Awardovitsj

Nogle andre bloggere har været så søde at give mig en Beautiful Blogger Award og det er jeg glad for. Tusind tak til Everything about nothing, Fanny fra Tres Chic, Black nails and red lips, Monalogen og Bruun by Bruun. Linda fra Bruun by Bruun gav mig faktisk en You’re going places award – og tak for det – men har altså tilladt mig at slå dem sammen. Har altså også skippet billedet, da jeg hellere ville have et billede af min morgenmad med, hehe… Ja, sorry er altså lidt anarkist af og til…

Awarden går ud på at jeg skriver syv random facts om mig selv og derefter sender den videre til syv andre bloggere :)
Here goes:
 1. Jeg har lige lånt 9 bøger på biblioteket. Elsker bøger, elsker biblio.
 2. Jeg har boet på Cypern, da jeg var lille.
 3. Jeg kan godt lide kommenost (og kommenskringler, alt med kommen egentlig), er nok den eneste under 55, der kan det?!
 4. Jeg brækkede min arm, da jeg kørte studentervogn (PAS PÅ derude!). Ikke fordi jeg var fuld (næ næ :D), men fordi en lastbil kørte ind i armen, mens jeg vinkede halvvejs ud ad vognen.
 5. Mine secret shames er Kig Ind, Lotto og svenske krimier (ok, det sidste er ikke så secret, men var det da jeg gik på litteraturvidenskab…).
 6. Jeg har lige fundet ud af at jeg godt kan lide mænd i denimskjorter, eller det vil sige kan godt lide min kæreste i denimskjorte ;)
 7. 7 er mit lykketal (og 13).
Jeg vil gerne give den videre til (og her har jeg altså valgt lidt blandt dem der læser med her hos mig og kommenterer):
 1. Frk. Jensens 
 2. Pilgaards Wardrobe
 3. My digital scrapbook
 4. Pistache et Cacahouète (fransk)
 5. The Princess Wishlist
 6. Hell on high heels
 7. Fashionmanifest
Men jeg må ærligt indrømme at jeg godt kunne bruge lidt nyt blog-blod selv. Og kunne godt tænke mig at opdatere min linkliste lidt. Har du eller kender du en fed blog (livsstil, mode, mad, foto, kultur, rejse etc. har interesse) , så smid et link ;)
(Visited 130 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Åh, biblioteket. Jeg sidder her ligenu og prøver at koncentrere mig om min fysikeksamen. Som du kan se, går det ikke så godt.

 2. Jeg har sidste eksamen fredag formiddag og glæder mig allerede nu til at låne flere bøger, end jeg kan læse. Bare fordi jeg kan, og fordi de ikke skal skrives om med den ene, den anden eller den tredje analytiske vinkel :o)Forresten; Jeg flytter (som sagt) til Kbh lige om lidt (Vesterbro) og er i tvivl om, hvilke biblioteker jeg har at vælge imellem? Jeg har tidligere brugt Frederiksberg, men jeg var ikke super imponeret. Der var mørkt og tungt, og indretningen en anelse rodet – som jeg husker det..

 3. Hahaha hihihi hohoho jeg har svaret til din "tag", som det hedder på fransk. Håber du kan forstå den første del på fransk (og jeg har på fornemmelse at du kan :-) )Og tak for din award (det lyder mere fancy på dansk)

 4. Hvor er det bare sødt af dig! Ihh… vi er simpelthen så glade for at sådan en erfaren blogger som dig kan hjælpe os nye lidt på vej. Og tak for en virkelig inspirerende blog forresten ;)

 5. Tak for alle kommentarer og links, skal klart tjekke dem ud :)Katrine – Var du på Frederiksberg Hovedbibliotek?? For det er nok mit yndlingsbibliotek i københavnsområdet… Der er jeg nærmest vokset op ;)Selv bruger jeg nu Sundby bibliotek/Kvarterhuset og Tårnby bibliotek (der er rigtig godt og stort) og af og til Københavns hovedbibliotek i Krystalgade.Men der ligger et helt udemærket bib lige ved Enghave plads, der lånte min mor og jeg billedbøger, da jeg var helt lille og vi boede på Vesterbro :)Lucie – de rien. Et oui j'ai tout compris (plus ou moins), tu es vraiment trop gentil et trop drôle :DFrk. Jensens – det var da så lidt! :)

 6. Årh wauv, blog-leg-award-halløj til mig?! *Rødme*Tusind tak – både for den og for din fine blog, det er en fornøjelse at læse med :)XXX,Vanity

 7. Hej Emily,

  Har fornylig åbnet en ny blog som primært skal handel om rejser og luksus. Det kan jo være, at du kan finde lidt fif og rejseinspiration på den med tiden. Så er linket hermed givet videre ;) Kan mærke jeg allerede buger for meget tid på den, ups! Eller kan man egentlig bruge for meget tid på sin blog og andre interessante blogge?! – Nej da.

  http://travelornot.bloggersdelight.dk/

  Kh
  TravelOrNot