Hvalpeskruk for fuld skrue

I dag begravede vi min elskede lille Liva i mine forældres sommerhushave. Hun blev kørt over i slutningen af januar, nok en af de skrækkeligste dage i mit liv. Savner simpelthen min lille hund, der fulgte mig i tykt og tyndt i næsten fem år, så det stadig gør helt ubeskriveligt ondt.
Da det var frost og sne dengang fik jeg hende kremeret og i en urne og i dag satte vi den så ned på hendes yndlingssted i haven, lige ved kirsebærtræet hvor hun elskede at ligge og sole sig. Det var helt utroligt sørgeligt, men på sin vis også fint og det var godt at få det afsluttet.

Selvom jeg aldrig får en hund som hende igen – og det er også helt ok, de er jo også forskellige – så savner jeg simpelthen så meget at have hund. Jo, der er mindre plads til impulsivitet og alt skal planlægges lidt mere, men for mig er det, det hele værd.
Vil helst have hvalp om sommeren, men det er jo nærmest nu og alternativt skal jeg vente et år… er virkelig i syv sind…
Men er mere eller mindre ved at være sikker på at det skal være en ungarnsk vizsla, en venlig og aktiv jagthund, som på billedet ovenfor ;) – det er i øvrigt fra vizslahvalpe.dk

I lost my dear dog 4 months ago and I miss her so much. I’m now considering getting a puppy of the breed hungarian vizsla (as on the picture) a very kind and active gundog ;) 

(Visited 269 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Åh, det er bare det værste at miste sin hund – det gør helt ondt i hjertet! Kan godt forstå du kunne tænkte dig den nuttede hund på billedet!Ditte

  2. Puha, hvor kan jeg følge dig.. Min egen lille vovse Freia blev aflivet for 3 uger siden. Skal hjem i næste uge, så vi kan få hende begravet. :( Det bliver ikke sjovt. Jeg er også totalt hundeskruk – især efter jeg har set en lille hvalp af Freias race i nabogården!Karen

  3. Ej hvor synd :( kan godt forstå du savner hende, man bliver så knyttet til sådan nogle hunde :)Fint sted at begrave hende nu når hun elskede det sted :)For at lige spørge om noget helt andet, :) de billeder du har på på det lille billed i højre side, hvor er de fra? er det med styrke?/Tina

  4. Det er den værste følelse af miste sin hund. Mistede mine hund efter 11 gode år for nogle år siden, og jeg kan stadig være rigtig ked af det, det er virkelig en ven for livet..

  5. virkelig forfærdelig oplevelse for dig :(min kæreste (og jeg) købte hvalp i vinterferien (som du også selv er lidt inde på er det i hvert fald bedst at få hund når man har ferie og tid) og jeg synes det var et fint tidspunkt :) han var så sød ude i sneen og vi fik ham hurtigt lært op osv jeg ved ikke hvor meget du har sat dig ind i hvalpe men det er MEGET anderledes end en voksen hund at have . det er ikke løgn når folk siger at det er ligesom at have en baby . den første uge kravlede hvalpen op til mig hver nat mellem 3 og 4 , sked og tissede på gulvet osv . Når det er sagt er det jo en fantastisk oplevelse som jeg helt klart synes du skal have når hvalpene på billedet er klar (tjekkede lige hjemmesiden , det er jo d- 7. juli , perfekt) og så skal du bare i den næste måned virkelig gøre klar til den , læse om racen , men også om hvalpe generelt :) har en film om hvalpe du nok godt kan købe MEGET billigt af mig :) kan lige spørge kæresten om han vil af med den nu når vores jo er et halvt år gammel :)okay denne her besked skulle ikke lyde som sådan en løftet pegefinger :pdu må også gerne maile hvis du har lyst (emilie@neesmail.dk) , har jo lige været det hele igennem og det er heldigvis kun lige begyndt :)held og lykke ! http://emiliemode.blogspot.com/

  6. Hvor er I søde, føles rart når der er nogen der forstår en.Rigtig mange tanker til dig Karen, ved hvor ufatteligt hårdt det er…Linda – ja du har nok ret ;), men er lige så meget pga. at jeg har fri som pga. godt vejr :DTina – Brillerne er fra Ray Ban og jep der er styrke i. Bruger linser det meste af tiden, men også briller :)Emilie – tak hvor er det sødt af dig og jeg er meget enig mht. dine betragtninger and. at få hvalp. Den slags skal helst være velovervejet og jeg tager det slet ikke som en løftet pegefinger.Jeg har haft to hunde fra de var små hvalpe og er i øvrigt hundetræner, jeg underviser hvalpe- og unghundehold, så føler mig helt klar til den (som du også skriver) hårde og sjove opgave :DFor mig er det mest et spørgsmål om timing, skal rejse lidt i løbet af sommeren og ville egentlig også gerne flytte til noget lidt større inden.Men er virkelig fristet, den 7. juli er jo et dejligt tidspunkt at få hvalp på… Men ellers så kan man selvfølgelig også, ligesom du, få hvalp på andre tider af året, synes bare hele renlighedstræningen er sjovere når det er godt vejr :)Mange hilsnerEmily

  7. fedt !! så kan det være det er mig der gerne vil have nogle råd hvis det er :)altså det kan da godt være småkoldt at stå i februar måned kl. 4 om natten i haven med en lille hvalp og nattøj på ;)vi overvejer næsten at få en hvalp mere ! vi havde nok også gjort det hvis vi boede sammen :) men vi overvejede det fordi vi gerne ville have en hund mere på et tidspunkt uanset hvad , og nu kunne måske være et godt tidspunkt så de kunne lege sammen , men også fordi i gerne vil have hvalpe fra vores nuværende hund (halv labrador , kvart bulldog , kvart dalmatiner) og med en boxer :) så ville de jo (næsten) være lige gamle ;)

  8. Min første hund fik jeg i december, så er helt med på den med sne og nattøj :) og det er nok lidt det jeg ikke gider igen, hehe.Det er vældig hyggeligt at have to hunde, dobbelt så meget arbejde, men fire gange så sjovt ;)De behøver jo ikke nødvendigvis være lige gamle for at I kan parre dem, det vigtigste er at tæven er gammel nok (og at den heller ikke er for gammel), ca. et sted mellem 2 1/2 og 4 år skal hun være, men tag endelig en snak med dyrlægen.Så dejligt med andre 'hundefolk' der læser med her!Held og lykke med det hele :D