Colors


Wow, havde sådan nogle dejlige oplevelser på ‘Farven i kunsten’ udstillingen på Louisiana i går. Specielt den nederste installation var helt voldsomt fin. Vil gerne have et mørkt, stille ‘uendelighedsrum’ med farvet lys derhjemme, blev glad og rolig af at være derinde..

Mht. til mine tanker om at kunst ikke skal gøres til noget svært og fremmed, skrev Lucie en kommentar hvor der bl.a. stod følgende: Man skal ikke interessere sig for kunst af andre grunde, end at man virkelig gerne vil opleve noget” og det synes jeg er meget smukt og rigtigt skrevet. Bedre end jeg selv kunne sige det, så det kommer lige med her.

From the exhibition ‘Color in art’ yesterday… I really want a room like the one in the last picture at home. It was so quiet, calm and pretty…

(Visited 200 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Hvor er det fint. Når al det her eksamens halløj er ryddet af vejen, skal jeg da helt klart et smut forbi Louisiana. Det er iøvrigt en meget fin blog du har. :)

  2. medine amory – det kan jeg kun anbefale, det er sådan et dejligt sted. Desværre havde ovennævnte udstilling sidste dag i forgårs (jvf. indlægget Louisiana fra i søndags). Men nu er der en anden fin udstilling ;)Lucie – ingen årsag, synes det var meget fint sagt!