Studying…

Læser som en gal til min eksamen og må derfor vente med at poste nogle af de indlæg jeg har i tankerne. Men i kan lige få min favoritlæsemusik at the moment. Har Charlotte Gainsbourgs IRM album på repeat for tiden.
Hvis I har gode musikforslag modtages de med kyshånd! Og skal I på Roskilde (jeg skal og glæææder mig)? I så fald, hvad skal i høre dér?

 and listening to my fave album at the moment Charlotte Gainsbourgs IRM…

(Visited 141 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Er ret spændt, for har ikke været på Roskilde før! Men jeg skal helt sikkert høre Muse, Jack Johnson, Dizzy Mizz Lizzy, Kashmir, The floor is made of lava, The Rumour Said Fire og en masse, masse andre!

  2. Skal desværre ikke på roskilde i år.. SUUUUUK!! så nyd det ekstra for mig tak;) PS. elsker sangen..Og din blog Emily..den er såå god og hyggelig, du virker så sød og nede på jorden..Og så vil jeg også gerne sige tak for den gode lange mail du sendte til mig for lang tid siden..(du kan sikkert ikke huske det) Men hvis du kan, vil jeg bare lige sige det ikke er glemt, fordi tror aldrig jeg fik sagt ordentlig tak!! :(Håber du får en rigtig dejlig dag..lovehttp://www.golddustandbubbles.wordpress.com

  3. Har du set "Gainsbourg, vie héroïque", om Charlotte's far, Serge? Han var en kæmpe kunstner (hvis man kan sige det sådan -ikke at han var stor eller noget :-)), fuld af talent og rigtig provokatør. Filmen er rigtig god, og jeg anbefaler den meget. Lige som jeg anbefaler hans musik (kender forresten ikke så meget Charlottes musik, har godt nok hørt hendes sange, men de gjorde nok ikke den stor indtryk da jeg ikke fik lyst at lytte til dem mere)

  4. Sara – Ih en Roskilde jomfru :) Det skal nok blive et hit for dig, rigtig god fornøjelse!Cathrine – Jamen tusind tak det var da så lidt, men er jo altid dejligt med lidt påskønnelse ;)Laura – god idé, er allerede indkøbt på iTunes :Dtinetush – kunne nu ellers godt lide din kommentar?!Lucie – nej har ikke set den endnu, men vil mægtig gerne. Er ret så vild med ham Serge! Charlottes 5.55 album er lidt kedeligt, men det nye IRM kan jeg virkelig anbefale!! Og så er hun jo en fantastisk skuespillerinde, well har lidt et girl crush på hende ;)