Søndagsshopping fortsat

Fandt nogle fine ting hos Saint Tropez i Hornbæk. Butikken der er deres ‘moderskib’, så det er her alle kollektionsprøver og 2. sorteringsvarer havner.

Fik således et par lysegrå jeans til 75 kr. (2. sortering), et stort strikket tørklæde til 200 kr. (kollektionsprøve) + en ret fin blå frakke som jeg vil kombinere med strore sweatere og på den måde kan jeg nok udskyde køb af rigtig vinterfrakke til en gang i november. Frakken kostede bare 250 kr.

 

(Visited 215 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Hejsa Emily.Jeg var en af dine blogfan på kernesund, dejligt du skriver igen, bliver så inspireret af dig:) Jeg vil gerne give dig et tip hvis du stadig er til naturlige produkter.Kevin Murphy har nemlig lanceret en ny serie som beskytter håret mod varme. Serien består af: Shampoo – leave-in conditioner- styling spray før brug af fladjern – volumespray – styling før føntørring.Altsammen på naturbasis og uden kunstige tilsætningsstoffer, men som giver den bedste pleje og varmebeskyttelse du kan få. Økologisk Luksus.Anita;-)

  2. Hej Anita,Dejligt at du har fundet mig her!Du kan tro at jeg stadig er til grønne produkter, om end på en lidt mere moderat måde. Dvs. ca. 80% min kost/skønhedsprodukter er sunde/grønne og så er der plads til lidt spas for resten eller de der skønhedsprodukter som er fulde af alt muligt knald, men som ellers er helt fantastiske. Tak for tippet, vidste faktisk ikke at der fandtes øko hårpleje, der beskyttede mod varme (hvilket er et must når man bruger glattejern så meget som jeg).KnusEmily