Adventskonkurrence: Kæmpe forkælelsespakke

Glædelig 4. søndag i advent sødeste damer ♥

Jeg grublede mægtigt længe over, hvad der skulle gemme sig bag denne låge i min lille adventskalender. For jeg ville gerne gøre lidt ekstra ud af det, her afslutningsvis.

Jeg blev ved med at vende tilbage til, at jeg gerne ville sammensætte en ‘julekurv’ med alle mine personlige favoritter til en heldig en af jer. Omvendt var det ikke den ‘nemmeste’ præmie, hverken at sammensætte og samle sammen eller at sende, så jeg skrinlagde idéen lidt igen. Men hey, hvis ikke jeg skal lægge mig lidt ekstra i selen nu og forkæle en af jer (ville ønske I kunne vinde allesammen ♥), som tak for et endnu et dejligt år på bloggen, hvornår så?

Og således blev det og jeg kan derfor præsentere en ekstra special præmie denne gang. En kæmpe forkælelsespakke fuld af godter, skønhedspleje, duft, læsning, hårpynt, te, duftlys og meget andet. Håndplukket blandt mine egne favoritter og yndlinge og sendt direkte til en af jer.

 

I min store ‘julekurv’ finder man:

  • Notesbog fra Girls are awesome
  • Chokolade fra Peter Beier
  • Armbånd fra Musali
  • Multiolie fra I Love Eco Essentials
  • Parfume fra Rudolph Care
  • Karklude og duftlys fra Humdakin
  • Te fra English Tea Shop
  • Skønhedstabletter fra Smuuk Skin
  • Håndcreme fra Jurlique
  • Body Oil fra Weleda
  • Sheet Mask fra Magic Stripes
  • Shampoo fra Purely Professional
  • Hårpynt
  • Tamponer og trusseindlæg fra Ginger Organic
  • Neglelak fra Kure Bazaar
  • Ansigtsmaske fra Evolve Organic
  • Toilettaske fra Ellies & Ivy
  • Badehandske fra Meraki
  • Ansigtsserum fra Bare Origin
  • ‘Fruen’ af Malene Lei Raben

 

 

Deltag i konkurrencen om den store forkælelsespakke

For at deltage skal du blot lægge en rar julehilsen i en kommentar herunder inden d. 24. december kl. 12.00.

Jeg trækker en vinder umiddelbart efter konkurrencen er slut. Vinderen får direkte besked via mail.

Præmien har en samlet værdi af godt 3.000 kr.

(Visited 4.307 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

1134 Kommentarer

  1. Åhh det kunne jeg så godt bruge med baby nr. 2 på vej, flytning m.m.

    Glædelig jul til alle ??

  2. Jeg ville ELSKE sådan en kurv! Er i dag gået 12 dage over tid, og en baby der ikke vil ud. Savner min egen krop og pleje, selvom tiden nok vil være snert. Tak for en fantastisk blog og Instagram ❤️

  3. What en lækkert præmie! Kæmpe glædelig jul til dig og dine, må juledagene blive rolige, kærlige og nærværende ❤️

  4. Glædelig jul, alle sammen. ? Håber, I finder ro til at nyde jeres eget og andres selskab ✨

  5. Jeg sidder i bilen på vej til Sønderjylland og juleferie med min svigerfamilie. Mine to børn sover på bagsædet. Min mand sidder ved min side. Og jeg tænker på, at efter ni års parforhold er og bliver han stadig min all time favoritperson.

  6. Glædelig jul! Jeg håber, at pølsens første jul bliver helt fantastisk, og at i alle er omgivet af dem, i holder allermest af og får skabt kimen til nogle fantastiske juleminder og -traditioner for jeres lille familie ❤️

  7. Må du og din lille familie få en rigtig dejlig jul. Og giv Penny et hundejulekram og en ekstra gåtur. ???

  8. Wow, dine præmier er altid så super lækre❤️ Håber du og din dejlige familie samt Pennymusen får en rigtig dejlig jul og et kanon Nytår? kæmpe knus herfra

  9. Omg, en sindsygt lækker kurv!!

    Kæmpe glædelig jul til dig og din lille familie ❤️❄️☃️

  10. Hvis jeg vinder, skal min søde veninde Victoria have gevinsten. Hun er altid så betænksom og omsorgsfuld. Krydser fingre for at jeg kan forsøde hendes januar med den lækre præmie!

  11. Sikke en flot præmie. Vil elske at vinde sådan et skønt mix. Rigtig glædelig jul til dig, din familie og alle læsere på bloggen ⛄????

  12. Jeg sidder foran brændeovnen med min hund liggende ved fødderne, og tænker at det ville være den perfekte juleforkælelse efter en hård tid med breakup og depression.
    God jul <3

  13. Rigtig glædelig jul – du vil med garanti altid tænke tilbage på denne jul, fordi det er din første som mor. Så må den blive helt fabelagtig og fyldt med hygge og nærvær :-) Tak for en god og solid blog med mange inspirerende indlæg.

  14. Glædelig jul! Sådan en kurv vil gøre godt efter juletiden, når chokoladetrangen bliver for overvældende, og man i stedet kan distrahere sig med selvforkælelse af den mere kalorielette slags ❤️

  15. Tak for dine hyggelige og skønne skriverier. det er altid en fornøjelse at følge med ?Jeg håber dig og din familie får en skøn juleferie ?????

  16. Kære Emily
    Det er da den vildeste luksuspakke, du har lavet til en heldig julegris.
    Første jul med bebs er noget helt særligt. Jeg har tre styks skønne bæster, og jeg glæder mig tosset meget til deres glæde ved julen. Det er det bedste ved disse dage.
    Jeg ønsker dig og dine den bedste jul
    Julesmil og julehilsner
    Rikke

  17. Kære E. Glædelig jul.
    Jeg står i kø til Fruen på biblioteket. Den har jeg brug for at læse, fordi jeg selv er vokset op sådan.
    Så jeg krydser.
    Glædelig jul til dig og PølseKurt som i den stribede bluse er mere nuttet end noget andet ????
    Kh

  18. Glædelig jul! Håber I får en dejlig første jul som en lille familie. Jeg kan huske min søns første jul, han var fire måneder og helt betaget af det skinnende juletræ. I år er han syv og han lige ved at gå til af spænding, hvilket har afsmittende effekt på os alle – ikke mindst lillesøster. Jul med børn er noget særligt, må I nyde jeres ♥️

  19. Glædelig jul til dig og din lille familie. Ligesom det er Kurts første jul, er det også min søns. Og aldrig har jeg glædet mig så meget til jul – selvom han sover kl 19, og jo nok ikke forstår hvad vi har gang i? Men tanken er rar. Tænker at du må have det på samme måde. Jeg håber I får en rigtig dejlig aften❤️
    Varme julehilsner ?

  20. Kære Emily, glædelig jul til dig og dine ❤️ Din smukke julekurv gav mig straks “det skulle jeg have ønsket mig”-følelsen ? Så det gør jeg nu ?
    Julehilsner, Sofie

  21. Rigtig glædelig jul og godt nytår! Tak for fin inspiration – jeg glæder mig til mere☺️

  22. En dejlig jul til dig og dem, du har kær
    I julen er det vigtigt med kys og nærvær

    Kram

  23. Jeg ønsker dig og din lille familie en rigtig glædelig jul ?. Den første jul er helt speciel og heldigvis gælder det samme for 2. jul, 3. jul osv osv. Julen er bare helt speciel – selv om mange år med teenagere i huset. En helt anden jul javel, men stadig helt speciel ❤️

  24. Hold nu op en vanvittig flot og yderst gavmild gave.
    ??? Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul ???

  25. Lækker “julekurv”, som jeg rigtig gerne vil vinde??? Du ønskes en rigtig glædelig jul????

  26. Glædelig jul Emily og tak for en altid skøn blog og gode, brugbare og inspirerende indlæg! Jeg følger med i næste årti også :-)

  27. Kære Emily. Rigtig glædelig jul til dig og dine ? TAK for alle dine indlæg, det er altid et dejligt lille pusterum at besøge domænet her, her er altid dejlig stemning. ♥️ Kh

  28. Jeg ville elske at vinde alle de lækre sager, især at blive forkælet ovenpå at være blevet mor 1. oktober ♥️

  29. Rigtig glædelig jul til flødekindede og firbenede, bogelskere og cremedronnibger. Må I få en portvinsglad jul✌?

  30. Ej sikke en lækker præmie?? Jeg ville elske at vinde, for lige netop sådan nogle små rare ting får jeg ikke købt selv✨
    Jeg ønsker dig og dine en fantastisk jul?

  31. Glædelig jul Emily ?
    Ønsker dig og din familie en dejlig jul med julefred, julefryd og mange gode stunder. Tak for at dele ud og for at invitere os med ind i dit inspirerende liv.
    Kærlig hilsen Karina

  32. Efter mange fra og tilbage med arbejde så kan jeg nu træk vejr igen og ha jul med et smil på læberne og ønsker dermed et kæmpe God Jul til alla! :)

  33. Kære Emily,
    Glædelig jul til dig og din lille familie ❤️
    Tak for endnu et år på din skønne blog ?
    Glæder mig til 2020 her på domænet.
    Kram

  34. Kære Emily,

    Dette år er julen noget helt særligt for det er den første jul med jeres lille søn. Jeg husker det selv som noget specielt, så jeg håber at I vil få præcist samme oplevelse som lille familie.

    Jeg ønsker jer derfor en varm og kærlig juleaften med masser af hygge ???

  35. Av, en lækker kurvfuld forkælelse ? Den krydser jeg mine marcinpanfedtede fingre for at vinde. ??
    Rigtig glædelig jul! ?

  36. Sikke en skøn præmie! Rigtig glædelig jul til jer, skønne Emily, og tak fordi, vi må følge med i jeres liv <3

  37. Glædelig jul til alle. I år mangler min mormor om julebordet. Det bliver tomt og gudstjenesten i kirken bliver højst sandsynligt med tårevædede øjne. Jeg vil glædes ved dem jeg har omkring mig ♥️

  38. Glædelig jul til dig og din lille familie! TAK for endeløs inspiration og læse-pusterum <3

  39. Jeg håber og krydser fingre for at være så heldig at vinde din fantastiske julekurv ?? Jeg har haft nogle lidt hårde år, synes jeg, så en forkælelseskurv ville være helt fantastisk og tiltrængt ? Glædelig jul til dig og din lille familie ☺️

  40. Kæreste Emily, rigtig glædelig jul og et lyst og lykkebringende nytår ønsker jeg dig og din familie! ???✨ Tak for året der er gået – det har været en fornøjelse at følge med! ?? Jeg glæder mig allerede til næste år! ? Klem Mia

  41. Jeg nyder, at læse din skønne blog – særligt nu hvor jeg er gravid og kan drage nytte af alle dine erfaringer ❤️ Glædelig jul.

  42. Kæmpe glædelig jul og afslutning på et smukt 2019, må det næste år være fuld af kærlighed og hverdagslykke ✨

  43. Kæreste Emily,
    Rigtig glædelig jul til dig, “pølsen” Kurt og Nikolaj. Jeg håber I får en dejlig jul, med alle I har kær. Må det nye år bringe Jer ligeså meget glæde og varme, som 2019 har.
    Kærlige juleknus,
    Sara ??

  44. Årh, det ville være genialt. Jeg ville dele luksuskurven med min søster ovenpå er drønhårdt efterår hvor vi mistede vores mor ovenpå et sejt sygdomsforløb.

  45. Hold da op, sikke en skøn præmie! Kunne helt sikkert bruge lidt selvforkælelse. Jeg håber I får en dejlig jul med jeres skønne Kurt. Jeg kan ikke lade være med at smile over hans navn, da min kære far hedder det samme. Han har altid påstået hårdnakket, at navnet Kurt aldrig ville blive “moderne” igen, for det kan man da ikke kalde en baby. Nu har jeg flere gange vist ham jeres Kurt på insta – og nu har han skiftet mening, for den baby kan da ikke hedde andet end Kurt ? (ment på den bedste måde). Glædelig jul og godt nytår kære Emily.

  46. Glædelig jul til dig og din skønne familie. Jeg stiftede først bekendtskab med jer, da x games blev sendt på DR3 og din skønne mand var kommentator. Nu følger jeg dog flittigt med på din blog og insta. I må få den bedste jul med lille nisse-Kurt, han er for cute. ?

  47. Ihhh en lækker forkælelsespakke!
    Glædelig jul – Og tak fordi vi må følge med ✨

  48. Glædelig jul ?? HÅber nærvær og hygge omfavner dig/jer og jeres nærmeste som et varmt tykt tæppe..

  49. Rigtig glædelig jul ? Håber i alle får en dejlig jul med jeres kære ❤️

  50. Sikke en vidunderlig pakke, alt hvad hjerte begærer! Jeg ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår ?

  51. Glædelig jul og tak for at dele ud af moderskabet, både det ene og det andet! ❤️

  52. Den dejlige pakke ville jeg gerne vinde til at forkæle mig selv med fra 22/1 hvor jeg går på barsel-før-baby nr. 2 ??? glædelig jul!

  53. Sikke en fin pakke og tanke bag ❤️ glædelig jul og godt nytår til dig og din lille familie. Tak for året der er gået, og for at vi må følge med på sidelinjen. God julehilsner herfra.

  54. Rigtig glædelig jul – en helt særlig en i år med jeres lille julegodte??Sikke en adventsgave – en meget heldig vinder der får den?

  55. Kære Emily
    Sikke et overflødighedshorn af lækkerier.
    Jeg håber at dig og familie får en magisk jul ✨?

  56. Så lækkert!! Jeg vil gerne deltage i den her konkurrence. Glædelig jul fine Emily ❤️

  57. Ihh en fin forkælelsespakke!

    Som nyuddannet enlig mor til to børn, så er der kun pakker til børnene under træet, så lidt forkælelse til mig selv ville være en kæmpe gave og forsøde juletiden efter et hårdt år med operation, stresskollaps og flytning!

    Jeg ønsker dig, Nikolaj og nisse Kurt en rigtig glædelig jul!

  58. Glædelig jul, rare og kloge Emily (jeg kender dig ikke i virkeligheden, men nu har fulgt dig i henved seks år, og det VED jeg bare, du er). Hav den dejligste jul med den lille rullepølse, drømmemanden og alle de andre

  59. Glædelig jul, Emily ? Og tak for alt det du deler, for at være ærlig, blid, modig og skøn.

  60. Wauv, hvor lækkert! Jeg hjemmepasser mine to børn på 1 og 3 år, så morluksus er en sjældenhed. Og skal i øvrigt helst finde sted i hjemmet, da man jo ikke kan slæbe de små med til en spadag. Så jeg håber!
    Tak for din blog, som jeg har fulgt med på i en del år efterhånden. Jeg synes du får en mere og mere inspirerende profil med nogle gode værdier der går foran. Tak for det :-)

  61. Wauw, for en fantastisk omgang! Jeg ville forære pakken til min mor, som altid forkæler alle andre end sig selv. Rigtig glædelig jul til jeres lille familie ?

  62. Sikke en skøn ide til en 4. Advent ??
    Tak for endnu et godt og inspirerende år på bloggis – håber du får den skønneste jul ?

  63. En glædelig jul til dig og dine, Emily??? Jeg krydser fingre for, at pakken lander hjemme hos mig – så vil jeg dele den med min søde mor (der sikkert også læser med her).

  64. God jul til jer alle derude ❤️
    Julen kan være en vidunderlig tid for mange, men for mange andre er det også en rigtig hård tid at komme igennem. Julen kan være nem, men den kan også være svær. Jeg ønsker jer alle – følgere, Emily og familie – en rigtig skøn jul uanset hvordan den ser ud for jer. Husk at nyde den og kram dem du elsker lidt længere end du plejer ❤️

  65. Kære Emily,
    Må jeres første jul som forældre blive ekstra hyggelig og fyldt med kærlighed og ro og nærvær.
    Tak for, at vi må følge med på sidelinjen. Du er en kilde til evig inspiration.
    Jeg krydser fingre for, at den fine kurv kommer i min retning. Jeg er temmelig højgravid og har få uger til termin, så lidt ekstra selvforkælelse inden fødsel og ammeopstart og lange nætter ville være mere end rart.
    Kh ❤️

  66. Ønsker alle en rigtig rar jul ?
    Den fine selvforkælelsesgave ville gøre godt i en lidt svær juletid ?

  67. Rigtig glædelig jul til dig, Nikolaj og Kurt. (Også Penny!) Tusind tak for et dejlig år i blogger/IG verden og ser frem til flere spændende opslag/indlæg, især billeder fra jeres hverdag. Forsat god juleferie til jer!

    Kram B

  68. Glædelig jul ✨ Vi har ikke tradition for at give store gaver til hinanden i min familie, så den her kurv ville være en gaveregn, som jeg ville dele med min søde mor og forsøde både hendes og min jul lidt ekstra i år ?

  69. Jeg håber at folk vil få en dejlig jul – slappe af, nyde hinandens selvskab og give hinanden tid❤️
    Rigtig glædelig jul?

  70. Wow en masse lækkerier?
    Du og din lille familie ønskes en glædelig jul, og skøn tur til Alperne i det nye år???⛷?

  71. Glædelig jul og tak for altid at være et par uger foran med pølsen, så relevant og fantastisk at følge med, når vores kun er få uger yngre! Kh Line

  72. Julen står nær
    Tiden er tid at vær med sine kær’
    Må den smukke stjerne på himlen lyse
    Pak jer varmt ind under pejsen så I undgår at nyse
    Glædelige dage, kærlighed og godt humør
    Ønskes du og dine nære og en and der er mør??

  73. Altid en fornøjelse at følge med hos dig og sikke en dejlig forkælelseskurv, vi følgere kan vinde ?? Rigtig glædelig jul til dig og din skønne familie ???

  74. Sender hermed lidt jule-glimmer og en smule af min lykke ud gennem min skærm. Efter et hårdt og lærerigt år, er jeg endelig et sted hvor JEG endelig kan give lidt igen – og det ville være fedt, at forkæle nogle af mine kære!

  75. Rigtig glædelig jul til dig og din lille søde familie ? Tak for al den gode og hyggelige i inspiration ??

  76. Fantastisk flot gave man kan vinde! Jeg håber, at I får en dejlig jul med masser af nærvær og smil. Skal heldigvis selv i sommerhus og fejre jul med alle mine bedsteforældre ❤️

  77. Gud, det er en lækker præmie Emily! Det har du virkelig gjort godt :) jeg krydser mine fingre.
    Håber du får en dejlig jul med din mand og ikke mindst din søde, lille Kurt ❤️

  78. Smukkeste fine ting❤️ Ønsker jer den dejligste jul i jeres smukke familie og god karma i det nye år ?

  79. Hvor er det en fin sammensætning af mange fine ting! I morgen smutter jeg hjem til min familie og holder jul, glæder mig sådan til at julehygge ??

  80. Glædelig jul til dig og dine kære Emily, tak for dig og din inspirerende blog! Det er altid en fornøjelse at følge dig. Det er en vældig lækker forkælelseskurv, som alle ville få rigtig meget glæde af – skønne favoritter! ?

  81. Glædelig jul og må det nye år medbringe glæde og ekstra meget selvforkælelse til alle der kan bruge lidt mere af den slags ???

  82. Oh my god! Kæft en smækker præmie! Fyldt til randen med herlige favoritter, som er anbefalet af dig, det kan jo kun blive godt!?☺️??

    Tak for at forkæle os med relaterbare indlæg (uanset hvor man er i livet), lækre konkurrencer og et indblik i dit liv og sind. Tak, fordi du deler!

    Og så endelig, sidst men ikke mindst: Glædelig jul til Jer! … Og endda en speciel én af slagsen, da det bliver første med den førstefødte. Må I nyde julegodterne, den dejlige mad og samværet. Det er det, der står højest på min liste.

  83. Kære Emily. Glædelig jul og godt nytår.
    Herhjemme er jeg højgravid, samtidig med at jeg flittigt forsøger, at læse op til eksamen inden babys ankomst, i starten af Januar – det skal dog ikke ødelægge de gode julestunder og ønsker derfor alle en glædelig jul ✨

  84. Kære Emily
    Rigtig glædelig jul ❄️?✨ Jeg håber I får en magisk en af slagsen. Første jul som tre, det bliver helt sikkert noget helt særlig.
    Knus Laura

  85. Hvor er det en flot og skøn præmie! Rigtig glædelig jul til dig og dine. Første jul med Kurt, det bliver stort! Tak for 2019, for ærlige indblik og sjove indlæg. Glæder mig til at følge med i hvad 2020 bringer

  86. Jeg håber dig og din lille søde familie får verdens bedste første jul ? Jeg nyder at følge med på sidelinjen.

  87. Sikke en fin adventsgave med en masse forkælelse ?

    Jeg ønsker jer en glædelig jul til dig og din lille nye familie. ?

  88. Kære Emily,
    Hold da op hvor er det bare en fin præmie du udlodder! Sikke mange dejlige ting, dem ville jeg elske at vinde her i juletiden. Hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg dele præmien og juleglæden med min søster, som har haft en meget stresset december. Glædelig jul til dig, Emily og tak for en altid skøn blog! Mange julehilsner Rosemarie

  89. Sikke en fin julekurv! Den ville jeg elske at forkæle mig selv og min gravide krop med ? Rigtig glædelig jul og godt nytår ??

  90. Glædelig jul ?? sikke en fornem adventsgave! Den ville jeg meget gerne vinde ? håber du og din familir får en dejlig jul

  91. Glædelig jul! Håber i får nogle dejlige juledage fyldt op med hygge. Det er så hyggeligt at følge med her på siden ☺️✨

  92. Rigtig glædelig jul. Jeg håber du, og din lille familie, får en vidunderlig jul fyldt med varme mennesker og kærlighed

  93. Glædelig jul! Tak for at være en af dem, som inspirerede mig og bidrog til mange gode ting på Instagram i år. Seje stærke kvinde, som støtter andre kvinder – og som snakker om emner, som vi alle bliver klogere af. Tak!

  94. Jul 2019, en ny en af slagsen og endnu mere fyldt med kærlighed og taknemmelighed.
    Jeg ønsker dig og din familie en glædelig, kærlig, eftertænksom, betænksom, hyggelig, fredelig og rolig jul.
    Og godt nytår ????❄️?☕️

  95. Nu er gaverne i hus til alle andre, så det kunne være virkelig dejligt at vinde denne kurv til mig selv – jeg er vild med indholdet ????

  96. Ønsker dig en glædelig jul, den første jul med din egen lille familie ??❤️

    De varmeste hilsner ?

  97. Wow, for en smuk gave. Min højgravide krop vil elske det. Glædelig jul til dig og dine. Vh. Lea.

  98. Ønsker dig den mest vidunderlige jul og et glitrende nytår ?????? Og sikken en præmie; perfekt til at komme igennem januar med ?

  99. Selv tak for endnu et år med inspirerende og rare indlæg!
    Jeg krydser alle fingre for, at jeg bliver den heldige vinder af alle de fantastiske favoritter, du har samlet sammen <3 det er simpelthen lige den salgs ting, jeg glæder mig til at få råd til, når SU-livet ophører en dag?

  100. Glædelig jul, Emily! Tak for alt det du deler – både det gode og det træls – og for, at vi må kigge med. Håber du får den bedste første jul som mor ❤️

  101. Rigtig glædelig jul til dig og din familie??? Ville elske sådan en pakke til at pleje min trætte (efterfødsels) krop???

  102. Rigtig glædelig jul! Jeg håber, I får en fantastisk hyggelig jul med jeres kære og et skønt nyt år! ?

  103. Rigtig god jul til dig og din lille familie, første jul med sit barn er altid helt specielt. Jeg tænker, at 2020 får svært ved at slå dette år, for jeres vedkommende, men rigtigt godt nytår herfra også ?

  104. Glædelig jul dig og din lille familie ?
    Jeg ville elske at vinde den fine julekurv! Den ville gøre godt mellem arbejdsdagene (sygeplejerskelivet) her i julen ?

  105. Wauw, det er jo den vildeste præmie!
    Må I alle få en dejlig jul med jeres nærmeste ?✨

  106. Wauw, hvor lækkert. Som mor til en 1-årig, der er et energibundt uden lige, vil det være rart at kunne nyde disse ting i de rolige stunder med mig-tid. ❤️
    Glædelig jul til dig og din familie.

  107. Sikke en fantastisk julekurv! Der er så mange lækre godter jeg ville elske at prøve? jeg håber du og din familie får en skøn jul med masser af hygge, lys og god mad✨

  108. Glædelig jul. Mange tak for et godt år med masser af dejligt læsestof og finurligheder. Kan ikke lade vær med at “læse dig” også på trods af at baby ikke er aktuelt for mig. En sådan kurv ville til gengæld være lækkert. ???

  109. Rigtig glædelig jul til dig og din lille familie. Jeg er helt sikker på, at den bliver helt særlig i år – jul er pludselig noget helt andet, når man får børn (selv for jule-elskerne) ❤️

  110. Sikke en fantastisk samling af gode, lækre og rare produkter! Jeg er selv rigtig glad for at sammensætte fine ting og sager som personlige gaver til dem jeg har kær, det er sådan en fin og personlig gave at give og ikke mindst at modtage <3
    Tak for endnu et skønt år på bloggen – jeg nyder stadig i stor stil at følge med i både de små og store ting i dit liv og din verden – en god kombi af baby og hverdagsglamour! Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og din familie <3

  111. Åhr det erda lige hvad man trænger til ovenpå den første juleaften afholdt i eget hjem ♥️♥️♥️
    Jeg glæder mig meget og krydser fingre for at det hele arter sig. Glædelig jul til dig og dine kære ?❤️?❤️?

  112. Neeej en lækker omgang ?
    Kunne godt, som nybagt mor til en lille bandit på 3 måneder, trænge til en omgang selvforkælelse.
    Glædelig jul ??

  113. Glædelig jul♥️♥️♥️ Elsker at følge dit fine liv herinde og på insta!

  114. Glædelig jul til dig og din lille familie? Magisk at opleve julen med nye titler som mor og far!

    Wow, ville være fantastisk at vinde??

  115. Glædelig jul! Vi trænger alle til forkælelse og denne pakke lyder hel vild god til dette.

  116. Åh en fin afslutningspræmie! Jeg sidder her og klippe-klistre julehilsner og “gavekort” til aftener med røverhistorier og middag i min (første egen) lejlighed, som en lille ekstra-gave til dem jeg holder af – på den måde kan julelykken strækkes til resten af vinteren, tænker jeg. Håber din julelykke holder mindst lige så længe – glædelig jul❤️

  117. Wauw en lækker forkælelses-gave ? rigtig glædelig og første jul for jer som lille familie med lille skønne Kurt ❣️??

  118. Glædelig jul, Emily! Den første med bæbs er noget helt særligt, selvom den lille ikke forstår så meget (eller noget). Hav det dejligt med din lille familie.

  119. Sikke en skøn kurv! ?
    Håber du og din lille familie får den dejligste jul med masser af kærlighed og hygge ?

  120. Glædelig jul til dig og din familie. Sådan en forkælelse pakke ville være godt tiltrængt efter en lang eksamensperiode. Tak for alt dit gode indhold på Instagram og på din blog ? ?

  121. Sikke en luksus præmie! Jeg ville elske at forkæle min trætte barselskrop med de lækre sager!
    Rigtig glædelig jul til dig og din lille skønne familie :)

  122. Glædelig jul til dig og dine ♥️ Og tak fordi du har skabt et univers herinde, hvor jeg føler mig stærk som kvinde, og hvor jeg bliver klogere på mig selv. Har læst med i mange år og du er en kæmpe inspiration ?

  123. Du og dine kære ønskes en glædelig jul ? Må det blive en vidunderlig første jul med jeres lille, lækre guldklump ⛄?

  124. Glædelig jul, Emily ✨✨
    Tusind tak for din fine blog, lækker Instagram profil og daglig inspiration ⭐️ Er ligesom dig blevet mor til en lille dreng i år og synes selv at jeg godt kunne bruge lidt forkælelse, når nu det hele er lidt hårdt ?
    Virtuel Julekram og highfive herfra ⭐️

  125. Skal julehilsenen mon være til dig (og din søde familie) – eller er det mon bare en rar “hvilken som helst” julehilsen? I så fald vil jeg ønske glædelig jul til mine kære i himlen, dog især til min bedstemor, som gik bort lidt for tidligt ift. og opleve mig blive gravid, se min lille søn og se mig blive sygeplejerske – ting der alle ville have gjort hende LYKKELIG.
    Og til dig og din familie: må I få den dejligste jul med lille Kurt og et lykkeligt nytår :-)

  126. Wow sikke en lækker julekurv! ? Jeg håber du får en fantastisk jul med dem du holder kær ❤️

  127. Det er dog den lækreste gave :)! Jeg håber kæmpe meget og ønsker en glædelig jul. Nyd det og hinanden <3

  128. Kære Emily – 1000 tak for en dejlig og inspirerende blog ⭐️ Jeg er selv nybagt mor, og jeg har nydt både under min graviditet og nu, at følge dig og din proces. Ser altid frem til en ny story og post, sådan har jeg det ikke med mange :) Håber du og din familie får en skøn jul ?Kh Louise

  129. Kære Emily – tak for endnu et år med din fine og hyggelige blog. Jeg har fulgt dig næsten siden starten, og jeg følger fortsat med glæde.
    Jeg håber, I får en fantastisk første jul sammen med jeres lille nisse – fra nu af bliver julen bare noget andet – børns glæde ved alt, hvad der hører julen til, er ret fantastisk.
    (Og hold nu op en fantastisk julepakke! Den ville jeg elske at vinde ?)

  130. Rigtig glædelig jul. Tak for st vi må følge med i dit liv, det er altid skønt og giver et smil på læben ?✨❤️

  131. Glædelig jul til dig og din skønne familie! Jeg ville elske at vinde sådan en skøn kurv ❤️

  132. Glædelig jul, Emily!

    Har nydt at følge din blog i efterhånden mange år nu (bliver aldrig træt af at læse dine fine skriblerier) – og håber mægtigt du vil fortsætte med at dele dine refleksioner om stort og småt. Det er vist på sin plads at huske at fortælle dig, hvor dejligt et pusterum det er at svinge indenom din blog i ny og næ ❤️

    ???

  133. Rigtig god jul til dig og dine ❤️ Hvor må det være specielt at skulle fejre lille Kurts første jul og viderebringe glæden ved netop denne tid på året ?

  134. WoW for en fantastisk adventsgiveaway ?
    Jeg ville elske at vinde denne utrolige forkælelses- bombe til krop, sjæl og sind. ?
    Jeg vil ønske dig og dine, en rigtig god jul, og et skønt nytår. Må Kurt’s første jul blive en fantastisk en af slagsen. ?

  135. Glædelig jul??✨
    Håber at du får nogle skønne dage med din lille familie❤️

  136. Iiih den ville gøre godt efter en tid med bachelorskrivning og eksamener! Må I få en rigtig dejlig jul ?

  137. Glædelig jul til dig og din lille familie. Jeg er netop selv blevet mor og glæder mig til at skabe nye traditioner.

  138. Hej Emily, sikke en fin julekurv, jeg håber du får en rigtig god Jul som familie på 3. ?⭐️ Tak for fin inspiration til daglig og jeg glæder mig til mere i 2020

  139. Glædelig jul allesammen ? Sender især en tanke til alle fellow-studerende, der ligesom mig sidder med næsen i bøgerne hver eneste jul!

  140. Rigtig god jul til dig og din lille familie ?♥️ jeg krydser fingre for en ekstra lille julegave ?

  141. Glædelig jul til dig og din lille familie Emily:-). Jeg er netop gået på barsel og glæder mig til at julehygge med min mand og resten af familien, mens maven vokser og vokser:-). Det er en helt speciel jul for min mand og mig, da det har været en laaaang vej til graviditet og nu endelig er lykkes – den her jul med vores lille søn, der tumler rundt inde i min mave, er bare noget helt særligt:-). Jule-hilsner Camilla

  142. Det er den ultimative julegave! Og sikke en mulighed for at afprøve alle de skønne produkter og udskifte gamle skønhedsfavoritter med nye!
    Jeg ønsker dig og din familie en rigtig dejlig jul! Jeres første jul med “pølsen”, som har skabt masser af smil på læben! Jeg har fulgt din blog gennem mange mange år, og hvor er det dejligt at følge din (og din families) udvikling! Masser af juleglæde i jeres retning :-)!

  143. Rigtig glædelig jul til alle der læser med. Særligt til dem, der har mistet, er i familie-stridigheder, sidder ufrivilligt alene eller på andre måder er tynget af julen.
    Glædelig jul til dig Emily, det må være noget helt særligt at skulle fejre første jul med baby.
    Kh.

  144. Sikke en dejlig pakke! Det vil være ren forkælelse for min gravide krop her midt i terminsperioden ? Glædelig jul ?

  145. Hold da op, hvor er det en fantastisk julepakke. Jeg håber at hele jeres lille familie får en rigtig god jul! ?

  146. Fantastisk adventsgave. Følger dagligt med på din blog. Glædelig jul og godt nytår.

  147. Åh, en dejlig pakke – den ville falde på et tørt sted her fire måneder ind i karrieren som mor!

    Jeg ønsker jer og JuleKurt en dejlig og fredfyldt jul ❤️?

  148. Wauw, en flot konkurrence! Jeg krydser fingre og tæer! Tak for hyggelig og spændende læsning – både i dette år og de sidste mange bagud. Rigtig god jul!

  149. Skøn præmie!! Rigtig glædelig jul til dig og dine kære. Må den blive lige som du ønsker den :-)

  150. Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul??? Jeg håber, det kommende år vil bringe jer masser af glæde, eventyr og kærligt❤️

    Jeg ville elske at vinde den pakke, da den indeholder alt muligt fantastisk, der kan forsøde min hverdag lidt?

  151. Rigtig glædelig jul til dig og din familie. ❤️
    Jeg håber, I får den skønneste jul og ikke mindst en skøn første jul for Kurt – det er altså sturt!

    Og wauw, for en vild konkurrence. ?

  152. Glædelig jul til dig og dine Emily. Må julefreden sænke sig, dagene være rare og fulde af grin med din mand, må Kurt være glad og Penny være ved din side lidt af tiden :)

  153. Kære Emily!
    Tusind tak for endnu et skønt år på sidelinien! Jeg er een af de “tavse “ læsere, men jeg elsker dine indlæg og ser frem til mange flere i 2020✨
    Glædelig jul og godt nytår til jer alle 4
    ??‍♀️??‍♂️???

  154. Rigtig, rigtig glædelig og dejlig jul! Tak for en inspirerende blog og byd den dejlige juletid med den lille familie. ❤

  155. Det ville være så skønt at nyde en dag med masser af forkælelse efter jeg har forsvaret min bachelor lige om lidt ? Rigtig glædelig jul Emily ❤️

  156. Ej hvor er det bare fint Emily. Så god en tanke og så mange lækre ting. Åh, hvor jeg håber at det er mi tur til en vinde en af dine konkurrencer. Jeg krydser fingre! Rigtig glædelige jul.

  157. Glædelig jul og tak for dit inspirerende sind. Jeg ser dig jævnligt på bryggen og har tit lyst til at gå hen og sige hej. Hvis jeg vinder, kan jeg sige “tak for kurven” ellers må jeg prøve med “godt nytår” ;-) Kh Stine Sophie

  158. Hej Emily.
    Glædelig jul til dig og dine. Det har været så hyggeligt og inspirerende at følge med hos dig de sidste 4 månder. Jeg fødte min søn Louie meget kort tid efter du fik din lille Kurt. Louie er fra d. 11.08. Selvom det er min 3. dreng, har jeg nydt at følge med i dine tanker og Kurts udvikling OG været mega misundelig på dine mange smukke bærseler? Håber I får den dejligste jul.. den første jul som lille familie er helt speciel❤️?

  159. Åååh denne ville falde i god jord her til starten af min barsel og ville gøre ventetiden lidt sødere ??❤️? glædelig jul

  160. Kæmpe lækker præmie❤️ Rigtig glædelig jul til dig og dine to drenge??? jeg elsker at følge med i dit univers❤️

  161. Må din sovs blive så tyk at den hænger på kartoflerne, dine flæskesvær blive sprøde og din risalamande blive fløjlsblød. Glædelig jul :)

  162. Sikke en fantastisk flot præmie. Det er en kæmpe luksus du giver os mulighed for at vinde.
    Jeg håber at du får den dejligste jul med din familie. Det er en fornøjelse at læse med på din blog og dit liv. Jeg er selv blevet mor for snart fire måneder siden, og nyder derfor ekstra meget, alle dine Updates om stort og småt.
    Må 2020 bringe så meget glæde og kærlighed jeres vej ??

  163. Det var da en helt utroligt lækker pakke! Ville elske at prøve så mange af dine favoritter ? God jul! ?✨

  164. Glædelig jul og tak for altid at give SÅ god inspiration og sprede glæde i hverdagen ?????

  165. DAYM en lækker kurv! Den ville jeg fluks forære til min søster der er groet fast i en frygtelig selvdestruktiv specialesump på 13. måned nu, og det slider hende helt op. Som en plaget og fattig studerende kunne hun dælme godt trænge til sådan en kurv.

    Og julehilsen til dig: glædelig jul til jer alle tre. Hver gang du viser lidt af dit liv som mor til en uendelig lækker lille baby bliver jeg så glad. Det lykkedes ! og det varmer mig hver gang jeg ser dig og din lille Kurt på bloggen. Livet er ❤️

  166. Åh sikke en fin og lækker selvforkælelseskurv ? Jeg ? for at vinde??? rigtig glædelig jul!

  167. Kære Emily,
    Rigtig glædelig jul til dig og dine. Jeg ville elske at vinde den lækre julekurv ??❤️

  168. Glædelig jul til dig og din lille familie. Jeg er så glad for at se, at du også har en bog med i pakken, for er der noget bedre at forkæle sig selv med end en god bog? Jeg elsker selv at læse og forsøger at prioritere det selvom netflix og instagram ind imellem er hårde konkurrenter. Derfor er det også skønt at finde bøger og boganbefalinger her på siden, tak for det.

  169. Fødte min dejlige datter 1. August og mor kunne godt bruge lidt selvforkælelse! Glædelig Jul❤️

  170. Glædelig jul, Emily ??? Sikke en fin forkælelsespakke man kan vinde. Hvis jeg er den heldige, så skal den deles med min bedste ven og kommende roomie Freja. Vi skal flytte her i juledagene, og vi kunne godt trænge til lidt forkælelse til flyttepauserne ❤️

  171. Wauw for en kurv fyldt med godter!
    At have en mor og at være mor er nogle af de største gaver i livet. Jeg vil elske at kunne forkæle min mor med denne kurv.

  172. Den glædeligste jul til dig og bloggen. Håber julen kommer til at føles varm og rar og smage sødt og sprødt ?

  173. Endelig juleferie. Efter en travl periode på job, er min krop nu helt udmattet og bukket under for kæmpe forkølelse. Nu skal der slappes af. Og hygges og nydes. Sikke en vidunderlig præmie du har på højkant. Hvis jeg er heldig at vinde, vil jeg forære noget af præmien til min bedste veninde, der sammen med sin datter, er taget afsted på juleferie til Polen og jeg glæder mig til at følge deres rejse hjemmefra og ønsker dem verdens bedste tur. Jeg skal ses med andre gode venner i ferien og holde jul med min dejlige familie, mand og sønner, og svigerfamilie. Glædelig jul til dig og dine, Emily ??

  174. Kære Emily,
    De hjerteligste julehilsner med ønsket om en Glædelig Jul og et lykkebringende Nytår til dig og din skønne, lille familie. Tak for at lukke os med ind på en inkluderende, ærlig, sjov og kærlig måde! Du er meget inspirerende! Kh, Mette

  175. Hi Emily – jeg er helt 100 % sikkert på at jeg er den eneste ungarske pige , som følge dig ?. Det er bare dejligt at lære kultur genne m dine øjne. Tak for dig og god Jul til dig og din familie . ?

  176. Sikke en kurv ?
    Håber I får en helt fantastisk jul, og tak for at byde os indenfor i dit skønne, hyggelige univers

  177. Sikke da en fin fin præmie . Ville ønske at den blev min ??????ønsker dig og din lille familie den dejligste jul. Kh. Tanja ?

  178. Glædelig jul og godt nytår til dig og dine?⛄️ Vil elske af vinde din fine kurv ??

  179. Rigtig glædelig jul! Jeg nyder at følge med her hos dig, og har gjort det i mange år. <3

  180. Hvilken fantastisk præmie der er på højkant. Som ny mor ved du nok om nogen hvordan mam godt lidt kan glemme at gøre noget godt for sig selv, så jeg kunne virkelig godt trænge til lidt forkælelse ❤️

    Jeg ønsker du og din familie en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.
    Kh

  181. Sikken en dejlig prøve, hvis jeg vinder deler jeg med mine to teenagepiger. Tak for en dejlig blog og glædelig jul ?

  182. Sikke en dejlig julepakke! Sådan en ville jeg mægtig gerne vinde til lidt jule-selvforkælelse. Rigtig god jul herfra! ?

  183. Jag önskar dig en god jul och gott nytt år! Tack för härlig läsning, ärliga tankar och massa av inspiration??????️????

  184. Holy moly en lækker konkurrence? den indeholder også en del af mine favoritter så jeg vil da være ellevild hvis jeg skulle være så heldig at vinde? GLÆDELIG JUL???

  185. Sikke en lækker samling, det er en heldig en, det vinder den. Rigtig god jul og tak for en god blog og IG.

  186. Glædelig jul til dig og din lille familie, Emily. Og sikken en fantastisk adventsgave, du har sammensat! En drøm for en træt småbørnsmor på 5. år ❤️

  187. Kæreste Emily og familie! Jeg håber I får verdens allerhyggeligste første jul med jeres lille Kurt. Jul med børn er næææsten ligesom selv at være lidt barn igen, især når de bliver lidt større. ?Mine to drenge på fire og otte er det allerbedste ved julen hos mig! (Men helt ærligt, de er også hårdt arbejde, så jeg tænker, at jeg trænger til sådan en lækker forkælelseskurv!?)

  188. Kære Emily,
    Sikke en fantastisk lækker gave fuld af selvforkælelse. Den ville jeg vel nok elske at vinde!
    Rigtig glædelig jul til dig og dine ?? Må være noget ganske særligt, denne jeres første jul som familie på tre ?
    Kh Jette

  189. Glædelig jul til dig og din familie, jeg håber at første jul som familie på tre bliver helt igennem dejlig. :)

  190. Ooooooh my gooooooooood en lækker julegave! Krydser fingre for den har lyst til at flytte ind på mit badeværelse. Glædelig jul til dig og dine drenge

  191. Rigtig glædelig jul ❤️

    Jeg nyder at følge med her bloggen og på Instagram, og jeg er så glad på jeres vegne over, at I har fået lille søde Kurt ?

  192. Glædelig jul Emily, til dig og din familie ? Tak fordi du deler – det er skønt at følge med i din hverdag og for mit vedkomne dine tanker om rollen som mor samt mode. Så tak for det og må i få en helt fantastisk første jul sammen ?

  193. Tak for en inspirerende og ægte oplevelse du deler – både her, men også på Instagram. Jeg nyder at følge med. Og go’ jul! ✨

  194. Kære Emily, Nikolaj og søde Kurt
    Det er en fornøjelse at følge med i jeres liv – særligt eftersom min datter kun er én uge ældre end jeres Kurt, så jeg kan nikke genkendende til det meste du skriver om ?❤️ tak fordi du altid skriver nærværende og om alt mellem himmel og jord. Glædelig jul til jer ?✨❤️

  195. Glædelig 4.advent :-)
    Hold nu op en kæmpe gave du har sat i værk :-)
    Jeg vil rigtig gerne prøve lykken, der er jo mange timers selvforkælelse :-)
    En glædelig jul ønskes du og familien og særligt dejligt med sønnike og hvor meget han fanger af stemningen :-)

  196. Rigtig glædelig jul til dig og dine, Emily. Tak for alt det du giver og har lyst til at dele med os alle sammen ❤️?

  197. Tak for et dejligt 2019! Tak for et dejligt smugkig ind i din lille bobbel med først graviditet og efterfølgende tiden med Kurt, der endte med at komme dagen efter vores Victor. Vi ønsker jer alle tre en skøn jul.

  198. Rigtig glædelig jul. Lad det blive en skøn en af slagsen, med tid til tresomhed for jeres lille nye familie <3 <3. Tak fordi du inspirerer og lader os følge med og minde os om vigtigheden af hverdagsglamour <3.

  199. Kære Emily
    I har den lækreste unge og jeg glæder mig hver dag til at se billeder af ham. Det er slut med flere børn herhjemme. Mine Drenge er 10 og 13, men hold da op, hvor det bringer gode minder tilbage at se jeres lille “pølse”. Glædelig jul til jer alle 3, nyd det, tiden er magisk og dejlig. Og hver gang det trækker tænder, så husk “this too shall pass”. (Selvom man ikke lige tror det)???

    Kærlige hilsner
    Camilla

  200. Rigtig glædelig fjerde søndag i advent til dig og din familie, og glædelig jul og godt nytår, når vi kommer dertil ?

  201. Kære E
    Rigtig glædelig til jer alle tre.
    Tak for at I deler ud af gode samt svære stunder i livets forskellige faser♥️
    Jeg nyder at følge med i dit univers med baby, skønhed, mode og dit ærlige væsen.
    Kh K

  202. En rigtig glædelig jul til dig og din lille familie ❤️ Glæder mig til at følge med i 2020 – især den kære Kurt ? Tak for alle tanker og glimt i 2019.
    Kram

  203. Ville elske lidt ekstra forkælelse. Er gravid, træt og hormonel! ????‍♀️??

    Tak for godt indhold – og rigtig dejlig jul og godt nytår ????

  204. Kæreste Emily
    Jeg ønsker dig og din lille familie en dejlig jul og et godt nyt år. Og et stort vådt snudemys til hundepigen også. I går ud af det gamle år som forældre, noget af det mest livsomvæltende der kan ske. Det lyder som om I har taget udfordringen op og klarer den som proffer! At være nogens mor og far er det sværeste, men også det mest fantastiske man kan opleve. Husk at klappe jer selv og hinanden på skulderen en gang imellem. I gør det f***** godt, og I vil altid være de bedste forældre, Kurt kunne få.
    Tak for at du lader os følge med på din vej igennem livet, Emily ❤️
    Mange kram fra mig

  205. Sikke en julekurv, som kunne være fantastisk at dele med familien og kæresten i juledagene. ? Den helt store jule-forkælelsesgave.

  206. Som mor til en efterhånden lille tornado på 8 måneder som er i planterne, ledningerne (?) lamperne og hylderne i hele huset, så kunne jeg virkelig godt trænge til en god forkælelseskurv til weekenderne når far er hjemme, og badet ikke varer de effektive fire minutter som i hverdagene ?
    Det vil simpelthen toppe min juleaften at vinde den ? Ønsker dig, Nikolaj og lille skønne Kurt den dejligste og glædeligste jul ?✨ Glæder mig sådan til at følge med i 2020 og se hvad det nye årti byder på ????

  207. Kæreste Emily
    Glædelig første jul som mor – den mest magiske jul. Jeg håber, du får nogle dejlige dage med Kurt og resten af familien. TAK fordi du endnu et år har delt, inspireret og beriget, det er meget værdsat. I virkeligheden burde det jo være dig, der fik præmien :)
    Juleklem fra en stor fan <3

  208. Hold nu op hvor lækkert! ?? Rigtig god jul og tak for en fantastisk fin platform ?

  209. Hvilken vidunderlig pakke. ?
    Ønsker sig og dine en glædelig jul, hvor I har tid til bare at nyde hinanden og højtidens ro. ❤️

  210. Rigtig glædelig jul til dig kæreste Emily og din skønne, skønne familie ☃️?? Jeg håber jeres jul bliver fyldt med smil, hygge, samvær og en masse kærlighed! Tak for et fantastisk år her på bloggen og på Instagram, ønsker jer alt det bedste for 2020 ??

  211. Jeg ønsker fin lille familie en glædelig jul og et skønt 2020. Tak for at være så ægte og dele et nuanceret billede af dit liv samt vigtige mærkesager.

  212. Sikke dog en lækker samling af skønne sager! – og vil ønske alle en rigtig glædelig jul ❤️

  213. Sikke en skøn konkurrence. Den skal min dejlige, fantastiske mor have. Hun har været igennem nogle hårde, livsændrende ting på de sidste, og hun fortjener særligt at blive forkælet denne jul <3

  214. Jeg håber at du og din famile får alletiders jul, med alle de rareste mennesker og aktiviteter i kan tænke på. Og tænk i øvrigt hvor ser du fabelagtig ud som mor ? (hilsen en anden mor, der har glemt hvordan man klæder sig ordentligt på)

  215. Kære Emily

    Du ønskes en rigtig glædelig jul med din lille familie. Den første jul med et lille barn er helt særlig og fyldt med minder.

  216. Ønsker dig og din søde familie rigtig god jul! Sender lidt winter wonderland magi fra Island, hvor feriedagene bruges på at bygge snehuler og snemænd, kælke og drikke varm kakao.

  217. Glædelig jul! Jeg ville så gerne vinde denne forkælelsepakke til min søde lillesøster Anne! Hun står for julen i år, og hvor ville det være en dejlig ekstra overraskelse til hende ❤️❤️❤️

  218. Rigtig glædelig jul. Det er så hyggeligt at følge med, særligt efter at jeg selv blev gravid og fødte ca 1,5 måned efter dig.

  219. Ih, den vil jeg gerne vinde! Jeg har igennem årene nydt godt af forskellige af dine anbefalinger, så vil jeg super gerne prøve flere af “dine” produkter! Glædelig jul!

  220. Sikke en skøn gavekurv ☺️ Ønsker Jer alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår ???

  221. Kære Emily. Tak for et rigtig farverigt og lærerigt 2019. Det har været mange gode timer med dig som inspiration! Rigtig glædelig jul og godt nytår. Knus til dig.

  222. Hold da op, en præmie! Rigtig glædelig jul til alle – mange hilsner fra barselsboblen, hvor vi allerede har taget forskud på julegaverne med den fineste lille babypige ???????

  223. Rigtig glædelig jul og 4. Søndag i advent. Nyder at følge med i din blog og alle hyggestunderne dig og din lille familie har. Må det komme mange flere.
    God jul og godt nytår
    Med venlig hilsen og krydsede fingre fra Jylland?

  224. Dejlig præmie, den ville jeg elske at vinde. Ønsker dig og din lille familie en glædelig jul???

  225. Glædelig jul og godt nytår! Ville elske at vinde noget selvforkælelse ovenpå en fødsel sidste måned! Håber, håber, håber???❤️

  226. De siger, at de bedste julegaver kommer lige fra hjertet <3 Glædelig jul til dig og dine kære!

  227. Ihhh en lækker julepakke…
    Jeg krydser mine poter. Og så vil jeg gerne ønske dig en stor glædelig og ikke mindst rolig jul! Sådan en jul hvor man ikke stresser over ligegyldige ting, men bare fokuserer på at være. Også hvis opvasken sejler, eller der måske lige trængte til at blive støvsuget

  228. Nøj, hvor er der mange fine og velovervejede elementer i den præmie!

    Glædelig jul! Jeg håber, at din og alle andres juleaften byder på glæde helt ned i maven og taknemlighed over, hvor priviligeret man egentlig er, når det kommer til stykket. Vi får nok, efter al sandsynlighed, desværre ikke sne. Men så håber jeg, at julen bliver en dag, hvor vi sætter pris på det vi har ❤️

  229. Allerdejligste jul til jer – den første med barn er magisk og det bliver kun bedre derfra. Tak for inspiration og fine tanker igen i 2019 ♥️

  230. Kære du. Sikke en vidunderlig adventsgave. Der er så mange af tingene jeg ville elske at prøve. Jeg håber dig og din familie får den bedste jul. Ligesom dig fik jeg også mit første barn i sommers -det gør lige julen en tand mere magisk ✨

  231. Sikke en lækker giveaway. Ville elske at dele den med min søster. Tak for en vidunderlig og inspirerende blog ❤️

  232. Rigtig glædelig jul til dig og din lille familie. Julen er vidunderlig med børn, og Kurt ligner den skønneste lille julenisse :-)
    Også lige et tak for en god og inspirerende blog!

  233. Glædelig jul til dig og hele familien ? Håber de næste dage bliver fyldt med masser af juleknas, julefilm og julehygge ikke mindst ❤️

  234. Tusind tak for at gøre dig så umage både her til jul og altid på bloggen. Og rigtig glædelig jul til både dig, julepølsen og hans far. Glæder mig allerede til at se hvad 2020 bringer af gode sager på din blog. Og hvis jeg vinder spreder jeg alle de goodies endnu mere ud til både min søster og veninder, åh altså sikke dog en treat.

  235. Sikke en fantastisk præmie, som virkelig ville forsøde julen ✨ Med ønsket om en dejlig jul til dig og dine kære ?❤️✨

  236. Sådan en julekurv er da bare den bedste julegave – en skøn måde at forkæle sig selv (og andre) på ❤️?

  237. God jul Kære Emily, både til dig og dem du har kært.
    Har fulgt Din blog noget tid nu, og det har givet håb, smil på læberne og glæde til voksen livet og alt det høre med.
    Glæder mig til at følge med i 2020?

  238. Glædelig jul, håber den bliver mægtig. Dét er faktisk det bedste ved at få børn, at se glæden igennem dem, især julen.

  239. Jeg håber I alle tre får en rigtig dejlig jul. Den første jul som familie er helt speciel, hvor to familier bliver til en ny, med de bedste traditioner fra begge ?

  240. Glædelig jul og godt nytår ??
    Tak for at være en stor inspiration for mange – selv til én som mig på blot 20 år. Tak for at lukke os ind i dit univers ?

  241. Tak for nogen skønne blog indlæg om morlivet i årets løb – jeg skal selv være mor i 2020 og jeg glæder mig helt vildt.
    Julekram

  242. Glædelig jul til dig og din familie ???? må den bliv rar og god.
    Min bedstefar hed Kurt, synes det er så hyggeligt at se hans navn igen på så lille en fyr ?

  243. Wow en fin præmie ❤️ glædelig jul Emily. Jeg nyder at følge med i dit liv. Du er sej og inspirerende.

  244. Årh, sikken en fabelagtig præmie! Og den udtrykker meget tydeligt essensen af din blog, synes jeg. Meget tydelige Emily-favoritter ? Rigtig glædelig jul til dig og dine, Emily. Håber, at I får en fantastisk første jul med Kurt ❤️

  245. Sikke en lækker julekurv med en masse godter ????? Glædelig jul til dig og dine. Det er altid en fornøjelse at læse med her på bloggen.

  246. Det er en fornøjelse at følge med, og med en lille dreng på 3,5 mdr i armene nikker jeg genkendende til stort set alt du ligger op, og ligesom dig syntes jeg også de giver meget mere tilbage allerede nu end jeg i min vildeste fantasi havde forestillet mig? Rigtig glædelig jul?

  247. Elsker at følge dit liv og ville elske at vinde denne adventsgave og dele den med mine kære ? God jul!

  248. Jeg vil forære denne forkælelsespakke til min højgravide veninde. Hun fortjener om nogen at blive forkælet lidt ekstra. ?

  249. Lad julen minde os alle om, at lyse for dem der har lidt svært ved at finde vej. Være opmærksomme og vise nærvær til de folk vi passerer med et smil og overøse vores kære med kærlighed. ❤️

  250. Tak for inspiration (gennem MANGE år), -til lige dele af ro og hverdagsglam <3 Rigtig glædelig jul til dig og din lille familie. Kh

  251. Ønsker dig og din familie den bedste første jul med jeres lille prins – glædelig jul????

  252. Jeg glæder mig vanvittigt meget til at trække stikket – til at gå offline og være sammen med mine nærmeste. Åh det bliver SÅ godt og tiltrængt. Må din egen jul blive magisk og eventyrlig. Glædelig jul!

  253. SÅ lækker en kurv ? jeg elsker at følge med, og det ville være skønt at vinde den som en ekstra julegave ?

  254. Julen er i sandheden hjerternes fest, og også her hvor vi mærker den bedst. At det ikke kun handler om gaver og papir, men mest om kærligheden vi gi’r. Glædelig jul ?

  255. Glædelig jul søde Emily! Tak for 2019 – spændende og relevante opslag, hyggelig stemning og søøøøde Kurt. Jeg glæder mig til at følge dig, din blog og din søde lille familie ind i 2020 ?✨

  256. Rigtig god jul til dig og dine. Den første jul med ens barn er bare så særlig ❤️❤️❤️

  257. Tak for et godt blog år. Jeg glæder mig til at læse med i det nye år. Glædelig jul til dig, dine og til alle de andre læsere. ?????

  258. Sikke en rar julekurv! Jeg sidder midt i et decideret pakkecirkus (ikke den slags pakker…) – er ved at stoppe min tilværelse ned i tasker og kufferter, da jeg halvdelen af året bor i udlandet pga arbejde. Italien, hvor jeg befinder mig, er fortryllende, også fordi julen først begynder den 24. Om natten – ingen overload. Men i morgen rejser jeg hjem og jeg er klar til jul, julestemning og niecekindknibning på en måde, jeg sjældent har været før. Buone feste herfra ?

  259. Kære Emily jeg håber du og din dejlige lille familie ? for en rigtig skøn jul ?✨?

  260. Wow en lækker julekurv?
    Glædelig jul til dig, pølsen, Penny og manden din – det er en fornøjelse at følge med i dit univers. ❤️?

  261. Wow Emily, sikke en fin gave at slutte af med. ??? Jeg håber du og din lille familie får en helt fantastisk første jul sammen.? Jul og efter man har fået børn er næsten helt magisk ⭐️ Jeg nyder virkelig at følge din blog og synes at din lille Kurt er noget så skøn.

  262. Sikke en skøn konkurrence – jeg krydser fingre! ? Og glædelig jul til dig og din familie ☺️?

  263. Wow! Hvor er det bare en betænksom og personlig gave, det er ægte juleånd. Sikke en heldig asen der bliver overrasket med den!

    Rigtig god jul til dig og din lille familie.
    Kh

  264. Ih hvor ser det lækkert ud. Den kunne jeg godt bruge til lidt selvforkælelse. Rigtig god jul

  265. Åh den skønneste præmie, som ville være helt perfekt til en træt mor til 2 frække banditter. Hav en rigtig dejlig jul fyldt med fred & ro, kærlighed og nærvær ❤️

  266. Rigtig glædelig jul til dig og din søde familie! Jeg håber, at Kurts første jul bliver lige, som I ønsker ?❤️
    Jeg ville elske at vinde sådan en kurv til at gøre min ellers eksamensprægede jul lidt mere hyggelig – jul som universitetsstuderende er altid fyldt med mere eksamenslæsning end konfekt og afslapning ?

  267. Virkelig en fin kurv!! Den ville jeg bestemt ikke have noget imod at vinde. <3 Glædelig jul til dig.

  268. Glædelig jul til dig og din familie + selvfølgelig alle de andre læsere her på siden ❤️

  269. Eeej jeg kunne tænke mig ALT i den julekurv! ?
    Hav en dejlig dejlig jul med dine kære ✨

  270. Glædelig jul Emily og igen tak fordi vi må følge med! Jeg vil gerne dele kurven med min skønne faster, som har været en sand klippe gennem en hård tid i vores familie. Knus ????

  271. Det lyder som den ultimative forkælelsespakke ? Som mor til en lille fyr på 1,5, der hjemmepasses samtidig med, at jeg driver egen virksomhed, ville præmien være meget kærkommen ❤️

    Rigtig glædelig jul til dig og din lille familie. Og tak for dine altid fine indlæg ?

  272. Glædelig jul og godt nytår til dig og din kære lille familie! Elsker at følge dig, og i særdeleshed den sødeste pølse Kurt ❤️ Har selv en bette, som snart fylder 4 måneder ? vi er trofaste følgere og elsker at følge med i jeres lille barselsboble ✨??

  273. Sikke en lækker kurv ?
    Jeg ønsker din familie den bedste jul, og takker for en dejlig og inspirerende blog ?

  274. Kære Emily ❤ Du og din fine familie ønskes en rigtig glædelig jul. Tak fordi du inspirerer mig på så mange områder. Du er virkelig sej! ? knus

  275. Sikke en fin julekurv – den vil jeg elske at vinde?
    Glædelig jul til dig og din lille familie? Det er så hyggeligt at følge med i dit univers. Og det er kun blevet endnu bedre efter Kurt er kommet til❤️

  276. Jeg ønsker dig en magisk jul med din familie og søde lille Kurt. Den er med garanti endnu mere fantastisk med sådan en lille størrelse ??

  277. Ville være fantastisk med sådan en lækker kurv til at pleje mig selv med efter 2. Spontane abort på 4 måneder ?
    Tak for dine fine indlæg om selv samme emne og god jul til dig og din søde familie ?

  278. Rigtig glædelig jul til dig og din familie. Nyd din skønne søns første jul, det er så særligt ♥️

  279. Jeg ønsker dig,din mand og kære lille søn Kurt den dejligste jul! Det rørte mig voldsomt at i har valgt netop navnet Kurt til jeres søn, for det hed min far, som jeg mistede for 13 år siden, i slutningen af november, så siden da har julen aldrig helt været det samme.
    Men viden om at et lille nyt menneske ved navn Kurt skal holde sin første jul❤️ varmer så meget indeni.
    Så rigtig glædelig jul til alle derude i det danske land og til farmand på skyen.

  280. Sikke en lækker præmie du har på højkant! <3 God jul til dig og din lille familie. Tak for alle dine skriv i år. Sætter stor pris på din blog og insta, der begge altid er så inspirerende! Bedste julehilsner <3

  281. Kære Emily,
    Jeg vil ønske dig en glædelig jul sammen med søde lille Kurt og Nikolaj. Jeg håber den bliver fyldt med kærlighed og glæde.
    Tak fordi du forkæler en heldig sjæl med favorit produkter ❤️

  282. Sikke en lækker præmie! Håber at jeg vinder den, så jeg kan blive lækker ? Glædelig jul! Og må jeg lige benytte lejligheden til at sige, at jeg er pisse misundelig på dit hjem. Det ser så skønt ud, gid jeg havde samme indretningsfinesse ☺️

  283. Ønsker en rigtig glædelig jul til dig og dine ❤️❄️ En forkælelsespakke ville være meget værdsat ovenpå juledage med lige dele hygge og taknemmelighed men også svære tanker og bekymringer ??

  284. Kære Emily, mange tak for endnu et år med masser af godt indhold her på bloggen. Jeg startede med at følge bloggen som en lille overspringshandling ifm speciale-skrivning i starten af årtiet (afleverede heldigvis til tiden trods alt), og jeg ser meget frem til at følge med i næste årti også <3
    Jeg håber virkelig, jeg vinder, for jeg har de seneste dage været noget så sløj af roskildesyge – jeg skal spare dig for detaljerne, men damn det var en sej omgang… og de to små blev desværre også syge, dog heldigvis ikke så slemt ramt som mig. Nu er jeg rask igen (og også ved at få appetitten igen), men det kunne være så rart med en skøn julekurv med dine favoritter at slutte året af på.
    Rigtig god jul og et velsignet nytår til jer <3
    PS: Jeg læste det først som “Neglelak fra Kurts Bazaar” og tænkte straks “Den MÅ jeg prøve” :-)

  285. What en lækker præmie! <3
    Jeg håber du får en rigtig dejlig jul med din lille familie :) Kram

  286. Rigtig rigtig glædelig jul til dig og dine. Må i få en skøn dag og aften og må i få en masse dejlige minder, som i kan bære i hjertet og sammen ?

  287. Hav en rigtig skøn jul med alle de ting og personer du elsker og nyder at bruge tid med. Jeg håber, at Kurt får en magisk første jul og Penny får ekstra mange klap og godbider ☃️??

  288. Glædelig jul til dig og din lille familie og tak for en fantastisk inspirerende blog ❤️ jeg har selv en lille dreng i maven som kommer til verden i det nye år. Jeg ville derfor blive enormt glad for at vinde kurven, da jeg i den grad trænger til selvforkælelse ?

  289. Jeg ønsker dig og dine kære en rigtig glædelig jul med massere af varme og kærlighed!

  290. Rigtig glædeligt jul og tusind tak for at lave den fineste blog fuld af dejlig inspiration❤️

  291. Åh, hvor ville jeg blive glad for at vinde den! Har nu haft en måned med syge børn i hjemmet (og nu er manden også bukket under) så min egenomsorg er nærmest ikke-eksisterende. Det ser virkelig lækkert ud og er en dejlig juleafslutning her på bloggen. Rigtig glædelig jul!

  292. Ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul! Håber I får en dejlig aften og nogle hyggelige juledage ?

  293. Sikke en fantastisk kurv – der er virkelig mange gode sager! Jeg krydser fingre. Og ønsker dig og din familie en skøn jul og et herligt nytår <3

  294. Ej en dejlig sidste advents-gave! Den kunne jeg godt bruge til at glæde min gravide krop, som længe har savnet lidt pleje og omsorg.
    Glædelig jul til dig og din lille familie ?☃️❄️

  295. Glædelig jul til dig og din familie, Emily. Det er en virkelig fin præmie, som jeg er sikker på, at den heldige vinder nok skal blive glad for. Tak for de mange fine indlæg på bloggen ?

  296. Rigtig glædelig jul – og sådan en magisk en af slagsen; den allerførste som mor. Jeg ønsker dig og dine ro, sundhed og lykke. Juleklem

  297. Julen er en tid med hygge og kærlighed og jeg håber at alle får lov at nyde juledagene med dem de holder af. Der sendes varme og kærlighed i alles retning????
    Rigtig glædelig jul ?

  298. Holy moly for en lækker samling produkter ? Glædelig jul til dig og din lille familie og tak for endnu et skønt blogår ???

  299. Tak for dit fine og finurlige univers. Må du og din familie have en jul fyldt med varme krammere og mægtig stemning. GLÆDELIG JUL – Knus S

  300. Wow den pakke indeholder bare alle de ting jeg drømmer om.
    Jeg krydser fingre

  301. Rigtig glædelig første jul med jeres lille dreng. Det er bare så meningsfuldt at skabe en magisk jul for børn ❄️

  302. Glædelig jul til dig og dine, fine E. Håber første jul med Tarzan-Kurt bliver uforglemmelig. Kh.

  303. Det er da den ultimative forkælelsespakke, du har samlet her ?????
    Rigtig glædelig jul til dig og dine ???⭐️

  304. Rigtig glædelig jul ? Julen er ekstra speciel for mig i år, da jeg blev mor for 6 uger siden ❤️ julen har fået en helt anden magi og jeg ønsker for alle, at de må opleve dén følelse ❣️

  305. Sikke en lækker præmie! Den ville gøre godt i barselsboblen herhjemme ?
    Rigtig glædelig jul og tak for god læsning, masser af (brun) inspiration og en hyggelig atmosfære ???

  306. Glædelig jul ? Jeg kører jul både den 23. og 24., så det er allerede i morgen aften – og jeg glæææder mig ? #skilsmissebarn
    Rigtig god jul til dig og dine kære ??

  307. Tak for dine inspirerende opslag og blogindlæg. Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul, et godt nytår og alt det bedste for 2020!

  308. Sikke et overflødighedshorn af skønne sager! Jeg ønsker dig og dine en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår✨✨✨

  309. Glædelig jul til dig og din fine familie. Håber i får en dejlig juletid med tid til hinanden, uforstyrret nattesøvn og marcipangrise ❤️??

  310. Glædelig jul til alle – og især du og din nye fine familie. Tak for nogle altid fine indlæg og opslag – jeg nyder at følge med i det hele!
    Jeg ønsker jer al held og lykke og solskin i det nye år?????

  311. Glædelig jul til dig og dine. Må du, Nikolaj og lille Kurt nyde nogle dejlige dage sammen ?✨ Selv ser jeg (også) frem til første juleaften som mor, og det er da noget helt specielt – omend min søn blot er fra november og derfor ikke forstår en pind af hvad der foregår ☺️

  312. Glædelig jul og tak for al den fine inspiration?

    Med en nyfødt babydreng på 2 måneder og to lidt større piger har jeg hænderne fulde og lidt tid til mig selv så en forkælelsespakke vil være fantastisk at modtage?

  313. Hold nu op en fantastisk skøn konkurrence!

    Sikke en masse lækre sager lige efter mit hjerte. Har i en lang årrække holdt sådan af at foreære lignende gavekurve til jul (og fødselsdage). I en grad hvor det næste tog overhånd ;)

    Weledas lavendelolie. Lækker te. God chokolade. Ansigtsmasken fra Evolve. Jurlique håndcreme.
    Det hele kunne nærmest stå min ønskeseddel – nogle af tingene gør endda!

    Og så er det absolut bedste ved præmien jo, at den kan deles. Jeg tror, at min ene søster ville blive mægtig glad for de fine neglelakker. Og min anden for den fine toilettaske og parfumen fra Rudolph Care. Og uanset hvor klichéagtigt det lyder, og hvor fortærsket en floskel det end er, så er der altså ingen større glæde end glæden ved at give, hvis du spørger mig.

    Så krydser sådan fingre og håber på for en enkelt gangs skyld at være den heldige. Det vil i hvert fald uden tvivl blive årets bedste julegave – udover mine kæres selskab <3

    Og rigtig, rigtig glædelig fjerde søndag i advent og ikke mindst glædelig jul til dig, Emily samt til gemalen og pølse-Kurt. Må I alle tre have nogle skønne dage med al den glæde, gode mad, nærvær, hygge og kærlighed, julen bør indeholde.

    Tak for at skabe dette hjørne på internettet :)

  314. Ønsker jer en super jul og et forrygende nytår? Elsker at læse med om hverdagstaknemmelighed?

  315. Glædelig jul til dig og alle omkring dig ??? Inklusiv Penny ?‍? og Kurt selvfølgelig ??? Hvor kunne jeg trænge til lidt selvforkælelse oven på 3 hårde eksamener ?

  316. IH en skøn konkurrence; håber jeg bliver den heldige vinder af den lækre julekurv – og under alle omstændigheder så GOD JUL :)

  317. Det må da være den ultimative julegavekurv med alt det bedste fra skønheds/velvære verdenen ?
    Må i ha’ en dejlig jul – jer alle fire ?‍?‍??

  318. Glædelig jul! Ih den kurv ser helt fantastisk ud! Desuden så elsker jeg Musali! Krydser fingre!

  319. Det er virkelig en fin, fin kurv, du har fået sammensat. Meget gavmildt!

    Jeg håber, du får den dejligste jul med din flotte familie. Glæder mig til at høre, hvordan Kurts første af slagsen kommer til at forløbe. Tak fordi du deler og inspirerer dag efter dag :) <3

  320. Wauw en lækker forkælelseskurv??.
    Jeg ville elske at dele denne med min store datter, som ville sætte lige så meget pris på det som mig?.
    Du og dine ønskes en rigtig dejlig jul fyldt med gode mennesker omkring jer?❤️.

  321. Glædelig jul. ?☃️? Sikke en flot præmie, den ville være faktisk at vinde når man sidder og er højgravid ??

  322. Wow en flot præmie! Det kunne være fantastisk at vinde efter en december fyldt med eksaminer?
    Nu skal der heldigvis jule hygges?
    Glædelig jul til dig og din familie❤️

  323. Må julen blive fin og give ro i sindet
    lad alle problemer blive små og forsvinde
    lad dagene som kommer blive gode og fine
    god jul til dig og dine!

  324. Øj, hvor du forkæler dine læsere – med denne gave, men ikke mindst med altid at gøre dig umage her på bloggen. Dejligt at følge med. Glædelig jul til dig og dine!

  325. Ej en fed konkurrence! Jeg gad SÅ godt vinde ? Med en baby på 10 uger, trænger jeg til lidt selvforkælelse ??

  326. Ej, hvor er det lækre og fine favoritter, du har ❤️
    Rigtig glædelig jul og godt nytår til din lille familie ?

  327. Ahh, en dejlig præmie ?
    Rigtig glædelig jul til dig Emily. Håber den bliver magisk. Det er også min først jul som mor – det er altså noget helt særligt ❤️✨

  328. Jeg ville elske at vinde alle de lækre ting. Og så ville jeg dele med min søster – vi elsker at hygge sammen.
    Rigtig glædelig jul ?

  329. Rigtig glædelig jul og godt nytår Emily! Tak for endnu et år med emilysalomon.dk – jeg sætter umådelig stor pris på at læse dine indlæg og kigge på dine fine billeder <3 Jeg håber, du og din familie får en dejlig juleferie!

  330. Glædelig jul og godt nytår til dig Emily og alle andre her på bloggen.
    Må I have nogle fantastiske dage i selskab med dem I har kær?✨

  331. Glædelig jul til dig og din familie.
    Elsker at følge med, og blive mindet om bæredygtighed og næstekærlighed her i julen. Det betyder meget at vi kan tænke på hinanden. ❤??

  332. Rigtig god jul til dig og dine kære, Emily! Det er så hyggeligt at følge med hos dig, især nu hvor Kurt har sin første jul☺️?

  333. Tak for en helt fantastisk blog ❤️ Jeg holder så meget af at følge med i dine fine indlæg. Håbet at du og din lille familie må få en skøn jul ?

  334. Jeg ønsker dig og din lille familie den bedste jul! Du/I er så skønne at følge med I, og selvom jeg ikke kender jer, er jeg så glad for, at det lykkedes jer at få lille Kurt! <3 Det kunne jo ikke have været anderledes – han var skabt for jer og vice versa ^-^ Du virker som den sødeste/rareste person – og keep up the good work, som man siger! Det var bare lige det!

    God jul! <3

  335. Årh, jeg krydser fingrer for at vinde sådan en skøn “julekurv” ?? Det ville være skønt og tiltrængt med lidt forkælelse ✨

  336. Glædelig jul søde Emily. Må I få en dejlig første jul som lille familie – det havde jeg selv for første gang sidste år og det var bare helt specielt ❤️

  337. Julen er en tid der er så svær, for alt for mange. Jeg ønsker og håber, at endnu flere næste år vil få en jul i nærheden af den de drømmer om uden alle mulige bekymringer lige den ene aften! Min julehilsen går derfor til alle dem, som har det svært – de bedste jule vibes i jeres retning, må bidrage med en nemmere jul ❤️

  338. Kære Emily. ??
    Wau hvor du forkæler os. Der kommer lige et lod i nissehuen fra mig og krydser fingre og tæer for, at den ryger til Århus.

    Altid hyggeligt

  339. Glædelig jul ?✨ Stilhed, ro og nærvær er på programmet her. Den kurv ville være en sand drøm at gå ferien i møde med ❤️

  340. Kære Emily. ??
    Wau hvor du forkæler os. Der kommer lige et lod i nissehuen fra mig og krydser fingre og tæer for, at den ryger til Århus.

    Altid hyggeligt at følge med på bloggen og på Instagram. ??

    Kh Lene, Århus.

  341. FANTASTISK præmie og fantastisk blog! Du skriver altså bare så godt og inspirerende. Elsker dit univers herinde og glæder mig til meget mere af det i det nye år. You go, girl. Glædelig jul og et brag af et nytår til dig.

    Ps. Kurt er jo det sejeste navn og han er da for cute:-)

  342. Rigtig glædelig jul til dig og dine og tak for at give os et indblik i dit liv, refleksioner, tips og tricks ? Sikke en fantastisk afslutning på kalenderen! Jeg håber meget at vinde ??

  343. Wuuut det er da den ultimative julegave??håber jeg er heldig og så vil jeg ønske dig og dine en skøn juletid med plads til både store og små. Altid hyggeligt at følge med på din blog ???

  344. Glædelig jul – håber alle får en dejlig jul. Her i husstanden glæder vi os til den ro der falder efter en meget turbulent tid med dødsfalde i nærmeste famile og en sygemelding pga stress symptomer til undertegnet. Så krydser derfor også mine finger lidt ekstra for at jeg vinder denne fantastisk gave da jeg ikke kun selv ville kunne nyde godt af den men også forud jeg ville dele ud af den til de kære omkring mig som også har brug for lidt ekstra omsorg efter den seneste tid.

  345. “Det er ved at give, at man modtager”.

    … og lige så dejligt det er at give, er det at modtage. Glædelig jul

  346. Wauw! Jeg nyder sådan at følge med i dine seneste posts omkring nybagt moderskab, da jeg er i samme vidunderlige situation. En sådan forkælelsespakke vil lande et tørt sted her i de mørke måneder – glædelig jul til dig og din lille kære familie!

  347. Glædelig jul og godt nytår ? må resten af dette årti blive fyldt med rare ting ✨

  348. Julefreden begynder så småt at brede sig i det ganske land.. Der er pyntet op til jul, og lige om lidt er det juleaften. En aften som jeg ser frem til, samtidig med at jeg ved, at det også er en aften, som kan være svær for nogen. Jeg håber dog, at alle får en glædelige jul og ønsker alle alt det bedste i det nye år.

  349. Øhj det ville jeg elske at vinde??❤️ Trænger til noget forkælelse ovenpå fødsel af mine twins to måneder for tidligt og indlæggelse på neo. Har brug for at få noget power tilbage i min krop??❤️

  350. Glædelig jul til jer alle. Charmen ved julen er den stemning vi danskere formår at skabe sammen i december. Det er som om vi bliver opmærksomme på hvad der er omkring os. Julen er magisk. God jul

  351. Ihh ville elske at vinde en kurv med dine farvoritter, og kunne nyde den her i juleferien ??

  352. Hold op en fin præmie! Den ville jeg elske – er rimelig sikker på, at vi deler smag, du og jeg!
    Rigtig glædelig jul til dig og dine – håber Kurts første jul bliver helt magisk ✨

  353. Kære Emily
    Tak for at vi endnu et år måtte følge med i dit liv – et år der både gav håb til os med børnedrøm, masser af gode anbefalinger og rørende og relaterbare beskrivelser af alt fra graviditet, bæredygtigt liv til baby.
    Glæder mig til 2020, og så håber jeg på at vinde den drøm af en kurv. Den ville blive ekstremt værdsat.
    God jul ?

  354. Kære Emily. Det er altid en fornøjelse at læse med hos dig?Ønsker dig og dine kære en glædelig jul??

  355. Glædelig jul og nye lys dage er i vente. Glædelig kærlighed om bordet glædelig latter sammen glædelig traditioner glædelig blide minder med omsorgen i højsædet. Glædelig jul Til alle der sidder alene glædelig jul til alle dem som ikke holder glædelig kærlighed til alle

  356. Sikke en lækker præmie ? Jeg kan ikke engang huske, hvornår jeg sidst forkælede mig selv ?

    Rigtig glædelig jul til dig og din lille familie ?‍?‍??❤️

  357. Hvor er du evigt sød og betænksom overfor dine læsere. Jeg er så inspireret at dit dejlige livssyn! Ønsker dig og alle dine Andre læsere den bedste jul med dem I har kære! ⭐️?❤️

  358. Wow selvforkælelse i stride strømme. Tror lige præcis det ville redde min januar. Glædelig jul??

  359. Glædelig jul til dig og din familie. Netop i år har døden grebet ind i min familie, så selvom jeg holder af jul, ved jeg også at savn, minder og længsel vil være til stede – men det er jo dét julen kan, forene mennesker på godt og ondt. Hav en dejlig juletid og er lykkebringende nytår. ❤️

  360. Sikke en luksuspakke du forkæler en af os med – dejlige, brugebare ting hver og én! Jeg ønsker dig og familien en glædelig jul – om end Kurt ikke fatter noget som helst af konceptet, så er det 100% noget ganske særligt at fejre sin første jul som forældre❤️

  361. Kære Emily,
    Først og fremmest skal du og din søde familie ønskes en rigtig glædelig jul herfra! Det er en fornøjelse at følge dig og dine daglige meget inspirerende inputs. Tak for en rigtig god blog?? Glædelig jul! Sikke en lækker præmie? Knus

  362. Glædelig jul? Jeg håber at du og din familie får en skøn jul med masser af hygge, julegodter og dejlige mennesker✨

  363. Jeg ønsker dig en fantastisk og glædelig jul! Din første jul som mor, Kurts første jul og Nicolaj første jul som far ❤️

  364. Rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår til dig, fine E. Det er en fornøjelse at følge med❤️

  365. Glædelig jul ???Må i alle have en rigtig god jul og 1. jul med en lille bebs er altid noget helt speciel ?

  366. God jul til jer og alle andre. Må i have den skønneste første jul med Kurt! Jeg håber, den blive helt speciel for jer.
    Og sikke en gave at kunne give så mange lækkerier ud til jul! En hver vinder må blive en meget glad vinder.

  367. Hold da op et overflødighedshorn af forkælelse. Glædelig jul til Jeres lille familie – julen får bare en ny ekstra og dejlig dimension når der kommer børn

  368. Rigtig glædelig jul Emily!
    Jeg håber at du og din familie får en skøn, skøn jul i åt♥️

  369. Rigtig glædelig jul til dig og din herlige lille familie ??
    Som studerende ville det være en ren fornøjelse at vinde sådan en kurv! Jeg vil dele den med min kære søster, som lige har født, og godt kunne trænge til lidt selvforkælelse.
    Ps. altid en fornøjelse at følge dig.

  370. Rigtig glædelig jul til dig og din smukke lille familie ❤️Må denne første jul med lille Kurt blive fyldt med nye, rare traditioner og uforglemmelige øjeblikke ?✨

  371. Rigtig glædelig jul til dig, Hr. Vang, Penny og Jeres lille Kurt. Jeg håber I får en magisk aften og nyder hinanden. Jeg glæder mig til at være omgivet af min næreste familie og vores hund Bertram. Han elsker når vi danser om træet ??

  372. Glædelig jul ?? Må julefreden sænke sig og “de bredeste skuldre” huske dem, som ikke har så meget ❤️

  373. Rigtig glædelig jul til dig og din familie samt til alle jer andre derude! Må I få et dejligt og lykkebringende år i 2020 ?

  374. Åh. Sådan en kurv kunne jeg godt bruge. Jeg får aldrig prioriteret at købe sådanne ting! Og glædelig jul herfra landet, hvor jeg og min hund er draget ned til familien. Jeg drikker rødvin og spiser juleknas, og hunni tygger på yak <3 (altså, når han ikke ter sig som en tosset teenager sprængfyldt med hormoner.)

  375. Åh. Sådan en kurv kunne jeg godt bruge. Jeg får aldrig prioriteret at købe sådanne ting! Og glædelig jul herfra landet, hvor jeg og min hund er draget ned til familien. Jeg drikker rødvin og spiser juleknas, og hunni tygger på yak <3 (altså, når han ikke ter sig som en tosset teenager sprængfyldt med hormoner.)

  376. Ho ho ho
    Præmien den er go’
    Nisse-Emily
    Hende kan vi li’

    Men også uden gave,
    gode stunder vil vi have,
    for julen omhandler
    kærlighed og lidt mandler

  377. Jeg ønsker, at alle får en rigtig glædelig jul sammen med dem de holder af. ❤️

  378. Den ultimative forkælelsespakke skulle forkæle en jeg har kær! ?????❤️
    God, fredfyldt, første jul som familie ?‍?‍??✨❤️

  379. Jeg er forholdsvis ny følger hos dig, men hvor er jeg glad for at jeg er begyndt. Jeg fik en lille dreng (mere) i oktober, så det har været skønt at følge med i din graviditet og den nye rolle som mor. Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og dine <3

  380. Må du få en fantastisk jul med dine nærmeste, og må Kurts første jul blive helt speciel ?

  381. Hold nu op, en crazy lækker pakke! ?
    Jeg krydser fingre og ønsker alle en rigtig glædelig jul! ???

  382. Landet i London til den første jul med svigerfamilien. Det er første jul sammen som en lille familie og første jul uden mine forældre og bror. Håber de englændere kan finde ud af at julehygge. God jul til dig og din fine, lille familie ❤️ ?

  383. Glædelig jul til dig og din lille familie. Vi bliver også snart tre herhjemme, så det ville ikke være helt dårligt med sådan en dejlig pakke :)

  384. Wauw for en lækker julepakke du har sammensat!!! Tak fordi du bliver ved med at dele ud af dig selv på blog og insta – og rigtig glædelig jul til dig og dine kære :-)

  385. Sikke en masse dejlige ting. Sikke en gave. Rig glædelig jul til dig og dine Emily og rigtig godt nytår ❤️??

  386. Kære Emily
    Glædelig, glædelig jul til dig og din familie – det må være en helt særlig følelse at gå ind til julen i år med en dejlig dreng i favnen. Jeg ønsker dig alt godt og nyder at læse din blog (hvilket jeg har gjort fast siden mit efterskoleår – og nu er jeg 25 ?)
    Tak ?

  387. Glædelig jul Emily til dig og din familie ❤️ og tak fordi du deler ud af din hverdag, det er en fornøjelse at følge med!

  388. Rigtig glædelig jul! ?☕️✨ Sikke en lækker konkurrence! ? Den ville jeg elske at vinde her midt i eksamens-ræset ?

  389. Rigtig glædelig jul til dig og dine kære, Emily ???
    Jeg synes det er SÅ skønt at læse med hos dig og glæder mig til flere indlæg i det nye år. Det er simpelthen sådan en fin præmie du har fået lavet og jeg ville elske at vinde den og lidt selvforkælelse ???

  390. JUHUUUU nu lykkedes det endelig at få lov at skrive en kommentar!

    Hold nu op Emily hvor du rigtig forkæler her hen over julen <3

    Først og fremmest rigtig glædelig jul til dig og din lille familie <3 Det har været en sand fornøjelse at følge jeres rejse igennem 2019 med alt fra graviditet til baby til gode bog- og podcast anmeldelser – Din blog er stadig min favorit, og har været trofast læser næsten siden starten men dit skriv bliver bare bedre og bedre og de emner du tager op rammer også rigtig godt! Synes også tonen i kommentarfeltet er rigtig god og det gør det virkelig rart som læser. Så tusind tak for det store arbejde du lægger i din blog – den er med til at inspirere min hverdag så tak! :)

  391. Må du have en helt igennem kærlighedsfuld jul med masser af ro og god mad! Og 1000 tak for en fantastisk blog!

  392. Rigtig god jul og godt nytår til jer alle ? Jeg håber, det nye år – og det nye årti – vil give jer gode oplevelser og masser at smile af ❤️

  393. Uh!!! ? Jeg tror at dine favoritter også er mine favoritter!
    Glædelig jul til jer alle ???

  394. Nøj sådan en lækker pakke måtte godt ligge under mit juletræ ??
    Rigtig glædelig jul, både til dig og alle dine søde læsere! ?

  395. Kæreste Emily. Jeg blev selv mor et par måneder før dig og skal nu holde min første jul med vores dejlige datter. Tak fordi du deler både de trættende, gode, svære og sjove sider ved at blive mor. Det betyder noget! Rigtig glædelig jul til dig og dine. Julehilsner Mette

  396. Glædelig jul til dig og dine, og tak for endnu et inspirerende år på din blog!?
    Og hvilken forkælelseskurv du har sat sammen! Den ville bestemt gjort min jul endnu lysere, da jeg ellers er en af dem der skal arbejde nattevagt her på juleaften?

  397. Wow, sikke en julegave du har samlet sammen der! Jeg smider et lod i puljen og ønsker dig og din fine familie rigtig glædelig jul ❤️?❤️

  398. Øj, sådan en kurv lyder alt for lækker!
    Glædelig jul til dig og din familie og tak fordi vi igen i år måtte følge med i dit liv. Og sikke et år det har været! ❤️

  399. Wauw, det lyder som en lækker sammensætning den “kurv” ? Rigtig glædelig jul til dig og din lille familie, håber den bliver fyldt med hygge – den som du altid spreder ud til os andre ??✨

  400. Hej Emily… Kender dig ikke personligt men synes det er så hyggeligt at følge dig og Kurt… Så sender dig en hilsen fra Sønderjylland… (Her er heller ingen sne) med ønsket om en glædelig jul og et sundt og lykkebringende nytår til dig og dine. Hilsen Mai-Britt

  401. Glædelig jul til dig og din familie! Som nybagt mor betyder det meget at følge med i dit ærlige og positive univers??

  402. Glædelig til dig og dine, Emily! Tak fordi du lukker os ind i dit fine univers. Det gør mig bedre til at se de små ting, der er at glædes over i hverdagen. Din fine skildring af moderskabet, som noget der også er megahårdt af og til, rammer en god balance. Det bliver aldrig helt rosenrødt, men heller aldrig ren brok. Tak fordi vi må følge med ?❤️?

  403. Dine favoritter er fantastiske – den heldige vinder er SÅ heldig.
    Du og din fine familie ønskes en rigtig glædelig jul, håber den bliver enormt hyggelig og lige som den skal være :)
    Tak for en skøn blog.

  404. Glædelig jul til dig og dine drenge! Jeg nyder virkelig at følge med herinde og på Instagram.
    Og godt nytår!!!

  405. Jeg ønsker dig og din lille familie en glædelig jul, og en masse gode minde som i vil huske tilbage på fremadrettet. Jeg håber i kommer ind i det nye år men en masse kærlighed. Kærlig hilsen Luna

  406. Rigtig glædelig jul til dig, og din lille familie <3
    Det bliver en helt magisk en af slagsen – som mor for første gang. Det har vi tilfældes. Om end de ikke forstår det endnu, så glæder jeg mig så meget til at nyde den særlige tid med mine små, fir allerførste gang!
    Håber I får en skøn jul, lige på den måde I ønsker jer!

  407. Rigtig glædelig jul til dig, Emily, og din familie – den første med baby! Også en glædelig jul til alle dine andre læsere ?

  408. Sikke en dejlig julegave! Den ville jeg være lykkelig for at vinde. Glædelig jul til dig og dine.

  409. Hej Emily.
    Glædelig jul til dig & dine. Tak for endnu et år❤️?
    Sikken en lækkergave der er på højkant???

  410. Kære Emily,
    Jeg ønsker dig og familien en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.
    Tusind tak for dig og din skønne blog ?

  411. Glædelig jul til dig, din mand og din lille søn. Jeg håber 2020 bliver alt du drømmer om ?

  412. Uh, hvor ser den skøn ud. Rigtig glædelig jul til dig og din familie. ?✨
    Jeg elsker at følge dig ??

  413. Oh my god en smækker samling af lækkerier, anbefalet af dig, så kan det kun være gode sager.

    Tak for at berige og forkæle os med lækre konkurrencer, skønne relaterbare indlæg (uanset, hvor man er i livet) og et indblik i dit og din lille families liv. Tak for at dele!

    Glædelig jul, håber det bliver en skøn én af slagsen med de lækreste julegodter, dejlig julemad og hyggeligt samvær!

  414. Glædelig jul og godt nytår til alle og deres kære?✨? Dejlig konkurrence – Håber jeg vinder ?

  415. Kære Emily
    Glædelig jul til dig og dine❤️
    Og sikke en lækker-lækker pakke! Den slags jeg drømmer om, som næsten ny mor til tre, hvor omsorgen for en selv ryger lidt hen ad vejen?
    Tak for den bedste blog!
    Kh

  416. Rigtig glædelig jul til dig og din familie – og tak for endnu et godt år med interessante skriverier her på dit domæne ?

  417. Rigtig glædelig jul til dig, pølsen flødekind og hans far! Nyd hinanden – Og tak for masser af god, nærværende læsestof <3

    Lige et shout out til Mette længere nede der er gået 12 dage over tid! I feel you – Hæng i, snart er der julebaby og dermed verdens bedste julegave til dig! :-)

  418. Rigtig glædelig jul Emily, til dig og din lille familie☺️?? Som sædvanligt er det en fornøjelse at følge med i dit fine univers og endnu engang er der en kæmpe flot gave på højkant! Krydser fingre??
    Kram

  419. Sikke en dejlig gave på 4. advent . Her fra Ikast ønskes dig og din lille familie en rigtig glædelig jul

  420. Den voldsomt lækre pakke ville bare falde på sådan et dejligt sted herhjemme! Efter at jeg blev mor i August er selvforkælelse dejligt tiltrængt ? rigtig god jul til jer alle tre, det er hyggeligt at følge med, særligt med babyer på samme alder ????

  421. Glædelig jul, Emily! ??? Til både dig og din familie. ☺ Jeg ønsker jer den dejligste aften, fyldt med kærlighed, nærvær og varme. Det er vel det, julen handler om? Og selvfølgelig god mad – det er også ret essentielt. ?

    Kærlig hilsen, en trofast læser. ?

  422. Kære Emily
    Julen har for mig ikke altid betydet varme og familie hygge, men efter jeg blev ældre (31 år bevares) og selv har stiftet en lille bitte familie, har jeg kunne fylde julen med alt det jeg synes er vigtigt nemlig dem jeg elsker, god mad og nærvær.
    Tak for en rigtig god blog ❤️Glædelig jul?? bh Mikala

  423. Glædelig jul ❤️ Jeg glæder mig over ikke at skulle arbejde juleaften i år, og til at være sammen med min familie!

  424. Kære Emily + Fam.
    Tak, for alle de mange fine indblik i jeres liv i årets løb. Tak, fordi du lærer os andre at tage de lyserøde briller på og så gavmildt deler af alt det bedste i livet.
    Glædelig jul til dig og dine ?

    OG Sikke en vild forkælelsespakke! Nogle af produkterne kender jeg i forvejen, fx ? jeg Weleda, så jeg er sikker på at resten er (mindst) lige så lækkert✨❤️

  425. Sikke en flot og personlig præmie! Tak for endnu et dejligt år på bloggen. Håber du får en dejlig jul med familien og Kurt mærker julemagien❤️

  426. Rigtig glædelig jul til dig og din familie ?✨❤️og tak for mange timers læsning – du har en fantastisk blog som jeg følger trofast helt fra Paris…

  427. Lyder som en super lækker gave ??? Rigtig glædelig Emily til dig og din familie ????✨

  428. Kære Emily
    Glædelig jul til dig og din familie ? Det er en stor fornøjelse at læse med og følge dig i dit nye mor-liv. Så tak for det ❤

  429. Åh det vil være en rar gave at vinde.
    Hyggeligt en med sidste chance for at vinde en julegave.
    Som følger siden pigekollektivet ønskes I den rareste og hyggeligste jul.??

  430. Sikke en flot adventgave, hvis jeg vandt ville jeg gerne dele den med min dejlige mor som har været en kæmpe hjælp det seneste stykke tid, især med at svinge støvsugeren mm, noget man slet ikke har overskud til når man har en baby der ikke sover om natten. Rigtig glædelig jul, og tak for en dejlig blog som jeg elsker at følge med i ?

  431. Rigtig glædelig jul til dig Emily. Jeg skal holde min første jul med min lille søn på to uger. Øj, det bliver sgu spændende på alle måder, hvad det bliver for en slags jul i år :-) Jeg glæder mig!

  432. Glædelig jul til dig og dine kære ? Jeg ønsker jer en dejlig og hyggelig jul og juleferie sammen.

  433. Wauw en lækker præmie ?? Glædelig jul søde Emily – til dig og dit lille trekløver ?✨?

  434. Glædelig jul, kære Emily, Nikolaj og Kurt! TAK for det fineste univers herinde – det er så skønt at følge med gennem så mange år! Jeg vil så gerne kunne give denne julekurv til deling af to veninder, som af forskellige årsager fortjener lidt ekstra forkælelse <3

  435. Sikke en skøn præmie <3
    En rigtig skøn jul til dig og din lille familie <3 må den blive en helt særlig en af slagsen, fyldt med gode minder, hygge, nærvær og kærlighed.

    Juleknus herfra

  436. Sikke en fantastisk kurv du har strikket sammen der, Emily!
    Hvis jeg blev den heldige vinder, ville jeg dele den med min bedste veninde og min søster, som begge to godt kunne trænge til lidt ekstra forkælelse i den her juletid!
    Så med ønske om en vidunderlig, rolig og kærlighedsfyldt jul til dig og dine, siger jeg tak for en fantastisk blog og for endnu et inspirerende år fra din hånd!
    Glædelig jul ❤️

  437. Den julekurv afspejler din blog perfekt. Smukke sager, hygge, knas, beauty og bæredygtige produkter, og så en bog som jeg vildt gerne vil læse ❤️. Så kan juleferien da kun blive dejlig. Håber i alle tre får en skøn jul og et godt nytår ?.

  438. Sikken skøn kurv! ? Den ville jeg dele med mine to søskende ✨
    Glædelig jul til alle, der læser med ?

  439. Rigtig, rigtig glædelig jul til jer alle sammen<'3 Håber den byder på masser af Chris Rea og gode chips til at skovle sovs op med:)

  440. Jeg prøver lykken her ?

    En rigtig glædelig jul til dig, manden din og lille Kurt ? Håber I får en dejlig aften. Det er altid noget helt specielt den første jul med baby ❤️

  441. Rigtig glædelig jul til dig og din lille familie. Første jul med lille Kurt, er sikkert fantastisk og overvældende. Jeg ønsker dig og jer alt det bedste i det nye år. Elsker at følge med. Det er skønt! ?????

  442. Rigtig glædelig jul til dig og din familie Emily, samt til alle jer andre læsere herinde :) jeres første jul med lillemanden bliver sikkert helt speciel, så håber den bliver som I ønsker. Selv nyder jeg julefreden ekstra meget ovenpå nogle uger med syge børn. Så bliver man ligesom lidt ekstra taknemmlig for det hele :)

  443. Alle de lækre produkter samlet i én kurv – nøøøj ? Ønsker alle en glædelig jul ???

  444. Åh sikke en dejlig konkurrence. Kunne godt bruge sådan en omsorgspakke som semi-fattig og konstant presset studerende. Lidt selvforkælelse ville uden tvivl gavne <3
    Jeg håber dig og Nikolaj får en fantastisk første jul med lille Kurt. Tak fordi du så velvilligt deler ud af dit liv, Emily. Jeg har fulgt med i mange år efterhånden, og du inspirerer mig stadig. Tak og glædelig jul <3

  445. Sikke en lækker kurv! Ønsker jer allesammen en fantastisk jul og et lykkebringende nytår. Hvor er det spændende at være sammen som nybagt familie for første gang <3 Klem

  446. Glædelig jul til jeres familie. Håber den bliver helt speciel med Kurt ❤️❤️

  447. Wow for en præmie! Jeg krydser fingre og ønsker dig en rigtig god første jul som mor :-)

  448. Åh, en lækker gavekurv. Den ville jeg elske at vinde til min trætte semi-nybagt-mor-krop ?

    Glædelig jul til dig og din familie. Vi glæder os ekstra meget i år til at fejre jul med et ønskebarn på armen, der er ca. en uge yngre end Kurt ???

  449. Sikke en fantastisk samling. Det ville være skønt at skulle i gang med den. Rigtig god jul og godt nytår til dig Emily og din søde lille familie og faktisk også alle der måtte læse disse linier i farten :-)

  450. Rigtig glædelig jul! Og tusind tak for endnu et år med masser af inspiration. Glæder mig til mere af det i 2020 ?
    Og den her pakke ? Ren ren luksus??

  451. Oh my!!! ? Sidder her og ammer den evigt sultne lillebror på 3 uger og tør knap drømme om selvforkælelse pt! ? Den her pakke ville virkelig ramme et tørt sted og ville med garanti kunne genoplade en lykkelig, men lidt træt, mor til nu to dejlige skabninger, her i den magiske juletid. Glædelig jul og et skønt 2020 til alle ✨

  452. Hold da op en lækker julekurv! “Fruen” har længe været på min ønskeliste ? Ønsker alle en glædelig jul og godt nytår ??

  453. Kære Emily
    Sikke en skøn gave! Den vil jeg elske at vinde ??❤️- så er der både rig mulighed for at forkæle sig selv og andre i denne til tider hektiske juletid.
    Du ønskes alt det bedste, og tak for at jeg må være fluen på væggen i dit liv;-)

  454. Av for en god pakke med alt det bedste <3 Den gad jeg godt vinde og dele med de dejlige kvinder jeg har i min familie. Særligt min mor fortjener lidt ekstra kærlighed, da hendes egen mor er indlagt på intensiv og det har sat en stopper for julehyggen for os alle. Selvfølgelig kan en ekstra pakke ikke være løsningen, men lidt ekstra forkælelse er dejligt, når man har ondt i hjertet <3

    Glædelig jul til dig kære Emily, til din Kurt og din mand. Jeg håber i har nogle vidunderlige dage og får krammet det ekstra. Dét er vigtigt i denne tid <3 KH

  455. Sikke en fin adventskonkurrence, Emily! Den ville jeg sætte pris på at vinde :) Jeg holder et par dages juleferie, men ellers står den på forberedelse af mit ph.d.-forsvar, som ligger lige efter nytår. Det har været et hårdt efterår og december, hvor jeg har afsluttet min afhandling og mistet forholdet til en, jeg troede, jeg skulle gå ind i det nye år med som kærester. Jeg glæder mig til at trække stikket de næste tre dage og blive fyldt godt op med kram og tid med min familie. Jeg ønsker dig en glædelig jul :)

  456. Glædelig jul Emily og co. ?
    Må I få en magisk jul og komme godt ind i det nye år? Tak for at vi må følge med i stort og småt ???❤️

  457. Dejlig forkælelsespræmie ❤️ Rigtig glædelig jul til dig og din lille familie. Jeg håber, at I får en skøn dag og aften sammen med lille søde Kurt ??

  458. Kære Emily.
    Glædelig jul til dig og din familie. Jeg nyder at følge dig og læse dine dejlige skriv og særligt har jeg nydt glæde af at følge din graviditet og nu, jeres hverdag med lille søde Kurt. Jeg skal selv være mor for første gang lige om lidt, til en lille pige, og jeg glæder mig næsten endnu mere, når jeg læser dine fine og også ærlige indlæg. Min termin er 31/12 og vil stornyde en pakke med forkælelse, da jeg forestiller mig det er yderst tiltrængt efter fødslen af den lille bebs. Hun sparker faktisk gevaldigt i maven nu, imens jeg skriver dette ;) Håber du og din familie får en dejlig jul. Kærligst Rikke

  459. Rigtig glædelig jul til dig og din fine familie. Din blog er den fineste jeg følger. Venligst Anne-Louise

  460. Glædelig jul ?❤️
    Ih hvor ville jeg gerne vinde denne! Og så vil jeg dele med min søde søster, som virkelig fortjener ekstra forkælelse denne jul ?

  461. Wow en lækker præmie ? rigtig glædelig jul til dig og din familie ❤️ Det er så hyggeligt at følge med og være helt forelsket i lille lækre Kurt ?

  462. Nøj, hvor fin en gave! Flere af tingene har jeg overvejet at skulle have prøvet af, måske jeg er heldig denne gang?

  463. Jeg ønsker dig og alle andre bloggere rigtig god jul. I gør et stort arbejde, det tager tid og energi, at inspirere på ugentlig basis. Jeg læser blogs for st blive klogere, ex når jeg skal rejse et sted hen, men også som hurtig underholdning. Tak for det.

  464. Glædelig jul til dig og dine. Glædelig jul til alle der læser med. Jeg håber, at i får en rar aften med hygge og rigelige mængder sovs.

  465. Rigtig glædelig jul ❤️
    Første jul med første barn er bare magisk – også selvom intet går efter planen, hvilket det sjældent gør.

  466. Rigtig glædelig jul til jer alle tre, og må jeres nye år blive lige som i ønsker det ?

  467. Jeg ønsker dig og dine en glædelig jul, den første jul som mor og far er noget helt særligt⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Julen set igennem et barns øjne giver den en ny og særlig betydning❤️❤️❤️

  468. Uuuh sikke en fin præmie, det ville være rigtig lækkert og vinde som en ekstra lille forkælelses julegave.

    Rigtig glædelig jul, og håberå i virkelig kan nyde den med en lille ny i familien ?

  469. Rigtig glædelig jul til dig og dine! Du er en stor inspiration, og virker så rar, oprigtig og nede på jorden, så man kan ikke andet end “at holde af dig” og din blog. Det ville være skønt at prøve nogle af dine favoritter – specielt dem til håret, For du har de fineste lokker :-)

  470. Sikke en smuk pakke med mange gode sager jeg ikke kender! Du, lille Kurt og manden ønskes nogle vidunderlige afslappende juledage ⭐️

  471. Glædelig jul til dig, din familie og alle de andre som også læser din blog ?? Må den være fyldt med hygge, lys og lækker mad ❤️

  472. Hvor fin og hyggelig en gave.
    Jeg håber, at din, ja faktisk alles, jul er fyldt med pebernødder, julesang og dem, man har kær. Det er min heldigvis <3

  473. Hold da op, dét må da være den ultimative julegave :-) .

    Rigtig god jul til dig og din lille familie

  474. Men ønske om en rigtig glædelig jul til dig og din lille fine familie og så krydser jeg alt hvad krydses kan for at blive den heldige til en ualmindelig dejlig præmie :-) Kh Tina

  475. Sikke en omgang forkælelse! Den vil jeg elske at dele med hele mit kollektiv, hvor vi er 4 kvinder, der godt kunne bruge lidt forkælelse.
    Rigtig glædelig jul til dig og din lille familie, håber I også bliver forkælet her i juletiden.

  476. Rigtig glædelig jul og tak for at dele så meget god stening med alle os bag skærmene året igennem!
    Vh Signe

  477. Glædelig jul ⭐️⛄️? hvor ville det være dejligt med sådan en fantastisk gavekurv!

  478. Sikke en dejlig bonusjulegave det kunne være at få! Jeg håber, at du og hele familien får en dejlig jul ♥

  479. Hold nu op en lækker forkælelsespakke, som virkelig ville forsøde denne tid, hvor jeg sidder begravet i bøgerne og læser til eksamen. Rigtig god jul ønskes du og dine – må I få en helt igennem magisk jul ✨??⛄️

  480. Uuuh nogle lækkerier! Forkælelse står højt på min ønskeseddel. Rigtig dejlig jul til dig og dine, Emily ♥️

  481. Kære fine Emily. Glædelig jul.
    Jeg vil overraske min mor med denne kurv. Nogle kort er blevet lagt på bordet. Men derfor skal jeg stadigvæk huske at vi er en familie. Kærlig hilsen Patricia

  482. Ååårh den ville jeg elske at vinde og dele en masse små gaver ud til min søster, veninder og mor ?? (og beholde lidt selv til forkælelse)

    Glædelig jul!

  483. Det ser så lækkert ud. Jeg er lige kommet hjem fra en indlæggelse med min lille baby, og hvor al opmærksomhed og energi selvfølgelig(!) er gået til hende, så er jeg mere træt end nogensinde før.
    Nu hvor vi heldigvis er vel hjemme kunne jeg godt bruge et par magicstripes, chokoladen, vitaminerne, parfumen og ja, alt det andet ?? Og rigtig god jul til dig og dine ☺️

  484. Det ser så lækkert ud. Jeg er lige kommet hjem fra en indlæggelse med min lille baby, og hvor al opmærksomhed og energi selvfølgelig(!) er gået til hende, så er jeg mere træt end nogensinde før.

    Nu hvor vi heldigvis er vel hjemme kunne jeg godt bruge et par magicstripes, chokoladen, vitaminerne, parfumen og ja, alt det andet ?? Og rigtig god jul til dig og dine ☺️

  485. Rigtig glædelig jul Emily! Tak for dine altid gode indlæg, jeg har fulgt med i maaange år men med termin om en uge, er dine babyindlæg virkelig nyttige og du er et forbillede for mig som mor ??

  486. Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og din lille familie ?❤️. Din blog var den første jeg begyndte at følge og det et snart maaange år siden ? Selvom jeg er en “stille følger”, elsker jeg dit univers og følger trofast med. Jeg håber at vinde kurven med alle dine favoritter! Det ville gøre mig så glad. Jeg glæder mig til at følge med dig på bloggen i fremtiden. ?

  487. Med termin med nr 2 d 27 dec kunne sådan en forkælelses-kurv være så dejlig. Rigtig glædelig jul.

  488. Sikke en dejlig gave til at markere sidste låge i adventskalenderen med. Det er plads til masser af selvforkælelse at gå 2020 i møde med oven på et frygtelig travlt 2019. Ønsker alle skønne damer her på bloggen en glædelig jul og ikke mindst dig og familien, kære Emily. Tak for mange gode læsestunder her på bloggen.
    /S

  489. En rigtig dejlig jul ønskes alle fra en nybagt mor (til en skøn lille dreng og en fræk hundehvalp). Julen har pludselig fået en hel ny mening og værdi. Jeg ønsker alle en dejlig tid med jeres kære.

  490. Det er da den fineste julekurv du har sammensat :) Hvor ser det skønt ud – og hvor ville det være kærkomment her i barslen, med sådan en samling lækre forkælelses-sager :)
    Rigtig glædelig jul til dig og din familie, må det blive smukt, roligt, magisk og lige som I ønsker :)

  491. Glædelig jul til dig og dine (to- og firbenede) og tak for et smukt og favnende univers ❤️
    Må din jul blive fyldt med croissanter og kærlighed.

  492. Waow, en bunke lækkerier, som jeg bestemt godt kunne bruge til det nye år. Rigtig glædelig jul!

  493. Glædelig jul til dig og familien, samt alle med-læsere af bloggen – altid spændende at følge livet i kommentarsporet og tak for at dele

  494. Jeg vil ønske dig og din familie en fredfyldt jul ??krydser finger for at jeg måtte blive den heldige vinder af denne fantastiske pakke.

  495. Hold da op for en omgang! Der er jo så mange lækre ting, som jeg, hvis jeg vinder, kunne dele med veninder og (sviger)mødre og sprede ekstra julestemning og glæde. Rigtig glædelig jul til dig og din lille familie ??

  496. Kære Emily
    Hvor er der mange lækre ting i den kurv!! Det er lige hvad jeg går og mangler. Er også selv blevet mor i sommers til en dreng (nr. 2 barn), og der er bare ingen tid til noget selvforkælelse med to dejlige børn under 5 år som har brug for omsorg og opmærksomhed alle døgnets 24 timer. Så jeg trænger lige til at stoppe op og investere lidt i mig selv kan jeg mærke – det kunne din kurv hjælpe med??.

    Jeg har nydt at følge din blog fra den spæde start og til nu hvor du er blevet mor. Det er så hyggeligt, at følge med i din og Kurts dagligdag – dejligt man kan lære noget og blive inspireret (også som andengangs mor) og samtidig se, når ikke alt er rosenrødt. Det er så vigtigt begge sider bliver vist, for det er en kæmpe gave at blive mor, men også både det hårdeste og vigtigste job jeg kommer til at have. Jeg håber I får en fantastisk første jul med lille Kurt og nyder denne magiske tid sammen.
    Mange hilsner Mette

  497. Nåh, Hvor er du dejlig som lægger så meget energi på at lave den perfekte fprkælelsespakke til en af os. ? Det viser Hvor fuld af kærlighed du er! ❤️

    Jeg håber at du får en dejlig jul, med alt det du ønsker. ❤️ Spændende med pølsens første jul, det må være så specielt, og jeg glæder mig til den dag jeg får opleve jul med mit barn. ☺️

    Glædelig jul og tak for alt du giver os følgere af dig selv❤️

  498. Rigtig glædelig jul til dig og din lille familie. En omsorgspakke ville falde i rigtig god jord her!

  499. Glædelig jul til dig og din familie ??
    Håber det nye år vil bringe jer en masse godt ?

  500. Sikke en godte af en forkælelsespakke ! Glædelig jul og tak for nogle fine adventskonkurrencer.

  501. Hold da op for en dejlig jule-forkælelsespakke. Dén gad jeg godt gå ombord i når min barsel starter efter nytår, så jeg kan nyde den inden vores første barn melder sin ankomst i starten af februar. Rigtig glædelig og fredfyldt jul til Kurt, Nicolaj og dig selv♥️

  502. Orv! Hvilken overdådig præmie! :D Den vil jeg gerne vinde! <3 En rigtig glædelig jul til dig og hele familien. Tak for en skøn blog, som jeg har fulgt trofast i mange år og henter meget inspiration i. – Og også glædelig jul til alle jer andre læsere af bloggen. I har ofte hjulpet mig med svar på diverse spørgsmål, stof til eftertanke og deslige :D Digitalt kram herfra.

  503. Ej ej ej Emily, det var da den videste gave! Rigtig glædelig jul til dig og dine ?❤️ Mon ikke julen bliver lidt særlig i år – vi har nemlig også en lille ny Frk. Flødekind på 4 måneder ?

  504. Sikke en fin præmie, sådan en kunne jeg godt bruge. Og tak for i år. Det har været en fornøjelse at læse med på bloggen. Jeg er selv mor til en datter på 2,5 og venter en lillebror/søster om en måned, så derfor har det virkelig været sjovt at læse med på alle dine tanker og erfaringer om det at blive mor til søde Kurt ❤️
    Rigtig glædelig jul til dig og din lille familie ☺️

  505. Åh jeg ville elske at vinde gaven. Jeg er mor til en krudtugle på 18 måneder og samtidig højgravid med termin i midt januar, så min krop er ved at være godt træt og skriger på lidt jule-forkælelse, som denne lækre pakke indebærer. Rigtig glædelig jul ?

  506. Rigtig glædelig jul til dig og din lille familie. Jeg nyder at læse med! Kærlig hilsen Emma

  507. Takk, Emily for at du år etter år alltid lager julestemning. Her finner jeg ro, inspirasjon og savnet etter mine år i København blir mettet. Nå er det jul i fjellene her nord, for første gang med vår lille baby. Håper dere får en fantastisk jul med lille K, Penny og alle dere er glade i. Neste år blir det kanskje ski på benene her i Norge igjen!

    PS: ikke tenk på porto til Norge hvis jeg vinner, familien bor i Danmark ;-)

  508. Glædelig jul til dig og din familie ??✨ Det er skønt at følge jer! Tak fordi du deler både de gode og dårlige tider – det er dejligt at man efter så mange år føler man følger med i et “ægte” liv ☺️

  509. Skøn gave, åh, hvor jeg håber, det bliver mig, der er heldig. Rigtig glædelig jul???

  510. Wauw en lækker gave ?? Rigtig glædelig jul til dig og dine kære ? Håber I nyder denne første jul med den lille ☺️
    Tak for en god og spændende blog, glæder mig til endnu et år med inspirerende læsning ??

  511. Sikke en præmie! Du skulle næste have delt den op ;-) Glædelig jul fra mig ?? Vi har i år fået lov at fælde et meget vindblæst træ hos en ven der ejer en stor plantage og har derfor et perfekt, uperfekt juletræ ✌?Det er nok det juletræ jeg har været gladest for, og nok også det mest bæredygtige. Må du også få den dejligste aften/juledage ?? ❤️❤️❤️

  512. Uhhh ja, elsker at følge med i jeres liv og det ville derfor være lækkert med dine yndlingsprodukter – jeg er personligt vild med alt fra Rudolph Care ???
    Jeg håber at I alle må få en dejlig jul med masser af julebag. ??

  513. Rigtig glædelig jul til dig og dine? Dejligt at du deler ud og vi kan få lov at følge med ❤

  514. Sikke en præmie! Og sikke et år, ikke mindst. Tak for altid ærlige og kærlige ord, altsammen i et finurligt fint univers. Glædelig jul og godt nytår!

    Julehilsner
    Julie

  515. Elsker en pakke med flere små pakker! Det er nemlig ren forkælelse. Rigtig glædelig jul til jer alle 4, må den blive fuld af forkælelse. ??

  516. En rigtig glædelig jul til dig og dine. Jeg forestiller mig, den bliver noget helt specielt, fordi det er Kurts første jul ??❤️

  517. Glædelig jul til dig og dine drenge. Helt magisk med lille Kurts første af slagsen. Jeg håber, det bliver forrygende. Kh Ida

  518. Jeg ønsker alle en rigtig glædelig jul forhåbentlig fyldt med kærlighed, omsorg og en rar fornemmelse i kroppen ❤️

  519. Rigtig glædelig jul til dig og din familie – både de to- og de firbenede. Må den blive fyldt med kærlighed, ro og god mad.

  520. Sikke en fantastisk adventspræmie! Den gad jeg dælme godt vinde, og dele det fantastiske indhold med gode veninder<3

  521. Kære Emily.
    Det var dog en helt utrolig fin præmie. Jeg vil ønske dig og dine en rigtig glædelig jul – og samtidig sige tak for, at du skriver så utrolig godt, klart og velreflekteret. Jeg har fuldt med fra starten og er fuld af beundring over, at din blog stadig er vedkommende i hvert enkelt indlæg. Tak for det! Kærlig hilsen Sofie

  522. Wow, det er jo den ultimative julekurv! Glædelig jul og tak for at lukke os ind. Skønt at følge dig :-)

  523. Vildeste give away ?
    Jeg håber, alle får en dejlig jul. Også dem i himlen, som vi her på jord mindes.
    Glædelig jul ?

  524. Det var da den fineste kurv altså! Rigtig glædelig jul til dig og din familie, og må I selv blive forkælet i disse juledage <3

  525. Glædelig jul til dig og dine??❤️ den første jul med baby er helt speciel – glæd dig❤️??

  526. Glædelig jul og godt nytår! Jeg nyder at følge med i dit skønne univers ✨

  527. Kære Emily,
    Rigtig glædelig jul! Hvor er det betænksomt af dig at sammensætte så formidabel en præmie.
    Jeg håber at dine juledage bliver lige som du ønsker dem; med smil i øjnene, latter og julemagi.

  528. Rigtig glædelig jul! Er sikker på, at den bliver helt vidunderlig og fortryllende, simpelthen fordi den for første gang skal deles med den fineste gave, nemlig jeres Kurt :)

  529. Rigtig glædeligt jul til dig, håber den bliver skøn og velsignet med dine kære! ??

  530. Auwwww… Det er jo den vildeste godtepose, du har samlet der ❤️
    Jeg krydser fingre for at jeg kunne være den heldige.
    Glædelig jul til dig og dine – helt magisk med den første jul med baby ??❤️

  531. Glædelig, glædelig jul, søde Emily! Jeg håber, den bliver fantastisk med den lille søde Kurt :)

  532. Sikke en fin adventsgave, så hyggeligt at det er alle dine favoritter – jeg håber at I får en skøn første jul med den sødeste lille Kurt ?. Det er så hyggeligt at følge med her på bloggen og på Instagram – og rigtig godt nytår til jer alle 3 ?

  533. Sikke en dejlig præmie! Den ville passe godt ind i mit ellers lidt for “praktiske Mor-liv pt”. Så hvis ikke jeg vinder den, kan jeg jo bruge den som ønskeliste til min fødselsdag i januar ☺️ Rigtig glædelig jul og tak for en dejlig blog, som jeg har læst siden 2012 ??

  534. Jeg ønsker alle en rigtig glædelig jul, med en ekstra særlig tanke til min mor som har været syg det seneste år :( jeg ville glæde hende med denne gave, hvis jeg vandt – måske det kan skabe den juleglæde og gejst hun mangler for at komme til at løbe rundt igen :)

  535. Rigtig glædelig jul – det vil være fantastisk at vinde en ekstra julegave ????

  536. Åh hvor ville det være godt at vinde noget selvforkælelse. Denne her jul er ikke hvad den skulle have været eftersom min kæreste gennem 10 år valgte at gå fra mig.
    Så nu skal der fokuseres på at pleje mig selv og de veninder som jeg har omkring mig som hjælpe mig igennem det her.
    Jeg ønsker dig og din skønne familie en rigtig glædelig jul. Det er simpelthen så hyggeligt at følge med på sidelinjen. ?

  537. Jeg venter mit første barn med termin om 4 uger. Jeg har fulgt dig en del år og i takt med din graviditet og nu lille Kurt har interesseret for netop DIN Instagram og blog kun vokset. Bliv ved med at gør det du gør, jeg nyder at følge med.. Dagligt!

  538. Rigtig glædelig jul til jer alle sammen ❤️ Jeg håber, den bliver ekstra rar i år også med tanke på de familiemedlemmer I savner.
    Jeg har været så heldig at få min mand hjem fra udsendelse her en uge inden jul denne gang (for tre år siden kom han først til februar). Så jeg nyder julen og ferien ekstra meget i år, også fordi jeg har fået næsten 14 dages ferie. Det er så skønt og tiltrængt til at hygge, komme ned i gear, se gode venner og familie og nusse ekstra meget med hunden ?
    Jeg tænker på alle, der må undvære deres kære her i julen ❤️

  539. Glædelig jul til dig og dine kære ?❤ jeg håber at i får en dejlig aften, med maverne fulde af julemad og kærlighed ? og at lille Kurt nyder sin aller første jul ???

  540. Sikke en lækker gave – den vil jeg virkelig sætte pris på ♥️ Glædelig jul til dig og din familie ?⭐️

  541. Jeg ønsker dig og din lille familie en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår ❤️

  542. Glædelig jul kære Emily
    Det er en fornøjelse at følge dig og dine fine betragtninger af verden! Din hjemme-sammensatte julekasse kunne jeg sagtens gå på oplevelse i – så derfor krydser jeg mine små julefingre for lidt held i sprøjten ?
    Pus pus

  543. Hav en rigtig dejlig jul, Emily ?? Jeg har nydt at følge med i år (og de forrige år for den sags skyld). Gode julehilsner herfra!

  544. Rigtig glædelig jul til dig og dine ❤️ Du stråler som mor og det er en fornøjelse at følge med ?

  545. Sødeste Emily. Tak for alt det du deler. Jeg nyder at følge med. Rigtig glædelig jul ?

  546. Tusind tak for i år, og en Glædelig Jul til dig og dine, og ikke mindst, et Godt Nytår :)

  547. Selvom der er (en meget flot!) præmie involveret; så skønt og rørende at se fællesskabet herinde manifesteret i alle de fine julehilsner ❤️
    Her er julefreden ved at sænke sig hos svigermor i Århus. Sidste jul “ude”, inden vi næste år tager hul på at skabe egne traditioner i nyt hus med vores lille familie ?‍?‍? Rigtig glædelig jul ???❤️

  548. Rigtig glædelig jul – håber det bliver en jul fyldt med ro, lys, kærlighed og hjertevarme ✨❤️?

  549. Kære Emily, rigtig glædelig jul? Jeg sætter altid pris på, at du hvert år sender en juletanke til dem, der har det svært/savner nogen i julen. Det er sjældent, at der er fokus på det.

  550. Kære Emily
    Tak for god inspiration og betryggende blogindlæg til en kommende mor (crazy at kunne skrive det)? rigtig glædelig jul til jer
    Kh Ellen

  551. Sikke en dejlig forkælelsespakke! Og rigtig glædelig jul til dig og dine ?? Lad os forkæle os selv og hinanden i denne tid!

  552. Jeg ønsker dig og din famile en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.
    Tak for at din skønne blog findes

  553. Kære Emily, glædelig jul til dig og din lille familie. Tak for at dele, inspirere og anbefale. Alt godt i 2020? Kh

  554. Du, pølsen Kurt og din mand + andet familie ønskes en dejlig jul med håbet om, at julen aldrig bliver den samme, på den helt perfekte måde, nu når du er mor <3

  555. Rigtig glædelig jul til dig og dine❤️
    Det er jo de lækreste sager, ville være den skønneste julegave til mig og min stressede eksamenshjerne!

  556. God jul søde Emily, Nikolaj og nutti Kurt❤️ Jeg nyder at følge med på bloggen og Instagram. Knus

  557. Hold da op det ser alt alt for lækkert ud!!! Jeg går på barsel om en måned og ville elske at gå på opdagelse i sådan en pakke!
    Rigtig glædelig jul til dig og din familie og tak for dine lærerige blog!
    Kh Helene

  558. Rigtig glædelig jul til dig og din familie Emily, og tak for alt du deler og skaber her i dit online univers :) <3

  559. Kære Emily
    Jeg elsker at følge med i din hverdag med din lille familie. Du virker helt enormt sød og nede på jorden. Jeg har efterhånden fulgt dig længe og elsker det!
    Og så er jeg bare så glad på jeres vegne for, at I har fået lille Kurt.
    Rigtig glædelig jul til jer, jeg håber i får nogle fantastiske dage sammen og at Kurts første jul bliver helt speciel.
    De kærligste julehilsner
    Mia

  560. Wow! Det ville da være den vildeste julegave – den gad jeg virkelig godt vinde ? glædelig jul!

  561. Rigtig glædelig jul til jeres lille familie – nyd den første magiske jul som forælder ?

  562. Ønsker alle derude bag skærmen en glædelig jul <3 Håber alle får en skøn jul med alle jeres kære ❤️

    Kh Maria

  563. Ønsker dig og dine en fabelagtig jul.
    Tak for den lækre vindermulighed?

  564. Rigtig glædelig jul til dig og dine nærmeste <3 Tusinde tak for at dele og inspirere – altid en fornøjelse at besøge dit lille hjørne af www.
    Kram Sofie

  565. Rigtig glædelig jul til dig og din lille familie <3 Tak for hyggelig læsning, fine refleksioner og daglig inspiration – jeg tror, vi er mange, der holder af at følge med herinde!

  566. Rigtig glædelig jul til dig og dem omkring dig, og alle andre som læser med her ?♥️ Tal for en dejlig blog. ????

  567. Sikke en fantastisk adventsgave.
    Rigtig glædelig jul – håber at jeres første jul som forældre bliver skøn, og mindeværdig.. julen får en helt ny, og fantastisk betydning, når man har sat et lille vidunder i verden?
    God jul??

  568. Øj hvor ser det lækkert ud det hele! Rigtig glædelig jul, og tak for at dele så meget af dig. Det er en kæmpe inspiration!

  569. Rigtig glædelig jul Emily! Jeg krydser fingre og vil dele med en kær veninde, hvis jeg er så heldig at vinde ❤

  570. Rigtig glædelig, fredelig, hyggelig jul til dig og dine kære.
    Tak for en overdådig konkurrence.

  571. Det er en flot gave.
    Tak for altid fine indlæg og billeder
    For mig er julen blevet til en svær tid, efter vi juleaften for 4 år siden var indlagt på neonatal med vores 5 uger gamle søn.
    God jul til dig og dine

  572. Rigtig glædelig jul til dig og dine ? Tak for en virkelig rar og ærlig blog, jeg nyder at følge med i dit hyggelige univers ⭐️

  573. Rigtig glædelig jul til dig og dine ?? jeg skal også for første gang nyde julen med min lille datter. Det bliver magisk ?

  574. Sikke en dejlig giveaway!

    Jeg vil sende en masse kærlighed, tanker og varme ud til alle her i julen. Må 2020 blive fyldt med rarhed og nærhed.

    Kærligst,
    Michelle

  575. Rigtig glædelig jul til jer 3. Sikke en dejlig familie at følge ☃️?? Jeg har tre små børn, og selvom jeg normalt er en god mor, råbte jeg af dem for meget i dag – og af min mand. Så nu græder jeg lidt og savner et kram fra en person som ikke længere er her – men i himlen. Det bliver bedre i morgen – juleaften. Jeg gør det så godt jeg kan – og det ved min familie heldigvis ?

  576. Dejlig jul til jer alle, mine 2 (snart 3) drenge og den lille fis oppe i himlen, som vi desværre ikke nåede at møde <3

  577. Sikke en skøn præmie! Du har altså god smag Emily og de anbefalinger du sender vores vej, har hver evig eneste gang levet op til mine forventninger – dét skal du altså have ❤️ Tak for det!
    Og så håber jeg selvfølgelig at du får den dejligste jul med alle dine kære, store som små. Og selvfølgelig alle dine læsere ligeså?

  578. Wow, en lækker præmie! Sådan en kunne jeg virkelig godt bruge her i eksamensperioden – glædelig jul og tak for en god blog ?

  579. Rigtig glædelig jul til dig, Pølsen, Nikolaj, Penny og Betina ?? Håber I får den bedste af slagsen ?✨?

  580. Glædelig jul til dig og dine, jeg håber det bliver en jul i/du vil huske for gode og glade øjeblikke.

    Mathilde

  581. Du har alltid så fint och inspirerande innehåll på din blogg och IG. Tack!
    Och en riktigt god jul till dig ???

  582. Nøøjjjj hvor ville jeg elske at nusse om mig selv med de skønne produkter! Jeg er 50 år (crazy dog lady som dig!) og følger dig trofast….bliver klogere, godt underholdt og jeg er vild med at du er lidt “urtet”! Tak for altid relevante og velskrevne tekster – og godt nytår fra undertegnede ældgamle tudse???

  583. Til nær og fjern, store som små, jeg håber, I må få .. en glædelig jul med hinanden. Et forsøg på et lille julerim. ?

  584. Glædelig jul fra USA! Min første jul herovre med min amerikanske familie (er amerikansk gift).
    Imorgen skal jeg prøve at lave Risalamande for første gang samt har min svigermor købt ind til glögg – så lidt danske ting er der også plads til! Jeg håber du får nogle dejlige rolige og kærlige juledage!
    Kram og tak for et dejlig univers, som jeg nyder at følge med i.

  585. Rigtig dejlig jul til dig og dine ❤️??
    Denne forkælelsespakke vil jeg krydse fingre for at jeg vinder – den indeholder et perfekte mix af yndlingsprokukter og ting, jeg drømmer om at prøve ??

  586. Glædelig første jul med din søn. Den første jul med ens første barn er noget helt helt særligt??

  587. Wow, sikke en lækker pakke. Den ville jeg da bestemt ikke have noget i mod at vinde som en ekstra julegave. ?

    Rigtig god jul!

  588. Kære Emily
    Rigtig glædelig jul til dig og familien. Kurt er en fin lille gut og jeg glæder mig til at følge Kurt og dig I 2020.
    De bedste hilsner
    Jette

  589. Rigtig glædelig jul til dig og dine kære! Jeg håber julefreden får lov til at synke helt ind og at det bliver en magisk tid i jeres lille familie! ❤️

  590. Rigtig glædelig jul til dig og dine. Den første jul som mor er helt speciel, så jeg håber, at det bliver en god og magisk aften for jer❤️

  591. WOW en helt fantastisk Giveaway
    Den må så gerne flytte ind hos mig, jeg synes jeg fortjener det :-)
    Rigtig glædelig jul til dig og dine Emily, håber I får en fantastisk en af slagsen.’

  592. Glædelig jul Emily! Jeg vil gerne sige tak for alle de år, jeg har fulgt med dig her på bloggen, og det nærmer sig vel de 8 efterhånden (siden jeg var 17!) Du har været og er stadig en stor inspirator for mig. Jeg ønsker jer en glædelig jul og et godt nytår!

  593. Hold da op en forkælelsespakke! Krydser fingre. Jeg håber du får den dejligste jul med din lille familie – forestiller mig det er endnu mere specielt med den lille pølse på armen?
    Kærlig hilsen

  594. Én dag om året er lykken gjort ved at vågne op til et hjem fuld af julens lugte – gran og muld, syrlig rødkål og and, sød vanille og røg fra pejsen. Rigtig glædelig jul til dig og dine?

  595. Glædelig jul! Og tusind tak for at skabe et magisk lille hjørne på det store farlige internet

  596. Kære Emily
    Jeg håber at du i aften får en rigtig dejlig jul med dine kære, og at I kommer til at nyde de kommende juledage også.
    Julevarme hilsner
    Signe ??❤

  597. Rigtig glædelig jul til dig og dine! ❤️ Og ikke mindst et fantastisk nytår ? Tænk, nu går vi snart ind i et helt nyt årti! Jeg glæder mig til at opleve hvad det har at byde på. Samtidig synes jeg juledagene er en god anledning til at reflektere over de sidste ti år. Jeg er selv kommet i tanke om mange sjove og tankevækkende oplevelser, som på både godt og ondt har formet den jeg er, lige nu og her ?

  598. Rigtig glædelig jul! Vaniljekranse er også min favorit, og i dag må vi spise ligeså mange som vi kan ;)
    Håber du, pølsen og resten af familien får en skøn aften

  599. Wauw, en lækker pakke! :) Den ville være fantastisk af dele ud af blandt mine veninder, så vi alle kunne nyde godt af de skønne sager :) Tak for i år og fordi du deler så ærligt ud af dine følelser om at få en lille en – jeg er selv blevet mor i år og får meget ud af at læse om dine erfaringer, følelser og tanker om dit moderskab <3