trætte mor krop :)

  1223. Kæmpe stort tillykke med din blog – sikke en tid der er gået. Hvor er det stort, og hvor må du være stolt af dig selv. Se bare, hvad du har opnået. ?
    De bedste hilsner
    Sarah

  1224. Hjerteligt tillykke med de 10 år og tak for en altid smuk, ærlig og inspirerende blog ??

  1225. Stort tillykke! Jeg håber SÅ meget at jeg kan få fyldt skabet op med de lækreste produkter. Jeg sværger til dem, men synes godt min SU pengepung kan begrænse mig lidt i at prøve de nye produkter!

  1226. Tillykke til både Rudolph og Salomon! Flot, rund dag at fejre! I virkeligheden også er match made in heaven, da jeres æstetik og fokus minder meget om hinanden. Hurra!

  1227. Tillykke til dig og Rudolph Care ??
    Jeg er vild med jer begge, men har vist fulgt med i længst tid hos dig ?

  1228. Et hjerteligt og kæmpe stort tillykke med fødselsdagen på både bloggen og med RudolphCare ????
    Jeg har brugt både din blog og også alle Andreas lækre ting helt vildt meget, specielt efter jeg er blevet gravid med min nr 3, som vi nu venter om 5 uger ????
    Jeg har nydt alle dine tips og specielt Kurts fødselsberetning(er) har jeg læst meget, fordi jeg ikke var så heldig med mine 2 første fødsler, hvilket har sat dybe spor i mig. Og derfor er det jo bare fantastisk at læse om en dejlig fødsel, når angsten trænger sig på! – tak for både dig, Kurt og RudolphCare ??

  1229. Stort tillykke med de 10 år til din skønne blog og de dejlige produkter fra Rudolph Care! Der er da lidt vildt og super imponerende ??. Og hvor tiden dog bare flyver. ?.

  1230. Perfekt konkurrence på en dag, hvor jeg selv fejrer 3 år som mor – snart til to ❤️

    Stort tillykke til jer med fødselsdag nummer 10 som blogger og beauty queen ????

  1231. Tillykke med den runde fødselsdag! Jeg nyder at følge dig og din fine og hyggelige konto. Ønsker alt godt til dig og dine og din blog.

  1232. Stort tillykke til blog og Rudolph Care! Jeg er vild med jer begge. Og min trætte, gravid krop og ansigt kunne SAGTENS trænge til jeres forkælelse:_)

  1233. Hurra og kæmpe TILLYKKE til jer begge, skønne ‘brands’ på jeres egen unikke måde!
    Så ordentlige produkter og produktion skal man lede længe efter <3
    Jeg er stor fan af Jer begge og vildt at se, hvad der er sket på 10 år. Jeg ser frem til mange flere.

  1234. Jeg har nu fulgt bloggen i mange år – og gang på gang glæder jeg mig over dit indhold og især din måde at skrive og bruge ord på.

    Stort tillykke med fødselsdagen og håber på mange gode år endnu? ?

  1235. ?Sender et virtuelt high five og et stort tillykke til en blog, der har bidraget til så mange gode stunder online. Hurra og konfetti herfra!

  1236. Kære Emily og Rudolph Care
    Hip hip hurra og tillykke med jubilæet til jer begge! ?
    Jeg har fulgt med på bloggen i nogle år efterhånden, da jeg elsker dit milde og alsidige univers, hvor du kommer med føljetoner, diverse anbefalinger og andet godt, som alt sammen virker velovervejet, er velskrevet og aldrig halvhjertet. Af hjertet tak for det!
    Jeg er stadig yderst ærgerlig over, at Andrea Elisabeth Rudolph ikke længere er Vild med dans-vært, selvom jeg selvfølgelig er langt mere begejstret for hendes tiltag med diverse skønne og naturlige produkter.
    Fælles for jer er, at I er nogle inspirerende og beundringsværdige kvinder, der går op i sundhed og velvære på den fineste måde med alt, hvad dette indebærer.
    Kæmpe HURRA for jer ?

  1237. Stort tillykke med bloggen, der altid har været en fornøjelse at følge med på. Helt sin egen, hyggelig og vedkommende.Tak for den!

  1238. Stort tillykke med din skønne blog, som er en af de få jeg har fulgt kontinuerligt med i gennem de sidste 10 år. Jeg synes simpelthen du skriver så dejligt, og ser frem til at følge med i mange år endnu <3

  1239. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Tak for mange år med god inspiration på mange af livets områder. Din blog er så dejlig og smuk gennemført, så det er altid en fornøjelse at følge med! ???✨
    Forsæt det gode arbejde ??

  1240. Kære Rudolph Care og Andrea og Emily.
    Tillykke kære Emily med bloggens fødselsdag ??
    Jeg ser ofte Andrea på Frederiksberg og bliver helt star struck hver gang! Mit favoritprodukt er i øvrigt Facial Scrub. Den bruger vi begge herhjemme, den dufter dejligt urtet, for nu at bruge et rigtigt Emily ord ???

  1241. Rigtigt stort og hjerteligt tillykke med fødselsdagene og tak for en hyggelig blog.

    Det kunne være så skønt at vinde her, for jeg har desværre normalt ikke økonomisk mulighed for at prøve disse produkter, og helt ærligt, så trænger jeg altså til ét eller andet godt – der virker så det kan ses!

  1242. Hip, hip hurraaaa! Tak for fine, inspirerende og altid velformulerede indlæg <3

  1243. ?? Tillykke med både din og Rudolph Cares fødselsdag. Har været hooked på både blog og produkter i mange år ?

  1244. Stort tillykke med bloggens fødselsdagen smukke Emily, og tak fordi vi må følge med ? Og sikke en overdrevet (!) dejlig konkurrence ?

  1245. Kæreste Emily
    Stort tillykke med bloggens runde følledag. ?? Jeg nyder at læse med, og sætter stor pris på bloggens tema, som på så mange måder inspirerer og udvider min horisont inden for mange emner. ?? Hurra for dig og for os – fordi du giver os mulighed for at følge med.

  1246. Stort tillykke med bloggen din ???
    Sikke en skøn forkælelsespræmie, den ville jeg elske at vinde! Hilsen en trofast læser ?

  1247. Hvor sjovt at der er dobbelt op på 10-års jubilæum – særligt når der nu er en helt særlig relation jer imellem også? Hip hip hurra!

  1248. Stort tillykke med fødselsdagen her på bloggen! Jeg glæder mig til at følge dig videre frem, da du glæder og inspirerer mig utrolig meget i hverdagen med dit dejlige sind!

  1249. Hjertelig tillykke – sikken bedrift! Og tak for alle de fine og brugbare indlæg! Jeg har især stor fornøjelse af at læse om din graviditet her midt i min egen (første) graviditet ?❤️??

  1250. Stort, stort tillykke til dig og din blog, Emily. Jeg har fulgt trofast med i for evigt snart, og jeg bliver ved, så længe du bliver ved?

  1251. Ville være fantastisk at vinde, det er de skønneste produkter ? og stort tillykke!

  1252. Tillykke til dig, Emily med bloggen og tillykke til Andrea med Rudolph Care ? Mega sejt gået – stærke iværksætterkvinder kan vi ikke få nok af ??‍♀️
    Og åhhhh, en dejlig præmie. Min hud er i den grad blevet forsømt siden jeg blev mor for 7 måneder siden, så dette vil være yderst tiltrængt ???

  1253. Stort tillykke til både fantastiske Rudolph Care og skønne Emily, som jeg har fulgt så længe jeg kan huske❤️ Det kunne være helt fantastisk at vinde produkter fra mit yndlings mærke.

  1254. Stort tillykke til din blog og Rudolph Care. Begge to ting jeg vender tilbage til, hver gang jeg har afprøvet andre blogs eller produktmærker. Virkelig en lækker konkurrence som min trætte morkrop virkelig vil nyde godt af.

  1255. Åh et stort tillykke!! Har fulgt med i lidt over et år og elsker de dejlige, positive, kærlige, oprigtige historier som du deler ♥️

  1256. Stort tillykke med de 10 år ❤️ Jeg håber, du tager 10 mere, og så 10 mere efter det, og 10 efter det osv. osv. ?

  1257. Stort tillykke med fødselsdagen kære Emily! Hvor er det vildt, at du har blogget så længe! Og hvor er det vildt, at jeg har læst med næsten lige så længe. Du er og har altid været en af mine yndlingsblogger :-) Jeg ser frem til forhåbentlig at følge dig (og nu også søde lille Kurt) i mange flere år! Hip hip hurra og tillykke igen <3

  1258. Rudolph og dig er sådan et godt og troværdigt match – min baby elsker mommy and me balmen. Og jeg vil elske hele molevitten :)

  1259. Tillykke med fødselsdagen – håber du er blevet fejret sammen med alle dem du har kær ❤️

  1260. STORT tillykke, Emily! Det er i sandhed noget af en bedrift – og du gør det godt <3
    KH Jeanne

  1261. Stort tillykke til både Rudolph Care og dig, Emily. Begge mine yndlings på hver jeres felt :)

  1262. TILLYKKE med jubilæet, Emily!
    Jeg nyder din blog, der har så meget omtanke og stærke værdier, der skinner ud igennem alt, du laver. Du bør være pragteksemplaret på en blogger, der tænker holistisk, miljøvenligt og uden fokus på profit!

  1263. Stort tillykke med bloggen! Jeg har fulgt med længe (kan næsten huske bloggens begyndelse) -sikke en udvikling afsnit lille univers!

  1264. Stort tillykke med bloggen! Kan ikke huske hvornår jeg sprang på, men dit fine univers har altid været et af mine yndlings frirum – Så tak for din måde at kommunikere på om emner der strækker vidt!
    Særligt tillykke med din/jeres seneste succes som jeg nyder at følge med i med min egen lille prut på 6 mdr. – Kæmpe sejt navn i har valgt (da vores lille dreng skulle døbes, lovede hans farbror faktisk hans far en 12-ender (hjort), hvis vi kaldte ham Kurt – Jagtglade far var PÅ, men jeg kunne alligevel ikke bære at når prutten skulle komme og spørge til hans navn, at jeg måtte svare at det hedder du så far kunne få et flot gevir)…

    Jeg håber du vil blive ved med at dele dine fine historier i mange år!

  1265. Luksus konkurrence! Vil med glæde deltage og givet et kæmpe stort tillykke og sige tak for masse god læsning og luksus. (-:

  1266. Sikke en skøn præmie – den vil min gravide krop sætte pris på. Et stort tillykke med bloggen og de 10 år! Du bliver bedre og bedre, og er en kæmpe inspiration ❤️

  1267. Stort tillykke! :) Du er simpelthen en af de eneste blogs jeg stadig læser, så tak for at være så skøn og inspirerende!
    Og hvem kunne ikke bruge lidt selvforkælelse med Rudolph Care her til vinter ?

  1268. Tillykke til Rudolph Care og tillykke til dig og din blog!
    Jeg har selv fødselsdag i oktober – jeg bliver dog lidt mere end 10 år – det kunne derfor være rart at vinde nogle gode kvalitetsprodukter til min hud! :-)

  1269. Gratulerer med 10 år! Jeg har fulgt deg i de 2-3 siste årene og koser meg så med en dose outfits, spiritualitet, mat, livsstil, Penny og ikke minst graviditet! Jeg er inne i uke 23 og tar til meg dine tips og erfaringer!!

    Lykke til videre, håper du fortsetter i samme spor! ❤️

  1270. Stort tillykke med jubilæet, både til bloggen og Rudolph Care. Jeg er ellevild med begge, så det her er lige en konkurrence for mig ?

  1271. Juhuu! Kæmpe T I L L Y K K E med bloggen! Må den køre i mange år endnu til glæde for mig selv og mange andre skønne kvinder.

  1272. Hvem der dog bare var så heldig at vinde denne konkurence (fingers crossed)!! KÆMPE tillykke til den bedste blog i DK <3

  1273. KÆMPE tillykke med vanvittige 10 år her på adressen! Tak for dit altid inspirerende, modige, rare væsen, som du så gladeligt deler ud af – dit indhold er fyldestgørende, meningsfyldt og altid bare rart læsestof. Glæder mig til flere år!

  1274. 1.. 2.. 3.. T I L L Y K K E! Glæder mig til at læse med i forhåbentligt rigtig mange år fremover. Jeg synes virkelig, at du har formået at blive ved med at blive ved med at lave inspirerende og anderledes indhold samtidig med at bloggen også har vokset og udviklet sig med at du jo også har udviklet sig. Jeg nyder virkelig at følge med.

  1275. Stort tillykke med 10 dejlige år til både bloggen og Rudolph Care. Jeg er usigelig glad og taknemmelig for at kende jer begge og glæder mig til de næste 10 <3<3<3

  1276. Story tillykke med 10 års fødselsdagen, både til dig Emily og Rudolf Care! Tag endelig 10 år mere, for vi er mange der er så glade for jer ❤️

  1277. Tillykke med fødselsdagen og jubilæum <3 Håber på en masse hyggeligt læsestof fremover :) Kram

  1278. Skøn konkurrence! Stort tillykke med fødselsdagen, og med de 10 års-jubilæum til Rudolph Care! <3

  1279. Det varmer om hjertet, når bæredygtighed og kompromisløshed sættes i fokus! Derfor, et hjerteligt tillykke til både Rudolph Care for sine grønne produkter, og tillykke til du, for dit tankefulde og fine univers.

  1280. Stort tillykke, hvor er det bare smukt altså ? dit univers, dig og disse skønne produkter. Varmt kram herfra ?

  1281. Tillykke tillykke tillykke:) det er idag en dejlig sooooooooolskiiiiiinsdag oh søøøøødeee vår (efterår) så er du atter her. Bare fordi en sang gør altid det hele meget bedre :) Tillykke :D

  1282. Kæmpe tillykke med de 10 år, til både Rudolph Care og Emily. Godt klaret, her ser jeg frem til 10 år mere. Knus :))

  1283. Stort tillykke til dig og Rudolph Care ?? Jeg ville elske at have de ti smukke, lyserøde produkter til at minde mig om smukke Danmark, som jeg desværre ikke besøger så ofte, som jeg gerne vil, da jeg pt arbejde for en humanitær organisation i Kenya ????

  1284. Stort tillykke til en virkelig skøn blog som jeg nyder at følge. Jeg er gravid i uge 41 og har lige læst din fødselsberetning som var en stor inspiration for mig, tak <3! Og et mindst lige så stort tillykke til Rudolph Care som er min all time skønheds favorite mærke :-)

  1285. Kæmpe stort tillykke Emily. Hvor er det flot og beundringsværdigt, at du har holdt skansen med så høj kvalitet gennem alle årene. Jeg ELSKER at tune ind på bloggen og bruger det som “selvforkælelse” i hverdagens små pauser.
    Alt det bedste i fremtiden. ?

  1286. Hip, hip, hurra for en af Danmarks bedste og mest inspirerende blogs <3 (Jeg håber, jeg vinder alle lækkerierne, ha ha ;-))

  1287. Kæmpe tillykke til bloggen og også til Rudolph Care, er kæmpe fan af begge dele, mange hilsner fra Camilla

  1288. Hip, hip, hurra og stort tillykke med alle de fantastiske ting, der er sket for dig – store som små ??

  1289. Wauw! Det må være den vildeste konkurrence! ? Kæmpe tillykke med fødselsdagen til den bedste blog(ger) ?

  1290. Åh, nogle skønne produkter (og en ligeledes skøn blog, som jeg nyder at læse)<3

  1291. Stort tillykke med de 10 år. Jeg har ikke været med i alle 10, men har fulgt bloggen siden 2011, hvor jeg gik i 2 g. Nu er jeg studerende på universitetet og færdig gøre inden længe min kandidatuddannelse, og jeg følger stadig glædeligt med og ser frem til forhåbentlig 10 gode år mere.

    Kærligst Line.

  1292. Stort tillykke!! Så dejligt at følge med i alt og tak for en masse inspiration i årenes løb.

  1293. Kæmpe tillykke med bloggens fødselsdag. Jeg har fulgt med i mange år – næsten alle 10. Jeg nyder fortsat at følge med, og glæder mig til at læse med forhåbentlig mange år endnu.

  1294. ?Hip Hurra det er min fødselsdag?
    Hip Hurra det er Rudolf Care
    Det er i dag den dag de kom frem og sagde
    Acai kommer langsvejsfra
    Så sig nu pænt goddaaag til os!

    Det er vores fødselsdag!

  1295. Stort tillykke til Rudolph Care, som laver mine absolut yndlingsprodukter. Men endnu større tillykke til den fineste blog, som jeg har fulgt de sidste par år ?Dog har du og den været særlig fin at følge det sidste halve år, hvor jeg selv har været gravid med min lille søn – med termin to dage før lille skønne Kurt og fødsel på Riget en dag før Kurts fødselsdag ? Så hyggeligt!
    Stort tillykke med de 10 år – glæder mig til at følge med de 10 kommende. HURRA!

  1296. Ejj kæmpe tillykke til både Rudolph care og bloggen her! Har været fan af begge i mange år <3 To helt fantastiske universer der kredser om nogle så vigtige værdier som de også begge har stort fokus på at videreformidle. Sætter særligt stor pris på at bæredygtighed og hvordan dette emne har fyldt gradvist mere herinde. At det så også kan gå hånd i hånd med æstetik, hverdagshygge, ærlighed og det gode liv er jo intet mindre end opskriften på den perfekte blog. Tak for det! Hurra

  1297. Hjertelig tillykke med dit 10 års jubilæum, og endnu mere tillykke med den store bedrift det er at holde ved, holde sig igang og insistere på udvikling og godt humør. TILLYKKE! Godt gået:)

  1298. Hip hip hurra for 10 år med bloggen! ???? Det er virkelig sjovt at se billeder fra gamle posts, når man har fulgt med helt fra starten. Jeg har virkelig haft glæde af dine blogindlæg og føler lidt vi har “fulgtes ad” da jeg både har kunne hente inspiration til alt fra drinksopskrifter, bryllup og især nu hvor jeg bærer på en lille dreng i maven ?. Tak for en skøn blog igennem alle årene!

  1299. Tillykke med de 10 år! Og tak for al den inspiration, motivation, samt sjove og lærerige finurligheder, du har delt med os igennem årene. Tusind tak for hverdagsglamour, bananvafler, alverdens tips og guides og også for at åbne op om svære emner. Sidstnævnte har sikkert uden tvivl været en overvindelse, men det har samtidig været en kæmpe hjælp og stor støtte for andre i samme situation. Tusind tak <3

  1300. Stort og hjerteligt tillykke med 10-års jubilæum til både dig, Emily, og Rudolph Care!

  1301. Truuut truuut! Sikke et brag, kæmpe stort tillykke ?? Tak for en skøn blog, jeg ser frem til mange flere gode år endnu. Jeg håber at jeg er den heldige vinder, sikke en flot. Kh.

  1302. Stort tillykke med de 10 år! Både til den skønne blog og de forskønnende kræfter bag Rudolph Care ????
    Jeg tager gerne 10 år til i så dejligt selskab – hurra for det!

  1303. Stort tillykke med de 10 år til dig, bloggen og Rudolph Care! Jeg håber du fejrer dig selv med lidt ekstra kage og andre gode ting :-)

  1304. Juhuu kæmpe stort tillykke med de 10 år,tænk som tiden flyver! Fantastisk at følge udviklingen til den
    mere grønne, økologiske og friluftslivsagtige blog- glæder mig til fortsat godt læsestof i forhåbentlig 10 år til.

  1305. Hurra og tillykke med bloggens fødselsdag!! Dit univers er så hyggeligt, at selvom jeg i løbet af de sidste 5 års tid er stoppet med at læse blogs, så kan jeg ikke lade være med at læse din i ny og næ. Da jeg pt. bager på en lille én i maven, er det også meget belejligt, at du lige har været forud og har en masse tips til graviditeten og starten på småbørnslivet. Så på mange måder tak for at dele <3

  1306. Kæmpestort tillykke med fødselsdagen til verdens bedste blog ??? Glæder mig til at følge med fremover også. Jeg elsker simpelthen Rudolph Care og er snart løbet tør for alle mine produkter fra dem, så det ville være skønt at vinde den fantastiske præmie ???

  1307. Et stort tillykke skal det lyde til både din blog (trofast læser gennem ti år) og til Rudolph Care :)

  1308. Mange gange tillykke ??
    Jeg flytter et år mutters alene til grønland, og sikke sådan en huldfuld gudeskønne cremer ville kunne varme om de kolde ensomme kinder ✨

  1309. Stort tillykke med en dejlig blog (og til nogle dejlige produkter)! Både bloggen og produkterne er en del af min faste rutine, så det er jo bare skønt at de klarer det så godt ?

  1310. Uhh en lækker præmie fra en lækker fødselar? Tillykke med fødselsdagen og udviklingen af en super cool virksomhed og produkter ?⭐️

  1311. Kære Emily. Stort tillykke med en skøn blog. Jeg har efterhånden fulgt med i mange år, og det har været en fornøjelse fra første færd. Kh Astrid

  1312. Et stort og kærligt tillykke med bloggen og til Rudolph Care! Tak for ærlighed og troværdighed – jer kan man regne med <3 Jeg ser frem til 20 års jubilæum! og glæder mig fortsat til at følge med de næste mange inspirerende år! Knus

  1313. Stort tillykke til både dig, bloggen og Rudolph Care! To fantastiske bekendtskaber, hvor jeg har fulgt dig siden gymnasietiden for små ti år siden, mens Rudolph er er nyt, skønt bekendtskab. Jeg glæder mig til at fortsætte mit følgeskab med jer! ?

  1314. Hjerteligt tillykke med bloggen! Jeg har kun fulgt bloggen et par år, men den er en af mine absolut yndlings. Du er virkelig en skøn og rar person, at følge. Mange kærlige hilsener, Helene.

  1315. Tillykke med fødselsdagen, og med 10-års jubilæum til både Rudolph Care og bloggen her!
    Kram

  1316. Tillykke med de 10 år! Jeg er pr indlagt med min lille datter på 7 uger og sætter kæmpe pris på lidt underholdning her på domænet, når tiden er der. Produkter fra Rudolph Care ville bestemt forsøde tilværelsen endnu en smule ?

  1317. Stort tillykke til et lækkert grønt firma drevet af en sej kvindelig iværksætter :)
    Ville elske at smøre mit gravide korpus ind i lækre sager fra Rudolph Care.

  1318. Kære Emily. Stort tillykke med bloggens fødselsdag – jeg har fulgt med næsten fra start og er så glad for, at du stadig blogger på 10. år. Det er en daglig fornøjelse at kigge forbi dit hjørne af internettet ?

  1319. Tillykke til både dig og Rudolph Care – begge to virksomheder med et grønt hjerte og en sej kvinde bag styret.10 år skal fejres med stil og håber at både du og Rudolph Care bliver fjeret med maner:)
    Jeg har, ligesom dig, også et træt morhylster, da jeg både har en pige på 3 år og venter en lille dreng til januar. Jeg ville derfor elske at kunne forkæle den trætte krop med lækre, danskproducerede produkter, der helt sikkert fugter og plejer huden.

  1320. Tillykke med bloggens fødselsdag! Den er altid velskrevet, gennemarbejdet og hyggelig at besøge.