Mad- og træningslog opdateret…

… og nu skal jeg nok prøve at blive bedre til at opdatere den oftere!
Hvis du er interesseret i maddelen, så følg mig evt. på Twitter, hvor jeg ofte poster billeder af min mad – eller af og til… men skal nok gøre det ofte hvis det har interesse, det er jo noget hurtigere end en blogpost :)

(Visited 260 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Hey Emily:) Tak for awarden, det varmede skisme:) Selvom det kun er små 7 facts, så er det ret sjovt, at læse hvad folk skriver:)Vil lige blive lidt bedre til det der twitter gøgl, for jeg er jo en af dem, der elsker dine mad indlæg:) Ha en herlig dag!/Simone/fashionmanifest

  2. Hej Emily,Jeg har smidt en lille blog award i din retning :)http://tinasting.blogspot.com/2010/06/blog-award-igen.html

  3. Simone – Det var da så lidt, du fortjener den ;) Mht. links, var det ikke til en linkliste som sådan, men mere fordi jeg godt kunne trænge til at læse et par nye blogs ;) Men er meget glad for at være på din!Tina – Jamen tusind tak da :D og mange tak for de søde ord!